Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg için nasıl randevu aldın kuzum? Devletler yapıyor mu?
Devlete almak istemedim çok iyi yorumlar okumadım. Sonomed var cevat hocanın ekibinin oldugu .. Onu aradım direk randevu aldım.. Geçen ay devlet hastanesi nana film 6 sy geçerliliği var demişti.. O yüzden erken çektirmek problem olmayacaktır diye düşündüm..
Birde eşimde test verecek.. Bu ay aslında baştan yapmamız gerekeni yapacağız.. Sorun var yok bilmiyorum ama kökten çözmek istiyorum artık

Bende bu ay kalkmamayı denemiştim Bak hiç düşünmedim ama bu ay sarımtrak akıntım vardı.. Gebelik belirtisi değilmiş baya araştırdım şimdi enfeksiyon olabilir mi diye düşünüyorum.. Sende öyle birşey var mıydı?

Aa evet burada da kızlar yazmıştı, Cevat hoca diye bir doktor ağrısız çekiyormuş ve çok iyiymiş alanında. İnşallah sorun yoktur kuzum

Evet sarımsı akıntı bende de oluyor bazen ve enfeksiyon belirtisiymiş.

Güzel sonuçlarla dön

Benim 12.gune kadar çift çizgi çıktı geçen ay

Pazar günü regl günüm yine.negstf bir boşluk testte rahim filminde de bisi çıkmazsa bu yumurtalar nereye gidiyor acaba

Majlariniz okudum hayırlı olsn ❤bende pko var 32 35 gün-de bir adet oluyor 30.gun gün lekelenme oldu kahverengi ama ondan pecetey sildikçe kahverengi leke gelmişti ama iç camasirama degmemisti sonra iccamarasima bir damla kahverengi kırmızı karışık akıntı geldi 3 gün oldu daha bisi yok acaba pkoda mi yoksa sizin gibi yerlesme olabilirmi test te yapmadım çünkü pko da gebelik zor oluyor hiç umutlanıyorum üzülmemek için de merak ta ediyorum tabi ne yapsam acaba ilk defa byle oldu devamı gelirdi illaki kanamanın

Ne renk kanamanın oldu pembe mi kahverengimi

Ben lekelenmenin ertesi günü yapmıştım kaset testte çıkmıştı canım. İstersen yap içinde kuşku kalmasın

Ben lekelenmenin ertesi günü yapmıştım kaset testte çıkmıştı canım. İstersen yap içinde kuşku kalmasın
Valla 3 gün oldu daha devamı yok hatta normal akıntım gibi beyaz sarı akıntı m devam ediyor o akıntım hep olur zaten sarı beyaz hiç adetten ses yok normalde illaki devamı gelirdi yanı pkoda olsam duzensiz de adetim olsa işte sorun test yapmakta bir kızım var 1 yaşında hem hazır değilim hemde kızımda da kolay gebe kalmadım hep tek çizgi görmekten cekiniyorum üzüyor beni hazır da olmasam ikinciye etkileniyorum ayağım gitmiyor eczaneye ama çok meraktayım sua n

Kahve oldu pembeye olmdı, akıntıyla karışık. Bir defa geldi zaten
hmm benimde silince geldi başta kahve aa dedim adet olcam sevindim hatta normalde duzensiz iyi bari düzeldi adetim dedim bi gun sonra iç çamaşırına sürülmüş şekilde açık kahve geldi sonra bi saat sonra da bi damla şekilde kahve geldi ama ağrı falan yok 3 gün oldu işte devamı yok daha da

Kızlar merhaba biz iki aydır aşı olduğum için bebiş fikrini ertelemiştik.Yıldönümünde tek korunmasız ilişkimiz oldu. Mayıs ayında aşırı çabalamıştık ama gebelik oluşmamıştı. O yüzden suan ihtimal vermiyorum ama detoks suyu yapmadan test yapıyım dedim. Adete 4 gün var takvime göre. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Laboquik test 3. İdrarla bu şekilde çıktı. Cidden bişiler var mı sizce ?

Eklentiler

• 224F5BD5-1562-4E94-BDD1-6EBF79D43FC3.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…