sağol cnm ama her aşamada kaygılarımız değişiyo senn şimdi transfer stresin var bnm opu çrşmba günü senn opuydu bnm ne zaman olck bunları yaşayarak atlatıyoruz sabaha az kaldı bu aradasaatleri sayıyorum artık
cnm 2-3 kayısı bir bardak ılık su iç bide bak o daha çok işe yarıyo
kayısı yedım ustunede normal su ıcmıstı cnım sabahta ılık su ıle yerım bu verdıklerı fıtıl sonrası cıkıyorum tuvalete off valla hıc kabızlık nedır bılmezdım ben cok zormus
haklısın cnım her asamada stres oluyoruz ama bırazcık olsun kendını sakınlestırmeye calıs ınsallah cok guzel haberlerle gelıceksın yarın ve artık uyu dınlen hadı cnım yarın gelemıcem dıye zaten uzuluyorum ama 12 dede fıtılım var onuda unuttum ben off benım ılaclar yuzunden yanında olamıcamınsallah kontrollerımızde bırıkte oluruz cnım ılerde :)
cnm ama sen o fitili bugün yaptn sonra çıktın tuvalete yani günde 1 kez çıktığında kabız sayılmazsn bnce gaz sancısı flnda olabilir asıl kabızı lavman yapıyo yaa bn yapçm birazdan onu bekliyorm ondan yatmadm bide uyku tutmaz şimdi beni zaten(
önemli değil cnm ya sen tedavine bakçaksın şimdi yani hepimiz için öyle ben sana baştan beri söylüyorum
evet cıktm bugun oglen 12 de fıtılı yapınca bugeece 12 dde yaptım gene cıktım ama fıtılle cıkıyorum dogru gaz sancısı olablır bılıoysun buara anlamıyorm :))))))) tmm cnm ama cok ıstıyodum orda olmak ınsallah daha guzel gunlerde bulsuucaz oyle dusunelım canım benım yarın mutlaka haber ver bana gırerken cıkınca durumdan merakta bırakma benı
bende dedim ya sana süpersin) olsun cnm bncede öyle düşünelim seni bnm doktorumlada tanıştırabilirim Ahmet bey doğuma bakmıyor galiba çünkü
süperım demı :)))) cok guldum bugun kendıme :) ahh kuzum benım ogunlere gelelım evet olabılır ozaamn aynı doktora gıderız ne guzel olurr opuya bırlıkte gıremdık doguma gırerız artık inşallahh :) benımde normalde gıttıgm bı doktorum var hüseyin ceyberi bakalım ogunler gelınce karar verırız cnım Ahmet bey hamıle kaldıktan sonra kaan beye aktarıyo
Kizlar 2 tane toplandi ins dollenr hayrlisiyla allahm hayrlisono nasip etsin
Amin canim ins o ikiside dollenir ve ikiside sana siki siki tutunur canim oyle sendn haber bekliyordum iyisin dir ins
Ins cnm bnm tek dilegm bu sagliklu sihhatli kucagma almk
Amin canim biz ayniyiz iste tedavideyiz topik le beraber nerdeyse sen nasilsin
Ben de çalışıyorum ne yapayım. yarın şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason var onu bekliyoruz inşallah. Merak,heyecan korku vs. işte.
canımmm o toplanan 2 yumurta once buyuyecekler snra annelerıne sımsıkıı tutuncaklarr kuzum ıcını ferah tut lutfen yarın guzel haberler alıcaksın ben ınnaıyorum benımde yarın trasnferım var ınsallah sonuda boyle guzel bıter allahım yardımcımız olsun
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum
gogi feriha bebeğimizolsun boyacı canlarım rabiim bu mübarek muharrem ayı yüzü suyu hürmetine hepinize hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim bu tedavilerinizi hayırlısıyla son tedavileriniz eylesin rabbim bu sefer hayırlıısyla güldürüsn yüzünüzü inş
şafak canım hayırlıısyla şeker yüklemesinid edetaylıultrasonuda atlatırısn inş güzel haberlerini yaz canım
mirage canım senim detaylıda oldu inş sonuçlarda iyidir bebişlerinin sağlıkları yerindedir canım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına vakti saatinde almayı nasip eylesin kuzularını
bana gelince ben daha doğum yapmadım ama salıya kadar meleğim kendi gelmezse sezeryanla doğum yapacağım inş rabbim hepimizin dualarını kabul buyursunb duamdasınız duada unutmayın kader arkadaşlarım
Ins o gunleride goruruz canim belki gorecez belki goremicez bu bir imtihan allah sasirtmasin bizi hep duam bu isyan etmeden sahlikli bir evlat diye benimde belki yarin belli olur opum sikintili gunler baslicak bitmk bilmeyen o 12gun
Tek korkm o hastaneden o kagidi aldigimizda mutluluk goz yaslarimz olsun gece kabus gibu ruyalarim da hep o an ins son olsun bu
Canim sizde sorun neydi
Ins cnm bnm saol guzel dileklerin icin allahmdan baska siginck kimsemz yok zaten cnm o ol derse olcak bu mubarek ayda hepizin yuzi gulsn inscanımmm o toplanan 2 yumurta once buyuyecekler snra annelerıne sımsıkıı tutuncaklarr kuzum ıcını ferah tut lutfen yarın guzel haberler alıcaksın ben ınnaıyorum benımde yarın trasnferım var ınsallah sonuda boyle guzel bıter allahım yardımcımız olsun
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir akşam diliyorum
gogi feriha bebeğimizolsun boyacı canlarım rabiim bu mübarek muharrem ayı yüzü suyu hürmetine hepinize hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim bu tedavilerinizi hayırlısıyla son tedavileriniz eylesin rabbim bu sefer hayırlıısyla güldürüsn yüzünüzü inş
şafak canım hayırlıısyla şeker yüklemesinid edetaylıultrasonuda atlatırısn inş güzel haberlerini yaz canım
mirage canım senim detaylıda oldu inş sonuçlarda iyidir bebişlerinin sağlıkları yerindedir canım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına vakti saatinde almayı nasip eylesin kuzularını
bana gelince ben daha doğum yapmadım ama salıya kadar meleğim kendi gelmezse sezeryanla doğum yapacağım inş rabbim hepimizin dualarını kabul buyursunb duamdasınız duada unutmayın kader arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?