Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Bende hayalet cızgıyı gordum canım cok silik ama dedikleri gibi sabah ilk idrarla yap yada evde varsa 2 saat bısey ıçmedegın zaman yap onlar etkiliyor cunku
Tamam çok teşekkür ederim moral oldunuz inşallah bidakine çıkar
su içmeden sabah ilk idrarla yapman lazım.sabah tekrar dene ama testte hayalet vr
inşallah koyulaşır

Evet erken gebelik testi, 3. Gün iki şişe su içmiştim testi yapmadan önce etkiler mi bilemedim, ilaçlarıma devam ediyorum edicem çok istiyorum

Evet erken gebelik testi, 3. Gün iki şişe su içmiştim testi yapmadan önce etkiler mi bilemedim, ilaçlarıma devam ediyorum edicem çok istiyorum

su içmek testi etkiler mi hiç bilmiyorum ama bebişe çok faydalı bol bol su içmen iyi

genelde sabah ilk idrarla öneriyolar daha net çıksın diye

Allahım inşallah güzel sonuç gelir

Koyulaşır tabikide yarın yada bır snraki gün sabh yap
su içmek testi etkiler mi hiç bilmiyorum ama bebişe çok faydalı bol bol su içmen iyi

genelde sabah ilk idrarla öneriyolar daha net çıksın diye

Allahım inşallah güzel sonuç gelir
Tamam çok teşekkür ederim perşembe tekrar yapacağım inşallah koyu ile karşılaşırım

Eklentiler

• 1D916690-D23B-4E27-9280-CE9BCC737087.jpeg
    141,5 KB · Görüntüleme: 52
Evet hem testte hem de kanda çıkmadı kanda 4.90 çıkmıştı sonra böyle çıkmaya başladı
Bu fotoğraf kaçıncı gün bilmiyorum ama baya net çıkmış bende bu şekilde çıkmadı

Eklentiler

• C9897E8D-DDAA-4A4D-B469-A4FEE89D9DBF.jpeg
    166,7 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar ya 6. Haftadayım. Az önce kahverengi leke geldi ardından da kan mı değil mi bilemedim ama pembe ile kırmızı arası leke geldi. Korkuyorum. Var mı başına gelen. Doktoru aradım ama ameliyattaymış sanırım

Bu fotoğraf kaçıncı gün bilmiyorum ama baya net çıkmış bende bu şekilde çıkmadı
Benim 9. Gün çekildi bu sabah bi de 8. Gün çok daha az silikti o yüzden biraz daha bekleyin bence 3. Gün bi de sizin sanırım. Benim 5. Gündü canım bildiğim kadarıyla 3. Günler biraz daha geç belli oluyor

3. Gün embriyosu 7. Günüm sonuç negatif
Ben göremedim çizgiyi
E canim ama cok cok erken daha.. 5. Gün embriyosu olup da 7. Günde görmeyenler var. Bir arkadasin 10. Günde degeri 8di embriyosu kacinci gündu hatirlamiyorum ama 5. Gün bile olsa 10. Gün icin düsük bir deger aslinda, muhtemelen gec tutunma olmustu, sen de simdiden takilio da üzülme henüz daha Umut var

sakın telaş yapma aynı şeyi dün Özlem'de yaşadık, bugün kanını verdi değeri iyiydi çok şükür
kahverengi leke gelirse sorun yok diyolar genelde

dinlenir pozisyonda ol, yorma kendini doktora da mesaj yaz ameliyattan çıkınca görsün belki ilaçları arttırır

gönlünü ferah tut

Sonunda doktora ulaşabildim ama ilaçları arttırmadı yarın da çağırmadı, kan da istemedi. Haftaya gel kese ve kalp atışı İçin dedi. Bir şey olmaz dedi anlayamadım

Sonunda doktora ulaşabildim ama ilaçları arttırmadı yarın da çağırmadı, kan da istemedi. Haftaya gel kese ve kalp atışı İçin dedi. Bir şey olmaz dedi anlayamadım

tamam bak bi şey olmaz demiş kahverengi lekelenmeye normal diyolar sen kendini çok yorma mümkün mertebede dinlen artarsa yine yazarsın

bu arada içim rahat etsin dersen yarın bi kan verirsin ama Özlem'i de çağırmadı doktor 4 gün sonra randevusu var

içini ferahlat

tamam bak bi şey olmaz demiş kahverengi lekelenmeye normal diyolar sen kendini çok yorma mümkün mertebede dinlen artarsa yine yazarsın

bu arada içim rahat etsin dersen yarın bi kan verirsin ama Özlem'i de çağırmadı doktor 4 gün sonra randevusu var

içini ferahlat
İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun 1/2 gün yatacağım hiç kalkmadan bakalım ne olacak Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

Kese için erken sanki benim 8 inde oldu transfer 9 ekimde çagirdı doktorum
Canım hadi hayırlısı az kalmış.İnşallah sağsalim görürsün keseyi Doğru benim transfer 20’siydi , beklerim artık.Sağlıklı olsun , yerinde dursun da problem değil Senden kaç kere kan testi istemişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…