- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Ya kızlar bi şey sorcam ben normalde 3 ekim regl olmam gerekirdi 3 gün geçti bugün 4. Gün kahverengi leke geldi adet olunca da aşılama olacaktım ama adet olmadım için gidemedim doktora emin de olamadım acaba tuttu o yüzden mi böyle bi şey geldi peçete ile siliyorum hiç bi şey gelmiyor akıl verin bana ya napcam benaa hiç korkma sakın ilacını da bırakma bende oldu hafif kahverengi transferin 3. günü müydü neydi
tutuunmuş olabilir onun lekelenmeleri biraz bi kaç gün sürebilir, hatta hasteneden de söylemişlerdi ufak tefek lekelenme vs olursa normal diye
inşallah tutunuyodur
Ya kızlar bi şey sorcam ben normalde 3 ekim regl olmam gerekirdi 3 gün geçti bugün 4. Gün kahverengi leke geldi adet olunca da aşılama olacaktım ama adet olmadım için gidemedim doktora emin de olamadım acaba tuttu o yüzden mi böyle bi şey geldi peçete ile siliyorum hiç bi şey gelmiyor akıl verin bana ya napcam ben
Sonucum 31,94 çıktı kızlar. :)) Darısı isteyen, bekleyen herkesin başına.
Akşam vercem hastanede inşallah gelmiştir ya 1 yıl+2.ay artık yoruldum ya abartılacak sorunum da yok ama olmuyo ya sadece rahim duvarım ince o da ilaçla kalınlaşıyor zaten eşimin de çok hafif hareketsiz onun için de vitamin kullanıyo hsg çekindim ayın 17 de problem yok çatlatma iğnesi vurundum gene olmadı artık şimdi tutmadıysa aşılama olcam inşallah tutmuştur ya noluriki alternatifimiz var; ya stresten heyecandan geciktin ya da bebek geldi
inşallah aşılamadan önce kendisi gelmiştir
test yapsana ya da fırsatın varsa kan versene
Tebrikler canımSonucum 31,94 çıktı kızlar. :)) Darısı isteyen, bekleyen herkesin başına.
BEnce de bir kan testi yaptır. Adet gününde geçmiş madem varsa bir şey çıkar mutlaka.Akşam vercem hastanede inşallah gelmiştir ya 1 yıl+2.ay artık yoruldum ya abartılacak sorunum da yok ama olmuyo ya sadece rahim duvarım ince o da ilaçla kalınlaşıyor zaten eşimin de çok hafif hareketsiz onun için de vitamin kullanıyo hsg çekindim ayın 17 de problem yok çatlatma iğnesi vurundum gene olmadı artık şimdi tutmadıysa aşılama olcam inşallah tutmuştur ya nolur
Amin inşallah canım :)Tebrikler canımKat kat artar değerin inşallah
AmiiinnnnnnSonucum 31,94 çıktı kızlar. :)) Darısı isteyen, bekleyen herkesin başına.
Amin inşallah isteyen herkes için dua ediyorum.AmiiinnnnnnHayırlı olsun çok tebrik ederim senin adına sevindim darısı hepimizin başına yarabbim
Tamam çok teşekkür ederimBEnce de bir kan testi yaptır. Adet gününde geçmiş madem varsa bir şey çıkar mutlaka.
Canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunBiri 5. Gün blastokist diğeri erken blastokist evresinde demişlerdi.
MerhabaHayırlı olsun, güzel sonuç alırsın inşallahbelirti arama, belirti olmayabilir, kese görülene kadar bende hiç belirti yoktu bi iki gün daha sabredebilsen şahane olur
yükselmiştir daha da, görürsün kesinMerhabayarın ben de kese için gidicem . Bende de hala hiç belirti yok,her zamanki gibiyim ,hafif de olsa hiç ağrı ya başka bişey yok .onun için içim biraz rahat değil bende transferi saymazsak 10cu gün beta hcg 440, 12ci gün 1253 çıkmıştı. Yarın 19cu günüm inşAllah keseyi görürüz
Amin cümlemize inşallahCanım sağlıkla kucağına almak nasip olsun
İnşallah canımMerhabayarın ben de kese için gidicem . Bende de hala hiç belirti yok,her zamanki gibiyim ,hafif de olsa hiç ağrı ya başka bişey yok .onun için içim biraz rahat değil bende transferi saymazsak 10cu gün beta hcg 440, 12ci gün 1253 çıkmıştı. Yarın 19cu günüm inşAllah keseyi görürüz
Merhabayarın ben de kese için gidicem . Bende de hala hiç belirti yok,her zamanki gibiyim ,hafif de olsa hiç ağrı ya başka bişey yok .onun için içim biraz rahat değil bende transferi saymazsak 10cu gün beta hcg 440, 12ci gün 1253 çıkmıştı. Yarın 19cu günüm inşAllah keseyi görürüz
İnşallah canımBenim 15. Gün 1015 çıktı ama çağırmadı doktor keseye.4 gün sonra tekrar yap dedi.Yani 19. Gün test yapacağım tekrar.
Kızlar bizde kalp atıslarını duyduk ikısınınde Allaha sukur gayet iyi dedı 7hafta 3 gunlukler dedı yarın kan varıcem 2 hafta sonra tekrar cagırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?