- 9 Şubat 2021
- 444
- 466
- 25
Amin inşallahhHoşbulduk
Amin. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahhHoşbulduk
Amin. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok teşekkürler, isteyen herkes bi an önce sağlıkla kavuşur inşallahGeçmiş olsun. Umarım bu ay kolaylıkla sağlıkla kavuşursunuz
Masallh topik sana ugurlu geldi darisi bize ismim yazili ama tarih eklenmemis ekler misnBugün değerim 50.62 çıktı 2 gün önce 11.69du. Doktorum bir daha kan takibine gerek yok dedi beta hcg takibine yani. Bugün kaset test ile merak ettim baktım böyle hanımlar
İnşallah canımHadi bakalım inşallah gerek kalmadan gelir minnoş
Bence döngünün 10. günü başlamak lazımKızlar ovülasyon testine ne zaman başlamak lazım? Adetim düzenli 28 günde 1 olurum ama haziranda düşük yaptım biraz düzensizleşti döngüm temmuzda 33 ağustosta 31 gün şeklinde oldu.
Bu hangi uygulamaSizce catlamis mi, yoksa daha henuz vakit var mi?
Çatlamamış canım. Havuç ye diyorlar ne kadar doğru bilemem amaSizce catlamis mi, yoksa daha henuz vakit var mi?
Ben de aynı markadan kullanıyorum, 2 güne peak oluyor böyle olunca. Bir sorum daha olacak, lh testine göre ilişkiyi nasıl yapıyorsunuz? Kaç gün, aralıklı mı gibiKızlar hepinize merhaba adetimin üzerinden bugün 9. Gün yumurtlama yaklaşıyor gibi mi bi bakar mısınız
Eki Görüntüle 2908965
Buna benzer easy@home kullanıyorum benBu hangi uygulama
Canım yumurtlama öncesi ilişki ve yumurtlama olduğu gün çağlayana kadar ilişkiBen de aynı markadan kullanıyorum, 2 güne peak oluyor böyle olunca. Bir sorum daha olacak, lh testine göre ilişkiyi nasıl yapıyorsunuz? Kaç gün, aralıklı mı gibi
App Store’da bulamadımBuna benzer easy@home kullanıyorum ben
bir en fazla iki güne yumurtlamaKızlar hepinize merhaba adetimin üzerinden bugün 9. Gün yumurtlama yaklaşıyor gibi mi bi bakar mısınız
Eki Görüntüle 2908965
ben bu ay abarttım biraz mesela her ay başka bir stil deniyorumBen de aynı markadan kullanıyorum, 2 güne peak oluyor böyle olunca. Bir sorum daha olacak, lh testine göre ilişkiyi nasıl yapıyorsunuz? Kaç gün, aralıklı mı gibi
Pinky93 Canım Öncelikle Hayirli Olsun Hamişliğin Benide eklermisin Listeye Kendimi Görünce Daha İyi oluyor listedeHerkese Merhaba Kızlar
Yaş 33 , Bat 3 aydir degisiyor Ama 20 Eylül Yazabilirsin Deneme 7 ay
premom uygulamasiBu hangi uygulama
Çatlamamış canım. Havuç ye diyorlar ne kadar doğru bilemem ama
yeni aya başladık bakalım yaşdaşım..İnşallah canım
Hadi inşallahbir en fazla iki güne yumurtlama