Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Ya kızlar bi şey sorcam ben normalde 3 ekim regl olmam gerekirdi 3 gün geçti bugün 4. Gün kahverengi leke geldi adet olunca da aşılama olacaktım ama adet olmadım için gidemedim doktora emin de olamadım acaba tuttu o yüzden mi böyle bi şey geldi peçete ile siliyorum hiç bi şey gelmiyor akıl verin bana ya napcam ben

iki alternatifimiz var; ya stresten heyecandan geciktin ya da bebek geldi

inşallah aşılamadan önce kendisi gelmiştir
test yapsana ya da fırsatın varsa kan versene

iki alternatifimiz var; ya stresten heyecandan geciktin ya da bebek geldi

inşallah aşılamadan önce kendisi gelmiştir
test yapsana ya da fırsatın varsa kan versene
Akşam vercem hastanede inşallah gelmiştir ya 1 yıl+2.ay artık yoruldum ya abartılacak sorunum da yok ama olmuyo ya sadece rahim duvarım ince o da ilaçla kalınlaşıyor zaten eşimin de çok hafif hareketsiz onun için de vitamin kullanıyo hsg çekindim ayın 17 de problem yok çatlatma iğnesi vurundum gene olmadı artık şimdi tutmadıysa aşılama olcam inşallah tutmuştur ya nolur

BEnce de bir kan testi yaptır. Adet gününde geçmiş madem varsa bir şey çıkar mutlaka.

Hayırlı olsun, güzel sonuç alırsın inşallah belirti arama, belirti olmayabilir, kese görülene kadar bende hiç belirti yoktu bi iki gün daha sabredebilsen şahane olur
Merhaba yarın ben de kese için gidicem . Bende de hala hiç belirti yok,her zamanki gibiyim ,hafif de olsa hiç ağrı ya başka bişey yok .onun için içim biraz rahat değil bende transferi saymazsak 10cu gün beta hcg 440, 12ci gün 1253 çıkmıştı. Yarın 19cu günüm inşAllah keseyi görürüz

yükselmiştir daha da, görürsün kesin haydi hayırlı haberlerle gel inşallah

İnşallah canım Benim 15. Gün 1015 çıktı ama çağırmadı doktor keseye.4 gün sonra tekrar yap dedi.Yani 19. Gün test yapacağım tekrar.

hiç endişelenme keseye kadar hiç belirti yaşamadım, inşallah yarın minik keseyi göreceksin

İnşallah canım Benim 15. Gün 1015 çıktı ama çağırmadı doktor keseye.4 gün sonra tekrar yap dedi.Yani 19. Gün test yapacağım tekrar.

Nasıl oldun Özlem

ben de galiba 19. gün gitmiştim keseye, seni biraz daha bekletirse kalp atışıyla birlikte çıkarsın bari çifte sevinç olsun

zaten teste de az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…