Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 2 gün var. Ara ara regl sancım var. Onun dışında belirtim yok. Gebeliğe pek yormuyorum. Sonuçta gecikmesi de olağan bir şey..
Geçen ay daha çok dinledim hem daha çok sancım oldu hem de erken regl oldum. Bu ay gaza gelip erken test falan da yapmadım. Bekliyorum gecikirse bakarım..
bendede 2 saat once cok siddetli bi karin agrisi oldu geliyo galiba dedim ama yok bakalim beklicez cogu gitti azi kaldi

Erken gebelik testi varsa yapsaniza belki çıkar 😍
Ay erken yoktu ama ovulasyon ve normal kaset test vardı şimdi yaptım üstteki ovulasyon alttaki normal gebelik testi. Eğer test yanlış değilse var sanırım

Eklentiler

• F55C90C0-C608-45AC-AA5A-AAE585D92D2D.jpeg
    F55C90C0-C608-45AC-AA5A-AAE585D92D2D.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 70
belirtilerin neler peki benimde yarindan sonra 3 gun kalcak henuz bi adet belirtisi yok 1 hafta oncesinden baslardi halbuki
Benimde belirti mi bilmiyorum ama göğüs uçlarım büyüdü ve göğüslerim de sızı var dokununca. Birde bu akşam karnım ağrımaya başladı adet olacakmış gibi. Yoksa başka bir belirtim yok. Ama göğüs uçlarım hiç böyle olmamıştı o biraz beni şüphelendirdi.

Ya bende 2. Kez yapmıştım ovuyu ilkinde hemen çatlamıştı, bunda da böyle uzun sürdü. Genelde hangisi oluyor bende bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Bence önemli olan pikten önce, pik, ve pikten sonrayı değerlendirmek peş peşe. O ara bi şeyler oluyo 😂

Canım bu ptracker. Yıllardır bunu kullanıyorum. Ovu gününü regl ortalamana göre veriyor. Direk 14. Günü işaretlemiyor yani. Ne kadar uzun kullanırsan o kadar doğru sonuç 😂 bak çatlamaya nokta atışı yapmış direk
Buda benm testm çizgi zor görülüo ama iğne etkisi oldugunu düşünüyorum 12.günü iğnenin olsa daha koyu olması lazmdı cizgi dye dusunuyorm

Eklentiler

• Screenshot_20210912-201211.png
    Screenshot_20210912-201211.png
    317,7 KB · Görüntüleme: 61
Ay erken yoktu ama ovulasyon ve normal kaset test vardı şimdi yaptım üstteki ovulasyon alttaki normal gebelik testi. Eğer test yanlış değilse var sanırım
Ayy ne kadar sevndm canım sureklı goruyordum seni forumda hayırlı olsun şimdiden çatlamadan kaç gün geçmişti bunu yaptgnda

Ayy ne kadar sevndm canım sureklı goruyordum seni forumda hayırlı olsun şimdiden çatlamadan kaç gün geçmişti bunu yaptgnda
Ay çok teşekkür ederim inşallah test yanlış falan değildir. Bu ay ovulasyon testi yapmadım ama uygulamalar 1 eylülü gösteriyordu ovulasyon olarak. Herhalde 10-11 gün olmuştur diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alalım peşpeşe ❤️

Ay çok teşekkür ederim inşallah test yanlış falan değildir. Bu ay ovulasyon testi yapmadım ama uygulamalar 1 eylülü gösteriyordu ovulasyon olarak. Herhalde 10-11 gün olmuştur diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alalım peşpeşe ❤️
Canım ben bu siliklik ile öğrenmiştim ilkini seninki baya belli maşallah ♥♥

Eklentiler

• IMG-20210910-WA0151.jpeg
    IMG-20210910-WA0151.jpeg
    135 KB · Görüntüleme: 51
X