- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Canım bugün yine çok çalıştım yazmaya vaktim olmadı.Evet korkma ben dün çok üzüldüm, epey gelmişti pedime ama birşey olmadı.Test normal çıktı. Ama Bana yine test yap dedi 4 gün sonra.İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun 1/2 gün yatacağım hiç kalkmadan bakalım ne olacakRabbim hayırlara çıkarsın inşallah
Canımmmmm çok sevindimgeldimmmm kızlarrrrrrsürprizlerleee hem de ben şok ben iptal, kızlar benim 2 embriyo transferi olmuştu 2 hafta önce sadece kese vardı içi boştu, bu hafta kese ikiye bölünmesin mi? tek yumurta ikizi olmasın mı??? üstüne bir de diğer embriyocukta tutunmasın mı??? tam üçüz mü acaba derken, malesef tek yumurta ikizlerinden birinin gelişimi durmuş ama diğerinin pıtı ptpı kalp sesini dinletti. 2. bebeişinde kalp atışı var ama henüz net duyulmuyor, ekranda inip çıkan grafikten belliydi. 3 güne kadar nun da netleşir dedi. yani 2 bebeğim oluyor, şoktayımmm kızlar. hem mutluyum hem şoktayım, inanamıyorum bir dahaki randevu 20 ekimde. geçer mi ki günler??? Allahım sana şükürler olsun. hemen gittik annemlere, eşimin ailesi de bizimkilerleydi, söyledik hepsi şok tabi. babam hemen marketten bişeyler alıp dağıttı ağlaşmalar kucaklaşmalar falan . Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bu arada sata göre 7+0 / transfere göre 6+5 hesaplıyordum ama 6+ 3 dedi, transferle uyumlu dedi.
Canım 1015 olmuşcanım çok sevindim. 4 gün daha sabret, kaç olmuş değer? işte kese net görünsün diye bekletiyor, şükürler olsun artmış bak . dün yazdım benim de kaç gün oldu lekelenme ilaçlarını kullanıp dinlen yeter. geçecek hepsi
Canım 1015 olmuş15. Gün. Ama dinlenemedim, kendimi yormamaya çalıştım sadece 4-5 saat ayaktaydım.Arada ağrım oldu regl ağrısı gibi ama kanama olmadı Çok şükür.Sağlıkla Doğduklarını da görelim hep birlikte
İnşallah canım benim 2 defa istedi 20 sinde 139 çıkmıştı bide 24ünde ver dedi o zaman da 1368 çıktı bekliyoruz bakalım vakitte geçmiyorCanım hadi hayırlısı az kalmış.İnşallah sağsalim görürsün keseyiDoğru benim transfer 20’siydi , beklerim artık.Sağlıklı olsun , yerinde dursun da problem değil Senden kaç kere kan testi istemişti?
Çok şükür canım insallah sağlıkla büyürlerrCanım 1015 olmuş15. Gün. Ama dinlenemedim, kendimi yormamaya çalıştım sadece 4-5 saat ayaktaydım.Arada ağrım oldu regl ağrısı gibi ama kanama olmadı Çok şükür.Sağlıkla Doğduklarını da görelim hep birlikte
Hadi hayırlısı inşallahİnşallah canım benim 2 defa istedi 20 sinde 139 çıkmıştı bide 24ünde ver dedi o zaman da 1368 çıktı bekliyoruz bakalım vakitte geçmiyorheyecan dorukta bende 3_4 gün önce sağ kaşığımda agrı oldu bide kaşıkta bi gerginlık vardı normal mi bilmiyorum bakalım cumartesı her şey belli olacak hayırlısıyla
Senin de iyi katlamış canım insallah sağlıkla büyüyorlardır da yakın zamanda kalp atışlarını da duyarız minnoşlarımızınHadi hayırlısı inşallahÇok iyi artmış 139’dan 1368’e maşallah.Benim 11. gün 199’du.15. Gün 1015 olmuş.
Süpere çok güzel artmış canım benim ohh içim rahatladı vallaCanım 1015 olmuş15. Gün. Ama dinlenemedim, kendimi yormamaya çalıştım sadece 4-5 saat ayaktaydım.Arada ağrım oldu regl ağrısı gibi ama kanama olmadı Çok şükür.Sağlıkla Doğduklarını da görelim hep birlikte
Çok tesekkur ederim canım benim darısı her isteyenin başına inşallahCanımmmmm çok sevindimÇok tatlı ikiz olması Allah sağlıkla kucağına aldırsın
Evet belli oluyorKızlar sabah idrar testini tekrarladım. Çizgi daha da belirginleşmiş. Bugün 6. Günüm.
Biri 5. Gün blastokist diğeri erken blastokist evresinde demişlerdi.Evet belli oluyorKaç günlük embriyo koyulmuştu?
Ben de görüyorumKızlar sabah idrar testini tekrarladım. Çizgi daha da belirginleşmiş. Bugün 6. Günüm.
simayy günaydın, ne yaptın kaçta randevun?? haber et, beklemedeyizzz güzel haberleriniYaa canım cok sevındım saglıkla kucağına almak nasip olur ınsallah bende kalp atisi ıcın dun gıdıcektım ama sıra bulamadım doktor degısık ligi yapmak zorunda kaldım o yuzden benımde yarın kalp atisi ikizlerin sımdı sen oyle diyince cok heyecanlandım ınsallah bizde duyarız
4 te canım malasefsimayy günaydın, ne yaptın kaçta randevun?? haber et, beklemedeyizzz güzel haberlerini
ayy evet daha varmış ya4 te canım malasefzaman gecmıyor sanki bıde sana sey sorucam kan falan verdin mi sen canım
Bana giden doktorun sey demıstı 2 hafta sonra gelirsin kalp atisi ıcın kan da ıstıcem demıstı sonra 1 ay kontrol olmaz demıstı ben sımdı doktor degıstırdım ya belkı bu da isteyebilir cunku hıc vermedim bitek beta ıcın vermıstım canım bıde saglık ocagı na ne zaman kayıt actırdın senayy evet daha varmış yadün mü ? vermedim canım, en son transferin 11 ve 13. günleri vermiştim, bir daha istemedi. bir de sağlık ocağına gidip gebelik kaydı oluşturduğumda verdim.
kan vermeden git bi görün, kan isterse öbür hafta bi daha gider hem de bi daha görürsün bebişleriBana giden doktorun sey demıstı 2 hafta sonra gelirsin kalp atisi ıcın kan da ıstıcem demıstı sonra 1 ay kontrol olmaz demıstı ben sımdı doktor degıstırdım ya belkı bu da isteyebilir cunku hıc vermedim bitek beta ıcın vermıstım canım bıde saglık ocagı na ne zaman kayıt actırdın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?