- 3 Mart 2009
- 650
- 14
- 318
- 37
Alalh razı olsun cümlenizden.Rabbim sizlere zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallh.hastanede eşim apar topar bebişleri yoğun bakıma aldıklarını görünce fenalaşıp bayılmış 3 kez.hastanede meşur olduk ,tek kiz annesi olarak:) servis gelince hastabakıcılar anlattı:) servisteki hastalar da o oturup hüngür hüngür ağlayan senin eşinmiydi diye sordular.şaşırdım hiçbişeyden haberim yoktu.çok duygulandım.Allah bize bağışlasın inşallh.kucağımıza alacağımız günü kısaltsın inşallhhastaneye tatlı dağıttı eşim.dr da demiş burdan bir sürü bebek çıktı ama kimse bize ttlı getirmedi demiş.gel sana bi güzellk yapyım erkek olan daha iyi onun elini tutabilrsin demiş.harektlenmiş canım bnimm,sonra yoğun bakım küvezinden başka küveze almışlar minik kuşumu.
ayyy çok duygulandım
Oyy yaradana kurban olurum yerim onun ellerini maşallah sağsalim evlerine gelirler inşallah. Benim gözlerim doldu İnan eşim geldi gözümün önüne Rabbim bizlere yaşatır bu mucizesini inşallah. Ne denirki kuzum başka Rabbim meleklerini sana bağışlasın hayırlı evlat olarak yetişip büyümelerini nasip etsin