Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4.12 çıktı sonucum. Anlamadım

Bat 24 Eylül
Yas 31 2 aydır istiyoruz. Beni de ekler misiniz

Su bazlı Kayganlaştırıcı kullan dedi doktorum. Yağ bazlı olanlar öldürüyormuş. Şansı azaltıyormuş. Su bazlı ise tam tersi etki yaratıyor
Cok tesekkurler bilgi için. Su ya da yag bazli oldugunu nasil anlayabilirim? Normalde icinde su da goruluyor, gliserin gibi yaglar da gorunuyor.

Kızlar aşırı terleme baş ağrısı da eşlik ediyor
Canım herhangı bir hormon ılacı kullandın mı ondan olabılır, veyahut covid testi yaptır istersen

Her aydan farklı birsey yok. Ben takvimin bana gösterdigi yumurtlamadan 2 gun once deneme yaptim. Olasiligim biraz daha dusuk bu nedenle.
Canım bende bu ay femara kullandım ama pek etkılı olmadı doktor gün aşırı dedi ama kışlık yapmaktan anam ağladı benımde yumurtlamadan 2 gun once oldu bir kerecık bosuna içtim femarayı yanı anlayacagın, benım ılk gebelıgımde hem yumurta hem çatlamayı değerlendirdim oğlum oldu, arkadasımda aynı sekılde onun da oğlu var gerçektende erkek gen spermleri hızlılarmış ya, buyumus hallerıde öle valla sıpaların, kız genı tasıyan spermlerde yavaş yavas agırdan gelıomus ciddende kızların genelı öyle olursa şans eseri olcak benmde, olmazsada denemıcem tekrardan cunku kpss ye hazırlanmaya basladım yenıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…