- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
elimdeki tüm birikimimi olacağı kesin olmayan bir şeye yatırmak istemiyorum bende ama devlette gittiğim her doktor da beni ciddiye almıyor..... yaşın küçük bir sıkıntın yok diye gönderiyor yumurtam da oluşuyor büyüyor ilça verilse de düşük doz olur o da adet yerini bulsun diye yapacaklarını düşünüyorum ama neden iğne ilaç ile hormonlarımla oynayacaklar o da var tabi.... aşılama denesem mi bilmiyorum düzgün bir yönlendirilmeye ihtiyacım var galiba?
Nerdesin bilmiyorum canım sen devlette seni ciddiye alacak doktor bulana kadar doktora git benim yaşadıklarımı yaşıyorsun bak ben senin yaşında evlendim 1 sene sonra hamile kaldım düşük yaşadım sonrası korumalarım eşim iş gereği olmamaları oldu hep o devletteler yüzünden bana hiçbirşeyin yok olur diyerek hormon testleri yapıp eve yolladılar abartısız 8 doktora gittim birtanesi ciddiye aldı beni dedi ki 3 yıldır yokmuş olmazsa aşılama yapalım dedi ayy dünyalar benim oldu sankim eşim zaten iş gereği bayadır yumurtlamalara denk gelmedi izini işime geldi aşılama değerlendireyim madem bu olmadan aşılama olmuyor dmeek ki ama 7 aydır aşılama nasip olmadı bu da ayrı olay. Bu arada aşılama olmayan bir kaç ay ilaç tedavisi alıp takipli bebek yapayım dedim ayy o hormon ilaçları benim dengemi bozuyor prolaktinim artınca aşılamam kaldı sana diyeceğim eğer imkanın yoksa yaşın da erken devlette doktor bul aşılama hakkını kullanıp tüp yaptırmak istediğini durumunu anlat. Baktın orada yok çevrenize yakın yerlerde devlette doktor bul iyisini bulana kadar git pes etme asla. Asla pes etme ve üzülme herşey bizler için çok da yorma kendini bazen güzel şeyler ummadığın anda gerçekleşir