• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Alalh razı olsun cümlenizden.Rabbim sizlere zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallh.hastanede eşim apar topar bebişleri yoğun bakıma aldıklarını görünce fenalaşıp bayılmış 3 kez.hastanede meşur olduk ,tek kiz annesi olarak:) servis gelince hastabakıcılar anlattı:) servisteki hastalar da o oturup hüngür hüngür ağlayan senin eşinmiydi diye sordular.şaşırdım hiçbişeyden haberim yoktu.çok duygulandım.Allah bize bağışlasın inşallh.kucağımıza alacağımız günü kısaltsın inşallhhastaneye tatlı dağıttı eşim.dr da demiş burdan bir sürü bebek çıktı ama kimse bize ttlı getirmedi demiş.gel sana bi güzellk yapyım erkek olan daha iyi onun elini tutabilrsin demiş.harektlenmiş canım bnimm,sonra yoğun bakım küvezinden başka küveze almışlar minik kuşumu.
ayyy çok duygulandım

Oyy yaradana kurban olurum yerim onun ellerini maşallah sağsalim evlerine gelirler inşallah. Benim gözlerim doldu İnan eşim geldi gözümün önüne Rabbim bizlere yaşatır bu mucizesini inşallah. Ne denirki kuzum başka Rabbim meleklerini sana bağışlasın hayırlı evlat olarak yetişip büyümelerini nasip etsin

arkadaşlar doktor kontrolum vardı bugun 13.gunum doktor harsey yolunda bebişini çözüp 5.güne taşıcaz 17.gunun pazarteside transfer yapıcaz dedi.allahım hayırlısıyla çözülsün ve gelişsin.hemende gelsin göbişime:)mirage tatlım tabloda güncelle beni 1 nisan transfer 13 nisanda test günüm...şaka gibi olcak benim meleğim:)

merhaba arkadaşım,umarm tüp bebek denemenden olumlu sonuç alırsın. devlette ilgili bir fikrim yok ama özelde şu şekilde işliyor süreç kısaca anlatayım.
ön görüşmenden sonra doktorun gerekli gördüğü tahilleri yaptırıyorsun,daha sonra adetin 2. günü kontrole gidip yumurta geliştirici iğneleri vurunuyorsun yaklaşık 8 doz hergün aynı saatte vurunmak şartıyla, iğnelerin bitince yumurta çatlamaması için bir iğne daha vurunuyorsun ve yumurta toplama işleminden 36saat önce bir iğne daha vurunuyorsun adetin 12-13-günleri gibi (tam hatırlayamadım) yumrtaların toplanıyor ve eşinde aynı gün sperm örenği veriyor, bunlar döllenip doktorunun uygun gördüğü zamanda 2ila 5 gün içinde embryolar oluşursa ve kaliteli olursa transfer işlemi için aranıyorsun gün belirleniyor.transferden sonra 12 günün ardından hamilelik için kan testi isteniyor..bu arada kaliteli olan embriyolarnı dondurabilirsin,eğer negatif sonuç alırsan birdahaki denemende sıfırdan başlamamak için. inşallah gerek kalmaz. hakkınızda hayırlısı

cok tesekkur ederım. gercekten sıtreslı bır surec. bu sıtede gördugum her baslıgın altına yazdım. senın gıbı cevaplayan arkadaslar var. sayenızde daha da rahatlıyorum ve bılmedıgım onemlı seylerı de ogrenıyorum. cok sagolun :)

Sevgili dostlarım,
İkiz bebeklerimizden erkek olan biraz yaramaz çıktı ve
"Ben daha fazla bekleyemiycem, hem buraya da sığmamaya başladık, kusura bakmayın ama ben geliyorum..." diyerek 25/03/2013 günü sabah 05:35 de "tepinmeye" başladı ve saat 11:12' de dünyaya teşrif etti. :) Abisi yaramazlık yapıp da aceleyle dünyaya gelince; uslu uslu bekleyen kız kardeşi de
"Eeeee abim yoksa benim burada ne işim varmış? Ben de geliyorum" diyerek 2 dakika sonra o da abisinin izinden dünyaya gözlerini açtı. Bizi biraz hazırlıksız yakaladılar ama varlıklarıyla da sevinç gözyaşlarına boğdular... Hanımın sağlık durumu da çok şükür iyi.
Bebeklerimiz beklediğimiz zamandan oldukça erken dünyaya geldiler ve bu sebeple de minik yaramazlar küvezde istirahate alındılar. Rabbime şükürler olsun ki sağlıklılar ancak yaklaşık olarak 1 ay kadar küvezde kalacaklar. Bundan sonrasında bol bol duaya ihtiyacımız var.
Bu sıkıntılı, heyecanlı, bir o kadar da keyifli günümüzde haber alıp da telefon açan, bizzat hastaneye gelen, çiçek yollayan, SMS çeken ve bizleri yanlız bırakmayan siz değerli dostlarıma birkez daha teşekkür ederim. Şimdi hastaneye gitmem lazım, inşallah fırsat buldukça hayırlı gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğim.

***Eşim hastanede yattığı için, onun talebi üzerine bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim.***
maşallah canım topiğimizin ilk annesi Rabbim bir an önce yavrularına kavuştursun seni
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir gün diliyorum

bugün kontrolumüz vardı kuzucuk maşallah iyi yine kalp atışlarını doktor dinletti gelişimide iyi dedi herşey yolunda diğer kese öylece duruyo rabbimden hayırlısını istedik ve hayırlısı buymuş tek olsun sağlıklı olsun sağlıkla gelişip büyüsün inş kuzucuğum bizden haberler böyle

inş topikte herşey yolundadır miragem nasılsın baban inş iyidir ameliyatı inş güzel geçer eski sağlığına kavuşur

ayşegül canım sen nasılsın inş annende iyidir

ve topiğimin güzel anne adayları inş hepinizde iyisinizdir mervem hkerem ve diğerleri
canım benim çok sevindim senin adına Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.
kızlarr 2 tane donuş kuzum var içimde ısıtmaya ç.alışıyorum :)))

ama hiç kalmadı dondurlacak embriyo olsun yavrularım bnm olsunda 9 nisan test günüm inş

TRANSFER EDİLENLERDE sabah 3 akşm 7 hücreli olmuşlr umarım içimde can bulurlar

rabbm bağşlasın transfer ediliren ble öle dua ettm
canım hayırlı olsun 9 nisanda mutlu haberlerini bekliyoruz
Alalh razı olsun cümlenizden.Rabbim sizlere zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallh.hastanede eşim apar topar bebişleri yoğun bakıma aldıklarını görünce fenalaşıp bayılmış 3 kez.hastanede meşur olduk ,tek kiz annesi olarak:) servis gelince hastabakıcılar anlattı:) servisteki hastalar da o oturup hüngür hüngür ağlayan senin eşinmiydi diye sordular.şaşırdım hiçbişeyden haberim yoktu.çok duygulandım.Allah bize bağışlasın inşallh.kucağımıza alacağımız günü kısaltsın inşallhhastaneye tatlı dağıttı eşim.dr da demiş burdan bir sürü bebek çıktı ama kimse bize ttlı getirmedi demiş.gel sana bi güzellk yapyım erkek olan daha iyi onun elini tutabilrsin demiş.harektlenmiş canım bnimm,sonra yoğun bakım küvezinden başka küveze almışlar minik kuşumu.
ayyy çok duygulandım
okurken inan senin kadar duygulandım:43:

evet cnm sezeryan.norml yapmk istmezdm zaten risk oluması muhtemel çünkü.sizlerede hep dua ettim ilk sütümü sağarken.Rabbim tez zamnda sizlerde nasip etsin inşllh

Canım çok sevindim:)) RABBİM analı babalı büyümelerini nasip etsin inşallah.Zorlu bir aylık süreci birn önce atlatın inşallah Rabbim bizlerede tatdırsın bu duyguları.. Kadicik kaç kilo doğdular kuzucuklar canım? Kendine dikkat et canım.

Sevgili dostlarım,
İkiz bebeklerimizden erkek olan biraz yaramaz çıktı ve
"Ben daha fazla bekleyemiycem, hem buraya da sığmamaya başladık, kusura bakmayın ama ben geliyorum..." diyerek 25/03/2013 günü sabah 05:35 de "tepinmeye" başladı ve saat 11:12' de dünyaya teşrif etti. :) Abisi yaramazlık yapıp da aceleyle dünyaya gelince; uslu uslu bekleyen kız kardeşi de
"Eeeee abim yoksa benim burada ne işim varmış? Ben de geliyorum" diyerek 2 dakika sonra o da abisinin izinden dünyaya gözlerini açtı. Bizi biraz hazırlıksız yakaladılar ama varlıklarıyla da sevinç gözyaşlarına boğdular... Hanımın sağlık durumu da çok şükür iyi.
Bebeklerimiz beklediğimiz zamandan oldukça erken dünyaya geldiler ve bu sebeple de minik yaramazlar küvezde istirahate alındılar. Rabbime şükürler olsun ki sağlıklılar ancak yaklaşık olarak 1 ay kadar küvezde kalacaklar. Bundan sonrasında bol bol duaya ihtiyacımız var.
Bu sıkıntılı, heyecanlı, bir o kadar da keyifli günümüzde haber alıp da telefon açan, bizzat hastaneye gelen, çiçek yollayan, SMS çeken ve bizleri yanlız bırakmayan siz değerli dostlarıma birkez daha teşekkür ederim. Şimdi hastaneye gitmem lazım, inşallah fırsat buldukça hayırlı gelişmelerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğim.

***Eşim hastanede yattığı için, onun talebi üzerine bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim.***
Şok şok şok oldum valla Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim inşallah bebeklerinede bir an önce kavuşursun
Belli olmaz gelişimleri iyi olursa bir aya kalmaz çıkarlar.Rabbim yardımcın olsun dikkat et kendine
Tekrar tebrik ederim sıra yavaş yavaş bize geliyor galiba:18:

ama hiç kalmadı dondurlacak embriyo olsun yavrularım bnm olsunda 9 nisan test günüm inş

Canım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun sanada çok sevindim senin adına
Yavruşların yada yavrun seni 9 ay bırakmaz inşallah:49:

Biz geldik kızımla topiğimiz yine bom boş güzel haberler aldık:)) Kedicik anne oldu çok şükür.

Havin çok özledik seni meleğinin iyi olmasına çok sevindim. Hreke merve kızlar hamişlik tuba kızlar hamişlik nasıl gidiyor?

Mirage baban sanırım yarın amaliyat olcak rabbim şifa versin. Asil ayşegül gamzear boyacı ve ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.

Biz şükür iyiyiz kızımla dün renkli utrasyona girdik meleğimi gördüm ve çok mutlu oldum.Benimde kayınvaldem hastanede yatıyor rabbim onada şifa versin.

havinn, nasilsinn nerdesin kizz haber ver. neler yapyiorsunn canimm.

bebisimolsunn hic yazmadin canimm merak ediyorumm kisacik yazda bizi merakta bekletme.

diger kizlarda umarim sizlerde iyisinizz.

Canım senin test tarihin ne zamandı kusura bakma görmedim:26:

Hkere mesaj kutun dolu boşalt canım sabahtan beri göndermeye çalışıyorum tıklıyorum tıklıyorum olmuyor
Meğer mesaj kutun doluymuş:27:

Biz geldik kızımla topiğimiz yine bom boş güzel haberler aldık:)) Kedicik anne oldu çok şükür.

Havin çok özledik seni meleğinin iyi olmasına çok sevindim. Hreke merve kızlar hamişlik tuba kızlar hamişlik nasıl gidiyor?

Mirage baban sanırım yarın amaliyat olcak rabbim şifa versin. Asil ayşegül gamzear boyacı ve ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.

Biz şükür iyiyiz kızımla dün renkli utrasyona girdik meleğimi gördüm ve çok mutlu oldum.Benimde kayınvaldem hastanede yatıyor rabbim onada şifa versin.
canım benim meleğinin ve senin iyi olmana sevindim bende iyiyim elh. sessiz haziranı bekliyorum inş.

evet cnm sezeryan.norml yapmk istmezdm zaten risk oluması muhtemel çünkü.sizlerede hep dua ettim ilk sütümü sağarken.Rabbim tez zamnda sizlerde nasip etsin inşllh

ayyy çok duygulandım

kuzummmm rabbim bir an önce sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh gözün aydınn çoook sevindimm çok duygulandımm
özeldemi yaptın doğumunu devlette mi??

maşallah canım topiğimizin ilk annesi Rabbim bir an önce yavrularına kavuştursun seni

canım benim çok sevindim senin adına Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.

canım hayırlı olsun 9 nisanda mutlu haberlerini bekliyoruz

okurken inan senin kadar duygulandım:43:

sağol cnm inş :)

Canım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun sanada çok sevindim senin adına
Yavruşların yada yavrun seni 9 ay bırakmaz inşallah:49:

sağol cnm yaa bnm kasık ağrılarım var şuanda bu kadar erken normal mi sevneym mi bi doktorumu arıyım mı bide sence frigolarım nasıl :)))

herkese merhaba. uzun zaman oldu girmeyeli. herkes iyidir inşallah.
bizde iyiyiz. 24. haftaya geldik dayandık öyleydi böyleydi derken.
dün detaylı ultrasona girdik. doktor biraz bizi korkuttu ama şükür herşey yolunda. herşey mükemmel bebekte. her şey temiz çıktı.
şak diye görüntüyü önümüze çıkardı doktor. bir an donduk kaldık. müthiş bir duygu. kızımız profilden görüntü vermedi bize ne kadar uğraşsakta. yandan güzel bir profil verdi. Çok tatlı çok güzel. Birde bacaklara bakalım dedik. Bizimki bacak bacak üstüne atmış yatıyor.
harika bir duygu. özlemini duyan bütün arkadaşlara allah yaşatsın.
Her şey bitti şimdide kız - erkek takıntısı başladı millete.
kimi der zaten olmuyordu keşke erkek olasaydı. kimi oğlum oğplum diye kendi çocuğunu üstüne basa basa söyler. Toplumumuz böyle işte. Bizim için hiiiç önemli değil. sağlıklı olsun yeter bize erkek kız fark etmez.

kızımıza isimde bulduk
alina su
alina günümüz türkçesinde yazın en güzel gecesi anlamında. ama anadoluda yaşayan ilk uygarlık ve türkçenin kökü olan luwi dilinde ise deniz kızı ışıldayan kız anlamında.

eşim bu ismi istiyor. Hayırlısı ile doğsa. günleri sayıyoruz. Allah herkese nasip etsin. bu kadar çaba sarf ediyoruz boş bırakmasın çabalarımızı

ALLLAH razi olsun canimm. dualarin kabul olur INSALLAHH. ben cok düsündüm seniin oglan niye bu kadar acele etti yaramaz.
biliyorum niye acele ettigini. simdi tabanin iki oglu olma ihtimali varya senin oglan panik oldu.
ben ilk dünyaya gidiyim topikdeki dünyaya gelicek güzel kizlari yani prenseslerii erkenden ben kapiyim demistir.
haaaaaaaaaaa elimi cabuk tutuyim topigin ilk sehzadesi olarak güzel kizlar prensesler benim hakkim demistirr.
tamamen kiz meselesi anliyicaginizz haaaaaaaaaaa himmm ama sunu düsünmedi kiz kardesinede bu topikte cok yakisikli .
diger sehzadeler talip olucakk. haaaaaaaaa neyse bunuda zamanla alisicaktir sehzademiz.

canım ben annem bilgisayara oturtturmadığından fazla yazamıyom arada kaçamak yapıyom çok şükür iyiyim kuzucukta iyi teyzesi sen nasılsın

bende ayniyim canim. ara sira kacamak yap. ahhhhhh ahhhhhh ana gibi yar olmaz. keske benim annemde yanimda olsaydi azicik oturudum.
annen herseyi senin iyiligin icin yapiyor. bulantilarin basladimi.

cnm bbişleri aldım yatyorum dua ediyorum rabbm bağşlasın

ALLAH razi olsun canim. ayy cok hosuma gitti icinde istma fikrine INSALLAH bebklerinde sanada isinir 9 ay boyunca hic biraklamazlr.
kucagina almakta nisip olu INSALLLAH.

Canım senin test tarihin ne zamandı kusura bakma görmedim:26:

Test yapmayi düsünmüyorum benim lekelenmeerim erkenden geliyor zaten. gelmezse tutmustur demekitr.
bilmiyorum ama tutmadi galiba genelde kabiz olunurmus tuttgunda ben ise isalim. kafam karisik anliycagin.
sen nasilsinn canim.

Hayirli cumalar kizlar

INSALLAH hepimiz saglikla hamile kaliriz sonrada bebklerimize kavusuruzzzzz.

affff su beklemek olmasa ne güzel olucak. en son gecen persembe ailama icin diari cikmistim daha ciktigim yok.

canim istemyior cikmayii niye böyle oluyorum. kendime cok kizioyrum. gene vijdan azabim beni bekliyor.

Back
X