Mayıs ve haziranda tavşanlar gibiydik. Bu resmen tek seks 12 Eylül inşallah rabbim isteyen herkese kısa sürede versin bizimkise sağlıkla ilerlesinÇok güzeel. Tek seksle miydi tebrik ederimmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayıs ve haziranda tavşanlar gibiydik. Bu resmen tek seks 12 Eylül inşallah rabbim isteyen herkese kısa sürede versin bizimkise sağlıkla ilerlesinÇok güzeel. Tek seksle miydi tebrik ederimmm.
Kaçıncı denemeydi peki?Mayıs ve haziranda tavşanlar gibiydik. Bu resmen tek seks 12 Eylül inşallah rabbim isteyen herkese kısa sürede versin bizimkise sağlıkla ilerlesin
3. Deneme canım haziranda kimyasal gebelik gibi birşey olunca aşı olup denemedik temmuz ve ağustostaKaçıncı denemeydi peki?
Ayyy hayırlı olsunAy ne bilim hiç inanamıyorum miratech erken gebelik yaptım ondan güzel çıktı. İnşallah sağlıkla ilerler
Canım hatırlandınmı beni mayıs grubundan Sende gebeymişsin hayırlı uğurlu olsun inşallah İnşallah benimde sağlıkla ilerlerAyyy hayırlı olsun
Hatırladım yaaaaa, mayısa uğur geliyor yavaştan benimki de çok yeni henüz. İnşallah sağlıkla güzel ilerler çok mutlu oldumCanım hatırlandınmı beni mayıs grubundan Sende gebeymişsin hayırlı uğurlu olsun inşallah İnşallah benimde sağlıkla ilerler
Canım bende senin adına çok mutlu oldum. İnş hepimizin sağlıkla ilerler alırız minnakları kucağımızaHatırladım yaaaaa, mayısa uğur geliyor yavaştan benimki de çok yeni henüz. İnşallah sağlıkla güzel ilerler çok mutlu oldum
evet echomar şişli rahım fılmı ıcın tavsıye ederım.Aa evet burada da kızlar yazmıştı, Cevat hoca diye bir doktor ağrısız çekiyormuş ve çok iyiymiş alanında. İnşallah sorun yoktur kuzum
Hayırlı olsuun sağlıkla ilerlesin inşallahAy ne bilim hiç inanamıyorum miratech erken gebelik yaptım ondan güzel çıktı. İnşallah sağlıkla ilerler
Canım çok sağol seninde sağlıkla ilerlesin inşallah anneler grubunda buluşalımHayırlı olsuun sağlıkla ilerlesin inşallah
Ne zaman kürtaj olmuştunuz betanız sıfırlanmıştı değil mi? Var gibi görünüyor inşallah sağlıkla sizinledir bebeğinizKızlar döngümün 28. Günü kürtajdan sonra regl düzenim biraz bozulduğu için bata muhtemelen 4-5 gün var bu sabah gebelik testi yaptım çok hafif bir kırmızılık gördüm ama aslında bat a da var daha.Gerçi gördüğümden de emin olamıyorum zaten sizce hafif bi ikinci çizgi var mı?
canımmm cok sevındım yaaaa, benımde yumurtlamam 12 eylul keske bende artık ıkı cızgı gorsem ya Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın amınnnMayıs ve haziranda tavşanlar gibiydik. Bu resmen tek seks 12 Eylül inşallah rabbim isteyen herkese kısa sürede versin bizimkise sağlıkla ilerlesin
Aminn canım amin inşallah rabbim tüm isteyen herkese en en yakın zamanda mutlu haberi aldırsın.Alanlarımızında sağlıkla ilerlesin inşallahcanımmm cok sevındım yaaaa, benımde yumurtlamam 12 eylul keske bende artık ıkı cızgı gorsem ya Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın amınnn
amin kuzumm, senın hısseettıgın belırtın oldumu bıde erken mı ogrendın reglınden sonramı acabaAminn canım amin inşallah rabbim tüm isteyen herkese en en yakın zamanda mutlu haberi aldırsın.Alanlarımızında sağlıkla ilerlesin inşallah
Şuan reglye 3 gün var. Aşırı uykum geliyor ve gazım var. Başka belirtim yok canım adet belirtimde pek yok . Göğüslerim hassas bi tıkamin kuzumm, senın hısseettıgın belırtın oldumu bıde erken mı ogrendın reglınden sonramı acaba
benımde 2gun kaldı bakalım. benımde gogus agrım normalde cok olur hep kendımı gebe zannederım hatta her ay ama bu ay cok az bır sızı. bıraz kasık agrısı. ama her ay hamıle sandıgım ıcın kendımı hıc test vs yapmak gelmıyor ıcımdenŞuan reglye 3 gün var. Aşırı uykum geliyor ve gazım var. Başka belirtim yok canım adet belirtimde pek yok . Göğüslerim hassas bi tık
Canım aslında yapsan rahatlarsın çok az kalmış. Pozitifse ne ala Negatif olursada adet olana kadar umut varbenımde 2gun kaldı bakalım. benımde gogus agrım normalde cok olur hep kendımı gebe zannederım hatta her ay ama bu ay cok az bır sızı. bıraz kasık agrısı. ama her ay hamıle sandıgım ıcın kendımı hıc test vs yapmak gelmıyor ıcımden
bugün akşam test alıcam,yarın yaparım artık. zaten bu ayda olmazsa aşılamaya gidceğiz.ıkı yıl oldutık yok.Canım aslında yapsan rahatlarsın çok az kalmış. Pozitifse ne ala Negatif olursada adet olana kadar umut var
17 haziran da kürtaj oldum maalesef.Betam sıfırlanmıştır diye düşünüyorumNe zaman kürtaj olmuştunuz betanız sıfırlanmıştı değil mi? Var gibi görünüyor inşallah sağlıkla sizinledir bebeğiniz