Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın bugün iğne olduğum gün dahil 13 günüm 10 günden itibaren testlerim tertemizdi sabah surelab marka yaptım ve ilk 5 dk kıl gibi bı çizgi çıktı telefonun ışığıyla gördüm fotoğraf zor çektim sizce bir yanlışlık var mıdır boşa sevinmiyim dicem ama yanlışsa da bu sevinç bana bir ay yeter artık

Eklentiler

• IMG_20210922_063848.jpg
    125,8 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20210922_063610.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 89
Var gibi duruyor kuzum..Erken gebelik testi ile teyit et istersen...

Ay var gibi duruyor bir kan testi verin bence, hadi güzel haberlerle inşallah

Çizgi değilde çizik varmış gibi geldi bana kırmızılık göremedim. İnş vardır

Günaydınlar testinde renk yok gibi görünüyor buradan sadece çizgi ise hamile olmayabilirsin canım renk varsa ihtimal yüksek derim. İnşallah istediğin gibi olur.

bende dün akşam bir komşumdan duydum nasıl pişmanım anlatamam tüpü kapalıymış hsgyi çektirdiği ay hamile kalmış eşime de iyi ki sipermiyogram yaptırmışım şimdi vakit kaybı olacaktı değerleri iyi yükseldi zaman kazandım resmen iyi oldu yani.... keşke ilk düşündüğümüzde herşeyi yaptırsaydım diyorum...

sağlıklı olsun da sırf bulantısı halsizliği olsun ben ona da razıyım.....

Ah be canlarım, yerim sizi. Hem sağlıklı olsun hem bulantısız olsun inşallah, en yakın zamanda güzel haberleri alacaksınız bu günleri konuşuyor olacağız merak etmeyin
bolca amin inşallah bizde çok bekletmeden katılalım size inşallah...

çok ağrı oldumu kalbim sıkışıyır bende echomar gdeceğim kalp krizi geçiricem korkudan

Yaa doktorlar bizi sonuçta buna yönlendirmiyor bizde zaten düşünemiyoruz doğa doğurmak üzerine olduğu için neden doğurmayayım demiyorsun..

Bende o arkadaşı okuduktan sonra karar verdim. Çatlatma bile yapılmış. Hani ilk ay yumurta yeterli büyüklüğe ulaşıyor mu diye yapılır ama ikinci ay neden?

aynen öyle kendimize konduramıyoruz o da var ufak bir sorun olsa da çözülmüyor psikolojik yıkım yıpranma oluyor ben bir de hsg ye odaklandım hayırlısı :)

Kızlar merhaba geçen ayki gebeliğin kimyasalmış. Kimyasal geçirip döngüsü, yumurtlaması değişenler ileri tarihe atan oldu mu

Kizlar çatlatma iğnemin 5. Günü dün aksam sadece cift cizgi cikiyormu diye geb3lik tesiti yaptm ama tertemiz bir negatif cikti sizce neden olmuştur hiç bit agrimda da yok sadece başim dönüyor acaba iğne işe mi yaramadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…