Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyonda böyle çıktı şaka gibi birşey hiç inanasım gelmiyor hazirandada kimyasal gibi bişi yaşadım. Daha denemiyorduk bu tek ilişkiyle olabilen bir iş mi cidden inanamıyorum

Eklentiler

• A1E21AA2-90EB-48F1-A8A6-E71254A09C21.jpeg
    122,2 KB · Görüntüleme: 73
Ovulasyonda böyle çıktı şaka gibi birşey hiç inanasım gelmiyor hazirandada kimyasal gibi bişi yaşadım. Daha denemiyorduk bu tek ilişkiyle olabilen bir iş mi cidden inanamıyorum

Kızlar bata 3 gün var çıktım test aldım eve döndüm çift çizgi görme hayalleri kurarken tuvalete girdiğimde kahverengi akinti gördüm reglim başlıyor sanırım ama çok erken yumurtlamayı 10 eylülde catlamayi 11 eylülde gördüm hafif ağrım da var bu ay da olmadı çok üzgünüm

Canım yaptım çok sanmıyorum olduğunu.5 üstü olsa bile kimyasal gibime geliyor. Kan verincede yazarım sana.27sinde bat ona göre çok az . Testlerin oyununa benziyor C charlottes

Eklentiler

• 222AA3CD-D591-4F49-9004-F8833FF2AE57.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 131
Canım yaptım çok sanmıyorum olduğunu.5 üstü olsa bile kimyasal gibime geliyor. Kan verincede yazarım sana.27sinde bat ona göre çok az . Testlerin oyununa benziyor C charlottes
Neden testin oyunu olsun? Bal gibi var işte. 3 gün kala ne bekliyordun ki? Anca bu kadar çıkar bence. Kan ver bakalim. İnsallah sağlıkla ilerler.

Neden testin oyunu olsun? Bal gibi var işte. 3 gün kala ne bekliyordun ki? Anca bu kadar çıkar bence. Kan ver bakalim. İnsallah sağlıkla ilerler.
Ay ne bilim hiç inanamıyorum miratech erken gebelik yaptım ondan güzel çıktı. İnşallah sağlıkla ilerler

Eklentiler

• 5C37A83B-E806-4D83-988C-9632D92C4AB2.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…