- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.861
Ben adana da kışla baskent e gittim .Hamile kalanlar hangi merkezde onu da yazsak çok güzel olacak
Bende yarın keseyi görmeye gidecegim bende de hiç belirti yokKızlar başka bizim gibi olan varmı belirtisi olmayan
Benim de transferin 3.günü bugün. Ama hiç belirti yokKızlar başka bizim gibi olan varmı belirtisi olmayan
Eskisehir acıbadem bende canım.Hamile kalanlar hangi merkezde onu da yazsak çok güzel olacak
Trabzon ktü tıp fakültesiHamile kalanlar hangi merkezde onu da yazsak çok güzel olacak
İlknur senin son kan değerin kaçtı ? Bir de ne zamandı transferinBende yarın keseyi görmeye gidecegim bende de hiç belirti yok
Bahçeci fulya, Remzi AbalıHamile kalanlar hangi merkezde onu da yazsak çok güzel olacak
Canım bende nerdeyse 6 haftalık hamileyim keseyi gördük. Beta 20 binlerde ama hiç bişey hissetmiyorum. Doktora dicektim hatta emin miyiz hamile olduğuma diye çünkü ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbişey yok aşırı normal hissediyorum. Sadece biraz göğüslerim şiş o kadar o da biraz.Kızlar başka bizim gibi olan varmı belirtisi olmayan
28 Eylül'de transfer oldum son kan değerim salı günü 2120 çıktıİlknur senin son kan değerin kaçtı ? Bir de ne zamandı transferin
Canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin insallah sonucun bir yıldır uludagdan duydugum ilk pozitifsin çok güzel günler görmeyi nasip etsin sanaFDNDNR
O zaman biz sorun olmadığı sürece şanslı insanlarızCanım bende nerdeyse 6 haftalık hamileyim keseyi gördük. Beta 20 binlerde ama hiç bişey hissetmiyorum. Doktora dicektim hatta emin miyiz hamile olduğuma diye çünkü ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbişey yok aşırı normal hissediyorum. Sadece biraz göğüslerim şiş o kadar o da biraz.
Ay Allah korusun doğrudur canımYanlışın var canım. Tüp bebekte de dış gebelik mümkün. Embriyo rahim dışına yerleşiyor veya tüplere. Çok fazla arkadaşım var tüp bebekte tüplere yerleştiği için tüpleri patlayan vs. Bu yüzden kimyasal gebelik gibi dış gebelik de mümkün.
Hacettepe Üni. Tıp Fakültesi Prof. Gürkan BOZDAĞHamile kalanlar hangi merkezde onu da yazsak çok güzel olacak
Kesinlikle. İnsan üzülüyor tüp bebektede kimyasal olabilmesi dıs gebelik olabilmesi yıkıyo. Ben en iyi spermi seçip kaliteli bir sekilde döllüyolar diye düşünüyodm. Şu yazıya bakar mısınız bi ?tüp bebegin herseye çözüm olmaması ne kadar acı , o kadar masraf maddi manevi yıkım
doğum mucizevi bişey kadın dogumcular da bunun farkındalar. ben son adetime kadar denedim yumurtlama günümü bulup , bi mucize olur diye .
adetime 3 gün var test yaptım negatif cıktı .
Bence bu cok dogru degil. Ozaman dusukte olmamasi lazim en iyi 5.gun embriyosu 9.haftada dustu bende. Tibbinda yetemedigi bilemedigi noktalar var ve kabul goruyo ki kadin dogum kisirlik bunun baya bi icinde. Normal yaratilista ilahi duzende var olan gerceklesen ihtimaller insan eli degince de dogal olarak gerceklesir. En iyi spermi yumurtayi aliyolar ama dollendikten sonraki surece mudaha olabiliyomu vucuda girdikten sonrasina bisey yapilabiliyomu. Elbette labaratuvar onemli ama ben inanmiyorum hicbir labaratuvarin dusuk dis gebelik kimyasal gebelik gibi ihtimalleri öngörebilecegine. Bu yapilabilse zaten dunya buyuk bir sikintidan kurtulurduKesinlikle. İnsan üzülüyor tüp bebektede kimyasal olabilmesi dıs gebelik olabilmesi yıkıyo. Ben en iyi spermi seçip kaliteli bir sekilde döllüyolar diye düşünüyodm. Şu yazıya bakar mısınız bi ?
Tüp bebekte kimyasal gebelik neden olur?
Bunun en önemli nedeni laboratuvar ortamında yapılan dölleme işleminin doğru şekilde yapılmaması. Aslında tüp bebek yöntemi, embriyonun sağlıklı bir şekilde döllenmesini ve rahme bu şekilde yerleştirilmesini amaçlar. Yani işlemin yanlış yapılması dışında kimyasal gebeliğe neden olma ihtimali çok düşüktür.
Ama neden sormadin canimMerhabalar kese görmeye gittim ve kese üzerinde 14m kanama yazmış kağıda bilgisi olan varmı hic bişey demedi bana?
Devlet hastanesi bilgi vermiyor cikarken elime kağıt verdi onda yazıyorAma neden sormadin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?