Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Yaa canım ibsallah cok guzel dualar yarın guzel haberler vermek banada nasip olur ınsallah sonra hep birlikte bebişleri bekleriz insallah

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin, Sizin yaş kaç kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı deneme birde belirtileriniz oldu mu ? Bizede destek okursanız sevinirim
teşekkürler allahım sizlere de nasip etsin en kısa sürede inşallha. 33 yaşındayım, ilk denememdi, 2 embriyo ,3. gün embriyosuydu. hiç belirti yaşamadım taki 11. gün kanama gelene kadar. kan testinde öğrendim yani

Çok sevindim benimde 2 adet dondurulmuş 3 gün embriyosu 37 yaş ilk deneme bugün idrar testi yapacağım 7. Günüm, bende hiç belirti yaşamadım, inşallah bende hayırlı sonuç alırım

Kızlarrrrr herkes ultrasyon kağıtlarına baksın Cinsiyet belli olabiliyormuş

Eklentiler

• ACC0BEF7-BBD1-4638-BE0A-8DC678BA245D.png
    511,6 KB · Görüntüleme: 77
Çok sevindim benimde 2 adet dondurulmuş 3 gün embriyosu 37 yaş ilk deneme bugün idrar testi yapacağım 7. Günüm, bende hiç belirti yaşamadım, inşallah bende hayırlı sonuç alırım
Allahım inşallah gönlünüze göre verir, 7. gün erken ama idrar için eğer çıkmazsa testte bişey umutsuzluğua kapılmayın. ben totem yapıp 12. güne kadar hiç bir test yapmayacağım demiştim. ama 11. gün leke gelince kan testi yaptırdım mecbur. sabrein bence, güzelliği de var beklmemenin değişik bir heycan :)

Evet testim negatif çıktı
Görümcenin 7. Gün testte belli olmuştu

Evet testim negatif çıktı
Görümcenin 7. Gün testte belli olmuştu
herkesin ürettiği betahcg hormonu farklı, kimisi daha çok üretiyor kimisi daha az. doktorlar boşuna 12. gün yapın diye diretmiyor ki. anlıyorum heycan dorukta ama, bu iş gerçekten sabır işiymiş ben de yaşayarak öğrendim. o yüzden moralinizi şimdiden bozmayın, 12. günü bekleyin sabırla

3. Gün embriyosu 7. Günüm sonuç negatif
Ben göremedim çizgiyi

Eklentiler

• 7F1CC194-8DA5-4EAD-994D-0DE429200EC5.jpeg
    187,6 KB · Görüntüleme: 68
3. Gün embriyosu 7. Günüm sonuç negatif
Ben göremedim çizgiyi

7. gün de erken bu yüzden hem modunu düşürme, hem de ilacını bırakma

sen testin içini mi açtın? doğru sonuç vermeyebilir öyle

bugün yapma tekrar henğz erken birkaç gün daha bekle inşallah güzel sonucu sende de bekliyoruz

Testi yapmadan öncede 2 şişe 0,5 ilk su içmiştim o da etkiler mi acaba, ben hayalet çizgiden emin olamadım, bi kaç kişi daha değerlendirse ne güzel olur
Bende hayalet cızgıyı gordum canım cok silik ama dedikleri gibi sabah ilk idrarla yap yada evde varsa 2 saat bısey ıçmedegın zaman yap onlar etkiliyor cunku

Sonuç verdikten sonra açtım

burada son gün bile idrarda negatif görüp kanda pozitif görenler oldu, anca karışıyo kana, sen sakın ilacını bırakma

erken gebelik testi mi bu, olsa bile yine çıkmayabilir sakın modunu düşürme belirti de arama bende hiç belirti yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…