- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
Nasip kısmet be kuzum bekleyip görelimBenim 5-6 gün var regle, çok sıkışıyorum kendimi zor atıyorum lavaboya. Bu ay hiç umudum yok ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip kısmet be kuzum bekleyip görelimBenim 5-6 gün var regle, çok sıkışıyorum kendimi zor atıyorum lavaboya. Bu ay hiç umudum yok ya
Ben 12 gün falan geçince görmüşüm, yap yap yap yapAy yanlış yazmışım şimdi takvime bakınca fark ettim ki reglim 23 yada 24 ünde olacak tabi 10.gün testte gördüğüm yumurtlama ise şuan üzerinden 13 gün geçmiş yumurtlamanın ay hiç farkında değilim
Kararsızım bakalım sabahki ruh halime bağlı. Sanırım hiç bir ay bu kadar boşvermemiştim. MaviSasa234Ben 12 gün falan geçince görmüşüm, yap yap yap yap
Canım benim de bu tarz ağrılarım oldu. Ama regl olacağım zaman da benzer ağrılar yaşardım. Yani belirtiler çok benziyor. Bat ne zaman senin?Kızlar selam. Benim sabahtan başlayan ama ara ara olan sol kasık ta başlayıp sol karın boşluğuna doğru ilerleyen bir ağrı ve sancim var. Sol kasık ve sol karın boşluğu arası. Son 1 saattir de hiç kesilmedi ağrım. Şimdi hamilelik belirtisimi diye sormicam. Böyle birşey yasayan oldumu hiç olduysa yada etraftan duyduysa sebebi ne olabilir.
Bat takvime göre 3 ekim canım. Ama yumurtlamaya bakarsam ovu takibi yapmadım ama akıntıdan biliyorum. Yumurtlamaya bakarsam 29.30 gibi olmam gerekli.Canım benim de bu tarz ağrılarım oldu. Ama regl olacağım zaman da benzer ağrılar yaşardım. Yani belirtiler çok benziyor. Bat ne zaman senin?
sabah oldu ruh halin nasıl :dKararsızım bakalım sabahki ruh halime bağlı. Sanırım hiç bir ay bu kadar boşvermemiştim. MaviSasa234
Boşvermiş isen sonucu da etkilemez inş Doktora gitmek için hazırlık yaparsın Bence olumluyu çağırmak gelecek aya plan yapmak hsg çektirecek misin? Doktor ne düşünüyor…Kararsızım bakalım sabahki ruh halime bağlı. Sanırım hiç bir ay bu kadar boşvermemiştim. MaviSasa234
Bende bikac ay yasadim ayni seyi idrar yolu enfeksiyonuymus gebelik saniyodum hep meger gebe kalmayida engelliyomus enfeksiyonKızlar selam. Benim sabahtan başlayan ama ara ara olan sol kasık ta başlayıp sol karın boşluğuna doğru ilerleyen bir ağrı ve sancim var. Sol kasık ve sol karın boşluğu arası. Son 1 saattir de hiç kesilmedi ağrım. Şimdi hamilelik belirtisimi diye sormicam. Böyle birşey yasayan oldumu hiç olduysa yada etraftan duyduysa sebebi ne olabilir.
Ayy geçmiş olsun canım. Bilmiyorum ne olduğunu dediğin gibi de olabilir. Zar zor uyudum gece ağrıdan. Sabaha karşı tekrar bir ağrı ile uyandım. Bu defada rahim bölgemde şiddetli ağrım vardı. Şimdi biraz daha rahatım çok hafif ağrım var.Bende bikac ay yasadim ayni seyi idrar yolu enfeksiyonuymus gebelik saniyodum hep meger gebe kalmayida engelliyomus enfeksiyon
Bende gecen hafta oldu dedigin ağrılar ama cok hafifti benimki.. simdide goguslerim şiş sanki..gaz siskinlik oluyor bide.bakalim ne çıkacak sonumuz hayır olsunAyy geçmiş olsun canım. Bilmiyorum ne olduğunu dediğin gibi de olabilir. Zar zor uyudum gece ağrıdan. Sabaha karşı tekrar bir ağrı ile uyandım. Bu defada rahim bölgemde şiddetli ağrım vardı. Şimdi biraz daha rahatım çok hafif ağrım var.
Hayırlısı olsun İnşaAllah. Senin bat ne zaman canım. Ovulasyon takibi yapıyormusun.Bende gecen hafta oldu dedigin ağrılar ama cok hafifti benimki.. simdide goguslerim şiş sanki..gaz siskinlik oluyor bide.bakalim ne çıkacak sonumuz hayır olsun
Adetim 27 eylül de baslicak en gec ay sonu baslar.30 ağustosta basladi gecen ay çünkü. Adetim düzenli. Ovulasyon takip etmiyorum acikcasi bu ay ilk defa korunmasız iliski oldu ovulasyona 1 gun varken ve adetin 9 ve 13.gunleri oldu yani.ondan umutluyum Rabbim verirse ikinci çocuğumuz olacak. Herkesten hayırlı haberler bekliyorum.bu ay gebe olmasakta saglikla hayirli bi zaman da olur insallahHayırlısı olsun İnşaAllah. Senin bat ne zaman canım. Ovulasyon takibi yapıyormusun.
Şuan hsg için erken dedi doktorum. 2 ay femarayla yumurta takibi, olmazsa iğneyle yumurta geliştirme, yine olmazsa sonra detaylı kontrol yapılacakmışBoşvermiş isen sonucu da etkilemez inş Doktora gitmek için hazırlık yaparsın Bence olumluyu çağırmak gelecek aya plan yapmak hsg çektirecek misin? Doktor ne düşünüyor…
Ben artık doktorlar güvenmiyorum.. Bu gideceğim doktorda kesin hsg biz çekelim diyecek ama no no inanmiyorum♀
Canim Rabbim saglikli zamanda hayırla nasip etsin insallah hic dert etme hepsi yoluna girer ne kadarlik evlisinŞuan hsg için erken dedi doktorum. 2 ay femarayla yumurta takibi, olmazsa iğneyle yumurta geliştirme, yine olmazsa sonra detaylı kontrol yapılacakmış
2 yıllık evliyim. 9 aydır bebiş istiyoruz, olmadı.Canim Rabbim saglikli zamanda hayırla nasip etsin insallah hic dert etme hepsi yoluna girer ne kadarlik evlisin
Doktora gittim demiştim sana doktor yumurtamın çatladığını görmediğini söyledi ve göremeyeceğini söyledi ovülasyon testimde piki gördüğüm resmi gösterdim ve oluşmuş çatlamış dedi büyük ihtimal senin doktorun da görmedi canım...Ben ara ara kullanıyorum hiç olmamıştı, Hindu yağını araştırayım bi
Daha cok yenisin canim olur daha. Hersey düzene yoluna girer Rabbim caresiz birsey vermesin yeter ki.sen elinden geleni yapıyorsun anladigim kadariyla akisina birak sonrasini da.2 yıllık evliyim. 9 aydır bebiş istiyoruz, olmadı.
Boşveriyorum olmuyor, kafama çok takıyorum olmuyor. Elimden geleni yapıyorum, dikkat ediyorum olmuyor. Demek ki var Rabbimin bir bildiği, nasip ama çok üzülüyorum. Bana sanki çok geç kaldım gibi geliyor.Daha cok yenisin canim olur daha. Hersey düzene yoluna girer Rabbim caresiz birsey vermesin yeter ki.sen elinden geleni yapıyorsun anladigim kadariyla akisina birak sonrasini da.