hmm benimde silince geldi başta kahve aa dedim adet olcam sevindim hatta normalde duzensiz iyi bari düzeldi adetim dedim bi gun sonra iç çamaşırına sürülmüş şekilde açık kahve geldi sonra bi saat sonra da bi damla şekilde kahve geldi ama ağrı falan yok 3 gün oldu işte devamı yok daha da
Kızlar merhaba biz iki aydır aşı olduğum için bebiş fikrini ertelemiştik.Yıldönümünde tek korunmasız ilişkimiz oldu. Mayıs ayında aşırı çabalamıştık ama gebelik oluşmamıştı. O yüzden suan ihtimal vermiyorum ama detoks suyu yapmadan test yapıyım dedim. Adete 4 gün var takvime göre. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Laboquik test 3. İdrarla bu şekilde çıktı. Cidden bişiler var mı sizce ?
Ovulasyonda böyle çıktı şaka gibi birşeyhiç inanasım gelmiyor hazirandada kimyasal gibi bişi yaşadım. Daha denemiyorduk bu tek ilişkiyle olabilen bir iş mi cidden inanamıyorum
Kızlar merhaba biz iki aydır aşı olduğum için bebiş fikrini ertelemiştik.Yıldönümünde tek korunmasız ilişkimiz oldu. Mayıs ayında aşırı çabalamıştık ama gebelik oluşmamıştı. O yüzden suan ihtimal vermiyorum ama detoks suyu yapmadan test yapıyım dedim. Adete 4 gün var takvime göre. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Laboquik test 3. İdrarla bu şekilde çıktı. Cidden bişiler var mı sizce ?
Aaa hadi insallah. Baska hcg testi yok mu? Yaptıktan sonra sökmeden gönder.Ovulasyonda böyle çıktı şaka gibi birşeyhiç inanasım gelmiyor hazirandada kimyasal gibi bişi yaşadım. Daha denemiyorduk bu tek ilişkiyle olabilen bir iş mi cidden inanamıyorum
Var canım yarın ilk idrarla yapar atarım hemenAaa hadi insallah. Baska hcg testi yok mu? Yaptıktan sonra sökmeden gönder.
Yarın mı yapacaksın? Şimdi yaapVar canım yarın ilk idrarla yapar atarım hemeninşallah süpriz yapar bize
Ay hamile olma ihtimaline karşı sütler sular gani içtim hemenYarın mı yapacaksın? Şimdi yaapsabredemeeem
Pof tamammm. Etiketle beni yapinca. Merak etttim sonucu. İnsallah pozitif görürüzAy hamile olma ihtimaline karşı sütler sular gani içtim hemenşimdi negatif çıkar üzülmim 24 saat hamile sanayım kendimi
Tamam etiketlerim inşallah hayırlısıylaPof tamammm. Etiketle beni yapinca. Merak etttim sonucu. İnsallah pozitif görürüz
Söküldü mü reglin?Topik bitmiş ya beni çıkarırsanız sevinirim
Sökülmedi kuzum ama sökülecek belli öyle yerleşme gibi değil gittikçe çoğalıyor kaset test yaptım her ihtimale karşın negatifSöküldü mü reglin?
Neden testin oyunu olsun? Bal gibi var işte. 3 gün kala ne bekliyordun ki? Anca bu kadar çıkar bence. Kan ver bakalim. İnsallah sağlıkla ilerler.Canım yaptım çok sanmıyorum olduğunu.5 üstü olsa bile kimyasal gibime geliyor. Kan verincede yazarım sana.27sinde bat ona göre çok az . Testlerin oyununa benziyorC charlottes
Ay ne bilim hiç inanamıyorum miratech erken gebelik yaptım ondan güzel çıktı. İnşallah sağlıkla ilerlerNeden testin oyunu olsun? Bal gibi var işte. 3 gün kala ne bekliyordun ki? Anca bu kadar çıkar bence. Kan ver bakalim. İnsallah sağlıkla ilerler.
Çok güzeel. Tek seksle miydiAy ne bilim hiç inanamıyorum miratech erken gebelik yaptım ondan güzel çıktı. İnşallah sağlıkla ilerler