Bu arada bana da 10 gün sonraya gel dedi pzt ye geliyo ama pzt çok yogunmuş merkez salıya verebilicem dedi sekreter salıya kaldımmm
Allah'tan keseyi bebeği gördün kalp atışını duydunolsun 1 gün sonra daha büyümüş göreceksin sonra da acaba ayda 1'e mi düşecek randevularımız
Merhaba
Herkese hayırlı olsun, benimde ilk denemem 3. Gün a kalite bugün transferin 7. Günü hiç bir belirti yaşamıyorum, bugün test yapsam mı çıkar mı ?
Çok heyecanlıyım bugün eşim işe gittikten sonra eczaneye gidip test alıcam, o evdeyken yapamam olumsuz olursa onda şimdiden üzülmesinHayırlı olsun, güzel sonuç alırsın inşallahbelirti arama, belirti olmayabilir, kese görülene kadar bende hiç belirti yoktu bi iki gün daha sabredebilsen şahane olur
Canım çok şükür gece kanamam olmadıtest sonucum iyi çıktı ama doktora gönderdiğimde 4 gün sonra tekrar test istedi.Cumartesi test yaptırıp arayacakmışım.Yani daha kese görmekten falan bahsetmedi
Umutumo canım inşallah iyi geçmiştir randevun.Keseyi görmüşsündürDualarım seninle
geldimmmm kızlarrrrrr
canım çok sevindim. 4 gün daha sabret, kaç olmuş değer? işte kese net görünsün diye bekletiyor, şükürler olsun artmış bak . dün yazdım benim de kaç gün oldu lekelenme ilaçlarını kullanıp dinlen yeter. geçecek hepsiCanım çok şükür gece kanamam olmadıtest sonucum iyi çıktı ama doktora gönderdiğimde 4 gün sonra tekrar test istedi.Cumartesi test yaptırıp arayacakmışım.Yani daha kese görmekten falan bahsetmedi
geldimmmm kızlarrrrrrsürprizlerleee hem de ben şok ben iptal, kızlar benim 2 embriyo transferi olmuştu 2 hafta önce sadece kese vardı içi boştu, bu hafta kese ikiye bölünmesin mi? tek yumurta ikizi olmasın mı??? üstüne bir de diğer embriyocukta tutunmasın mı??? tam üçüz mü acaba derken, malesef tek yumurta ikizlerinden birinin gelişimi durmuş ama diğerinin pıtı ptpı kalp sesini dinletti. 2. bebeişinde kalp atışı var ama henüz net duyulmuyor, ekranda inip çıkan grafikten belliydi. 3 güne kadar nun da netleşir dedi. yani 2 bebeğim oluyor, şoktayımmm kızlar. hem mutluyum hem şoktayım, inanamıyorum bir dahaki randevu 20 ekimde. geçer mi ki günler??? Allahım sana şükürler olsun. hemen gittik annemlere, eşimin ailesi de bizimkilerleydi, söyledik hepsi şok tabi. babam hemen marketten bişeyler alıp dağıttı ağlaşmalar kucaklaşmalar falan . Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bu arada sata göre 7+0 / transfere göre 6+5 hesaplıyordum ama 6+ 3 dedi, transferle uyumlu dedi.
sorma ya gerçekten hayatımın süprizi oldu. ilk gittiğimzde eşim de ikiz değil mi diye üzülmüştü, demiştim daha biri var mı o bile belli değil diye. çok istemiş demekkigünün bombasıhayat sürprizlerle doluuu
bugün kalp atışını göreceğine ben neredeyse emindim
kesem boş mu diye hayıflanırken dolmuş taşmış
çoook sevindim ikisi de sağlıkla doğsun minnoşların
bu heyecan seni uyutmaz artık
Kese için erken sanki benim 8 inde oldu transfer 9 ekimde çagirdı doktorumCanım 15. Gün.
sorma ya gerçekten hayatımın süprizi oldu. ilk gittiğimzde eşim de ikiz değil mi diye üzülmüştü, demiştim daha biri var mı o bile belli değil diye. çok istemiş demekki
geldimmmm kızlarrrrrrsürprizlerleee hem de ben şok ben iptal, kızlar benim 2 embriyo transferi olmuştu 2 hafta önce sadece kese vardı içi boştu, bu hafta kese ikiye bölünmesin mi? tek yumurta ikizi olmasın mı??? üstüne bir de diğer embriyocukta tutunmasın mı??? tam üçüz mü acaba derken, malesef tek yumurta ikizlerinden birinin gelişimi durmuş ama diğerinin pıtı ptpı kalp sesini dinletti. 2. bebeişinde kalp atışı var ama henüz net duyulmuyor, ekranda inip çıkan grafikten belliydi. 3 güne kadar nun da netleşir dedi. yani 2 bebeğim oluyor, şoktayımmm kızlar. hem mutluyum hem şoktayım, inanamıyorum bir dahaki randevu 20 ekimde. geçer mi ki günler??? Allahım sana şükürler olsun. hemen gittik annemlere, eşimin ailesi de bizimkilerleydi, söyledik hepsi şok tabi. babam hemen marketten bişeyler alıp dağıttı ağlaşmalar kucaklaşmalar falan . Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bu arada sata göre 7+0 / transfere göre 6+5 hesaplıyordum ama 6+ 3 dedi, transferle uyumlu dedi.
çok teşekkür ederim canım, amin hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallahAyyyyy yaşasınnngözün aydın canım çok sevindim çok sağlıcakla gelsinler inşallah ikiz çok güZel bişey aileleriniz için de harika bir sürpriz olmuş rabbim kucağında görmeyi nasip etsin inşallah
Yaa canım cok sevındım saglıkla kucağına almak nasip olur ınsallah bende kalp atisi ıcın dun gıdıcektım ama sıra bulamadım doktor degısık ligi yapmak zorunda kaldım o yuzden benımde yarın kalp atisi ikizlerin sımdı sen oyle diyince cok heyecanlandım ınsallah bizde duyarızçok teşekkür ederim canım, amin hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallahya benim boyum 1-56 kilom da 58 falan şuan. yusyuvarlak tostoparlak olcam sanırım, vinçle taşırlar beni, yürürken yuvarlanırım top gibi olurum neyse şikayet değil bu tabiki tatlı serzenişler
duyarsınız canım hiç merak etme, çok heycanlı gerçekten, sürekli ağladım dünden beri aşırı gergindim, bugun kuş gibi hafifledim, darısı başına inşallahYaa canım cok sevındım saglıkla kucağına almak nasip olur ınsallah bende kalp atisi ıcın dun gıdıcektım ama sıra bulamadım doktor degısık ligi yapmak zorunda kaldım o yuzden benımde yarın kalp atisi ikizlerin sımdı sen oyle diyince cok heyecanlandım ınsallah bizde duyarız
Bana bebeklerle ilgili bısey dememıs tı canım normalde adet zamanına gore gıttıgım de 6 hafta olması lazımdı doktor bana 5 haftalık demıstı iki kese gormustu onun dısın da bısey demedi 2 hafta sonra gel kalp atıslarını duyarız demıstı doktorum malasef hastaneyi bıraktı dun o yuzden gidemedim yeni Bı doktor buldum yarına randevu aldım canım sımdı herseyı yenı Bı doktora anlatması falan derken bende stres oldum ıyıceduyarsınız canım hiç merak etme, çok heycanlı gerçekten, sürekli ağladım dünden beri aşırı gergindim, bugun kuş gibi hafifledim, darısı başına inşallahbenim 6+3 olarak hesapladı şu anda. yani ilk gittiğimde- 2 hafta öncesi- 5+0 diyordum ama o zaman daha 4+3 müş mesela, bebeğin görünmemesi mantıken normalmiş yani. senin kaç haftalıktı? bebekleri görmüş müydün ?
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin, Sizin yaş kaç kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı deneme birde belirtileriniz oldu mu ? Bizede destek okursanız sevinirimsorma ya gerçekten hayatımın süprizi oldu. ilk gittiğimzde eşim de ikiz değil mi diye üzülmüştü, demiştim daha biri var mı o bile belli değil diye. çok istemiş demekki
hiç stres olma, bu doktoru denersin beğenmezsen başka doktor bulursun, önemli olan güvenmen doktoruna. o kınuda sıkıntı yaratma. anlatırsın en başından güzelce. herşey güzel olacak sıkma canını, sen de duyacaksın kalp atışlarınıBana bebeklerle ilgili bısey dememıs tı canım normalde adet zamanına gore gıttıgım de 6 hafta olması lazımdı doktor bana 5 haftalık demıstı iki kese gormustu onun dısın da bısey demedi 2 hafta sonra gel kalp atıslarını duyarız demıstı doktorum malasef hastaneyi bıraktı dun o yuzden gidemedim yeni Bı doktor buldum yarına randevu aldım canım sımdı herseyı yenı Bı doktora anlatması falan derken bende stres oldum ıyıce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?