Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba arkadaşlar, bu ay transferim oldu ve transfer sonrasi 11.günüm ama simdi bir kanama geldi ve inanilmaz kortum, simdi tutmamis mi oluyor bilginiz var mi cok ama cok üzgünum...
Benimde transfer sonrası 5. Gün kanamam oldu , ben de çok korkmustum ama çok şükür ki dün kalp atışını duydum

hadi hayırlısı hakkımızda darısı hepimize inşallah ❤❤

Merhaba arkadaşlar, bu ay transferim oldu ve transfer sonrasi 11.günüm ama simdi bir kanama geldi ve inanilmaz kortum, simdi tutmamis mi oluyor bilginiz var mi cok ama cok üzgünum...
Bu kanamaya yerleşme kanaması deniyor. Hemen gidip kan verin büyük ihtimal hamilesiniz

Sabaha kadar nasil gecti vakit bilmiyorum inanilmaz korktum bu mesajlari gorunce rahatladim biraz olsun, umarim minigim benimledir, umarim Allahim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin
Benimde transfer sonrası 5. Gün kanamam oldu , ben de çok korkmustum ama çok şükür ki dün kalp atışını duydum

Kizlar 7. Haftaya girdim. 10 gündür yoğun bulantim vardi 2 gündür kesildi. Acaba bi sorun mu var diye düşünmekten kendimi alamiyorum. Var mı benim gibi olan

Yok kullanmadım canım direk 21. Gun lucrın 3.75 vurul dediler o ne oluyor?
Dogim kontrol hapi ile basladim ben hapin ortalarinda lucrine basladim. Sanirim hapinda etkisiyle adetim 3-4 gun erken geldi. Tek basina lucrin kullanimi geciktirir belkide bir fikrim yok. Lucrin yumurtlamayi baakiliyor cunku

Dogim kontrol hapi ile basladim ben hapin ortalarinda lucrine basladim. Sanirim hapinda etkisiyle adetim 3-4 gun erken geldi. Tek basina lucrin kullanimi geciktirir belkide bir fikrim yok. Lucrin yumurtlamayi baakiliyor cunku
Evet yumurtlamayı baskılıcaz transfer için progesteronu kontrol altına alcaz dedi hemşirem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…