- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.206
- 698
Canlar selamlar hepinize...
Dilakız ve bebeğim olsun(bebeğim olsun senin adını söylerken arkasından âmin diyorum otomatikman) hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Dilarım canım keşke test yapmasaydın kendi kendini strese soktun en stres yapılmayacak zamanda. İnşallah pozitifleri görürsünüzde bi umutta siz olursunuz.
Miragem baban nasıl oldu kuzum inşallah sağlığına kavuştu
Ayşegülcüm yıldız teyzemde gelişme yok mu henüz emin ol hep dualarımdasınız
Havinim güzelliğim benim nasıl gidiyor iyisin demi
Kedicim kuzuların dahada toparlandılar inşallah mis kokularını içine çekerken bizleri duandan eksik etme
Merve, boyacı,yuks,Gamze diğer kızlar iyisiniz demi herkes kayboldu ortalıktan özledim valla eski muhabbetleri ama herkesin bi telaşı var hep iyi olun inşallah
bebişler iyi canım yatıyorlar .İlk kucağıma aldığımda siz aklıma geldiiz bu topicteki herkes.Rabbim inşllh sizede asip edecek ,zamanı göremiyoruz ki bnde bunları göreceğimi hayal edemezdim asla.Rabbim bizim için en iyi planı yapmakta.B artık plan vs.yapmıycam.Özelde doğum yapıcaktım,11 mayısta olacak tı ama bn 13 mayıs doğum günüme kadar bekleyecektim:) doğum fotoğrafçısı ayarladım o da olmadı.Anlayacağınız ne planladıysam hiçbiri olmuyor.Rabbimi planı işliyor.Sizin içinde bu geçerli.Rabbim e güzel,en hayırlı zamanda nasip etsin inşallh.Senin tedavin ne durumda asilciğim.Troitlerin için ne yapıldı.Bm de troitlerim az çalışyordu,o yüzden ona çok takılma ama diğer hormonlarıı FSH,AMH,Lh bunları gözardı etme
Son düzenleme: