Tamam çok teşekkür ederim moral oldunuz inşallah bidakine çıkarBende hayalet cızgıyı gordum canım cok silik ama dedikleri gibi sabah ilk idrarla yap yada evde varsa 2 saat bısey ıçmedegın zaman yap onlar etkiliyor cunku
inşallah koyulaşırsu içmeden sabah ilk idrarla yapman lazım.sabah tekrar dene ama testte hayalet vr
Evet erken gebelik testi, 3. Gün iki şişe su içmiştim testi yapmadan önce etkiler mi bilemedim, ilaçlarıma devam ediyorum edicem çok istiyorumburada son gün bile idrarda negatif görüp kanda pozitif görenler oldu, anca karışıyo kana, sen sakın ilacını bırakma
erken gebelik testi mi bu, olsa bile yine çıkmayabilir sakın modunu düşürmebelirti de arama bende hiç belirti yoktu
Koyulaşır tabikideTamam çok teşekkür ederim moral oldunuz inşallah bidakine çıkar
inşallah koyulaşır
Evet erken gebelik testi, 3. Gün iki şişe su içmiştim testi yapmadan önce etkiler mi bilemedim, ilaçlarıma devam ediyorum edicem çok istiyorum
Koyulaşır tabikideyarın yada bır snraki gün sabh yap
Tamam çok teşekkür ederimsu içmek testi etkiler mi hiç bilmiyorum ama bebişe çok faydalı bol bol su içmen iyi
genelde sabah ilk idrarla öneriyolar daha net çıksın diye
Allahım inşallah güzel sonuç gelir
Benim de 7. Günümde böyleydi kan testim de 4.90 dı hatta 8. Gün ve 9. Gün silik çıkmaya başladı şu an 9. Gündeyim belki senin de öyle olur moralini bozma3. Gün embriyosu 7. Günüm sonuç negatif
Ben göremedim çizgiyi
SiZinde mi 7. Gün idrarda çıkmadıBenim de 7. Günümde böyleydi kan testim de 4.90 dı hatta 8. Gün ve 9. Gün silik çıkmaya başladı şu an 9. Gündeyim belki senin de öyle olur moralini bozma
SiZinde mi 7. Gün idrarda çıkmadı
Evet hem testte hem de kanda çıkmadı kanda 4.90 çıkmıştı sonra böyle çıkmaya başladıSiZinde mi 7. Gün idrarda çıkmadı
Bu fotoğraf kaçıncı gün bilmiyorum ama baya net çıkmış bende bu şekilde çıkmadıEvet hem testte hem de kanda çıkmadı kanda 4.90 çıkmıştı sonra böyle çıkmaya başladı
Canım çok erken yapmışsın benim 5.gün emriyosu transfer gününü saymazsak 6.gün yapmıştım çok çok silik çıkmıştı seninki bide 3.gün 2 gün daha bekle sabah ilk idrarla yap çıkar inşaallah3. Gün embriyosu 7. Günüm sonuç negatif
Ben göremedim çizgiyi
Benim 9. Gün çekildi bu sabah bi de 8. Gün çok daha az silikti o yüzden biraz daha bekleyin bence 3. Gün bi de sizin sanırım. Benim 5. Gündü canım bildiğim kadarıyla 3. Günler biraz daha geç belli oluyorBu fotoğraf kaçıncı gün bilmiyorum ama baya net çıkmış bende bu şekilde çıkmadı
E canim ama cok cok erken daha.. 5. Gün embriyosu olup da 7. Günde görmeyenler var. Bir arkadasin 10. Günde degeri 8di embriyosu kacinci gündu hatirlamiyorum ama 5. Gün bile olsa 10. Gün icin düsük bir deger aslinda, muhtemelen gec tutunma olmustu, sen de simdiden takilio da üzülme henüz daha Umut var3. Gün embriyosu 7. Günüm sonuç negatif
Ben göremedim çizgiyi
Kızlar ya 6. Haftadayım. Az önce kahverengi leke geldi ardından da kan mı değil mi bilemedim ama pembe ile kırmızı arası leke geldi. Korkuyorum. Var mı başına gelen. Doktoru aradım ama ameliyattaymış sanırım
Sonunda doktora ulaşabildim ama ilaçları arttırmadı yarın da çağırmadı, kan da istemedi. Haftaya gel kese ve kalp atışı İçin dedi. Bir şey olmaz dedisakın telaş yapma aynı şeyi dün Özlem'de yaşadık, bugün kanını verdi değeri iyiydi çok şükür
kahverengi leke gelirse sorun yok diyolar genelde
dinlenir pozisyonda ol, yorma kendini doktora da mesaj yaz ameliyattan çıkınca görsün belki ilaçları arttırır
gönlünü ferah tut
Sonunda doktora ulaşabildim ama ilaçları arttırmadı yarın da çağırmadı, kan da istemedi. Haftaya gel kese ve kalp atışı İçin dedi. Bir şey olmaz dedianlayamadım
Sonunda doktora ulaşabildim ama ilaçları arttırmadı yarın da çağırmadı, kan da istemedi. Haftaya gel kese ve kalp atışı İçin dedi. Bir şey olmaz dedianlayamadım
tamam bak bi şey olmaz demişkahverengi lekelenmeye normal diyolar sen kendini çok yorma mümkün mertebede dinlen artarsa yine yazarsın
İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun 1/2 gün yatacağım hiç kalkmadan bakalım ne olacakbu arada içim rahat etsin dersen yarın bi kan verirsin ama Özlem'i de çağırmadı doktor 4 gün sonra randevusu var
içini ferahlat
Canım hadi hayırlısı az kalmış.İnşallah sağsalim görürsün keseyiKese için erken sanki benim 8 inde oldu transfer 9 ekimde çagirdı doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?