Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kizlar 7. Haftaya girdim. 10 gündür yoğun bulantim vardi 2 gündür kesildi. Acaba bi sorun mu var diye düşünmekten kendimi alamiyorum. Var mı benim gibi olan
Canım haftadan haftaya içeride rahimde olanlar değişiyor. Rahime yapılan baskı, rahimin genişlemeye çalışırken yaptığı baskı vs değişiyor. Ben 8. Haftadayım mesela. Daha önce transfer dönemi öncesi doktorumun verdiği bir ilaç yan etki yaparak çarpıntıya sebep olduğu için 4 ay tedavi görmüştüm. Kardiyoloğum transfere gitmeden “bebeğin tutması durumunda erken haftalarda tekrar gel, bi kontrol yapalım. Hamilelikte çarpıntılar olur, kontrolümüzde olsun” demişti. Dün gittim. Mesela kalbimizde ilk 8 haftada beklenen bir büyüme varmış. Ki benimki de büyümüş o oranda. Oysa daha 8 haftalık diyoruz. Ama vücudumuzda her yer kendini adapte ediyor. Rahime ekstra kan pompaladığı için kalp de kendini büyütüyormuş. O yüzden bence endişelenme. Benim belirtilerim de gidip geliyor. Kafanı rahat tut canım.

Çok geçmiş olsun canım. Hepimiz neler yaşıyoruz bu yolda, ister istemz endişe ediyorum. Inşallah hersey yolunda gider hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız

Kizlar 7. Haftaya girdim. 10 gündür yoğun bulantim vardi 2 gündür kesildi. Acaba bi sorun mu var diye düşünmekten kendimi alamiyorum. Var mı benim gibi olan
Bende 7. Haftadayim Benim bulantım 3 gün sürdü sadece sabahları oluyordu birde kasık ağrım vardı ama kalp atışını duyunca geçti bende tedirgin oluyorum ama oluyormuş böyle şeyler valla hergun iyi mi diye ultrasona giresim var bu stresten olmezsek iyi

Gecmis olsun canım dikkat et Canım benimde kalp atışını duyduktan sonra kasik ağrım flan geçti aklım hep orada neden belirti yok diye ama boyle belirtisiz geçirenler oluyormuş

Kızlar referans 0 5 nedemek
Hamilelik beta sınırı 5 5 den yukarı ise hamile kabul ediliyor gözünüz aydın degeriniz güzel boşuna endiselendiniz bol bol dinlenin kanamaniz olmuştu sanırım bı an önce geçer inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız

Kızlar referans 0 5 nedemek
Betanin beklenen normal degeri 0-5tir. 5 uzeri hamileliktir o yuzden referans disidir. Yani tipta hamilelik hastalik olarak kabul edilir o yuzden hamilelik hormonunun yuksek olmasi anormal kabul edilir. Aslinda normal beklenen bi durum ama tıp dili işte yani kuzum 0-5 arasi bi deger ciksaydi gebelik yoktu. Ama sende 5 uzeri oldugu icin gebelik pozitif.

Nabalım arkadaşım soruyom işte meraktan ilk gebeliğimbirbirimizi böyle böyle idare edicez. K.b abartıyom belki ama hiç bilgim yok ve çok heyecanlıyım

Nabalım arkadaşım soruyom işte meraktan ilk gebeliğimbirbirimizi böyle böyle idare edicez. K.b abartıyom belki ama hiç bilgim yok ve çok heyecanlıyım
Yok Yahu ne kusuru burda bunun icin variz soracaz aydinlanacaz isin icine girmeden bende bise bilmiyodum simdi okadar sey ogrendim ki keske normal olsaydi hersey bunlari ogrenmek zorunda kalmasaydik

Bende aynen oyleyim canım çok doğru söylüyorsun herseye panik oluyoruz ben de pazartesi gidicem kontrole inşallah hersey yolunda ilerler hepimiz icin

Meraba arkadaşlar bugün bhcg tekrarladım
10.gün 133 idi
13.gün 299 du
Bugün 16.gün 1094
Doktorum a sonucu gönderdim daha dönmedi
Tahmini ne zaman kese için çağırırlar çok heyecanlandım

Meraba arkadaşlar bugün bhcg tekrarladım
10.gün 133 idi
13.gün 299 du
Bugün 16.gün 1094
Doktorum a sonucu gönderdim daha dönmedi
Tahmini ne zaman kese için çağırırlar çok heyecanlandım
Bir hafta sonra çağırıyor zehri hoca beni de çağırdı

Ben artık zeki beyde devam edemiycem uzak 2,5 saatlik mesafe olduğu için bulunduğum ilde kadındoğum doktoru na gidicem.
Ben de üç ay devam edecem zaten beni bir hafta sonra çağırdı siz de kendi doktorunuzdan bir hafta sonraya randevu alın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…