• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

bazen karamsar bezen ümitli olyuorumm ALLAH büyüktür diyorum. icimde bom bos sanki tuhafim. INSALLAH canimm gercekten cok ani oldu.
doktorla konusurken aklima geldi oda kabul etti asilamayi. burda test yapmak zor yaa ben muayenehaneye gidiyorum.
kan alyorr ordaki doktorun yardimcisi hastaneye gönderiyr. mesela sabah kan verdi ertesi gün aksam ögrenyioruz beklemk öldürüyor beni.

bak bundada vardır bi hayır de cnm bnce olacak bana öyle geliyor :)

sizin işinizde zor been şimdiden düşünür oldum 12 gün geçecek mi diye ama bebişim içimde olsunda sabrederim ben :)

aaa ne güzel iyi fikir zibini yanina almak canim ALLAH bu sefer sana ol desin olsun artik. kendini yormaman iyi olmuss.bebek göbüsüne konsunda yavas yavas yaparsinn daha sonra.

onun uğuruna inanıyorum hep cnm :)))

bebişim göbüşüme gelsinde millet kınasın beni evimi pislik götürsün umurumda bile değil yeterki rabbim yavruma ol desinn

yaa nasıl heyecanlıyım anlatamam neden böyle oldum hiç bilmiyorumm

bak bundada vardır bi hayır de cnm bnce olacak bana öyle geliyor :)

sizin işinizde zor been şimdiden düşünür oldum 12 gün geçecek mi diye ama bebişim içimde olsunda sabrederim ben :)

olucakmi diyorsun ayyy INSALLAHH canimm evet beklemek zor suanda gene iyim 4, 5 gün sonra dahada heyecanlaniyorum zaman gecmiyor.
persembe günü 1 hafta olucak. ALLAH dayanmayi nasip etsin tabi tüp bek olunca daha bir ümitli olyuorsun.gelen gidenin olsa zaman daha cabuk gecer .
kismet belkide bu sefer benim bebkler göbüsüme gelirler.

onun uğuruna inanıyorum hep cnm :)))

bebişim göbüşüme gelsinde millet kınasın beni evimi pislik götürsün umurumda bile değil yeterki rabbim yavruma ol desinn

yaa nasıl heyecanlıyım anlatamam neden böyle oldum hiç bilmiyorumm

zamanla dahada bilincinde oluyorsunya heyecanin ondandir. farkindalik yaratti sende duygularin dahada cok kabardi.
ümidin artti INSNNNSSAAALLLLAAAHHHHH hayirlisiyla hamile kalirsinn. bol bol LA HAVLE cek cok iyi gelyior
bos ver sen hayirlisiyla hamis kalda is yapmasanda olur,
inan daha cok heyecanla is yaparsin arkadasslardan duymustum hevesin artar.

olucakmi diyorsun ayyy INSALLAHH canimm evet beklemek zor suanda gene iyim 4, 5 gün sonra dahada heyecanlaniyorum zaman gecmiyor.
persembe günü 1 hafta olucak. ALLAH dayanmayi nasip etsin tabi tüp bek olunca daha bir ümitli olyuorsun.gelen gidenin olsa zaman daha cabuk gecer .
kismet belkide bu sefer benim bebkler göbüsüme gelirler.

ben herşeyin bir vesile olduğuna inanırım cnm hep sende inan :)

adet günün ne zaman belkide aynı zamanda alırız pozitifi ;))

zamanla dahada bilincinde oluyorsunya heyecanin ondandir. farkindalik yaratti sende duygularin dahada cok kabardi.
ümidin artti INSNNNSSAAALLLLAAAHHHHH hayirlisiyla hamile kalirsinn. bol bol LA HAVLE cek cok iyi gelyior
bos ver sen hayirlisiyla hamis kalda is yapmasanda olur,
inan daha cok heyecanla is yaparsin arkadasslardan duymustum hevesin artar.

odasını hazırlamalar onunm için temizlikler alışverişler düşüncesdi bile çok hoş ama inan ben çok fazla uçmak istemiyorum yoksa sonra en dibe çakılıyorum o zaman daha çok üzülürüm :(((

dilakız canım bizler iyiyiz sen kendine dikkat et,ne zaman test yapacaksın,inşallah Rabbim bu sefer nasip eder, ama maşallah sana çok metanetlisin canım, herşey Haktan,herşeyin vakti zamanı var sen bunu iyi anlamışsın canım. Rabbim gönlüne göre versin.

bebeğimolsun inşallah yarın çok güzel geçer transferin,boşver evi pislik götürsün yeterki bebişin seni bırakmasın tatlım..

odasını hazırlamalar onunm için temizlikler alışverişler düşüncesdi bile çok hoş ama inan ben çok fazla uçmak istemiyorum yoksa sonra en dibe çakılıyorum o zaman daha çok üzülürüm :(((

iyiy yapiyorsun ucmamakla her olasiligi düsünmek zorundayiz. üzülen gene biz oluyoruz ne kadar kolay atlatsak o kadar iyi olur bizler icin.
bende cok sey hayal ediyorum sonra kendimi firenliyorum. hamile olursan yaparsin alirsin diyorumm affffff affffff

dilakız canım bizler iyiyiz sen kendine dikkat et,ne zaman test yapacaksın,inşallah Rabbim bu sefer nasip eder, ama maşallah sana çok metanetlisin canım, herşey Haktan,herşeyin vakti zamanı var sen bunu iyi anlamışsın canım. Rabbim gönlüne göre versin.

bebeğimolsun inşallah yarın çok güzel geçer transferin,boşver evi pislik götürsün yeterki bebişin seni bırakmasın tatlım..

inş cnm saatler kaldı kuzularımla kavuşmamıza inş bnde öyle düşünüyorum hiç bişi umurumda değil ne ev gezmesine gelmek isteyenler ne camıma tozuma bakan gıcıklar bnm tek derdim bebeğim inş allahımın izniyle o olursa zaten ben onu orucm diye hiç bişi yapmam :)))

ALLAH dahada iyi etsin sizleri canim cok emek verdiniz hamileikte zorlandiz kavusmak nasip olsun bebeklerinize INSALLAHHH.

inan hic bilmyiorum cok kararsizim adet günüme yakin olup olmadigini anlarim diyorum benim cok önceden 4, 5 gün önceden lekelenmeler oluyor. eger leke gelmezse test yaptiririm. isim ALLAHA kalmis diyorum elimden baska bise gelmyior.
evet bebisimolsun yarin huzurla evine döner INSALLAHHH

iyiy yapiyorsun ucmamakla her olasiligi düsünmek zorundayiz. üzülen gene biz oluyoruz ne kadar kolay atlatsak o kadar iyi olur bizler icin.
bende cok sey hayal ediyorum sonra kendimi firenliyorum. hamile olursan yaparsin alirsin diyorumm affffff affffff

ayy valla cnm bnde aynen öyle inş olur ama adını bile ağzıma alamadığım diğerinide düşünmek zorundayım :/

ayy valla cnm bnde aynen öyle inş olur ama adını bile ağzıma alamadığım diğerinide düşünmek zorundayım :/

hele bir hayirlisiyla saglikla hamile kalalimda bol bol hayal eder alis veris yaparizz. bende düsünmüyorum simdilik günüm yakalstikca o zaman hic aklimdan cikaramyiorum. afffffffffffff ALLAH dayanma gücü versinnn.

canim ben cikyiorum gözlerim agiriyor. yarin bizi haberdar et ara arada yazmayi ihmal etme

INSALLAH isin gücün rast gider canim. hayirli gecelerr

mutlaka haber vericem cnm bnde akşamdan duşumu alayım diye çıkmıştımda geri geldim neyse bnde çıkıyım birkaç dua okuyayım yavruma iyi geceler inş halay çektiğimizide görürüz öpüyorum yarın yazıcam :)

hepimiz ayniyizz ALLAH bizlere dayanma gücü versin daha fazla aglatmasinn. RABBIM ol dedikten sonra olur canim.
cok duyduk tedavide olmuyor normal yoldan hamile kaliyor. bir arkadas demisti sen yurt disindasin sana karisan yok soran yok.

keske bende yurt disinda olsaydimda kimseyi görmeseydim .arkadaslarim ailem eltim hepsi beni cok üzüyor demisti.
bazi arkadaslarda cok anlayissiz oluyorr ALLAH akil fikir versin onlara.

amin canım amin ondan şüphemiz yok ama rabbim derdi verdimi dayanma gücüde verecektir mutlaka
aslında sen çok yanlızım diyorsun ama bence bir yöndende şanslısın tatlım ben ailemden ayrı duramam ama bu dertler çoğaldıkça bazen diyorum keşke beni kimsenin tanımadığı bilmediği bir yerde yaşasam ailemden bile vaz geçebilirim ama imkan işte
beni de çok üzüyorlar eltim felen bebeği var sevip duruyor karşımda arkadaşlarım öyle ama içimi sızlatanlarında içi sızlasın diyorum sonra tövbe demeye başlıyorum bunları sadece benim yaşamadığımı biliyorum ama biz unutsakta etraftaki insanlar hatırlatıyor aman diyorum bazen herkez kendi pisliğinde boğulsun takmamayı öğrenmek lazım canım rabbim inş kucaklarımızı doldurur bizimde

bebeğimizolsun naptın aldın mı frigolarını? :) İnşallah sana tutunup doğana kadar bırakmayacaklar canım. İyi şanslar.

Benim genetik test sonucum temiz çıktı çok şükür.

Babamın ameliyatı cumaya alınmıştı. Yarın hastaneye yatacak, cuma sabah da ameliyata alınacak. İnşallah bunun da üstesinden geleceğiz. Ama zor günler bekliyor o kesin, özellikle de karısını. Allah yardımcımız olsun.

Sizler napıyorsunuz güzellerim? Herşey yolunda mı?

bebeğimizolsun naptın aldın mı frigolarını? :) İnşallah sana tutunup doğana kadar bırakmayacaklar canım. İyi şanslar.

Benim genetik test sonucum temiz çıktı çok şükür.

Babamın ameliyatı cumaya alınmıştı. Yarın hastaneye yatacak, cuma sabah da ameliyata alınacak. İnşallah bunun da üstesinden geleceğiz. Ama zor günler bekliyor o kesin, özellikle de karısını. Allah yardımcımız olsun.

Sizler napıyorsunuz güzellerim? Herşey yolunda mı?

geçmiş olsun canımm inşallah babanın da güzel haberleriyle dönn

Back
X