Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam bata 5 kala predictor early ile silik çizgi görmüştüm hatırlarsınız,bata 2 kala 1 kala yine predictor’la test yaptım ikiside negatif çıktı😔o kadar para verdim hepsine bu test güvenilir diye ama o da yalancı çizgi çıkardı çok morelim bozuk
Predictor benimde bozuk çıkmıştı 1 kere

Kızlar günaydın. Şuan hastanenin önünde oturmuş ağlıyorum, bugün döngümün 16.günü, kontrole geldim. Yumurtam büyümemiş 10 mm.
Doktor acaba yumurtlama oldu mu diye şüphede kaldı ama rahim duvarında ince. Yumurtlama olsaydı kalın olurdu dedi. Şuan yapacak birşey yok, adet olunca tekrar femara kullanıcaz. Olumlu yanıt alamazsak iğneye başlayacaz. Yumurtalarında var kıymak istemiyorum dedi ( burada neyi kastetti anlayamadım.)
Sonucu hiç böyle beklemiyordum dedi.

Üzgünüm hem de çok... Şuan arabama binip sürüp evime gidecek halim bile kalmadı. Arabanın önünde kaldırıma oturmuş halime ağlıyorum.
Canım bu hayal kırıklığı öyle zor ki.. Hepimiz başk başka sınavlarla yaşadık yaşıyoruz bu duyguyu. Allah içine ferahlık versin, ne olur umudunu kaybetme. Bak biz buradayız hepimizin yek gayesi evlat sahibi olabilmek ama senin suçun ya da senin bizim yapabileceğimiz bir şey değil ki bu.. lütfen kendini bırakma.

Canım bu hayal kırıklığı öyle zor ki.. Hepimiz başk başka sınavlarla yaşadık yaşıyoruz bu duyguyu. Allah içine ferahlık versin, ne olur umudunu kaybetme. Bak biz buradayız hepimizin yek gayesi evlat sahibi olabilmek ama senin suçun ya da senin bizim yapabileceğimiz bir şey değil ki bu.. lütfen kendini bırakma.
Öyle canım ama üzülmemek elde değil.

Bugün yapmstm ama iğne etkisi bazen 15.güne kdar buluoms sanırım iğne etkisi olsa koyu cıkması gerekti sonucta erken gebelık testi bu canım bugünde 15.günüm iğnenin adet olmam lazm normale bakılınca adet gunu test yapanlar koyu cızgı goruyo
Ya bilmiyorum ama benden iğne etkisi çabuk geçti o zaman çünkü ben Bi daha hiç göremedim canım. Eğer gebelik varsa çizginin koyulaşması gerek ve sabah denersen daha iyi olur

Kızlar 2 fotoğraf attım, sizce 10.test yumurtlama değil mi? Acaba 10.günde hemen pik olup çatladıysa, 12.günde doktorun görememesi gibi bir durum olabilir mi? @Selizay Beyazmelek11 Beyazmelek11 Kadindiyorki Kadindiyorki S skulentvera MaviSasa234 MaviSasa234
Çatlasa bile görebiliyorki doktor. Mesela ben yumurta takibi yaptırırken yumurtan çatlamış büzüşmüş arkasında da sıvı birikimi olmuş diye anlatıyordu bana da göstererek. Hatta özellikle çağırıyordu çatlatma iğnesinden sonra yumurta çatlamış mı bakalım kistleşmesin diye. Ama testinde de pik gözüküyor ilginç 🤔

Yaaa sormaaaa bir heves yaptım inci gibi dizdim ama olana bak 😅 14 gün bile bekleyemedi çatlamadan sonra, ne güzel değerlendirmiştim offf off

Bu aralar var birşey bende 2 gün önce oldum o yüzden test aldım ne oldu sırf adetimi görmek için. Adet olmama bakılırsa erken yumurtlma oluyor 😁vucuduma kalırsa zamanında 😂bakacağım ne olmuş. Testlerim bugün geldi iki tanede fazla gelmiş sayım hatası sanırsam 😁 olsun sen pes etme birde film çekin rahim ona bakılsın kardeşim çekildi daha yeni tüpünün birisi kapalı çıktı ona göre yoluna bakarsın.

Hahah incir hic sevmem bilirmisin ama işte bebek icin çiğ tavuk bile yerim 😂 ben dostinex i 7 gun ust uste kullandım 39 'dan tam 1 e indirdi 1 ay sonra değerim anca 3 oldu öyle tuhaf bi ilaç 😂

Her doktor farklı ya bende salı ve cuma olacak şekilde kullandım 1 ayda 😁2.58 oldu devam ettim içmeye et dedi doktor rahatsız oldum ilaçtan 2 tanesini içmedim şuan kaç merak etmiyor değilim. Bir anlık bu hormon oynak birşey. Triod de etkilermiş bunu benimde çıktığı ay triodim 2.80 olmuştu normalde 1.30 du hormonların ağzına tüküreyim 😁 😁 birgün bu azimle inşallah bu çocuğu bulacağız 💃💃

aynen ben adet gunu gecince bildim hamile oldugumu buraya baktigimdan beri kendimde belirti ariyorum surekli strese giriyorum bostan yere en iyisi regl beklemek hayirlisi olsun hakkimizda insallah hamisizdir bekleyip gorcez 🙂
Aynen burdakileri okuyunca kulagimiz kasinsa aaaa bu da belirtimi diyip arastiryoz yada başkasında ki belirti niyebende yok diye canımızı sıkıyoruz 🤭

Aa hatırladım. İnş olmuştur ya. Sonuçta 3 yumurta 3 şans demek :) Ağrı çatlamaya yakın oluyor belki 3. gelişmiştir. Hayırlısı olsun inş..
Farklı iki günde ağrı hissettim akintidanda anladım yumurtlamam da oldu bence bakalım kavustularmi☺️ hakkımızda hayırlısı olsun .sizin bat ne zaman di

Çatlasa bile görebiliyorki doktor. Mesela ben yumurta takibi yaptırırken yumurtan çatlamış büzüşmüş arkasında da sıvı birikimi olmuş diye anlatıyordu bana da göstererek. Hatta özellikle çağırıyordu çatlatma iğnesinden sonra yumurta çatlamış mı bakalım kistleşmesin diye. Ama testinde de pik gözüküyor ilginç 🤔
ama çatladıktan kaç gün sonra çağırıyordu? 3 gün sonrasını nereden dörüyor sıvısı falan kalmaz yani

Canım ben 10.günde yumurtlama gördüm testte, 12.gün kontrole gittim yumurtlama olmamış dedi. 16.gün çağırdı, yani bugün yine gittim. Büyümemiş diyip acaba daha öncesinde mi oldu ama rahim duvarında ince dedi. Anlamadım hiçbir şey. Testlerimi atıyorum
10-11-13-15 i değerlendirdim.
açıkçası bence yumurtlama olmuştur. bu testler gerçekten çok hassas. bu tarz durumlar olabiliyormuş. ovu testi satanlar paylaşıyor. doktor yok dedi ama var çıktı diye.

İki kutu dostinex verdi içinde 2şer tane vardı. 2 haftada bir yarım içeceksin dedi, anca bitti zaten ilaç🤔 aç karnına vermiştim kanı inşallah öyledir

Ben bütün bütün içtim salı cuma canım 😁ondan düşmüştür sen yarım yarım tabiki yavaş düşecek. Peki tahlili bitince mi yaptırdın?21 çıktı yoksam daha yaptırmadın mı? Dene bir kere de tok ver nasıl düşük çıkacak. 👍 Zaten kadın doğum doktorları ilaç veriyor hatta bazısı vermiyor kolay kolay. Mesela ekdokrin uzmanı asla bizim gibi değerlere ilaç vermezmiş. Sonuçlar iyi olsun düşünce hamiş kalanımız da var 😜 kalmayan da nasip bu işler.

Farklı iki günde ağrı hissettim akintidanda anladım yumurtlamam da oldu bence bakalım kavustularmi☺️ hakkımızda hayırlısı olsun .sizin bat ne zaman di
Ben bu ay 14. gün çatlamayı yakaladım. Batım şimdi 19 veya 21 bekliyorum :) Belirtisizlikte bir belirtidir diyerek umutla bekliyorum :KK70:

Ben bütün bütün içtim salı cuma canım 😁ondan düşmüştür sen yarım yarım tabiki yavaş düşecek. Peki tahlili bitince mi yaptırdın?21 çıktı yoksam daha yaptırmadın mı? Dene bir kere de tok ver nasıl düşük çıkacak. 👍 Zaten kadın doğum doktorları ilaç veriyor hatta bazısı vermiyor kolay kolay. Mesela ekdokrin uzmanı asla bizim gibi değerlere ilaç vermezmiş. Sonuçlar iyi olsun düşünce hamiş kalanımız da var 😜 kalmayan da nasip bu işler.
İlaç biteli 15-20 gün oldu da ben diğer hormonlarımla baktırayım diye reglin 3. Günü gittim. Az az içtiğim için anca düştü heralde. Bakalım cumartesi doktor ne diyecek

X