- 20 Kasım 2019
- 304
- 252
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #6.841
Bayada olmuş nie gözükmüyorki anlamadım internette araştırdın mı ne yazıyor.Bugün 5+4 sata göre. Ayın 19 unda transver oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayada olmuş nie gözükmüyorki anlamadım internette araştırdın mı ne yazıyor.Bugün 5+4 sata göre. Ayın 19 unda transver oldum
Arastırdm ama net biseyler bulamadm kiBayada olmuş nie gözükmüyorki anlamadım internette araştırdın mı ne yazıyor.
Kimyasal bu kadar olmaz diyo beta değeri. Dıs gebelk görünür diyo. Çözüm bulamaz oldmBayada olmuş nie gözükmüyorki anlamadım internette araştırdın mı ne yazıyor.
Bir hafta sonra dedi doktorum karından görünecek aşamaya gelir inşallah2-4 Gun sonrasina cagirir kese icin bence
Bazen bhcg de yükselme yavaşlaya biliyor ümitsizliğe düşmeyin kese de geç görünebiliyor Bi arkadaşıma 2 ayın sonuna kadar hep dış gebelik dediler kese yok dediler en sonunda kendini gösterdi sağlıkla doğdu bebeği inşallah sizin de öyle olur geç olsun güç olmasın doktorlar herzaman için en kötüsünü söylüyor umut verip sonra yanılırlarsa daha zor onlar içinBenmde ne olduğm belli değil. Değerim pazartesi 1180 di. Carsamba günü 1574 olmus. Vajinal usg yapıldı. Kese yok. Dıs gebeliğe dair bisey yok kanama yok hiçbise yok.
Böyle bisey yaşayan oldu yani. Baska bi doktorla görüstm %99 sağlıksz gebelik dedi. Oda muayne etmesine rağmen kesede göremedi. Tüplerdede bisey yok dedi. Ufack bisey var mı diye bayaa baktı.Bazen bhcg de yükselme yavaşlaya biliyor ümitsizliğe düşmeyin kese de geç görünebiliyor Bi arkadaşıma 2 ayın sonuna kadar hep dış gebelik dediler kese yok dediler en sonunda kendini gösterdi sağlıkla doğdu bebeği inşallah sizin de öyle olur geç olsun güç olmasın doktorlar herzaman için en kötüsünü söylüyor umut verip sonra yanılırlarsa daha zor onlar için
Yanlışın var canım. Tüp bebekte de dış gebelik mümkün. Embriyo rahim dışına yerleşiyor veya tüplere. Çok fazla arkadaşım var tüp bebekte tüplere yerleştiği için tüpleri patlayan vs. Bu yüzden kimyasal gebelik gibi dış gebelik de mümkün.Nie gözükmüyor bende anlamadım. Dış gebelik farklı bi bişeybizde oluyomu ki öyle. Normal gebelikte rahme inmeden tüpe yapışıyomuş vs. Valla bende diken üstündeyim aslını sorarsan. Hayırlısı Allah kaçıncı gün bugün sizin
Canım 1500 den düşen kimyasal gebeliğe dönen tanıdığım var. Dış gebeliğin görünmesi lazım varsa. Ultrasonun çok iyi çözünürlükte olması lazımmış tüplere vsye yerleştiyseKimyasal bu kadar olmaz diyo beta değeri. Dıs gebelk görünür diyo. Çözüm bulamaz oldm
Dıs gebelik olmasındansa kimyasal daha masumCanım 1500 den düşen kimyasal gebeliğe dönen tanıdığım var. Dış gebeliğin görünmesi lazım varsa. Ultrasonun çok iyi çözünürlükte olması lazımmış tüplere vsye yerleştiyse
Tabii ki daha masum. Ama kese daha çok minik olabilir. 2 güne daha görünür hale de gelebilir. Biraz sabret bakalım. (Söylemek kolay biliyorum)Dıs gebelik olmasındansa kimyasal daha masum
O kadar yoruldmki anlatamamTabii ki daha masum. Ama kese daha çok minik olabilir. 2 güne daha görünür hale de gelebilir. Biraz sabret bakalım. (Söylemek kolay biliyorum)
Ama değerimde güzel artmadı. Son değer pazartesi 1180 di çarsamba 1574 olmsTabii ki daha masum. Ama kese daha çok minik olabilir. 2 güne daha görünür hale de gelebilir. Biraz sabret bakalım. (Söylemek kolay biliyorum)
Ben de çarşamba gidecem kese görmeye bende de hiçbir belirti yok olmayabilirmiş amaKızlar 5+2 yim kese için cumartesi gideceğim ama hiç brlirtim yok gögüsağrısı bile yok şişmesi falan bu normal mi
Sıkıntılı bir durum yoktur inşallah yaBen de çarşamba gidecem kese görmeye bende de hiçbir belirti yok olmayabilirmiş ama
Hamile kalanlar hangi merkezde onu da yazsak çok güzel olacakArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺