Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah be canlarım, yerim sizi. Hem sağlıklı olsun hem bulantısız olsun inşallah, en yakın zamanda güzel haberleri alacaksınız bu günleri konuşuyor olacağız merak etmeyin
Selizaycığım bir de senin göğüs hassasiyetin oldu mu hiç ağrı sızı sancı var mıydı ?

Selizaycığım bir de senin göğüs hassasiyetin oldu mu hiç ağrı sızı sancı var mıydı ?
Olmadı canım, öyle yazılanlar gibi ay dokunmadım ay yürüyemedim ay üstüne yatamadım hiç yok hala daha. Sadece avuçlayıp sıkınca ağrı oluyor ki o bende her zaman olurdu tabi benim göğüsler minik ondan mı bilmiyorum ama sanki accccık büyüdüler gibi ya da çok bakmaktan bana öyle geliyor

bende öyle bir olay bekliyorum hep varya umut oldu bu bana sıkınca hafif bir sızı var ama öyle yürürken falan da acı ağrı aşırı hassasiyet yok sevindim o zaman bu ay da ümisim var bende pikten 1 gün öncesi ve pik gününü ve bir gün ara verip sonrasını da gün aşırı değerlendirdim bu hafta da yarım avokado yiyorum arı sütü bal polen propolis karışımı ya Allah tutsun inşallah... :)

Kızlar bu kuruma çizgisidir dimi? Test days comfort bat 24 Eylül. Efektli ve efektsiz halini de ekliyorum.

5 dakikada çıkan görüntü bu bu arada.

Eklentiler

• A94BE530-DEDC-49B8-840A-8B806D885C1C.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 91
  • B2CDA0DD-8519-46ED-A122-8A1757817E0B.jpeg
    210,2 KB · Görüntüleme: 82
  • E82EB5E5-6A0E-4F6A-A2F3-A306FAE94819.jpeg
    138,5 KB · Görüntüleme: 83
  • 7279C35C-F596-4883-BB3C-E54FC26A347A.jpeg
    152,8 KB · Görüntüleme: 90
5 dakikada cikdiysa kuruma değildir ama bu markada çok böyle görüp hüsrana uğrayan oldu canım.insallah senin vardır gercekdir. 5 dk da kuruma olmaz.
Evet ben de hiç güvenmiyorum testlere. Bunlar da bebe time yine bugünün testi. Yine ilk 10 dk dolmamıştır çektiğimde. Çıplak gözle çizgi gördüm bunda da ama kırmızı değil bence çizgi bu da sanki testin kendi çizgisi gibi

Eklentiler

• BE8AB8FE-0EF8-4405-AA02-D6AC1B1278E1.jpeg
    44,2 KB · Görüntüleme: 90
  • 1F30B8ED-A681-45B9-9292-FC3FE1C341D3.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 88
Bebe time geçen ay yaptım çizgi çıktı silik gözle görüşüyordu beta 14 tü. Kimyasal oldu ama 14 değerini çıkardı

Kaset testtte de cikdiysa vardır sanki biseyler yaa bilemedim.insallah yaniltmiyordur canım.baska marka test varmı elinde

5 dakikada çıkan görüntü bu bu arada.

Bende de o test çift çizgi çıkarmıştı kuruma gibi de değil bildiğin çizgi renksiz yine aynı markaydı canım maalesef değildim hamile. Renk varsa çizgide olma ihtimalin yüksek kurumu olsa bile su tutunca akar zaten öyle olduğunu düşünüyorsan dene. Yinede hakkında hayırlısı olmasını dilerim

Zaten %99 yok bişey yusracım ya çünkü çatlatma zamanımı biliyorum bata 2 gün kaldı daha belirgin çıkardı. O zaman bu days comfort da prodoctor gibi almamak lazım bunu da

Canım ince çizgi bende görüyorum istersen yarında koyulaşmaya bak

Birkaç gün aradan sonra yine merhaba

Kimler pas geçip yeni çalışmalara başladı?
Benim bat 7 Ekim. O yüzden bu hafta biraz çalışmam gerekiyor

karaca3443 sen ne diyorsun

Öğlen tekrar test yaptım negatifti predictor de demekki yok sabah da çok bulantım oldu afedersiniz kustum ama usuttum mu dicem hicbiseyim yok sadece kasık ağrım var bugün adet olacak gibi kasılmalarım oldu o kadar eşim kusman psikolojiktir diyor ama ben her ay strese girdim daha önceki aylarda yalancı pozitif gormuslugumde var hiç birinde olmadı böyle psikolojik şey durumlar böyle yani umutlar ekime canım

Hadi ya hayırlısı Sende gel bizim kervna katıl.. Öss hazırlandığım yıl bile bu kadar stresli hissetmedim. Göbek ata ata girdim göbek ata ata çıktım. İnş gebeliğimizde öyle ilerler Yeni aylar yeni umutlar.. Senin yumurta takibin nasıldı güzel gelişti mi?

Zaten %99 yok bişey yusracım ya çünkü çatlatma zamanımı biliyorum bata 2 gün kaldı daha belirgin çıkardı. O zaman bu days comfort da prodoctor gibi almamak lazım bunu da

Valla canım ben kaç ay oldu bilmiyorum test bile almıyorum ovulasyon alırken aldıklarımı kullanma şansım varsa onu kullanıyorm. Günüm geçerse alırım sağolsun o da geçmez yapmasanız dayanabilseniz daha iyi aslında ya ben test kolayına yapmam asla. İnsan psikolojisine bazen fazla geriyor beni üstüne tek çizgi görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…