- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
aynen canım bakınıp çıkyorum kimseler yok.......
ayşegül canım inş iyisindir seni merak ediyoruz inş herşey yolundadır canım ben bu aralar topiğe anca kaçamak bakıyorum annem yanımda bilgisayara yaklaştırtmıyo beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım histeroskopi zor bir işlem değil ben iki defa oldum sen uyuyacaksın uyandığımda işlem bitmiş olacak bunu sakın kafana takma inş bundan sonra herşey yolunda gider ve bir sıkıntı çıkmadan sorunsuz tedavine başlarsın
Havinim 14 haftalık olmuşsun kuzummmÇok mutluyum senin adına. Çok sabrettin mücadele ettin. Allah'a çok şükür. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin. Ben mirageyi çok merak ediyorum ? Haberin var mı ? Nerelerde ?? :26:
canım histeroskopi zor bir işlem değil ben iki defa oldum sen uyuyacaksın uyandığımda işlem bitmiş olacak bunu sakın kafana takma inş bundan sonra herşey yolunda gider ve bir sıkıntı çıkmadan sorunsuz tedavine başlarsın
ayşegül canım inş iyisindir seni merak ediyoruz inş herşey yolundadır canım ben bu aralar topiğe anca kaçamak bakıyorum annem yanımda bilgisayara yaklaştırtmıyo beni
Canim benim sizlerin sevincine bile ortak olamadım 3 aydır ciddi bi imtihandayım rabbim bi sınavı basarılı gecmemi nasip eder ins..ben cok acı agır günlervgeciriyorum annem hala yogun bakımda solunum cihazına baglı yasıyor suur yok öyle hic hareketsiz yatıyor..dayanamıyorum yüregim cok acıyor..dr..lar umutu kesti bekleyecegiz dediler ...burasıds bombos giriyorum bskıyorum kimseler yok cıkıyorum
çokkk şükürr hamileyimmmm kızlarr ...11. günüm bugun ve degerim 310 çıktı sanırım ikiz...belkide üçüz bilemiyrm 3 embiryo koyulmustu mücize gibi bişey inanamıyorum hala Allahıma binlerce kez şükürr...
Allahım hepınıze de nasıp etsın inş kimsenın kucagını boş bırakmasın gönlünüzdekini hayirlı etsin karşınıza çıkarsınn..
arkadaşlar hepinize merhaba bende eylül de +tüp bebek deneyip negatif alanlardanım . daha önce de yazmıştım ankara da bu yaz için anatolia ile ön görüşme yapmıştım ve bu ay adet olunca histereskopi yapılacaktı kiii bu gün hamile olduğumu öğrendim ve hüzünlerimi paylaştığım sizlere umut olmak için paylaşıyorum umut kaybetmek yok...
AMINNNNNN canimm ALLAH razi olsun. inan cokkk ama cokk sevindimm nasil hopladim anlatamam ben seni baska topiktende taniyordum canim.
INSALLLAHHHH canim INSALLLAHH kucaginada alirsin saglikla mutlulukla canimm. hakkindan nasil hayirli olucaksa öyle olsun bir tane iki tane yada üc tane hangisi siizin icin saglikli, hayirli olucaksa öyle nasip olsun.
Diger arkadaslarda INSALLAH hepiniz iyisinizdir. aysegül annecigine ALLAH daha fazla cektirmesin iki iyilikten birini nasp etsin.
çokkk şükürr hamileyimmmm kızlarr ...11. günüm bugun ve degerim 310 çıktı sanırım ikiz...belkide üçüz bilemiyrm 3 embiryo koyulmustu mücize gibi bişey inanamıyorum hala Allahıma binlerce kez şükürr...
Allahım hepınıze de nasıp etsın inş kimsenın kucagını boş bırakmasın gönlünüzdekini hayirlı etsin karşınıza çıkarsınn..