Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam. Benim sabahtan başlayan ama ara ara olan sol kasık ta başlayıp sol karın boşluğuna doğru ilerleyen bir ağrı ve sancim var. Sol kasık ve sol karın boşluğu arası. Son 1 saattir de hiç kesilmedi ağrım. Şimdi hamilelik belirtisimi diye sormicam. Böyle birşey yasayan oldumu hiç olduysa yada etraftan duyduysa sebebi ne olabilir.

Kızlar selam. Benim sabahtan başlayan ama ara ara olan sol kasık ta başlayıp sol karın boşluğuna doğru ilerleyen bir ağrı ve sancim var. Sol kasık ve sol karın boşluğu arası. Son 1 saattir de hiç kesilmedi ağrım. Şimdi hamilelik belirtisimi diye sormicam. Böyle birşey yasayan oldumu hiç olduysa yada etraftan duyduysa sebebi ne olabilir.
Canım benim de bu tarz ağrılarım oldu. Ama regl olacağım zaman da benzer ağrılar yaşardım. Yani belirtiler çok benziyor. Bat ne zaman senin?

Canım benim de bu tarz ağrılarım oldu. Ama regl olacağım zaman da benzer ağrılar yaşardım. Yani belirtiler çok benziyor. Bat ne zaman senin?
Bat takvime göre 3 ekim canım. Ama yumurtlamaya bakarsam ovu takibi yapmadım ama akıntıdan biliyorum. Yumurtlamaya bakarsam 29.30 gibi olmam gerekli.

Kararsızım 🤔 bakalım sabahki ruh halime bağlı. Sanırım hiç bir ay bu kadar boşvermemiştim. MaviSasa234 MaviSasa234
Boşvermiş isen sonucu da etkilemez inş ☺️ Doktora gitmek için hazırlık yaparsın 😁Bence olumluyu çağırmak gelecek aya plan yapmak😁 hsg çektirecek misin? Doktor ne düşünüyor…

Ben artık doktorlar güvenmiyorum.. Bu gideceğim doktorda kesin hsg biz çekelim diyecek ama no no inanmiyorum🤦🏼‍♀😁

Bende bikac ay yasadim ayni seyi idrar yolu enfeksiyonuymus gebelik saniyodum hep meger gebe kalmayida engelliyomus enfeksiyon 🤔

Bende bikac ay yasadim ayni seyi idrar yolu enfeksiyonuymus gebelik saniyodum hep meger gebe kalmayida engelliyomus enfeksiyon 🤔
Ayy geçmiş olsun canım. Bilmiyorum ne olduğunu dediğin gibi de olabilir. Zar zor uyudum gece ağrıdan. Sabaha karşı tekrar bir ağrı ile uyandım. Bu defada rahim bölgemde şiddetli ağrım vardı. Şimdi biraz daha rahatım çok hafif ağrım var.

Ayy geçmiş olsun canım. Bilmiyorum ne olduğunu dediğin gibi de olabilir. Zar zor uyudum gece ağrıdan. Sabaha karşı tekrar bir ağrı ile uyandım. Bu defada rahim bölgemde şiddetli ağrım vardı. Şimdi biraz daha rahatım çok hafif ağrım var.
Bende gecen hafta oldu dedigin ağrılar ama cok hafifti benimki.. simdide goguslerim şiş sanki..gaz siskinlik oluyor bide.bakalim ne çıkacak sonumuz hayır olsun 🤭

Hayırlısı olsun İnşaAllah. Senin bat ne zaman canım. Ovulasyon takibi yapıyormusun.
Adetim 27 eylül de baslicak en gec ay sonu baslar.30 ağustosta basladi gecen ay çünkü. Adetim düzenli. Ovulasyon takip etmiyorum acikcasi bu ay ilk defa korunmasız iliski oldu ovulasyona 1 gun varken ve adetin 9 ve 13.gunleri oldu yani.ondan umutluyum Rabbim verirse ikinci çocuğumuz olacak. Herkesten hayırlı haberler bekliyorum.bu ay gebe olmasakta saglikla hayirli bi zaman da olur insallah🤲

Boşvermiş isen sonucu da etkilemez inş ☺️ Doktora gitmek için hazırlık yaparsın 😁Bence olumluyu çağırmak gelecek aya plan yapmak😁 hsg çektirecek misin? Doktor ne düşünüyor…

Ben artık doktorlar güvenmiyorum.. Bu gideceğim doktorda kesin hsg biz çekelim diyecek ama no no inanmiyorum🤦🏼‍♀😁
Şuan hsg için erken dedi doktorum. 2 ay femarayla yumurta takibi, olmazsa iğneyle yumurta geliştirme, yine olmazsa sonra detaylı kontrol yapılacakmış

Eklentiler

• 20210921_110125.jpg
    20210921_110125.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 68
Şuan hsg için erken dedi doktorum. 2 ay femarayla yumurta takibi, olmazsa iğneyle yumurta geliştirme, yine olmazsa sonra detaylı kontrol yapılacakmış
Canim Rabbim saglikli zamanda hayırla nasip etsin insallah hic dert etme hepsi yoluna girer ne kadarlik evlisin

Ben ara ara kullanıyorum hiç olmamıştı, Hindu yağını araştırayım bi
Doktora gittim demiştim sana doktor yumurtamın çatladığını görmediğini söyledi ve göremeyeceğini söyledi ovülasyon testimde piki gördüğüm resmi gösterdim ve oluşmuş çatlamış dedi büyük ihtimal senin doktorun da görmedi canım...

Daha cok yenisin canim olur daha. Hersey düzene yoluna girer Rabbim caresiz birsey vermesin yeter ki.sen elinden geleni yapıyorsun anladigim kadariyla akisina birak sonrasini da.
Boşveriyorum olmuyor, kafama çok takıyorum olmuyor. Elimden geleni yapıyorum, dikkat ediyorum olmuyor. Demek ki var Rabbimin bir bildiği, nasip 🤲 ama çok üzülüyorum. Bana sanki çok geç kaldım gibi geliyor.

X