Var gibi duruyor kuzum..Erken gebelik testi ile teyit et istersen...Kızlar günaydın bugün iğne olduğum gün dahil 13 günüm 10 günden itibaren testlerim tertemizdi sabah surelab marka yaptım ve ilk 5 dk kıl gibi bı çizgi çıktı telefonun ışığıyla gördüm fotoğraf zor çektim sizce bir yanlışlık var mıdır boşa sevinmiyim dicem ama yanlışsa da bu sevinç bana bir ay yeter artık
Kızlar günaydın bugün iğne olduğum gün dahil 13 günüm 10 günden itibaren testlerim tertemizdi sabah surelab marka yaptım ve ilk 5 dk kıl gibi bı çizgi çıktı telefonun ışığıyla gördüm fotoğraf zor çektim sizce bir yanlışlık var mıdır boşa sevinmiyim dicem ama yanlışsa da bu sevinç bana bir ay yeter artık
Var gibi duruyor kuzum..Erken gebelik testi ile teyit et istersen...
Yarın sabah test yaparım inşallah koyulaşır sonra kan veririmAy var gibi duruyor bir kan testi verin bence, hadi güzel haberlerle inşallah
Benim 7.hafta başlamıştı ama cok hafifti.insallah uzun surmez.hee hamilelik kendine hasDaha çok yeni 4+3 falan sanırım
Çizgi değilde çizik varmış gibi geldi bana kırmızılık göremedim. İnş vardırKızlar günaydın bugün iğne olduğum gün dahil 13 günüm 10 günden itibaren testlerim tertemizdi sabah surelab marka yaptım ve ilk 5 dk kıl gibi bı çizgi çıktı telefonun ışığıyla gördüm fotoğraf zor çektim sizce bir yanlışlık var mıdır boşa sevinmiyim dicem ama yanlışsa da bu sevinç bana bir ay yeter artık
Kızlar günaydın bugün iğne olduğum gün dahil 13 günüm 10 günden itibaren testlerim tertemizdi sabah surelab marka yaptım ve ilk 5 dk kıl gibi bı çizgi çıktı telefonun ışığıyla gördüm fotoğraf zor çektim sizce bir yanlışlık var mıdır boşa sevinmiyim dicem ama yanlışsa da bu sevinç bana bir ay yeter artık
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallah rabbimDaha çok yeni 4+3 falan sanırım
bende dün akşam bir komşumdan duydum nasıl pişmanım anlatamam tüpü kapalıymış hsgyi çektirdiği ay hamile kalmış eşime de iyi ki sipermiyogram yaptırmışım şimdi vakit kaybı olacaktı değerleri iyi yükseldi zaman kazandım resmen iyi oldu yani.... keşke ilk düşündüğümüzde herşeyi yaptırsaydım diyorum...Ayy yok ben yeteri kadar bekledim bence.. Sperm de bu ay yaptıracak eşim.. hsg de gelecek haftaya gün aldım. Perşembe ye de kadın doğuma gün aldım. Bu ay o dananın kuyruğunu tutup koparıcam
Be bekledikçe daha çok varyasyon denemesi yaptıkça şişiyorum bence bir sorun var ve bulunup halledilmeli.. Kimyasal bile yaşamadık kuzu normal mi senceHerşey yolunda ise…
Burda hsg filmini doktor bekle dediği için 2 yıl bekleyip sonra yaptırıp tüpünün kapalı olduğunu okudum. Açtırdığı ay hamile kalmış.
Bi ben kendimi tutuyorum heralde elimde Bi suru test var aylarca duruyoRegle 1 yada 2 gün kaldı. Elimdeki testleri değerlendirmek için her gün yapıcamSana mı benzemeye başladım ne C charlottes
sağlıklı olsun da sırf bulantısı halsizliği olsun ben ona da razıyım.....Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim, bu kadar erken bulantı vs başlayacağını hiç tahmin etmedim. Kafamı kaldıramıyorum çok kötüinşallah hamişliğiniz bulantısız sıkıntısız geçer çok dua edin
Ben de=//sağlıklı olsun da sırf bulantısı halsizliği olsun ben ona da razıyım.....
sağlıklı olsun da sırf bulantısı halsizliği olsun ben ona da razıyım.....
Ah be canlarım, yerim sizi. Hem sağlıklı olsun hem bulantısız olsun inşallah, en yakın zamanda güzel haberleri alacaksınız bu günleri konuşuyor olacağız merak etmeyinBen de=//
bolca amin inşallah bizde çok bekletmeden katılalım size inşallah...Ah be canlarım, yerim sizi. Hem sağlıklı olsun hem bulantısız olsun inşallah, en yakın zamanda güzel haberleri alacaksınız bu günleri konuşuyor olacağız merak etmeyin
çok ağrı oldumu kalbim sıkışıyır bende echomar gdeceğim kalp krizi geçiricem korkudanbnde echomarda cektırdım cevat bey ıcın ayrı ucret istenıyor :) çok saçma.
bn ordakı bır redyolokla cektırdım 5sn vs sürdü cok az acı oldu oda regl sancıcı gıbı dayanılmayacak gbı degıl
Yaa doktorlar bizi sonuçta buna yönlendirmiyor bizde zaten düşünemiyoruz doğa doğurmak üzerine olduğu için neden doğurmayayım demiyorsun..bende dün akşam bir komşumdan duydum nasıl pişmanım anlatamam tüpü kapalıymış hsgyi çektirdiği ay hamile kalmış eşime de iyi ki sipermiyogram yaptırmışım şimdi vakit kaybı olacaktı değerleri iyi yükseldi zaman kazandım resmen iyi oldu yani.... keşke ilk düşündüğümüzde herşeyi yaptırsaydım diyorum...
aynen öyle kendimize konduramıyoruz o da var ufak bir sorun olsa da çözülmüyor psikolojik yıkım yıpranma oluyor ben bir de hsg ye odaklandım hayırlısı :)Yaa doktorlar bizi sonuçta buna yönlendirmiyor bizde zaten düşünemiyoruz doğa doğurmak üzerine olduğu için neden doğurmayayım demiyorsun..
Bende o arkadaşı okuduktan sonra karar verdim. Çatlatma bile yapılmış. Hani ilk ay yumurta yeterli büyüklüğe ulaşıyor mu diye yapılır ama ikinci ay neden?