Kızlar eşimin kuzeni bizimle aynı tarihte evlendi, 2 yıllık evliyiz. Geçenlerde doğum yaptı. Onun denediği ilk ay gebelik elde etmesi avantajdı elbette ki. Ben de 9 aydır istiyorum, hemen olsaydı ben de 1 aya kadar doğum yapacaktım ama nasip değilmiş demek ki. Tabi biz bebiş düşündüğümüzü kimseye söylemedik çünkü durmadan ailelerimiz soracaktı, doktor ne dedi, neden olmuyormuş, şu doktor iyiymiş, şu doktora da bir görün, şunu da ye vs vs. Dilden dile dolaşacaktı. Zaten yeterince stresliyiz eşimle, bu süreci insanların sorularıyla daha da zor hale getirmek istemedik. Fakat söylemediğimiz için bu seferde kayınvalidemin ve kendi ailemin bak sizin de olsaydı şimdi ne güzel olurdu, bak x sizinle beraber evlendi, doğumu da yaptı sen hala hamile bile değilsin, artık düşünün falan gibi baskılarına maruz kalıyoruz. Siz olsaydınız söyleyip herkesin size üzülüp şunu da dene, bunu da yap demelerine mi katlanırdınız yoksa hiç söylemeyip " neden yok, neden hâlâ düşünmüyorsunuzx sizde düşünün artık" vs vs gibi sorulara ve baskılara mı maruz kalmayı tercih ederdiniz?
2 ucu b...klu değnek dedikleri bu olsa gerek
canım cidden sıkılmaya başladı artık