Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Malesef vermiyor koltuga oturmamla kalkmam benden sonrakini almasi 1 dk sıkıntı varmı dedim hayir hersey yolunda dedi. Ilk keseyi gördüğünüzde kac mm di acaba?
Hic hatirlamiyorum cunku o gun resim almayi unuttum hemsirede kaldi usg goruntusu. yogun olduklari belli evet ama 1 dk ya bile insan bir cok cumleyi sigdirir. Doktorlada alakali bence illaki hastayi dusunen konuskanlarda vardir yani oyle dusunmek istiyorum. Aksi cok sinir bozucu

Sonuçta ilk görüntü ilk heycan ne bilim ilgisizler özel hastanede devam edecem artik. Umarim ciddi bisey degildir

Nasılsınız güzel anne adayları cumanız mübarek olsun Rabbim Cuma hürmetine tüm dua ve dileklerimizi kabul eylesin insallah kader arkadaşlarım olarak görüyorum sizi ve sizlere karşı görmesem de inanılmaz bir sempatim var neden derseniz yaşadıklarınız benim de yaşadıklarım yolumuz aynı ondan dolayı hep duam sizinle evlat özleminin duygularımda yaşattığı tahribatı anlatamam aşırı duygusal bir yapım oldu aşırı bu da bizlerin sınavı demek ki Rabbim bu sınavımızı kolaylaştırsın selamet versin bizlere insallah sabır dilemiyorum çünkü sabır istendikçe yükümüz artacaktır en güzel duam bizlere kolaylık vermesi Rabbimin bana da az kaldı daha şimdiden bir heyecan bastı beni Kasım’da biliyorsunuz ki tedavim başlayacak eee bir şey kalmadı ayrıca burdan o kadar çok şey öğrendim ki içinize aldınız ne sorsam cevapladınız samimiyetle herkese ayrı ayrı cok teşekkür ediyorum bizi bırbırmıze bağlayan bazı duyguları var evlat özlemi gibi hislerinizin ortağıyım

Var kuzum benim kuzenim 6. Hafada bir hafta kanama yasandı 2 farklı Dr gıttı kalp ayısını duyunca Dr dusuk riskin /50azalmıs oldu demıs cok fazla normal bir durum olarak karşılamadlarda bu haftalarda kanama normalmıs, birde gecen yazmıştım anne baba rh uyusmazıgı da neden oluyormuş, korkma dıkkat et biraz kendine, bence cokta formaları okuma stres ve psıkojık en buyuk etken, pregastan ıgne kullanıyorsan ıcın bir nevi rahat olsun,

Canim çok teşekkür ederim cevabın için rh uyuşmazlığı yok şükür . Progestani fitil olarak kullanıyorum . 2 haftadır da proluton iğne oluyorum. Estrofeme devam ediyorum hala. Pazartesi kontorlum var inşallah güzel haberler alırım

Bir şey soracam .Bu progestan fitil çıkmış benden ama çok koyu bir renkle geldi kanamam falan yok ama bu durum normal mi?

Aynı hastanede tedavi görmüşüz galiba ama Dr farklı canım ne kadar güzel haber almışsın seninde hiç belirti yok muydu

Kızlar selam 5+3 üm afedersiz tuvalette son anda sifonu çekerken kahverengi bişi farkettim acaba düşük mü yaptım bu haftalarda düşük nasıl oluyor. Kanamam yada extra bişeyim yok o andada bişi hissetmedim yani farklı şeyde olabilir ama taktım biraz bilgisi olan yazabilir mi rica etsem

Merhaba herkese, öncelikle hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah’ım sağlıklı evlatlar nasip etsin, hayırlı doğumlarla kucağınıza almanız nasip olsun inşallah. Ben burda yazdığınız herşeyi sessizce ama yakınen takip ettim hep, yeri geldi kendimle kıyasladım, bana çok yardımcı oldu paylaşımlarınız Allah razı olsun. 24 Eylül’de 5. Gün embriyo transferim oldu, dondurulmuş değildi, kalitesinin iyi olduğu söylendi, ilk 2 gün dinlendim sonra rutin işlerime devam ettim, hatta yavaş yavaş açık havada yürüyüş bile yaptım, 12. Gün kan vermemi istediler, ben de çoğunuz gibi bekleyemedim ve 7. Gün idrar testi yaptım negatif gördüm, çok ağladım çok üzüldüm, 9. Gün yeniden erken gebelik idrar testi yaptım yine negatifti, inanmak istemediğim için o gün gittim bir de kan testi verdim beta hcg 19,58 çıktı. Biraz ümitlendim ama burda yorumlarınızı okurken sizden gördüğüm değerler hep 100e yakın olduğu için benimki düşük geldi bana. 12. Gün asıl test günümde beta 44 çıktı. Tüp bebek doktorum değerin sınırda takip edelim dedi, ondan 2 gün sonra 116 çıktı 2 gün sonra 420 çıktı, çok güzel ilerliyoruz artık kan vermene gerek yok dediler. Bu arada hiç belirti yaşamadım, sadece oturduğum yerden kalkarken ara sıra hafif gözüm kararıyodu. 3gün önce eşimle marketteyken karnıma ağrı girdi birden, belime ve kasıklarıma da vurdu ağrı, iki büklüm oldum hemen eve gelip uzandım, bir kaç saat sonra tuvalette açık kırmızı renk sulu kanamam oldu, 7 8 damla,çok yoğun değildi, acile gittik prulaton iğne vurdular. Kanamam durdu. Ertesi gün tüp bebek doktoruma gittim, alttan muayene etti, çok minik keseye benzer birşey görüyorum dedi, ben de gördüm ekrandan,çok heyecanlandım bebeğim orda beni bırakmamış dedim, doktor tekrar beta hcg istedi, bu arada muayeneden sonra eşimle beni karşısına alıp bütün komplikasyonları anlattı, düşük olabilir dedi, sağlıksız bir embriyoysa biz ne yaparsak yapalım vücut onu atacak dedi. Muayeneden çıkar çıkmaz kan verdim 2300 çıktı. Hiç kalmadan dinlen dediler, bu arada karnım hafif hafif ağrımaya devam etti, kasık bölgesinde batmalardan bahsetmiyorum, karın ve bel bölgemde farklı bir ağrı kramp gibi. Bugün tekrar kan vermemi istedi doktor, sabah verdim ve değerim 1700e düşmüş. Çok üzüldüm çok ağladım, bütün heveslerim umutlarım bir anda bitti. Pazartesi günü tekrar kan vermemi istediler, büyük mutlulukla yükselişini takip ettiğim beta hcgnin şimdi düşüşünü takip edeceğim. Bu günlere gelene kadar çok zor zamanlardan geçiyoruz, bütün tüp bebek annelerini gönülden tebrik ediyorum, o kadar çok hakketiniz ki, evet bütün anneler özeldir ama tüp bebek anneleri bana göre daha özeldir, neler çektiğimizi nasıl yıprandığımızı bir tek yaşayan anlar. Tüm hamile arkadaşlarıma Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. Tedavisi olumsuz olan arkadaşlarıma ve bana da en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın Rabbim. 4 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var. Pazartesi doktorla görüşeceğim, biraz ara verip tekrar deneyeceğim sanırım, söylerken bile içim acıyor ama şimdi tek dileğim işleme gerek kalmadan kendi kendime düşürmek. Herkese bu yolda sabır diliyorum, hepinizin için dua ediyorum,herkes hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Kızlar merhaba bazılarınız biliyordur 27 eylülde transfer yapıldı transferin 6 günü benim kanamalarım vardı beta değerim istediğimiz gibi ilerlemiyordu bugün transferin 19 günü yine test yaptık bundan iki gün önceki testte ilerleme çok güzel dedi doktor ama bugün maalesef sonuç beklendiği gibi gelmedi kanamam durmuştu fakat iki gündür yine kahverengi akıntılarım oluyor ve kasıklarımda ağrılarım var ekte beta sonuçlarım yazılı sizlerde buna rağmen tutunma olan oldu mu

Dusuk oyle bisey degil canim. Bebek kese ile birden dusmuyor muthis bir kanama ile bir suru parca pihti geciyor o halde bile kese ayrilmamis olabiliyor kurtajla bakiliyor. Dusuk yapiyo olsan anlardin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…