Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inan ki ben hic bilmiyorum kiz erkek nasil oluyor ama bi arkadsim bahşetmişti gecen.Aynen yazdıklarını atiyorum sana şimdi..
_ Yumurta çatlıyo ya ovülasyon testi yapıyolar çatladıktan sonraki ilişkide erkek çatlamadan önce olursa kız oluyomuş yani yumurta canlıysa gençse kız ölmek üzere olursa yaşlanırsa erkek yani yumurtanın durumuna göreymiş öyle belirlemişler..
Bu sekildeymis boyle demis..
Rabbim gonlune gore versin insallah.Benim icin farketmez oğlan kız bi kizim var her ikisinede sevinirim eli ayağı düz saglikli olsunlar yeterki 🤲
Hayırlısı canim

Inan ki ben hic bilmiyorum kiz erkek nasil oluyor ama bi arkadsim bahşetmişti gecen.Aynen yazdıklarını atiyorum sana şimdi..
_ Yumurta çatlıyo ya ovülasyon testi yapıyolar çatladıktan sonraki ilişkide erkek çatlamadan önce olursa kız oluyomuş yani yumurta canlıysa gençse kız ölmek üzere olursa yaşlanırsa erkek yani yumurtanın durumuna göreymiş öyle belirlemişler..
Bu sekildeymis boyle demis..
Rabbim gonlune gore versin insallah.Benim icin farketmez oğlan kız bi kizim var her ikisinede sevinirim eli ayağı düz saglikli olsunlar yeterki 🤲
Hayırlısı canim

Kuzu sen yumurtalarına napıyosun böyle.. Hepsi yumurta geliştirici bunlar... Bence ya incir zeytinyağı ya da aaslanpençesi ni ekle.. Prowomen kullanıyorsan ikisini de kullanma derim. Sonuçta hormonların dengesi ile oynayacaksın..

Benim eşimde bitkisel kürleri çok sever. Keçiboynuzunun tadını pek beğenmedi. Bende çakşır kökü suyundan yürüyeyim diyorum. Ama kendi hormonlarıma dokunmayacağım :KK70:
Kuzu benim önceden 3-4 gün pik oluyordu, şu son 2 ayda bakıyorum t çizgisi C kadar koyu ama pik değil. Femara ve prowomen kullanmama rağmen neden böyle oldu anlamadım.
Ve 1 günde hemen büyüyüp çatlıyor, oyüzden bu ay denemeler yapıcam. Şuan hormonlarım normalx,

Biz nisanda denemelere başladık ama kapanmadan ötürü ayrı kalmıştık onu saymazsam, mayısta başlamışım korunmasız ilişkiye :KK70: Bu ay 6. aya giriyorum. Ama bana doktor zaten 6. aydan sonra gel yumurta takibi yapalım demişti.. 30 yaş üstünde bekleme süresi 6 aymış :KK70:
Evet ozaman hsg için acele etme, daha erken ya.
Önce bi yumurta takibi yaptır, gör yumurtaların ne durumda. Yanıt veriyor mu ilaca falan sonra hsg ydi sperm testiydi oralara gir bence

Bakmadı üniversite de benim doktorcuk benim fsh 6.74 dü istedim ama oralı olmadı. Smaer yaptı kendisi hatta ben onu iki kere yaptırdım 🙈birini trabzonda diğerini orduda. Ben bir daha başka doktordan isteyeceğim üniversite de tüp doktoruymuş yeni gelmiş. Ben eski doktorların tadına bakınca yenilere geçiyorum 😂beni birgün hastaneden kovacaklar 😂😂😂
Canım fsh benim 7lerde çıkmıştı doktorum her şey normal dedi simdi bi şüphelendim kaç olması gerekiyor

Canım fsh benim 7lerde çıkmıştı doktorum her şey normal dedi simdi bi şüphelendim kaç olması gerekiyor

Şüphelenecek durum olduğu için istemedim ben bakılsın diyerek istek de bulunmuştum ondan örnek verdim. 👍 Seninki de normal değer aralığında yani. Sıkıntı yok 😊

Şüphelenecek durum olduğu için istemedim ben bakılsın diyerek istek de bulunmuştum ondan örnek verdim. 👍 Seninki de normal değer aralığında yani. Sıkıntı yok 😊
Çok sağ ol canım ya bi an korktum amh hic baktirmadim ben de bu ay gebelik olmazsa hormon baktiracam tekrar bi deneyeyim ben de sansimi inşallah devlet hast bakarlar

Çok sağ ol canım ya bi an korktum amh hic baktirmadim ben de bu ay gebelik olmazsa hormon baktiracam tekrar bi deneyeyim ben de sansimi inşallah devlet hast bakarlar

Bakarlar bebek istiyorm hormonlarıma baktırmak istiyorm deyince bakıyorlar. Bakmazlarsa başka doktora git birisi kesin bakar. Birde gittiğiniz doktoru araştırın hastanede alanı ney?ona göre gidin.

Kuzu benim önceden 3-4 gün pik oluyordu, şu son 2 ayda bakıyorum t çizgisi C kadar koyu ama pik değil. Femara ve prowomen kullanmama rağmen neden böyle oldu anlamadım.
Ve 1 günde hemen büyüyüp çatlıyor, oyüzden bu ay denemeler yapıcam. Şuan hormonlarım normalx,
Pikin bir kaç gün sürmesi mi iyi yani🙄

Benimki de öyle.. Benimki hiç kopkoyu olmuyor ve ertesi gün hemen silikleşiyor 🤷‍♀️

Ben tahlilerim normal pko var mı diye sordum hayır çok güzeller dedi doktor. Görüntüsü bile yok ayy neyin doğru olduğunu iyice şaşırdım

Evet ozaman hsg için acele etme, daha erken ya.
Önce bi yumurta takibi yaptır, gör yumurtaların ne durumda. Yanıt veriyor mu ilaca falan sonra hsg ydi sperm testiydi oralara gir bence
Ayy yok ben yeteri kadar bekledim bence.. Sperm de bu ay yaptıracak eşim.. hsg de gelecek haftaya gün aldım. Perşembe ye de kadın doğuma gün aldım. Bu ay o dananın kuyruğunu tutup koparıcam😁

Be bekledikçe daha çok varyasyon denemesi yaptıkça şişiyorum bence bir sorun var ve bulunup halledilmeli.. Kimyasal bile yaşamadık kuzu normal mi sence 🙄 Herşey yolunda ise…

Burda hsg filmini doktor bekle dediği için 2 yıl bekleyip sonra yaptırıp tüpünün kapalı olduğunu okudum. Açtırdığı ay hamile kalmış.

Arkadaşlar benimde iki kizim var oğlum olsun istiyorum son adet tarihim 30 ağustos ve biz ben 12 eylul yumurtlama tarihim diye düşünüp ogün ilişkiye girdik korunmasız bir defa bakalim nasip olacak mı

Pikin bir kaç gün sürmesi mi iyi yani🙄

Benimki de öyle.. Benimki hiç kopkoyu olmuyor ve ertesi gün hemen silikleşiyor 🤷‍♀️

Ben tahlilerim normal pko var mı diye sordum hayır çok güzeller dedi doktor. Görüntüsü bile yok ayy neyin doğru olduğunu iyice şaşırdım
Canım ben 4 farklı doktora gittim, 2 si var 2 si yok dedi. Sen hormon yaptırdıysan atsana bakayım, hormondan belli oluyor zaten

Ayy yok ben yeteri kadar bekledim bence.. Sperm de bu ay yaptıracak eşim.. hsg de gelecek haftaya gün aldım. Perşembe ye de kadın doğuma gün aldım. Bu ay o dananın kuyruğunu tutup koparıcam😁

Be bekledikçe daha çok varyasyon denemesi yaptıkça şişiyorum bence bir sorun var ve bulunup halledilmeli.. Kimyasal bile yaşamadık kuzu normal mi sence 🙄 Herşey yolunda ise…

Burda hsg filmini doktor bekle dediği için 2 yıl bekleyip sonra yaptırıp tüpünün kapalı olduğunu okudum. Açtırdığı ay hamile kalmış.
Sen devlete mi gidiyorsun? Devlette bu süreç bitsz zor ilerliyor. Valla canım benimde 9 ayda hiç gebelik oluşmadı, seninki daha yeni bana göre. Elim 10.ay olacak

X