- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
Selizaycığım bir de senin göğüs hassasiyetin oldu mu hiç ağrı sızı sancı var mıydı ?Ah be canlarım, yerim sizi. Hem sağlıklı olsun hem bulantısız olsun inşallah, en yakın zamanda güzel haberleri alacaksınız bu günleri konuşuyor olacağız merak etmeyin
Olmadı canım, öyle yazılanlar gibi ay dokunmadım ay yürüyemedim ay üstüne yatamadım hiç yok hala daha. Sadece avuçlayıp sıkınca ağrı oluyor ki o bende her zaman olurduSelizaycığım bir de senin göğüs hassasiyetin oldu mu hiç ağrı sızı sancı var mıydı ?
bende öyle bir olay bekliyorum hep varya umut oldu bu bana sıkınca hafif bir sızı var ama öyle yürürken falan da acı ağrı aşırı hassasiyet yok sevindim o zaman bu ay da ümisim var bende pikten 1 gün öncesi ve pik gününü ve bir gün ara verip sonrasını da gün aşırı değerlendirdim bu hafta da yarım avokado yiyorum arı sütü bal polen propolis karışımı ya Allah tutsun inşallah... :)Olmadı canım, öyle yazılanlar gibi ay dokunmadım ay yürüyemedim ay üstüne yatamadım hiç yok hala daha. Sadece avuçlayıp sıkınca ağrı oluyor ki o bende her zaman olurdutabi benim göğüsler minik ondan mı bilmiyorum ama sanki accccık büyüdüler gibi ya da çok bakmaktan bana öyle geliyor
5 dakikada cikdiysa kuruma değildir ama bu markada çok böyle görüp hüsrana uğrayan oldu canım.insallah senin vardır gercekdir. 5 dk da kuruma olmaz.5 dakikada çıkan görüntü bu bu arada.
Evet ben de hiç güvenmiyorum testlere. Bunlar da bebe time yine bugünün testi. Yine ilk 10 dk dolmamıştır çektiğimde. Çıplak gözle çizgi gördüm bunda da ama kırmızı değil bence çizgi bu da sanki testin kendi çizgisi gibi5 dakikada cikdiysa kuruma değildir ama bu markada çok böyle görüp hüsrana uğrayan oldu canım.insallah senin vardır gercekdir. 5 dk da kuruma olmaz.
Bebe time geçen ay yaptım çizgi çıktı silik gözle görüşüyordu beta 14 tü. Kimyasal oldu ama 14 değerini çıkardıEvet ben de hiç güvenmiyorum testlere. Bunlar da bebe time yine bugünün testi. Yine ilk 10 dk dolmamıştır çektiğimde. Çıplak gözle çizgi gördüm bunda da ama kırmızı değil bence çizgi bu da sanki testin kendi çizgisi gibi
Kaset testtte de cikdiysa vardır sanki biseyler yaa bilemedim.insallah yaniltmiyordur canım.baska marka test varmı elindeEvet ben de hiç güvenmiyorum testlere. Bunlar da bebe time yine bugünün testi. Yine ilk 10 dk dolmamıştır çektiğimde. Çıplak gözle çizgi gördüm bunda da ama kırmızı değil bence çizgi bu da sanki testin kendi çizgisi gibi
5 dakikada çıkan görüntü bu bu arada.
Zaten %99 yok bişey yusracım ya çünkü çatlatma zamanımı biliyorum bata 2 gün kaldı daha belirgin çıkardı. O zaman bu days comfort da prodoctor gibi almamak lazım bunu daBende de o test çift çizgi çıkarmıştı kuruma gibi de değil bildiğin çizgi renksiz yine aynı markaydı canım maalesef değildim hamile. Renk varsa çizgide olma ihtimalin yüksekkurumu olsa bile su tutunca akar zaten öyle olduğunu düşünüyorsan dene. Yinede hakkında hayırlısı olmasını dilerim
Canım ince çizgi bende görüyorum istersen yarında koyulaşmaya bakEvet ben de hiç güvenmiyorum testlere. Bunlar da bebe time yine bugünün testi. Yine ilk 10 dk dolmamıştır çektiğimde. Çıplak gözle çizgi gördüm bunda da ama kırmızı değil bence çizgi bu da sanki testin kendi çizgisi gibi
Yok canım bebe time var yine sabah yaparım ama gözüme kırmızı çizgi gelmedikçe hiç umutlanmıyorum ben güvenmiyorum bu testlereKaset testtte de cikdiysa vardır sanki biseyler yaa bilemedim.insallah yaniltmiyordur canım.baska marka test varmı elinde
Orasida doğru, neyse inşallah vardır yarın yapınca ufakda olsa koyulaşma olursa anlarız İnsallahYok canım bebe time var yine sabah yaparım ama gözüme kırmızı çizgi gelmedikçe hiç umutlanmıyorum ben güvenmiyorum bu testlere
Canım ince çizgi bende görüyorum istersen yarında koyulaşmaya bak
Aynen kızlar sabah bakarım yine en kısa süreli bi hareketlendirdi ama mantıklı düşününce negatifOrasida doğru, neyse inşallah vardır yarın yapınca ufakda olsa koyulaşma olursa anlarız İnsallah
Kızlar günaydın bugün iğne olduğum gün dahil 13 günüm 10 günden itibaren testlerim tertemizdi sabah surelab marka yaptım ve ilk 5 dk kıl gibi bı çizgi çıktı telefonun ışığıyla gördüm fotoğraf zor çektim sizce bir yanlışlık var mıdır boşa sevinmiyim dicem ama yanlışsa da bu sevinç bana bir ay yeter artık
Öğlen tekrar test yaptım negatifti predictor de demekki yok sabah da çok bulantım oldu afedersiniz kustum ama usuttum mu dicem hicbiseyim yok sadece kasık ağrım var bugün adet olacak gibi kasılmalarım oldu o kadar eşim kusman psikolojiktir diyor ama ben her ay strese girdim daha önceki aylarda yalancı pozitif gormuslugumde var hiç birinde olmadı böyle psikolojik şeykaraca3443 sen ne diyorsun
Hadi ya hayırlısıÖğlen tekrar test yaptım negatifti predictor de demekki yok sabah da çok bulantım oldu afedersiniz kustum ama usuttum mu dicem hicbiseyim yok sadece kasık ağrım var bugün adet olacak gibi kasılmalarım oldu o kadar eşim kusman psikolojiktir diyor ama ben her ay strese girdim daha önceki aylarda yalancı pozitif gormuslugumde var hiç birinde olmadı böyle psikolojik şeydurumlar böyle yani umutlar ekime canım
Zaten %99 yok bişey yusracım ya çünkü çatlatma zamanımı biliyorum bata 2 gün kaldı daha belirgin çıkardı. O zaman bu days comfort da prodoctor gibi almamak lazım bunu da