- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #6.781
Lucrin bende kullandim.fakat gecikme olmadi aksine erken olmustumMerhaba bende adetın 21. Gunu vurulucam gecıkmenız kaç gun oldu ?
Bende korktum canım gecici menepoz dıyorlar bana doktoeum hiç oyle bişeyden bahsetmedi 21. Gun vurul adetınle gel dedı o yuzden kafam karıstıLucrin bende kullandim.fakat gecikme olmadi aksine erken olmustum
Dkh kullandin mi peki lucrinden onceBende korktum canım gecici menepoz dıyorlar bana doktoeum hiç oyle bişeyden bahsetmedi 21. Gun vurul adetınle gel dedı o yuzden kafam karıstı
Canım bnde aynı dertten muzdaribim test yaptınmı bugün bn pozitifi aldım ama çok kasık ağrım varMerhaba arkadaşlar, bu ay transferim oldu ve transfer sonrasi 11.günüm ama simdi bir kanama geldi ve inanilmaz kortum, simdi tutmamis mi oluyor bilginiz var micok ama cok üzgünum...
Canım bnde aynı dertten muzdaribim test yaptınmı bugün bn pozitifi aldım ama çok kasık ağrım var
Benimde transfer sonrası 5. Gün kanamam oldu , ben de çok korkmustum ama çok şükür ki dün kalp atışını duydumMerhaba arkadaşlar, bu ay transferim oldu ve transfer sonrasi 11.günüm ama simdi bir kanama geldi ve inanilmaz kortum, simdi tutmamis mi oluyor bilginiz var micok ama cok üzgünum...
Yok kullanmadım canım direk 21. Gun lucrın 3.75 vurul dediler o ne oluyor?Dkh kullandin mi peki lucrinden once
Merhaba 1 hafta geciktiMerhaba bende adetın 21. Gunu vurulucam gecıkmenız kaç gun oldu ?
hadi hayırlısı hakkımızda darısı hepimize inşallah ❤❤Keseden sonra bende kan vermedim daha. En son 3700u gordum merakta etmiyor degilim ama vazgeciyorum bende cunku beta iki kat katlamiyor bi noktadan snra. Bu defa az katlamis kafasina girecemartik umudumuz ultrason muayeneleri insallah hep guzel seyler goruruz orada. Cuma tekrar gidecem ben bakalim kalp atisimiz kac ❤❤
Bu kanamaya yerleşme kanaması deniyor. Hemen gidip kan verin büyük ihtimal hamilesinizMerhaba arkadaşlar, bu ay transferim oldu ve transfer sonrasi 11.günüm ama simdi bir kanama geldi ve inanilmaz kortum, simdi tutmamis mi oluyor bilginiz var micok ama cok üzgünum...
En fazla 1 hafta oluyo sanırım gecici menepoz olmuyorMerhaba 1 hafta gecikti
Bu kanamaya yerleşme kanaması deniyor. Hemen gidip kan verin büyük ihtimal hamilesiniz
Benimde transfer sonrası 5. Gün kanamam oldu , ben de çok korkmustum ama çok şükür ki dün kalp atışını duydum
Vaktinde gelen de çok olmuş belli olmaz belki sizinki bu kadar bile gecikmeyebilirEn fazla 1 hafta oluyo sanırım gecici menepoz olmuyor☺
Dogim kontrol hapi ile basladim ben hapin ortalarinda lucrine basladim. Sanirim hapinda etkisiyle adetim 3-4 gun erken geldi. Tek basina lucrin kullanimi geciktirir belkide bir fikrim yok. Lucrin yumurtlamayi baakiliyor cunkuYok kullanmadım canım direk 21. Gun lucrın 3.75 vurul dediler o ne oluyor?
Oyle kotu dusunme hemen icin rahat etsin diye kontrole git. Herseh yolundadir insallah ❤Kizlar 7. Haftaya girdim. 10 gündür yoğun bulantim vardi 2 gündür kesildi. Acaba bi sorun mu var diye düşünmekten kendimi alamiyorum. Var mı benim gibi olan
Evet yumurtlamayı baskılıcaz transfer için progesteronu kontrol altına alcaz dedi hemşiremDogim kontrol hapi ile basladim ben hapin ortalarinda lucrine basladim. Sanirim hapinda etkisiyle adetim 3-4 gun erken geldi. Tek basina lucrin kullanimi geciktirir belkide bir fikrim yok. Lucrin yumurtlamayi baakiliyor cunku
Amin canım, hepimizin inşallahSabaha kadar nasil gecti vakit bilmiyorum inanilmaz korktum bu mesajlari gorunce rahatladim biraz olsun, umarim minigim benimledir, umarimAllahim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?