Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben de üç ay devam edecem zaten beni bir hafta sonra çağırdı siz de kendi doktorunuzdan bir hafta sonraya randevu alın bence
Bende az önce görüştüm aynen 1 afta sonra ilk muayene için gidin dedi hayırlısıyla başlıyoruz inşallah rabbim sağlıkla devamını getirsin kucağımıza alalım

Benmde ne olduğm belli değil. Değerim pazartesi 1180 di. Carsamba günü 1574 olmus. Vajinal usg yapıldı. Kese yok. Dıs gebeliğe dair bisey yok kanama yok hiçbise yok.

Beklicez diyo. İki gün sonra tekrar beta baktr dio
Haliyle seninde canın sıkılıyor bir an önce görmek istiyorsun. Anca oluşuyodur merak etme. Gerçi benim transferin daha 9. Günü brn bile yükselsede göriyim diye sabırsızım. Can sıkıcı

Haliyle seninde canın sıkılıyor bir an önce görmek istiyorsun. Anca oluşuyodur merak etme. Gerçi benim transferin daha 9. Günü brn bile yükselsede göriyim diye sabırsızım. Can sıkıcı
Bence sağlıklı bi gebelik değil bu. Ama dıs gebelk olduğundada görünmezmiydi

Maalesef olmadı... kan degeri 0.17 cikti, kanama devam ediyor, Allahım hayırlısını nasip etsin bizler icin, içim yandi cok üzüldüm. Doktorum igne verdi simdi onu oldum. Acaba yapabilecegim bir sey vaf miydi ya da kullanmam gereken farkli yardimci ilaclar bilmiyorum, aklim darmadağın, ben beylikdüzü medicana da yaptirdim, acaba farkli bir yerde mi yaptirsaydim, ya da yer bahane, bunlar kismet işleri. Umarim en guzel sonuclarla ilerlersiniz

Ne mutlu keşke bende ordan olumlu sonuç alabilseydim orayla başlamak sabır işi benim kötü anılarım var ama senin adına sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay çok memnun kaldıma değil sabrediyorum. Deli ediyorlar adamı. Başladım bikere bırakmakta istemedim doğrusu.

Bence sağlıklı bi gebelik değil bu. Ama dıs gebelk olduğundada görünmezmiydi
Nie gözükmüyor bende anlamadım. Dış gebelik farklı bi bişey bizde oluyomu ki öyle. Normal gebelikte rahme inmeden tüpe yapışıyomuş vs. Valla bende diken üstündeyim aslını sorarsan. Hayırlısı Allah kaçıncı gün bugün sizin

Bugün 5+4 sata göre. Ayın 19 unda transver oldum

Yani ne tanısı konulcak onuda bilmiyorm ki.

Artk düşünmekten cok yoruldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…