Gogi canim.kac tanesi dollenmis senn sipalardan kiz merak ettim haber de vermeden sirada bebegimizolsun var onun guzel haberlerini alcaz sonrada ben ve diger kizlar guzel haberleri vrrcez burda ins senin de yarin ins sorunsuz bir sekilde gecer transferin sana siki siki tutunur ve birakmaz ims
canım 20 tane yumurtanın 17sını ısleme almıslardı 14 tanesı dollenmıs bakalım yarın kacı dondurulcak kacı transfer olcak ınsalla emeklerımız bosa gıtmez yarın transferımız 14.30 da
Canim simdi sende heyacan tavan yapmistirr demi bir yndan hazirlik.bir yandan evin ici herseyi insan duzene koyup.oyle yatmak.istiyor ins yarin guzel bir transferin olur dondurma islemide ins olur bak.benim de cok yumurta oluyor ama daha hix dondurma islemi olmadi malesef ins senin olur yarin bize bi haber ver ve artik hic girmemeye calis nete tatlim
aslında heyecanım cok yok cnım neden boyleyım onuda bılmıyorum :) sadece ara ara korku sarıyor benı acaba canım yancakmı nasıl olcak kolaymı kendımı kasarmıyım gıbı dusuncelere kapılıyorum..ınsallah dondurabılırım cnım bugun emrıyolar hakkında bırsey soylemedıler..evın ıslerıne gelınce elım ayagıma dolastı zaten yarın sabah kadın gelcek ben gelene kadar bıtırır temızlıgımı yoksa bıtremıcem buaksam :) nete gırme olayında zaten esım sımdıden basladı pc yok tel yok radyasyon yayan hıcbısey yok dıye bılmıyorumevde zaman nasıl geçicek kıtap aldım ama neryee kadar bılmıyorum ınsallah su gıbı akıp gecer gıder zaman durumum ıle ılgılı kendım yazamassam bıle bebegımız olsuna mutlaka bıldırırım o yazar sızlere dualarınızda benı unutmayın yarın 14.30 da ınsallah alcam kuzucuklarımı gelcem :)
Kizlar 2 tane toplandi ins dollenr hayrlisiyla allahm hayrlisono nasip etsin
canımmm o toplanan 2 yumurta once buyuyecekler snra annelerıne sımsıkıı tutuncaklarr kuzum ıcını ferah tut lutfen yarın guzel haberler alıcaksın ben ınnaıyorum benımde yarın trasnferım var ınsallah sonuda boyle guzel bıter allahım yardımcımız olsun
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum
gogi feriha bebeğimizolsun boyacı canlarım rabiim bu mübarek muharrem ayı yüzü suyu hürmetine hepinize hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim bu tedavilerinizi hayırlısıyla son tedavileriniz eylesin rabbim bu sefer hayırlıısyla güldürüsn yüzünüzü inş
bana gelince ben daha doğum yapmadım ama salıya kadar meleğim kendi gelmezse sezeryanla doğum yapacağım inş rabbim hepimizin dualarını kabul buyursunb duamdasınız duada unutmayın kader arkadaşlarım
canım 20 tane yumurtanın 17sını ısleme almıslardı 14 tanesı dollenmıs bakalım yarın kacı dondurulcak kacı transfer olcak ınsalla emeklerımız bosa gıtmez yarın transferımız 14.30 da
Ay canim benim ya ins o kuzucuklarin seni hic birakmaz seneye kollarinda olur yani hepimizin ins cani gonulden dua ediyorum.namazlarimdan sonra hepinizin adini diyorum.komik oluyor tabi gogi diye ama dua nin gitcegi yer belli tatlim
Hic kendini kasma canim koyulurken hep oku o anda kapat gozlerini gorme doktorlari cok zor basinda birsuru doktor kendini kasiyor insan hep ben cok kasiyorum.elimde degil cok zorlaniyorum transferde
Evlerin isine gelincede kadin bitirir bisey olmaz bol.bol yat dua kitaplari oku biraz zor geciyor ama oyle yada boyle gecip gidiyor zaman kendine iyi bak tabi bebeklerinede ins guzel olur sonu
Hadi gogicim coğu gitti azı kaldı demek yarın başı çekiyorsun...ALlah yar ve yardımcın olsun inş.dualarımız sennle rahat ol hiç stres yapma...
Ayyy cok heyecanlı kendmmiş gibi heyecan yaptım vallaa ama sen yapma:)))
Eveeettt bana gelince pazar opum varrrr... :)) bende arkanızdan geliyorum bakalım bu tedavide beni neler bekliyor haydi hay ırlısı diyelim:)))
Öpüyorum hepinizi fıstık kızlar:)))) bi sevinç bi heeycan doldu içim sormayın:)))
tesekkur ederım kızlar ınsallah yarın cok rahat gecıcek alıp gelıcem ınsallah 12 gunun sonundada boyle guzel sonucları yazarım sızlere pesımden gelen tum arkdaslarıma allah kolaylık versın su gıbı akıp gecsın zaman ınsallah buarada adım öyküm :) gogi dıye dua etmek gercekten komık :)):) allah bılıyo ıcımızı gercı nıyetlerımız guzel bızım yarın ınsallah bebısımle gelır durumu yazarım sızlere
nasılsı caım inşallh tedavilerinizi takipteyim ve hep dualarımdasınız Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallh,herişinizi kolay eylesin,güç ,kuvvet ve sabır versin inşallh.
Havin canım hayırlı doğumlar sana canım inşallh bebişini burdan paylaşırsın sonra olmadı beni faceden ekle mutlaka merak ediyom
Boyacı ,goggi,bebğimizolsun Sizlerede duacıyım Allahım yardımcınız olsun bu imtihanda.güzel haberer verin inşallh hayırlısı olsun
Ay canim benim ya ins o kuzucuklarin seni hic birakmaz seneye kollarinda olur yani hepimizin ins cani gonulden dua ediyorum.namazlarimdan sonra hepinizin adini diyorum.komik oluyor tabi gogi diye ama dua nin gitcegi yer belli tatlim
Hic kendini kasma canim koyulurken hep oku o anda kapat gozlerini gorme doktorlari cok zor basinda birsuru doktor kendini kasiyor insan hep ben cok kasiyorum.elimde degil cok zorlaniyorum transferde
Evlerin isine gelincede kadin bitirir bisey olmaz bol.bol yat dua kitaplari oku biraz zor geciyor ama oyle yada boyle gecip gidiyor zaman kendine iyi bak tabi bebeklerinede ins guzel olur sonu
Cnm hayırlı olsun inş ikiside döllenir sana sımsıkı tutunur asla ya döllenmezse die düşünme oluruna bırak biliyorum zor ama mecburuz istemek bizden takdir A llah tan cnm ne verirse razı olucaz...
Hadi gogicim coğu gitti azı kaldı demek yarın başı çekiyorsun...ALlah yar ve yardımcın olsun inş.dualarımız sennle rahat ol hiç stres yapma...
Cnm A llah razı olsun inş rabbm yüzümüze baksın...sennde yar ve yardımcın olsun sağ salim kurtar inş..bebişini kucağına aldığında bizleride unutma dualarını eksik etme bizimde dualarımız sennle...
Ayyy cok heyecanlı kendmmiş gibi heyecan yaptım vallaa ama sen yapma:)))
Eveeettt bana gelince pazar opum varrrr... :)) bende arkanızdan geliyorum bakalım bu tedavide beni neler bekliyor haydi hay ırlısı diyelim:)))
Öpüyorum hepinizi fıstık kızlar:)))) bi sevinç bi heeycan doldu içim sormayın:)))
Kızlar ani bi kararla ben çarşamba saat 3 te ameliyata girdim 6 gibi cıktım...3 tane miyom toplanmıs cok zor agrili ve acili bir ameliyatti...konyadaki merkezimde ama baska bi dr..yapti bu gün 3. Gunum yürümekte ve hareket etmekte zorlaniyorum bakalim acabamı bundanmi tutunmuyor dediklerimizde alindi..kasığım sagdan sola bayaca kesik...dr..um 2 ay sonra yeni bir tedaviye baslarız isterseniz dedi..dualarinizda eksik etmeyin..ferihacim 4 gözle güzel haberletini bekliyorum...havinim hayirli dogumlar bebegimizolsun hersey istedigin gibi olsun..ve diger bütün arkadaslarim dogum yapacak olanlara rabbim yardim etsin..bebek istryenlere cift cift versin insallah...
Boyacı, yine aynı günlerde tedavimiz gidiyor rabbim bu kez ikimize de pozitifi,9 ay sonrada bebeklerimizi nasip eder inş.
yarın inş. opum var dua edin hayırlısıyla atlatayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?