- 23 Eylül 2021
- 28
- 26
- 30
Teşekkür ederimm. Darısı başınıza inşallahHayırlı olsun öncelikle
Sağlıkla ilerlesin insallahh
Daha önce yaptığın testler negatif çıkmasına rağmen tekrar test yapmıssınız ya
Bişey mi hissettimiz, belirti vs var mıydı
Benimde bat 1 ekim
Regl olcakmıs gibi ağrıların oldu mu, benim bugün çok ağrım varda biraz ümidim kırıldı sanki ama bi sorayım dedim
Teşekkürler cevapladığın için =)Teşekkür ederimm. Darısı başınıza inşallahBenim bir süredir sol kasığımda sırtım ve belimde ağrı vardı. Gerçi hala var. Hafif mide bulantım ve baş ağrım oluyordu. Aslında bende bat günümü bekleyip gecikme olursa öyle test yapıcaktım ama dayanamadım içimden bi ses yap dedi yaptım. Belirtilerim bi süredir bu şekilde vardı Ben regl olacağım zaman kasıklarımda çok şiddetli ağrı olur ama bu ay sadece sol kasığımda ağrı olması beni çok şüphelendirdi açıkcası
Çok teşekkür ederimTeşekkürler cevapladığın için =)
Hayırlı olsun tekrar
ne yaptın canım devam etti mi kanaman?Kizlar bugün ignemin 12. Günu sabahtan beri kasiklarimda bi agri ve gogüs ucumda aci vardi gunlerdir bugun pembe pembe gelmeye başladı sizce yerlesmemidir kaset test yaptm bisey cikmadi ama ilk idrarim degildi
Evet maalesef bugün doktora gidicem bakalim tekrar klomen baslatacakmine yaptın canım devam etti mi kanaman?
Günaydınn, iğneden sonra 12. Gün regl mi oldunuz sizKizlar bugün ignemin 12. Günu sabahtan beri kasiklarimda bi agri ve gogüs ucumda aci vardi gunlerdir bugun pembe pembe gelmeye başladı sizce yerlesmemidir kaset test yaptm bisey cikmadi ama ilk idrarim degildi
Evet 12. Gün oldum neden erken oldum anlamadim bugün adetimin 3. Günü doktora gttim 3 cm kist olmus cok üzuldim bi dahaki adetimi beklicez simdi bakalim ericekmi üstelik agustos ayinda 9 cmlik kist ameliyati oldum tekrar kist dedigi an yıkıldim eve aglsyarak geldimGünaydınn, iğneden sonra 12. Gün regl mi oldunuz siz
O zaman 36 saatten önce mi çatlamış oluyor yumurtanız
O zaman çatlamamıs demek ki yumurta dimiEvet 12. Gün oldum neden erken oldum anlamadim bugün adetimin 3. Günü doktora gttim 3 cm kist olmus cok üzuldim bi dahaki adetimi beklicez simdi bakalim ericekmi
Inşaallah olmazsiniz yerleşme kanamasida olabilir hemen korkmayin Allah nasip eder insaallahO zaman çatlamamıs demek ki yumurta dimi
Kist olusmussa
Epey erken olmussunuz çünkü sasırdım
Hayırlısı olsun üzülme, o kistler hemen bi sonraki adetle atılıyor genelde
Benimde iğne günüyle beraber 17. Gün bugün
Bat ta bugün
Ağrım var insallah olmaz diye dua ediyorum bende
Olmazsa pazartesi kan vericem, ama olcak gibi
İnsallahh, bizede bekleyen herkesedeInşaallah olmazsiniz yerleşme kanamasida olabilir hemen korkmayin Allah nasip eder insaallah
Aminİnsallahh, bizede bekleyen herkesede
Allah rahmet eylesinMrba kızlar bebeğimin kalbi durmuş akşam 7 de kürtaj olucam 2. Düşüğüm ve sebebi bilinmiyor
Sağol canım Amin inşallahh herşeyin hayırlısıAllah rahmet eylesinÜzüldüm çok. Rabbim yine verir inşallah da burda mutlu haberlerini alırız