Çok şükür ben iyiyim canım. Yarın Dr. Kontrolum var. Bi aksilik olmamış olursa transfer günüm belli olacak inşallah. Yeniden heyecan sardı beni. İçim kıpır kıpır bekleyeceğim o 12 gün bile mutlu ediyor beni inşallah 12 gün sonunda bende mucizemin gerçekliği haberini alırım. Dualarınızda eksik etmeyin nolur. Merve'yi bi topiktei gördüm gibi hatırlıyorum. Yanlış bilmiyorsam p. Tesi yani yarından için doğum var yazmış. Rabbim hayırla kurtarsın inşallah. Keşke burdanda haber verselerde bilseydik durumlarını bende çok merak ediyorum hepsini
Aman aman maşallah. Ne güzel bi haber bu. Herşey yoluna girecek inşallah.
Çok şükür ben iyiyim canım. Yarın Dr. Kontrolum var. Bi aksilik olmamış olursa transfer günüm belli olacak inşallah. Yeniden heyecan sardı beni. İçim kıpır kıpır bekleyeceğim o 12 gün bile mutlu ediyor beni inşallah 12 gün sonunda bende mucizemin gerçekliği haberini alırım. Dualarınızda eksik etmeyin nolur. Merve'yi bi topiktei gördüm gibi hatırlıyorum. Yanlış bilmiyorsam p. Tesi yani yarından için doğum var yazmış. Rabbim hayırla kurtarsın inşallah. Keşke burdanda haber verselerde bilseydik durumlarını bende çok merak ediyorum hepsini
Çok sevindim:))) Canım hayırlısıyla inşallah bu defaa güzel haberler alırsın.Sitres çok önemli asilcik dikkat et sitresten uzak dur. Bizlere güzel haberler ver inşallah.... Merve doğum gelmiş manşallahhh zaman ne kadar çabuk geçiyor rabbim kuzusuyla kendini sağlıkla kurtarsın inş...
Yeni tedavin hayırlı olsun ve bu son bekleyişin olsun inşallah. Benim bildiğim tüp bebekte tüplerin tıkalı olması bi sorun teşkil etmiyor çünkü embriyolar direk rahme yerleştiriliyor. Rezerv azlığına gelince geçen tedavilerinde oluşan yumurtan olmuş ki deneme yapabilmişsiniz. Kaliteli 1 yumurtan bile olsa annelik sana uzak değil demektir. Allah yar ve yardımcın olsun...Arkadaşlar nasılsınız? Beni hatırlayanlar vardır aranızda. Ben allahın izniyle haziran veya temmuz adetimle 4 üncü tedavime başlayacgım. Sorunum tüpler tıkalı ve rezerv azlıgı. Anne olamayacagım diye çok korkuyorum. Aynı sorunu yaşayıp da hamile kalanlar lütfen yaşadıklarınızı paylaşırmısınız...
Benim sayıyla ilgili bilgim yok ama sen kendini sayıya şartlandırma. Olacağı varsa çok az sayıda bile hareketli bi sperm döllenmeyi sağlar. Rabbim ol der ve daha fazla uğraşmadan normal yolla olur inşallahinşallah cnm ama bu yeterli bi sayı değil hala normal yolla gebelik olması için canlı sayısı kaç olmalı biliyor musun ?
Âmin inşallah tüm bekleyenlerde birlikte bende güzel haberler alırım. Valla zaman nasıl geçiyor sorma. Eylül'den bu yana doğum vaktine geldiniz maşallahÇok sevindim:))) Canım hayırlısıyla inşallah bu defaa güzel haberler alırsın.Sitres çok önemli asilcik dikkat et sitresten uzak dur. Bizlere güzel haberler ver inşallah.... Merve doğum gelmiş manşallahhh zaman ne kadar çabuk geçiyor rabbim kuzusuyla kendini sağlıkla kurtarsın inş...
Kızlar şimdi haziran annelerine göz gezdirdim. Merve doğum yapmış kızının bacağında bacak eğriliği ve dilindede dil bağı varmış(((((((((( Kızlar merve ve meleği içinn bol bol duaa edelim.
Kızlar şimdi haziran annelerine göz gezdirdim. Merve doğum yapmış kızının bacağında bacak eğriliği ve dilindede dil bağı varmış(((((((((( Kızlar merve ve meleği içinn bol bol duaa edelim.
Yeni tedavin hayırlı olsun ve bu son bekleyişin olsun inşallah. Benim bildiğim tüp bebekte tüplerin tıkalı olması bi sorun teşkil etmiyor çünkü embriyolar direk rahme yerleştiriliyor. Rezerv azlığına gelince geçen tedavilerinde oluşan yumurtan olmuş ki deneme yapabilmişsiniz. Kaliteli 1 yumurtan bile olsa annelik sana uzak değil demektir. Allah yar ve yardımcın olsun...
Benim sayıyla ilgili bilgim yok ama sen kendini sayıya şartlandırma. Olacağı varsa çok az sayıda bile hareketli bi sperm döllenmeyi sağlar. Rabbim ol der ve daha fazla uğraşmadan normal yolla olur inşallah
Âmin inşallah tüm bekleyenlerde birlikte bende güzel haberler alırım. Valla zaman nasıl geçiyor sorma. Eylül'den bu yana doğum vaktine geldiniz maşallah
Canım ya dualarımdalardı zaten. Ama ciddi bişi değildir inşallah. Dil bağı basit bi şekilde hallediliyormuşta bacağındaki sıkıntı ciddi bişi değildir inşallah. Rabbim yardımcıları olsun
Yolunda çok şükür canım cumaya geliyo frigolar inşallahasil canım bu gün kontrolun vatdı nasıl geçti inş herşey yolundadır
inş cnm inş rabbim ol der yavrum olur bnmde allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin kucağımızı doldursun sağ salim
Canlar bugün Dr. Kontrolüm vardı. Yarın progestan iğneme başlıyorum ve kısmetse cuma günü transferim var. Dua ederken bütün isteyenler içinde kendinize ettiğiniz kadar dua ettiğinizi biliyorum. Benide dualarınızda unutmayın. Boşuna dememişler kul kula sebep diye. Belki benim mucizemde sizin dularınıza gizlenmiştir
havin_su merhaba tedavi 4 günü yumurtalarım ağrıyor sadece iğne vuruyorum bugün adetim bitti yumurtam çatlamış gibi sıvı geldi normal mi kontrol salı günü abartıyormuyum stresliyim
canlarım 1 ay bir hafta ilaçları kullandık ve cuma günü test yaptık sayımız 2 katının da üstünde artmış ama hareketlimiz hala düşük ama oda eskiye nazaran yüksek :))))
4 200 000 iken 9 700 000 falan olmuş ama ykandıktan sonra 1 000 000 ken sadece 1 600 000 olmuş ama aktar bu beni ilgilendirmiyor yükselmiş bile olsa dedi bnm için önemli olan 45 gün sonrası dedi yani 90 günlük tedavinin bitimi o zaman esas tavan yapıcak göreceksiniz dedi umarım böyle devam eder ve herşey yoluna girer amiiiiiiinnn :)))
Nasılsınız bakalım:)) Biz iyiyiz kızımla çok şükür. Merve ve hreke den haberi olan varmı kızlar doğum yaptılarmı acaba?
Arkadaşlar nasılsınız? Beni hatırlayanlar vardır aranızda. Ben allahın izniyle haziran veya temmuz adetimle 4 üncü tedavime başlayacgım. Sorunum tüpler tıkalı ve rezerv azlıgı. Anne olamayacagım diye çok korkuyorum. Aynı sorunu yaşayıp da hamile kalanlar lütfen yaşadıklarınızı paylaşırmısınız...
Yolunda çok şükür canım cumaya geliyo frigolar inşallah
Âmin âmin hemde kocamannn âmin
canım yumoşların büyümeye başlamıştır ondan ağrı olabilir ben yüz üstü yatamazdım o yüzden canım inş yumurtalarına bişey olmamamıştır rabbimin izniyle kontrolunden güzel haberlerle gelirsin inş
bebeğimolsun canım inş kullandığınız ilaçların meyvesini alırsınız canım
canım ben iyi kötü yuvarlanıp gidiyom sen nasılsın azar azar yaklasıyon meleğine rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inş
meryem canım hiç canını sıkma hepimiz bir sperm bir yumurtadan olduk inş yeni beşlıyacağın tedavinde kaliteli yumoşların olur ve toplandıktan sonra sağlıklı güzel dllenip sana sıkı sıkı tutunur canım rezerv azlığı olanlar topiği vardı orda hamile olan okumuştum rabbim nasip edecekse artık bebişin gelmesi için bilet kesilmişse olur canım rabbime sığın olmazları oldurur inş bu son tedavin olur seninde
Canlar bugün Dr. Kontrolüm vardı. Yarın progestan iğneme başlıyorum ve kısmetse cuma günü transferim var. Dua ederken bütün isteyenler içinde kendinize ettiğiniz kadar dua ettiğinizi biliyorum. Benide dualarınızda unutmayın. Boşuna dememişler kul kula sebep diye. Belki benim mucizemde sizin dularınıza gizlenmiştir
inş cnm bnm bide akupunktur duydum onuda düşünüyorum hem kocişe hem kendime rabbim hayırlısını versin bizede bir kapı açsın inşallah
hayırlısı olsun cnm son maceran olsunsağlıklı yavruların olsun :)
Âmin kızlar güzel gönüllerinizden gelen güzel dualar için gerçekten sağolun.asilim canım çok sevindim bu bekleyişlerin son olur inş rabbim embriyolarının sağlıklı çözümüp sana transfer edildikten sonra sıkı sıkı tutunmalarını nasip eylesin canım
inş cnm bnm bide akupunktur duydum onuda düşünüyorum hem kocişe hem kendime rabbim hayırlısını versin bizede bir kapı açsın inşallah
canım rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaştı demek hadı yolun azar azar sonuna geliyosun bu yolun sonu rabbimin izniyle bebişine çıkacak canım rabbim bundan sonrasınıda hep güzel eylesin bebişlerin sana transferden sonra sıkı sıkı tutunup 9 ay seni hiç bırakmasınlar inş canım hep duamdasınız rabbim dualarımızı kabul eyler inş
canım rabbimin izniyle bizler mücadele edelim rabbim kapıları bize açar inş bundan sonrasıda sizin için daha güzel olur ve tez vakitte meleğinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?