Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya hayırlısı😑 Sende gel bizim kervna katıl.. Öss hazırlandığım yıl bile bu kadar stresli hissetmedim. Göbek ata ata girdim göbek ata ata çıktım. İnş gebeliğimizde öyle ilerler😁 Yeni aylar yeni umutlar.. Senin yumurta takibin nasıldı güzel gelişti mi?
Yumurta 21 mm olmuştu rahim duvarı kalinligida çok iyi demişti doktorum ama hala ne istiyor bu yumurtalar anlamadım ne nazlı ciktilar 😅😂

Valla canım ben kaç ay oldu bilmiyorum test bile almıyorum ovulasyon alırken aldıklarımı kullanma şansım varsa onu kullanıyorm. Günüm geçerse alırım sağolsun o da geçmez 😁yapmasanız dayanabilseniz daha iyi aslında ya ben test kolayına yapmam asla. İnsan psikolojisine bazen fazla geriyor beni üstüne tek çizgi görmek 🙈
En güzeli. Her aya böyle bir karar ile başlayıp son 3 kala dayanamıyorum..akıl karı bir iş değil zaten 🙄

Merhaba arkadaşlar. Bende 1 yıldır bebek istiyorum. 1 kere düşük yaşadım. En son ağustos ayında doktora gittim. Femera hap ve çatlatma iğnesi verdi doktorum. Kullandım. Ne yazık ki 7 eylülde regli oldum. Bugün 22 eylül yeniden regli oldum. Haplar sebep olmuş olabilir mi bu duruma bilginiz var mı? Normal regli döngüm 27 günde bir. Ama 15.günde yani yumurtlama günümde tekrardan regli oldum.

Kızlar yarın adet günüm Ovülasyon testimi de ekledim pembe olan gebelik testi ilk 10 dakikan az sürede çıktı diğeri erken gebelik testi anlayan varsa bi yazsın kaset teste böyle çıkıyorsa erken gebelik testinde net çıkması gerekmiyor mu
2B991F7B-89F1-48A9-88DE-602E74046487.jpeg

Eklentiler

• A331A945-B76E-4A4E-ADC4-C2D151406161.jpeg
    A331A945-B76E-4A4E-ADC4-C2D151406161.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 73
  • 195C3A46-DDC8-4F4B-AED8-FF38CC4656CC.jpeg
    195C3A46-DDC8-4F4B-AED8-FF38CC4656CC.jpeg
    97,3 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar yarın adet günüm Ovülasyon testimi de ekledim pembe olan gebelik testi ilk 10 dakikan az sürede çıktı diğeri erken gebelik testi anlayan varsa bi yazsın kaset teste böyle çıkıyorsa erken gebelik testinde net çıkması gerekmiyor muEki Görüntüle 2920823
Kaset testte bu kadar net çıkıyorsa erken gebelik bozuktur ki marka zaten mimli😄 ben olsam farklı marka ile tekrarlardım.

Ayy bende çözemiyorum. Peki ovulasyon da kaç gün pik görüyorsun.. Böyle gelişip hemen çatlıyor mu?
Bir gün sürüyor sorun ne anlamadım ilk gebeligim 2 ayda olmuştu şimdi 9 aydır uğraşıyoruz senin pik uzun mu sürüyordu yanlış mı hatırlıyorum

Bir gün sürüyor sorun ne anlamadım ilk gebeligim 2 ayda olmuştu şimdi 9 aydır uğraşıyoruz senin pik uzun mu sürüyordu yanlış mı hatırlıyorum
Yok benimde kısa sürüyor. Burada bir arkadaş pik kopkoyu değilse ve kısa sürüyorsa kalitesiz yumurtlama deniyormuş dedi. Ben başka birinden daha okudum. O yüzden size sordum. Benim yarın doktor randevum var yumurta takibi için gideceğim bunu da sorayım diyorum

Kaset testte bu kadar net çıkıyorsa erken gebelik bozuktur ki marka zaten mimli😄 ben olsam farklı marka ile tekrarlardım.
Hani şey diyorlar artık şu damlatın gitmiyorsa gebeliktir diye onu da yaptım yine aynı

Eklentiler

• D9317F96-4E58-4DDB-8DCF-85245DFD50A6.jpeg
    D9317F96-4E58-4DDB-8DCF-85245DFD50A6.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 72
Hadi ya hayırlısı😑 Sende gel bizim kervna katıl.. Öss hazırlandığım yıl bile bu kadar stresli hissetmedim. Göbek ata ata girdim göbek ata ata çıktım. İnş gebeliğimizde öyle ilerler😁 Yeni aylar yeni umutlar.. Senin yumurta takibin nasıldı güzel gelişti mi?
Kuzu gititn mi doktora?

Kuzu gititn mi doktora?
Yok kuzum yarın inş🙃 3.gün gel dedi.. Birşey soracağım sen enfeksiyon ihtimali var mı diye sordun mu? Komşumda doktora mıhakak enfeksiyon sor hafifte olsa olabilir belki benim de 6 ay olmadı son gittiğim doktor hafif enfeksiyon görüyorum dedi ve sonrasında verdiği ilaç ile gebe kaldım dedi.. Bu akşam bi de kapıma kadar geldi bunu konuştuk acep vesile olabilir mi diye düşünmeye başladım🤨🤭

Yok benimde kısa sürüyor. Burada bir arkadaş pik kopkoyu değilse ve kısa sürüyorsa kalitesiz yumurtlama deniyormuş dedi. Ben başka birinden daha okudum. O yüzden size sordum. Benim yarın doktor randevum var yumurta takibi için gideceğim bunu da sorayım diyorum
Sen reglinin kaçıncı günündesin doktora başladın🥰

Sen reglinin kaçıncı günündesin doktora başladın🥰
Benim bugun 2. Günü , yarına gidicem 3. Gün.. 8.günde hsg için randevu aldım…
Yumurta takibini etkiler mi diye sordum.. yumurtlama zamanımı sordu 14. Günden sonra deyince daha o döneme girmediğiniz için etkisi olmaz dedi. Yarın gene doktora soracağım. Enfeksiyon durumunu da soracağım. Bir de A R Y A A R Y A pik sürem az oluyor kuşkulandım demişti. Benimde hep kısa sürüyor onu soracağım.. Bu kadar soruya yeteri kadar tatminkar cevap vermezse başka doktora gideceğim🙈

Hayırlı akşamlar bayanlar ben yanıklar baharattan kur aldık bu ay onu deniyecegim Allah izin verirde vesile olur inşallah aranızda deneyen oldumu

Benim bugun 2. Günü , yarına gidicem 3. Gün.. 8.günde hsg için randevu aldım…
Yumurta takibini etkiler mi diye sordum.. yumurtlama zamanımı sordu 14. Günden sonra deyince daha o döneme girmediğiniz için etkisi olmaz dedi. Yarın gene doktora soracağım. Enfeksiyon durumunu da soracağım. Bir de A R Y A A R Y A pik sürem az oluyor kuşkulandım demişti. Benimde hep kısa sürüyor onu soracağım.. Bu kadar soruya yeteri kadar tatminkar cevap vermezse başka doktora gideceğim🙈
Hsg için nasıl randevu aldın kuzum? Devletler yapıyor mu?

Yok kuzum yarın inş🙃 3.gün gel dedi.. Birşey soracağım sen enfeksiyon ihtimali var mı diye sordun mu? Komşumda doktora mıhakak enfeksiyon sor hafifte olsa olabilir belki benim de 6 ay olmadı son gittiğim doktor hafif enfeksiyon görüyorum dedi ve sonrasında verdiği ilaç ile gebe kaldım dedi.. Bu akşam bi de kapıma kadar geldi bunu konuştuk acep vesile olabilir mi diye düşünmeye başladım🤨🤭
Valla gittiğimde rnfeksiyonu sormadım, o dönem olsaydı söylerdi bence ama ben dikkat ettim ayaklarımı üşütünce, soğuk yiyince ve ilişki sonrası hani duş almadan uyursam oluyor. Sanırım o ıslaklık iyi gelmiyor. Sorunca söyler misin bana da

X