• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Canlar selamlar hepinize...
Dilakız ve bebeğim olsun(bebeğim olsun senin adını söylerken arkasından âmin diyorum otomatikman:1:) hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Dilarım canım keşke test yapmasaydın kendi kendini strese soktun en stres yapılmayacak zamanda. İnşallah pozitifleri görürsünüzde bi umutta siz olursunuz.
Miragem baban nasıl oldu kuzum inşallah sağlığına kavuştu
Ayşegülcüm yıldız teyzemde gelişme yok mu henüz emin ol hep dualarımdasınız
Havinim güzelliğim benim nasıl gidiyor iyisin demi
Kedicim kuzuların dahada toparlandılar inşallah mis kokularını içine çekerken bizleri duandan eksik etme
Merve, boyacı,yuks,Gamze diğer kızlar iyisiniz demi herkes kayboldu ortalıktan özledim valla eski muhabbetleri ama herkesin bi telaşı var hep iyi olun inşallah

bebişler iyi canım yatıyorlar .İlk kucağıma aldığımda siz aklıma geldiiz bu topicteki herkes.Rabbim inşllh sizede asip edecek ,zamanı göremiyoruz ki bnde bunları göreceğimi hayal edemezdim asla.Rabbim bizim için en iyi planı yapmakta.B artık plan vs.yapmıycam.Özelde doğum yapıcaktım,11 mayısta olacak tı ama bn 13 mayıs doğum günüme kadar bekleyecektim:) doğum fotoğrafçısı ayarladım o da olmadı.Anlayacağınız ne planladıysam hiçbiri olmuyor.Rabbimi planı işliyor.Sizin içinde bu geçerli.Rabbim e güzel,en hayırlı zamanda nasip etsin inşallh.Senin tedavin ne durumda asilciğim.Troitlerin için ne yapıldı.Bm de troitlerim az çalışyordu,o yüzden ona çok takılma ama diğer hormonlarıı FSH,AMH,Lh bunları gözardı etme

Son düzenleme:
kızlar sonunda geldim. geçmişe şöyle bir hızlıca baktım zaten kedinin haberi yetti bana :)) kedicim canım benim tebrik ederim topicimizin ilk annesi. bebişlerin erken gelmelerine biraz üzüldüm ama iyi olmalarına da çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün, şansları güzel olsun inşallah. anlatsana ne yapıyolar?? :))

piticim ve bebeğimizolsun canım ikiniz de test için gün sayıyormuşsunuz. İnşallah ikinizden de pozitif haberi alabiliriz.

havinim napıyosun taze anne?

aysegul sen ne durumdasın canım?

hele şükür sen nerelerdesin bebeemm.Baban nasıl oldu,merakta bıraktı gitti.Bak sen gelmeden ben ikizleri doğurdum:))
iyiler çok şükür .son anda vurulan ciğer geliştirici antibiyotik işe yaramış.Ama 6,5 aylık olmalarına rağmen (28 hafta +6 gün) 32.haftayla uyumlu bebeklerin dedi dr.Saırım beslenmem onlara yaradaı hergün içtiğim keçi sütü ve mayaladığım yoğurtlar bayağı iyi gelmiş olmalı.7 aylık bebek vardı küvezde 700 gr.doğmuş 2 ayda daha yeni 1kg olmuş.22 haftalık bebek bile 600gr.doğmuş oda şuan 2,5 kg .bnmkilee umut oldular.O yüzden içim rahat .Çok minikler ama çabuk toparlanacaklar işallh.bu hafta erkek(ömer kaan)70-80gr almış ,kız(Melike Güneş) oda 20 gr.almış.İnşllh daha iyi ollck.bn henüz bişey anlamadım ne hamileliğimi anladım ne de doğumu:)) ilk gün ayağa kalktım şimdi fıldır fıldır geziyom.

sen hele bir hayirlisiyla yarin yaptirda ben düsünmüyorumm

INSALLAH test sonucu sizin ve bebeginiz icin hayirli olur

inşallah dediğin gibi olur tatlım inş rabbim bnm için dileklerini seninde karşına çıkarsın inş bizde mutlu mutlu yaşayalım artık yavruşlarla :)

bnm komşum bugün damarlarımın atışına baktı çift atıyomuş var diyo tabi allah bilir ama oda yaşlı yani 70 yaşında heralde geçmişinden bilgisi diyorum kasıklarımda doluymuş :)))

inş sennde öyledir cnm bnm :)

havin su burdasın cnm nasılsın bebişin nasıl merak ediyordum seni ben yarın gidicem teste bakalım neler olacak :18:

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum

ben topiğe uğrayamıyorum kusuruma bakmayın canlar hep aklımdasınız ama annem bilgisayara yaklaştırmıyo bu günleri hayırlısıyla atlatayım bende dönerim aranıza inş hepiniz iyisinizdir

ben bugün kan tahlili için hastaneye gittim gitmişken doktorumlada konuşayım dedim ve hemen muayene edelim seni dedi ve bugün bebişi gördük rabbime şükürler olsun herşey yolunda yine kalp atışını dinletti doktorum gelişimide iyi rabbim tüm bebek isteyenlere ve bu topikteki can arkadaşlarıma tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler nasip etsin hep duamdasınız rabbim dualarımızı kabul eder inş

havin su burdasın cnm nasılsın bebişin nasıl merak ediyordum seni ben yarın gidicem teste bakalım neler olacak :18:

canım rabbimin izniyle güzel haberlerle geleceksin ben iyiyim inş bebişte iyi teyzesi sen sakın stres etme rabbimin izniyle herşey güzel olacak canım

canım rabbimin izniyle güzel haberlerle geleceksin ben iyiyim inş bebişte iyi teyzesi sen sakın stres etme rabbimin izniyle herşey güzel olacak canım

çok sevindim cnm inş öyle olur ama az öne dilayada yazdım komşum var 70 yaşlarında falan o damarların atışından bilirmiş bnmki çift atıyomuş var dedi inş rabbim nasip eder ve olur sennde rabbim kucağına almanı nasip eder inş sağ salim büyütürsün yavruşunu :)

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum

ben topiğe uğrayamıyorum kusuruma bakmayın canlar hep aklımdasınız ama annem bilgisayara yaklaştırmıyo bu günleri hayırlısıyla atlatayım bende dönerim aranıza inş hepiniz iyisinizdir

ben bugün kan tahlili için hastaneye gittim gitmişken doktorumlada konuşayım dedim ve hemen muayene edelim seni dedi ve bugün bebişi gördük rabbime şükürler olsun herşey yolunda yine kalp atışını dinletti doktorum gelişimide iyi rabbim tüm bebek isteyenlere ve bu topikteki can arkadaşlarıma tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler nasip etsin hep duamdasınız rabbim dualarımızı kabul eder inş

herkese selamlar yazmayalı uzun zaman oldu yeniden burdayım.
havincim tebrik ederim canım güzel bir hamilelelik geçirmeni dilerim ..
sonuç bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar alırsınız inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin
mirage babana ayşegülü annene allah şifalar versin.geçmiş olsun inş.
kedicim tebrik ederim gözünaydın olsun. allah hayırlı güzel ömürler versin bebeklerine. güle güle büyüsünler

Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...

Benim gönül arkadaşlarım transferimin 7.günü dayanamadım kan testi yaptırdım değer 66 çıktı...teyze oluyosunuz...Seni bana veren allaha şükürler olsun...tek dileğim hayılısıyla gelişip kucağıma doğsun...hepinize desteğiniz için çok teşekkür...

cnm nasıl sevndm anlatamam hayırlısı olsun inş bebeğini sağ salim al kucağına bnada umut oldun inş yarın bnde görücem pozitifi çok heyecanlıyım bakak görek yarın neler olacak

inşallah dediğin gibi olur tatlım inş rabbim bnm için dileklerini seninde karşına çıkarsın inş bizde mutlu mutlu yaşayalım artık yavruşlarla :)

bnm komşum bugün damarlarımın atışına baktı çift atıyomuş var diyo tabi allah bilir ama oda yaşlı yani 70 yaşında heralde geçmişinden bilgisi diyorum kasıklarımda doluymuş :)))

inş sennde öyledir cnm bnm :)

ayy cok enteresan kizz hadi INSALLAHH doktora gittiginde yok 2 damar degil 3 damar atiyor bir senin ikide yavrularinin

canimm saglikli hayirli vefali evlatlarimiz olsun yuvamiz hayatimiz senlensinn INSALLAAHH

Sagolun arkadaslar, sizlere hayirlisiyla evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin YARADANIM

piti gözün aydin olsun kucagina almakta nasip olsun darisi bizim basimiza INSALLAHHH

ayy cok enteresan kizz hadi INSALLAHH doktora gittiginde yok 2 damar degil 3 damar atiyor bir senin ikide yavrularinin

canimm saglikli hayirli vefali evlatlarimiz olsun yuvamiz hayatimiz senlensinn INSALLAAHH

inş cnm bnm 6da kalktım uyuyamıyorum ölücem heyecandan artık gidelim ve halolsun şu test işi belirsizlikten kurtarsın artık rabbim inş.

inş cnm bnm 6da kalktım uyuyamıyorum ölücem heyecandan artık gidelim ve halolsun şu test işi belirsizlikten kurtarsın artık rabbim inş.

Gece aklima geldin bu kiz simdi uyuyamazda heyecandan. hayirlisiyla halolsun INSALLAHHH

Ögleden sonra söyle aksama dogru alisverise gidene kadar pc acik kalicak merakla bekliyorum.

Bir alet olsada 5.günde belli olsa ahhhh ahhhh

bebgimizolsun nerdesin merak ettim alisveristen gelirgelmez pc actim hala yazmamissin.

ben pazar günü adet oldum belki olurda sitres olursun diye yazmadimm etkilenmeni istemedim onun icin test yapmayi düsünmüyorum yazmistim

cok üzükdüm cokk cok yoruldum ama ALLAHA hamd olsun bugün daha iyiyim hayat devam ediyor .

Bebeğimiz olsun hala gelmemişsin:( inşallah güzel haber altında heyecanından vakit bulamadın

Back