• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba arkadaşlar, bu ay transferim oldu ve transfer sonrasi 11.günüm ama simdi bir kanama geldi ve inanilmaz kortum, simdi tutmamis mi oluyor bilginiz var mi😔 cok ama cok üzgünum...
Benimde transfer sonrası 5. Gün kanamam oldu , ben de çok korkmustum ama çok şükür ki dün kalp atışını duydum 😇

Keseden sonra bende kan vermedim daha. En son 3700u gordum merakta etmiyor degilim ama vazgeciyorum bende cunku beta iki kat katlamiyor bi noktadan snra. Bu defa az katlamis kafasina girecem 😊😊 artik umudumuz ultrason muayeneleri insallah hep guzel seyler goruruz orada. Cuma tekrar gidecem ben bakalim kalp atisimiz kac ❤❤
hadi hayırlısı hakkımızda darısı hepimize inşallah ❤❤

Merhaba arkadaşlar, bu ay transferim oldu ve transfer sonrasi 11.günüm ama simdi bir kanama geldi ve inanilmaz kortum, simdi tutmamis mi oluyor bilginiz var mi😔 cok ama cok üzgünum...
Bu kanamaya yerleşme kanaması deniyor. Hemen gidip kan verin büyük ihtimal hamilesiniz 🥰

Sabaha kadar nasil gecti vakit bilmiyorum inanilmaz korktum bu mesajlari gorunce rahatladim biraz olsun, umarim minigim benimledir, umarim🙏🙏🙏🙏 Allahim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin😍
Benimde transfer sonrası 5. Gün kanamam oldu , ben de çok korkmustum ama çok şükür ki dün kalp atışını duydum 😇

Kizlar 7. Haftaya girdim. 10 gündür yoğun bulantim vardi 2 gündür kesildi. Acaba bi sorun mu var diye düşünmekten kendimi alamiyorum. Var mı benim gibi olan

Yok kullanmadım canım direk 21. Gun lucrın 3.75 vurul dediler o ne oluyor?
Dogim kontrol hapi ile basladim ben hapin ortalarinda lucrine basladim. Sanirim hapinda etkisiyle adetim 3-4 gun erken geldi. Tek basina lucrin kullanimi geciktirir belkide bir fikrim yok. Lucrin yumurtlamayi baakiliyor cunku

Dogim kontrol hapi ile basladim ben hapin ortalarinda lucrine basladim. Sanirim hapinda etkisiyle adetim 3-4 gun erken geldi. Tek basina lucrin kullanimi geciktirir belkide bir fikrim yok. Lucrin yumurtlamayi baakiliyor cunku
Evet yumurtlamayı baskılıcaz transfer için progesteronu kontrol altına alcaz dedi hemşirem 🤷🏻‍♀️

Back