Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün akşam test alıcam,yarın yaparım artık. zaten bu ayda olmazsa aşılamaya gidceğiz.ıkı yıl oldutık yok.
sen erken mı yaptın normal gebelık testımı canım
İkisinide yaptım . Kaset test silik çıktı erken test belirgin canım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Kızlar merhaba. Beni de alın aranızaa ben de anne olmak istiyorum. İlk gebeliğim 23 haziranda kalp atışı duyulmadığı için sonlandırıldı. Birdaha hiç korunmadık. Geçen ay 9 gün gecikmenin üstüne regl oldum. Bu ay bata 6 gün var sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Çok mu erken yaptım acaba diye düşünüyorum. Benim de sol kasığımda ağrı ara ara hafif mide bulantısı ve baş ağrısı oluyor. İnşallah hepimiz çift çizgiyi görürüz

Kızlar bende pco var bu ay ovülasyon testiyle takip yaptım ve yumurtlama ve çatlama oldu merak ettiğim pcoda yumurta oluşuyo ama bazen büyümüyo buna rağmen test pozitif çıkar mı

Kızlar merhaba benim tsh değerim biraz yüksek çıkmıştı dahiliye doktoruna göründüm. Ultrason da istedi anti tpo hormonuna da baktı. Gebelik için tsh 2.5 altı olmalı yüksek olursa gebelik oluşmaz yada düşük ihtimal oluşur. Oluşsa da düşük olur dedi. Düşük dozda ilaç başlattı. Sizlerde tsh değerlerinize baktırabilirainiz bilgilendireyim dedim.

Selam canlar benide alın aranıza
Bir senedir tedavi görüyorum ama malesef hiç gebelik oluşmadı bu ay aşılama oldu bat’a kaldı 5-6 gün.
Valla negatiften korkuyorum.
Belirti aramıyorum ama kasık ağrısı adet sancısı bel ağrısı beyaz akıntı aralıklı gögüs hassasiyetimde var.
Valla bugün acaip agresifim tepem atıyo durduk yere hadi hayırlısı bakalım

Aay dimi cok heyecanli oluyor. Bende oyleyim.. bu ay mi denedin sadece.kaset test garanti miymis diger testlerden farkini mersk ettim..hemen yaz yapinca olur muu
Kaset test eczanede satılan standart test.Bunun dışında erken gebelik testi var regl geçmeden de sonuç veriyor ama genelde yanıltıcı oluyor, birde strip test var oda plastiksiz düz kalın kağıttan bir malzeme onu direk idrara batırıyorsunuz, kaset testte damlalıkla yapılan standart test

Kizlar ovulasyon için yorumlarınızı bekliyorum geruolarda aktif değilim ama takip ediyorum az cok

Eklentiler

• IMG20210925170439.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 41
Bende dahiliyeye görüneyim en iyisi bi

Kızlar 22 sini değerlendirdik eşim iş için belli bir süre yok. Bugün 25 Eylül ovulasyon pik oldu. Gebelik ihtimali varmıdır sizce ?

Tatlım geçmiş olsun ben de aynı şekilde regl 3. Günü hormon verdim tsh 5 e yakın çıktı senin kaç çıkmıştı? Ben de ilaca başladım 25mg 1 haftadır kullanıyorum henüz sen ne zamandır kullanıyosun acaba ne zamana etki eder düşer ben de çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…