Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet günüme 3 gun kala verdim beta hcg 114.4 cikti 2 gun snra tekrar vericem ama ilk gebeliğim olcağı icin inanın hic anlamıyorum bu değer ne demek şimdi, daha once kimyasal düşük yaşadım ama anlamamışım sonradan doktorum söyledi her kadin yaşar diye,smdi ise bunda hic anlamiyorm beklemiyodm ama cok belirtiler oldu idrar testi yaptim 2 tane çift çizgi cikti ama cok güvenemedim kan değerleride benim bildiğim negatif pozitif yazar bunda hic bisey yazmıyo suan calisiyorum da cikip hastaneye de gidemıyorum ,beni bilgilendirebilirmisiniz bu sonuc ne demek ?
3 gün kala 114 çıkması çok iyi bir değer ama mutlaka 2 gün sonra tekrar kan verip takip edin aynı hastanede tahlil yaptırın

Ellerine sağlık inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz :)

İnşallaah sizinledir umutsuzluk olmasın lütfenn

Tebrik ederim, sağlıkla gelsin

Okudukça aynı şeyleri düşündüm inşallah

tünaydın vallahi bu kadar yazına ben pozitif doldum, Allah'ta seni pozitif doldursun canım :)
Canımmm amin tatlım teşekkür ederim.😘😘

Adet günüme 3 gun kala verdim beta hcg 114.4 cikti 2 gun snra tekrar vericem ama ilk gebeliğim olcağı icin inanın hic anlamıyorum bu değer ne demek şimdi, daha once kimyasal düşük yaşadım ama anlamamışım sonradan doktorum söyledi her kadin yaşar diye,smdi ise bunda hic anlamiyorm beklemiyodm ama cok belirtiler oldu idrar testi yaptim 2 tane çift çizgi cikti ama cok güvenemedim kan değerleride benim bildiğim negatif pozitif yazar bunda hic bisey yazmıyo suan calisiyorum da cikip hastaneye de gidemıyorum ,beni bilgilendirebilirmisiniz bu sonuc ne demek ?
Tebrik ederim canım gebesin sağlıkla devam etsin inşallah. 2 gün sonra aynı hastanede aynı saatlerde kan ver 2 kat artış olacak mı bak. Sonra da kese görmek içim bir süre bekleyeceksin 😌 Eylül çok güzel başladı yaaa allahım böyle devam etsin bizler için de 😍

Dün çok az lekelenmem gelmişti. Bugün hala gelen giden yok böyle olup birkaç güne regl olan oldu mu acaba ?

Kızlar selam ben bugün aile hekimliğinde kan verdim değer takibi yapıyorum. Aile hekiminde sonuç 4-5 gibi çıkar dediler ama ben kanı sabah 9.10 da verdim neden bu kadar uzun sürüyor sonuç çıkması.
Bence aile hekimliğe göre hızlı çoğu aile hekimliği bir gün sonra veriyor sonucu. En hızlı sonuç çıkanda acil

Bence aile hekimliğe göre hızlı çoğu aile hekimliği bir gün sonra veriyor sonucu. En hızlı sonuç çıkanda acil
Valla bence en hızlı sonuç özelde çıkıyor ama Bugün özele gidemedim

Valla bence en hızlı sonuç özelde çıkıyor ama Bugün özele gidemedim
Sonuçta aile hekimliği de bakıyor her seferinde beta binlerce gelene kadar orada baktırılabilir. Özele sürekli para veriliyor tabiki yanlış anlamayın beni ☺️ Umarım güzelce artmıştır

Sonuçta aile hekimliği de bakıyor her seferinde beta binlerce gelene kadar orada baktırılabilir. Özele sürekli para veriliyor tabiki yanlış anlamayın beni ☺️ Umarım güzelce artmıştır
Estağfirullah yanlış anlamadım. Evet para vermekten kaçındığım için aile hekimliğinde verdim ama merakımdan çatlayacağım. 🥲

Aslında hormonlari bozuyor diyorlar evet ama bu incir ve zeytinyağı günlük hayatta hep tükettiğimiz şeyler aslında allah korusun tabi aşırıya kaçmamakta fayda var öyle bitki suları soğan suyu falan hic yapmadım bunu deneyecegim ilk onun haricinde canım enfeksiyon sorunum çok olduğu için sirkeli su ve kefir tüketiyorum ben dış gebelik geçirdim enfeksiyondan olabileceğini söyledi doktor o yüzden ona dikkat ediyorum ben aklıma geldikçe ceviz badem vs özel olarak uygunladigim bi beslenme sekli yok yani takviye olarak da folik asit kullanıyorum diofol, bir de coraspin yine dış gebelikten sonra kullanmamı söylemisti doktorum
Guzel masallah umarim tez zamanda kavusursun. Bende beslenmemw dikkat ediyorum Ama hic ozel Bir sey uygulamadim. Doktor tavsiyesj olmadigi surece tedirginim bu tarz seylere. Ama cok duyuyorum faydasini gorenleri

Bugünde olmazsam sabaha karşı kan testi yaptırayım.
Bence kan testinde acele edip benim gibi kendini üzme sabırla bekle adetin geçerse öyle yap öncesinde bende çok sabırsız davranıp yaptırdım kendini strese sokma İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum🙏🏻🥰

X