- Konu Sahibi MuhendisYas
- #6.821
Hayırlı olsun canım tedavini Uludağ üniversitesinde mi yaptırdınKızlar referans 0 5 nedemek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım tedavini Uludağ üniversitesinde mi yaptırdınKızlar referans 0 5 nedemek
Kan verince yazın merak ettim bendeSabaha kadar ağlamaktan helak oldum cok cok üzüldüm bu mesajiniz su serpti, doktoruma da haber verdim belki de hemen giderim doktora, cok tesekkur ederim![]()
8 hücreli embriyo canımPeki bunun hakkında bilginiz var mı
Bende az önce görüştüm aynen 1 afta sonra ilk muayene için gidin dedi hayırlısıyla başlıyoruz inşallah rabbim sağlıkla devamını getirsin kucağımıza alalımBen de üç ay devam edecem zaten beni bir hafta sonra çağırdı siz de kendi doktorunuzdan bir hafta sonraya randevu alın bence
AminBende az önce görüştüm aynen 1 afta sonra ilk muayene için gidin dedi hayırlısıyla başlıyoruz inşallah rabbim sağlıkla devamını getirsin kucağımıza alalım![]()
Evet canımHayırlı olsun canım tedavini Uludağ üniversitesinde mi yaptırdın
Doktor ne diyor bu durumaBenmde ne olduğm belli değil. Değerim pazartesi 1180 di. Carsamba günü 1574 olmus. Vajinal usg yapıldı. Kese yok. Dıs gebeliğe dair bisey yok kanama yok hiçbise yok.
Beklicez diyo. İki gün sonra tekrar beta baktr dioDoktor ne diyor bu duruma![]()
Kafayı yicem artkBeklicez diyo. İki gün sonra tekrar beta baktr dio
Haliyle seninde canın sıkılıyor bir an önce görmek istiyorsun. Anca oluşuyodur merak etme. Gerçi benim transferin daha 9. Günü brn bile yükselsede göriyim diye sabırsızım. Can sıkıcıBeklicez diyo. İki gün sonra tekrar beta baktr dio
2-4 Gun sonrasina cagirir kese icin benceMeraba arkadaşlar bugün bhcg tekrarladım
10.gün 133 idi
13.gün 299 du
Bugün 16.gün 1094
Doktorum a sonucu gönderdim daha dönmedi
Tahmini ne zaman kese için çağırırlar çok heyecanlandım
Bence sağlıklı bi gebelik değil bu. Ama dıs gebelk olduğundada görünmezmiydiHaliyle seninde canın sıkılıyor bir an önce görmek istiyorsun. Anca oluşuyodur merak etme. Gerçi benim transferin daha 9. Günü brn bile yükselsede göriyim diye sabırsızım. Can sıkıcı
Ne mutlu keşke bende ordan olumlu sonuç alabilseydim orayla başlamak sabır işi benim kötü anılarım var ama senin adına sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canım
Ay çok memnun kaldıma değil sabrediyorum. Deli ediyorlar adamı. Başladım bikere bırakmakta istemedim doğrusu.Ne mutlu keşke bende ordan olumlu sonuç alabilseydim orayla başlamak sabır işi benim kötü anılarım var ama senin adına sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nie gözükmüyor bende anlamadım. Dış gebelik farklı bi bişeyBence sağlıklı bi gebelik değil bu. Ama dıs gebelk olduğundada görünmezmiydi
Bugün 5+4 sata göre. Ayın 19 unda transver oldumNie gözükmüyor bende anlamadım. Dış gebelik farklı bi bişeybizde oluyomu ki öyle. Normal gebelikte rahme inmeden tüpe yapışıyomuş vs. Valla bende diken üstündeyim aslını sorarsan. Hayırlısı Allah kaçıncı gün bugün sizin
Yani ne tanısı konulcak onuda bilmiyorm ki.Nie gözükmüyor bende anlamadım. Dış gebelik farklı bi bişeybizde oluyomu ki öyle. Normal gebelikte rahme inmeden tüpe yapışıyomuş vs. Valla bende diken üstündeyim aslını sorarsan. Hayırlısı Allah kaçıncı gün bugün sizin
Artk düşünmekten cok yoruldmNie gözükmüyor bende anlamadım. Dış gebelik farklı bi bişeybizde oluyomu ki öyle. Normal gebelikte rahme inmeden tüpe yapışıyomuş vs. Valla bende diken üstündeyim aslını sorarsan. Hayırlısı Allah kaçıncı gün bugün sizin