Yaa canım ibsallah cok guzel dualarhiç stres olma, bu doktoru denersin beğenmezsen başka doktor bulursun, önemli olan güvenmen doktoruna. o kınuda sıkıntı yaratma. anlatırsın en başından güzelce. herşey güzel olacak sıkma canını, sen de duyacaksın kalp atışlarını
teşekkürler allahım sizlere de nasip etsin en kısa sürede inşallha. 33 yaşındayım, ilk denememdi, 2 embriyo ,3. gün embriyosuydu. hiç belirti yaşamadım taki 11. gün kanama gelene kadar. kan testinde öğrendim yaniHayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin, Sizin yaş kaç kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı deneme birde belirtileriniz oldu mu ? Bizede destek okursanız sevinirim
Çok sevindim benimde 2 adet dondurulmuş 3 gün embriyosu 37 yaş ilk deneme bugün idrar testi yapacağım 7. Günüm, bende hiç belirti yaşamadım, inşallah bende hayırlı sonuç alırımteşekkürler allahım sizlere de nasip etsin en kısa sürede inşallha. 33 yaşındayım, ilk denememdi, 2 embriyo ,3. gün embriyosuydu. hiç belirti yaşamadım taki 11. gün kanama gelene kadar. kan testinde öğrendim yani
Allahım inşallah gönlünüze göre verir, 7. gün erken ama idrar için eğer çıkmazsa testte bişey umutsuzluğua kapılmayın. ben totem yapıp 12. güne kadar hiç bir test yapmayacağım demiştim. ama 11. gün leke gelince kan testi yaptırdım mecbur. sabrein bence, güzelliği de var beklmemenin değişik bir heycan :)Çok sevindim benimde 2 adet dondurulmuş 3 gün embriyosu 37 yaş ilk deneme bugün idrar testi yapacağım 7. Günüm, bende hiç belirti yaşamadım, inşallah bende hayırlı sonuç alırım
Evet testim negatif çıktıAllahım inşallah gönlünüze göre verir, 7. gün erken ama idrar için eğer çıkmazsa testte bişey umutsuzluğua kapılmayın. ben totem yapıp 12. güne kadar hiç bir test yapmayacağım demiştim. ama 11. gün leke gelince kan testi yaptırdım mecbur. sabrein bence, güzelliği de var beklmemenin değişik bir heycan :)
herkesin ürettiği betahcg hormonu farklı, kimisi daha çok üretiyor kimisi daha az. doktorlar boşuna 12. gün yapın diye diretmiyor ki. anlıyorum heycan dorukta ama, bu iş gerçekten sabır işiymiş ben de yaşayarak öğrendim. o yüzden moralinizi şimdiden bozmayın, 12. günü bekleyin sabırlaEvet testim negatif çıktı
Görümcenin 7. Gün testte belli olmuştu
herkesin ürettiği betahcg hormonu farklı, kimisi daha çok üretiyor kimisi daha az. doktorlar boşuna 12. gün yapın diye diretmiyor ki. anlıyorum heycan dorukta ama, bu iş gerçekten sabır işiymiş ben de yaşayarak öğrendim. o yüzden moralinizi şimdiden bozmayın, 12. günü bekleyin sabırla
3. Gün embriyosu 7. Günüm sonuç negatif
Ben göremedim çizgiyi
İyide orda hayalet bir çizgi var3. Gün embriyosu 7. Günüm sonuç negatif
Ben göremedim çizgiyi
Sonuç verdikten sonra açtım7. gün de erken bu yüzden hem modunu düşürme, hem de ilacını bırakma
sen testin içini mi açtın? doğru sonuç vermeyebilir öyle
bugün yapma tekrar henğz erken birkaç gün daha bekleinşallah güzel sonucu sende de bekliyoruz
Testi yapmadan öncede 2 şişe 0,5 ilk su içmiştim o da etkiler mi acaba, ben hayalet çizgiden emin olamadım, bi kaç kişi daha değerlendirse ne güzel olurİyide orda hayalet bir çizgi var
Acaba gerceklık payı var mı kiKızlarrrrrherkes ultrasyon kağıtlarına baksın Cinsiyet belli olabiliyormuş
su içmeden sabah ilk idrarla yapman lazım.sabah tekrar dene ama testte hayalet vrTesti yapmadan öncede 2 şişe 0,5 ilk su içmiştim o da etkiler mi acaba, ben hayalet çizgiden emin olamadım, bi kaç kişi daha değerlendirse ne güzel olur
Bende tam tersi çıkmıştıAcaba gerceklık payı var mı kigecen aldıgım dan bısey anlamadım ama yarınki ultrason kagıdı na tekrar bakacagım
Bende hayalet cızgıyı gordum canım cok silik ama dedikleri gibi sabah ilk idrarla yap yada evde varsa 2 saat bısey ıçmedegın zaman yap onlar etkiliyor cunkuTesti yapmadan öncede 2 şişe 0,5 ilk su içmiştim o da etkiler mi acaba, ben hayalet çizgiden emin olamadım, bi kaç kişi daha değerlendirse ne güzel olur
Bizde o zamanlara gelsek vala cinsiyetin hıc bir onemi yokBende tam tersi çıkmıştıkız gibi duruyordu pipisini gördük sonra:) çin takvimi daha isabetli çıktı
Sonuç verdikten sonra açtım
İnşallh cnm benm ilk denemdekı gebelk sürmedi suan 2.transferi oldm bakalm hayrlısı kız erkek gelsinde frketmezBizde o zamanlara gelsek vala cinsiyetin hıc bir onemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?