• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım histeroskopi zor bir işlem değil ben iki defa oldum sen uyuyacaksın uyandığımda işlem bitmiş olacak bunu sakın kafana takma inş bundan sonra herşey yolunda gider ve bir sıkıntı çıkmadan sorunsuz tedavine başlarsın

Havinim 14 haftalık olmuşsun kuzummm:16: Çok mutluyum senin adına. Çok sabrettin mücadele ettin. Allah'a çok şükür. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Ben mirageyi çok merak ediyorum ? Haberin var mı ? Nerelerde ?? :26:

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir pazar günü dilerim inş hepiniz iyisinizdir

hkere ve merve canlar sizleri çok merak ediyom durumunuzla alakalı son bilgileri verip çıkaydınız idi

kedi canım sen kuzucuklarını alıp eve getirdinmi inş herşey yolundadır bebişlerin çok çok iyidir

yuks tube ve diğer hamişler inş sizlerde iyisinizdir

mayısa geldik ama tedaviye başlıyan yok heralde bizim kızlardan şimdi tedavide olanlar hariç rabbim hepinize hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip eylesin

Havinim 14 haftalık olmuşsun kuzummm:16: Çok mutluyum senin adına. Çok sabrettin mücadele ettin. Allah'a çok şükür. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Ben mirageyi çok merak ediyorum ? Haberin var mı ? Nerelerde ?? :26:

canım benim darısı tez vakitte başına inş güzel dilaklarin için sağol

bende mirageyi çok merak ediyom ama ondan bayadır ses yok inş herşey yolundadır sıkıntı falan yoktur

Son düzenleme:
canım histeroskopi zor bir işlem değil ben iki defa oldum sen uyuyacaksın uyandığımda işlem bitmiş olacak bunu sakın kafana takma inş bundan sonra herşey yolunda gider ve bir sıkıntı çıkmadan sorunsuz tedavine başlarsın

canım ben zorluğundan felan korkmuyorum artık kendimden geçtim inan hadi bi sorun çıkarsa diye çok korkuyorum piskolojim alt üst oldu valla ağlayıp duruyorum nedenli nedensiz bide bende sorun çıkarsa diye korkoyorum şimdi bana yapılcakya bida tedaviye başladığımda yapılırmı benim kanama keilmiyor sürekli regl oluyorum parça alıncakmış rahimden patalojiye gitcekmiş
canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bende görcemmiki bu günleri çok dua et bizlere sen bu zorlu sınavı geçtin başardın sabrederek rabbim bizede gösterir inş

ayşegül canım inş iyisindir seni merak ediyoruz inş herşey yolundadır canım ben bu aralar topiğe anca kaçamak bakıyorum annem yanımda bilgisayara yaklaştırtmıyo beni

Canim benim sizlerin sevincine bile ortak olamadım 3 aydır ciddi bi imtihandayım rabbim bi sınavı basarılı gecmemi nasip eder ins..ben cok acı agır günlervgeciriyorum annem hala yogun bakımda solunum cihazına baglı yasıyor suur yok öyle hic hareketsiz yatıyor..dayanamıyorum yüregim cok acıyor..dr..lar umutu kesti bekleyecegiz dediler ...burasıds bombos giriyorum bskıyorum kimseler yok cıkıyorum

Canim benim sizlerin sevincine bile ortak olamadım 3 aydır ciddi bi imtihandayım rabbim bi sınavı basarılı gecmemi nasip eder ins..ben cok acı agır günlervgeciriyorum annem hala yogun bakımda solunum cihazına baglı yasıyor suur yok öyle hic hareketsiz yatıyor..dayanamıyorum yüregim cok acıyor..dr..lar umutu kesti bekleyecegiz dediler ...burasıds bombos giriyorum bskıyorum kimseler yok cıkıyorum

Canım Allah şifalar versin. Zor bir durum anlayabiliyorum inan. Ben biraz fazla etkilenen bir insanım herşeyden bu yüzden artık dizi bile seyredemiyorum. Böyle belirsiz bir bekleyiş insanı daha perişan eder ama Allahtan umut kesilmez. İnşallah rabbim şifasını verir de senin bebeklerini de sever.

çokkk şükürr hamileyimmmm kızlarr ...11. günüm bugun ve degerim 310 çıktı sanırım ikiz...belkide üçüz bilemiyrm 3 embiryo koyulmustu mücize gibi bişey inanamıyorum hala Allahıma binlerce kez şükürr...
Allahım hepınıze de nasıp etsın inş kimsenın kucagını boş bırakmasın gönlünüzdekini hayirlı etsin karşınıza çıkarsınn..

çokkk şükürr hamileyimmmm kızlarr ...11. günüm bugun ve degerim 310 çıktı sanırım ikiz...belkide üçüz bilemiyrm 3 embiryo koyulmustu mücize gibi bişey inanamıyorum hala Allahıma binlerce kez şükürr...
Allahım hepınıze de nasıp etsın inş kimsenın kucagını boş bırakmasın gönlünüzdekini hayirlı etsin karşınıza çıkarsınn..

AMINNNNNN canimm ALLAH razi olsun. inan cokkk ama cokk sevindimm nasil hopladim anlatamam ben seni baska topiktende taniyordum canim.

INSALLLAHHHH canim INSALLLAHH kucaginada alirsin saglikla mutlulukla canimm. hakkindan nasil hayirli olucaksa öyle olsun bir tane iki tane yada üc tane hangisi siizin icin saglikli, hayirli olucaksa öyle nasip olsun.

Diger arkadaslarda INSALLAH hepiniz iyisinizdir. aysegül annecigine ALLAH daha fazla cektirmesin iki iyilikten birini nasp etsin.

arkadaşlar hepinize merhaba bende eylül de +tüp bebek deneyip negatif alanlardanım . daha önce de yazmıştım ankara da bu yaz için anatolia ile ön görüşme yapmıştım ve bu ay adet olunca histereskopi yapılacaktı kiii bu gün hamile olduğumu öğrendim ve hüzünlerimi paylaştığım sizlere umut olmak için paylaşıyorum umut kaybetmek yok...

arkadaşlar hepinize merhaba bende eylül de +tüp bebek deneyip negatif alanlardanım . daha önce de yazmıştım ankara da bu yaz için anatolia ile ön görüşme yapmıştım ve bu ay adet olunca histereskopi yapılacaktı kiii bu gün hamile olduğumu öğrendim ve hüzünlerimi paylaştığım sizlere umut olmak için paylaşıyorum umut kaybetmek yok...

tebrik ederim canım çok sevindim. allah hayırlı eylesin, kucağına almayı nasip etsin..

Merhaba kızlar Tedavisi devam edenlerin Allah yardımcısı olsun inşallah bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

Hamile olanlara da sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik diliyorum. İnşallah yumuşları kucağınıza almak nasip olsun.

Kısaca kendimden bahsedeyim : Biz de tedaviye aralıkta başladık. ilk tüp bebek deneyimimiz negatifle sonuçlandı. sonra histeroskopi yapıldı

Nisan 29 da tekrar transfer yapıldı . şuan 10. günümdeyim. heyecan dorukta.8. günden itibaren evde test yapıyorum. Vee silik bir ikinci çizgim var. Hayırlısıyla cumartesi kan testi yapılacak dualarınızı bekliyorum .

AMINNNNNN canimm ALLAH razi olsun. inan cokkk ama cokk sevindimm nasil hopladim anlatamam ben seni baska topiktende taniyordum canim.

INSALLLAHHHH canim INSALLLAHH kucaginada alirsin saglikla mutlulukla canimm. hakkindan nasil hayirli olucaksa öyle olsun bir tane iki tane yada üc tane hangisi siizin icin saglikli, hayirli olucaksa öyle nasip olsun.

Diger arkadaslarda INSALLAH hepiniz iyisinizdir. aysegül annecigine ALLAH daha fazla cektirmesin iki iyilikten birini nasp etsin.

sagol dilakız Allah razı olsun çok güzel bi duygu bide kalp atışlarını duysaydıkk zaman gecmıyoo...

hayırlı olsun..
çok çok sevindim gerçekten..
darısı bizlerin başına inşallah...

nasılsınız öncelikle hamile arkadaşlar adına çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin inş bizede nasip olur
dün histeroskopi oldum bi sorun çıkarsa diye çok korkmuştum şükür rabbime hiç bir sorun çıkmadı parça alındı patalojiye gitti inş ondada bi sorun çıkmaz
bu arada mirageden haber alan varmı kedi den bebeklerini getirdimiki eve merak ettim hiç kimse yok

merhaba

yeni hamilelik haberi alan arkadaşlara çok sevindim. tebrik ederim. rabbim bizlere de nasip eder inş. ben de eylül ayında bu topikteki arkadaşlarla beraber tüp deneyen ve negatifi gören, sonrasında dondurulmuşlarla ocakta yeniden tedaviye başlayıp transfer edilen biri olarak Allah nasip ederse mayıs sonu gibi tekrar başlayacağız. bu topiğe ben de girip bakıyorum kimseler yok. ins tedavide olan yada yeniden başlamayı bekleyen arkadaşlara da hayırlı sonuçlar dilerim.

merveyi merak etmişsiniz. merve nin 2 haftası kalmış az kaldı inş. hayırlısıyla kucağına alır.ben de mirageyi merak ediyorum.

gelişmelerden ne olur haberdar edin.

aysegul annen için çok üzüldüm. rabbim hayırlısını nasip etsin. seninde yüreğine su serpsin bu yangını dindirsin inş.

herkese sevgiler...

arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler benim sorunum pkos idi ve hiçbir tedaviden sonuç alamamıştım pkos lu arkadaşlara tavsiyem hayıt suyu içmeleri gerçekten Allah'ın izniyle şifalı bir de ben hurma poleni yemiştim balla karıştırıp tabii ki bol dua birde şifa Allah 'tan ol diyecek olacak inşaallah herkesin güzel haberlerini alırız:16:

Kızlar hamileyiiim :52:

Rabbime çok şükürler olsunnnn :52:

Allahım herkese nasip etsin.

Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn :52:

Back