Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Hanımlar bu progestan iğne kaçıncı haftaya kadar kullanılacak hem kan sulandırıcı iğne hem o artık göbek te yer kalmadı. Doktorum progestan kalçadan iğne yap istersen dedi o da hergün o dahada zor. Kese de kalp atışında sıkıntı olmasa bıraktırmaz mı acaba. Bide göbekten olan progestan 3 gün için 180 TL reçete karşılamıyor kalçadan olanı reçete karşılıyor arada kaldım bende maddi olarak zaten tedavide zorlandık borç oldu üzerimize

Benmde ne olduğm belli değil. Değerim pazartesi 1180 di. Carsamba günü 1574 olmus. Vajinal usg yapıldı. Kese yok. Dıs gebeliğe dair bisey yok kanama yok hiçbise yok.
Bazen bhcg de yükselme yavaşlaya biliyor ümitsizliğe düşmeyin kese de geç görünebiliyor Bi arkadaşıma 2 ayın sonuna kadar hep dış gebelik dediler kese yok dediler en sonunda kendini gösterdi sağlıkla doğdu bebeği inşallah sizin de öyle olur geç olsun güç olmasın doktorlar herzaman için en kötüsünü söylüyor umut verip sonra yanılırlarsa daha zor onlar için

Böyle bisey yaşayan oldu yani. Baska bi doktorla görüstm %99 sağlıksz gebelik dedi. Oda muayne etmesine rağmen kesede göremedi. Tüplerdede bisey yok dedi. Ufack bisey var mı diye bayaa baktı.

Kızlar hemen ümitsizliğe kapılmayın bekleyin biraz sabredin bence. Doktorlar bazen peşin hükümlü oluyor. Herkesin bünyesi bebeği farklı kimi geç gelişiyordur olabilir. Ablamın bebeğine kalp atışı yok acil kürtaj olman lazım sağlıksız gebelik demişti doktoru. Ablam biraz daha beklicem dedi şu an yeğenim 8 yaşında. Doktora kalsaydı aldırmışlardı yani.

Yanlışın var canım. Tüp bebekte de dış gebelik mümkün. Embriyo rahim dışına yerleşiyor veya tüplere. Çok fazla arkadaşım var tüp bebekte tüplere yerleştiği için tüpleri patlayan vs. Bu yüzden kimyasal gebelik gibi dış gebelik de mümkün.

Kızlar benim 5+3 de bir kanamam oldu. Su an 6+5 deyim bu süre zarfinda hep hafif kanama ve lekenemem oldu birgün olmazsa diğer gün oluyo simdi yine oldu. Haftda bir proluton oluyorum kanama olduğundan beri. Coraspirini kestik. Ama hala lekelenmem oluyo . dr kesin birşey demiyor . Ne yapacagimi bilemiyorum. Okudugum kadariyla kanamasi olanlarin 3 güne geciyor . Var mi böyle olan gebeliği saglikla ilerleyen

Hamile kalanlar hangi merkezde onu da yazsak çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…