Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2910709 Eki Görüntüle 2910710 Merhaba kızlar fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum ama 3 saat susuzlukla gebelik testi yaptım. İlk 5 dakika içinde silik çizgi çıktı.7-8. Dakikada fotoğraf çektim testin markası bebe time. 5-20 dakika içindeki sonuç geçerlidir diyor. Sizce gebelik varmı ? Yumurtlama 18-19 çatlama 20 Ağustos. 31 Ağustos hafif lekelenmem olmuştu bat 2 eylüldü ama adet olmadım dahaca. Yorumlarsanız sevinirim
Eve canm bence de var hayırlı olsun şimdiden sağlıkla gelsin miniğin😊🤲🏻

A72315E3-885D-44EF-A960-305F64146B83.jpeg
Kızlar sabah yaptığım testi akşam işten gelince tesadüfen gördüm. Yakından daha kırmızı ve belirgin. Sizce kuruma çizgisi mi yoksa birşeyler var mı?.

Eklentiler

• 023FBB3C-BCC3-469F-A3DD-A8B5B56D7C25.jpeg
    023FBB3C-BCC3-469F-A3DD-A8B5B56D7C25.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 30
  • A87D0A2F-8640-4478-AC05-D32A3AD71D00.jpeg
    A87D0A2F-8640-4478-AC05-D32A3AD71D00.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba, öncelikle hangi şehirdesiniz? Benim hem anesteziili hem de C kollu cihaz(en son teknoloji olan) tecrübem oldu. Bulunduğum ilde anestezili çekildim ve film kalitesi iyi değildi sonuç da şüpheliydi. Tüplerimin kapalı hatta hidrosalpenks olduğu söylendi. Daha sonra İstanbul sonomed de c kollu cihaz ile çekildim. Durumun hiç de öyle olmadığı anlaşıldı. Zaten ilk film sonrası düşük olan gebeliğim olmuştu filmin hatalı olduğu oradan belliydi. Eski teknoloji ile çekilen filmlerde hata oranı yüksek gerçekten. Anesteziye gerek yok adet sancısı gibi ağrı oldu film çıkışı Kadıköy’de saatlerce yürüdüm :) anestezi almamış oldum vücuduma. Bir tüpümde yapışıklık vardı selektif salpingografi yöntemi ile onu da açtı

istanbula gidebilme şansınız varsa kesinlikle echomar veya sonomed i öneririm. Cevat bayrak hocanın ekibi ikisinde de çalışıyor.

YouTube videolarını izleyebilirsiniz çok bilgilendirici. Biraz detaylı yazdım başka çektirmeyi düşünen arkadaşlar varsa diye.
Merhaba teşekkürler cevabınız için ben zaten istanbuldayım özel bir hastaneye gidiyorum ama doktorum şişlide ki echomar’ı tavsiye etti anestezi vermeden ağrısız yöntemle çekiyorlar oraya git dedi ama adet günüm geçtiği için önümüzde ki ay gidicem hayırlısı bakalım

KIZLARRRRR YARDIMMM
normalde çarşamba yada perşembe adet bekliyorum yarın tatile çıkacağız aylardır bunu planlıyoruz erteleyemem de pazartesi erken gebelik testi yaparım ona göçere ilaç kullanırım diyordum ama bugün aşırı adet sancım var geciktirici kullansam mı 🥺
Canım bence ilaç kullanma adet olursan tampon kullanırsın boşuna riske atma derim ben

Kızlar çatlama iğnesi 36 saat dioalr ya benm 48 saat snra ilişki oldu mecburen eşim mesai kaldı böyle olp hamıle olan varmı ya

İşte akşam baktığım test kuruma çizgisi mi emin olamadım hiç sence ?🙄
Canım ikimizde aynı gün olucaz senin çizgin benimkinden belirgin çıkmış. Ben sabah tekrarlıycam sende tekrarla inşaAllah vardır. Ama ben bu zaman kadar hiç kuruma çizgisine denk gelmedim o yüzden bişeyler var bence diyorum ❤️

Canım ikimizde aynı gün olucaz senin çizgin benimkinden belirgin çıkmış. Ben sabah tekrarlıycam sende tekrarla inşaAllah vardır. Ama ben bu zaman kadar hiç kuruma çizgisine denk gelmedim o yüzden bişeyler var bence diyorum ❤️
İnan bende denk gelmedim ama buradaki çoğu kişinin başına da gelmiş o yüzden çok tedirgin oldum bende sabah tekrar edeyim diyorum belki daha koyu olur adette de kan veririz olmadı hadi inşallah ikimizde hamile 🤰 arkadaşı olalım ☺️☺️

Bu arada uyku tutmuyor panik oldum ve sıkışıyorum tuvalete gitmemeye çalışıyorum sabah İçin sen de durumlar nasıl?

İnan bende denk gelmedim ama buradaki çoğu kişinin başına da gelmiş o yüzden çok tedirgin oldum bende sabah tekrar edeyim diyorum belki daha koyu olur adette de kan veririz olmadı hadi inşallah ikimizde hamile 🤰 arkadaşı olalım ☺️☺️
Ay inşallah canım o kadar çok isterim kii😍 evet bende çok okudum ama 14 ayda sayısız test yaptım hiç birinde denk gelmedim inşallah vardır sabahı iple çekiyorum 😍

Ay inşallah canım o kadar çok isterim kii😍 evet bende çok okudum ama 14 ayda sayısız test yaptım hiç birinde denk gelmedim inşallah vardır sabahı iple çekiyorum 😍
Bende öyle hiç bir testte görmedim ve pembe gibi yakından da o yüzden Umut bağladım inşallah Rabbim utandırmaz da hayırlısıyla sağlıkla alırız güzel haberleri 😍😍

X