Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun 1/2 gün yatacağım hiç kalkmadan bakalım ne olacak Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah
Canım bugün yine çok çalıştım yazmaya vaktim olmadı.Evet korkma ben dün çok üzüldüm, epey gelmişti pedime ama birşey olmadı.Test normal çıktı. Ama Bana yine test yap dedi 4 gün sonra.

Canımmmmm çok sevindim Çok tatlı ikiz olması Allah sağlıkla kucağına aldırsın

Canım 1015 olmuş 15. Gün. Ama dinlenemedim, kendimi yormamaya çalıştım sadece 4-5 saat ayaktaydım.Arada ağrım oldu regl ağrısı gibi ama kanama olmadı Çok şükür.Sağlıkla Doğduklarını da görelim hep birlikte

1015 mi olmuşş ohh maşallahh ben de diyodum ki birrgaripp'i anca Özlem rahatlatabilir

İnşallah canım benim 2 defa istedi 20 sinde 139 çıkmıştı bide 24ünde ver dedi o zaman da 1368 çıktı bekliyoruz bakalım vakitte geçmiyor heyecan dorukta bende 3_4 gün önce sağ kaşığımda agrı oldu bide kaşıkta bi gerginlık vardı normal mi bilmiyorum bakalım cumartesı her şey belli olacak hayırlısıyla

Çok şükür canım insallah sağlıkla büyürlerr

Hadi hayırlısı inşallah Çok iyi artmış 139’dan 1368’e maşallah.Benim 11. gün 199’du.15. Gün 1015 olmuş.

Süpere çok güzel artmış canım benim ohh içim rahatladı valla ağrı benimde çok oluyor ya kasiklarimda özellikle solda. Kese büyüyor neticede olacak. Fırsat buldukça dinleneceğiz artık yapacak birşey yok. ❤ sağlıkla alacağız kucaginiza inşallah

simayy günaydın, ne yaptın kaçta randevun?? haber et, beklemedeyizzz güzel haberlerini

4 te canım malasef zaman gecmıyor sanki bıde sana sey sorucam kan falan verdin mi sen canım
ayy evet daha varmış ya dün mü ? vermedim canım, en son transferin 11 ve 13. günleri vermiştim, bir daha istemedi. bir de sağlık ocağına gidip gebelik kaydı oluşturduğumda verdim.

ayy evet daha varmış ya dün mü ? vermedim canım, en son transferin 11 ve 13. günleri vermiştim, bir daha istemedi. bir de sağlık ocağına gidip gebelik kaydı oluşturduğumda verdim.
Bana giden doktorun sey demıstı 2 hafta sonra gelirsin kalp atisi ıcın kan da ıstıcem demıstı sonra 1 ay kontrol olmaz demıstı ben sımdı doktor degıstırdım ya belkı bu da isteyebilir cunku hıc vermedim bitek beta ıcın vermıstım canım bıde saglık ocagı na ne zaman kayıt actırdın sen

kan vermeden git bi görün, kan isterse öbür hafta bi daha gider hem de bi daha görürsün bebişleri keseyi görünce açtırdım hemen, eşim acele ettin falan dedi ama ne bileyim, doktor bi ara açtır dedi ben de ertesi gün açtırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…