İkisinide yaptım . Kaset test silik çıktı erken test belirgin canım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahbugün akşam test alıcam,yarın yaparım artık. zaten bu ayda olmazsa aşılamaya gidceğiz.ıkı yıl oldutık yok.
sen erken mı yaptın normal gebelık testımı canım
Tamam canım aksam test alcam sabah yaparım umarım regl olmam genelde test alıyorum regl oluyorum yaİkisinide yaptım . Kaset test silik çıktı erken test belirgin canım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Amin canım inşallah gönlümüze göre olsunTamam canım aksam test alcam sabah yaparım umarım regl olmam genelde test alıyorum regl oluyorum yaamınnnn
Evet kusura bakmayın tarihi bilmediğimden sordum. Sıfırlanmıştır inşallah gebeliğiniz vardır sağlıkla ilerler17 haziran da kürtaj oldum maalesef.Betam sıfırlanmıştır diye düşünüyorum
İnşallahEvet kusura bakmayın tarihi bilmediğimden sordum. Sıfırlanmıştır inşallah gebeliğiniz vardır sağlıkla ilerler
Erken gebelik testi mi yaptın canım?Bat 29 veya 30u. bugun test aldim negatif cikti. sinirlerim bozuldu
Evet erken gebelik yaptim yine dayanamayip. Hic bir belirtim de yok zaten. Bu ay da olmadi kabul ediyorumErken gebelik testi mi yaptın canım?
Benimde 29-30 gibi ama çıkmaz henüz diye yapmıyorum
Kaset test eczanede satılan standart test.Bunun dışında erken gebelik testi var regl geçmeden de sonuç veriyor ama genelde yanıltıcı oluyor, birde strip test var oda plastiksiz düz kalın kağıttan bir malzeme onu direk idrara batırıyorsunuz, kaset testte damlalıkla yapılan standart testAay dimi cok heyecanli oluyor. Bende oyleyim.. bu ay mi denedin sadece.kaset test garanti miymis diger testlerden farkini mersk ettim..hemen yaz yapinca olur muu
Bende dahiliyeye görüneyim en iyisi biKızlar merhaba benim tsh değerim biraz yüksek çıkmıştı dahiliye doktoruna göründüm. Ultrason da istedi anti tpo hormonuna da baktı. Gebelik için tsh 2.5 altı olmalı yüksek olursa gebelik oluşmaz yada düşük ihtimal oluşur. Oluşsa da düşük olur dedi. Düşük dozda ilaç başlattı. Sizlerde tsh değerlerinize baktırabilirainiz bilgilendireyim dedim.
Bence görünmekte fayda var bende yeni öğrendim .Bende dahiliyeye görüneyim en iyisi bi
Tatlım geçmiş olsun ben de aynı şekilde regl 3. Günü hormon verdim tsh 5 e yakın çıktı senin kaç çıkmıştı? Ben de ilaca başladım 25mg 1 haftadır kullanıyorum henüz sen ne zamandır kullanıyosun acaba ne zamana etki eder düşer ben de çok merak ediyorum.Kızlar merhaba benim tsh değerim biraz yüksek çıkmıştı dahiliye doktoruna göründüm. Ultrason da istedi anti tpo hormonuna da baktı. Gebelik için tsh 2.5 altı olmalı yüksek olursa gebelik oluşmaz yada düşük ihtimal oluşur. Oluşsa da düşük olur dedi. Düşük dozda ilaç başlattı. Sizlerde tsh değerlerinize baktırabilirainiz bilgilendireyim dedim.