Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

inşallah cnm ama bu yeterli bi sayı değil hala normal yolla gebelik olması için canlı sayısı kaç olmalı biliyor musun ?

Kızlar şimdi haziran annelerine göz gezdirdim. Merve doğum yapmış kızının bacağında bacak eğriliği ve dilindede dil bağı varmış(((((((((( Kızlar merve ve meleği içinn bol bol duaa edelim.

akupunkturda sperm sayısını etkiliyormuş sizce hem bitkisel ilaçlar hem akupunktur bizim evlat sahibi olmamıza kapı açar mı :18::18::18::18::18:

Yeni tedavin hayırlı olsun ve bu son bekleyişin olsun inşallah. Benim bildiğim tüp bebekte tüplerin tıkalı olması bi sorun teşkil etmiyor çünkü embriyolar direk rahme yerleştiriliyor. Rezerv azlığına gelince geçen tedavilerinde oluşan yumurtan olmuş ki deneme yapabilmişsiniz. Kaliteli 1 yumurtan bile olsa annelik sana uzak değil demektir. Allah yar ve yardımcın olsun...
inşallah cnm ama bu yeterli bi sayı değil hala normal yolla gebelik olması için canlı sayısı kaç olmalı biliyor musun ?
Benim sayıyla ilgili bilgim yok ama sen kendini sayıya şartlandırma. Olacağı varsa çok az sayıda bile hareketli bi sperm döllenmeyi sağlar. Rabbim ol der ve daha fazla uğraşmadan normal yolla olur inşallah
Âmin inşallah tüm bekleyenlerde birlikte bende güzel haberler alırım. Valla zaman nasıl geçiyor sorma. Eylül'den bu yana doğum vaktine geldiniz maşallah
Kızlar şimdi haziran annelerine göz gezdirdim. Merve doğum yapmış kızının bacağında bacak eğriliği ve dilindede dil bağı varmış(((((((((( Kızlar merve ve meleği içinn bol bol duaa edelim.

Canım ya dualarımdalardı zaten. Ama ciddi bişi değildir inşallah. Dil bağı basit bi şekilde hallediliyormuşta bacağındaki sıkıntı ciddi bişi değildir inşallah. Rabbim yardımcıları olsun

yuks canım haber verdiğin için sağol inş rabbim mervenin kuzusunu ona bağışlar rabbim hayırlısıyla kuzusunu sağlığına vavuşturur mermem canım bu süreçte rabbim yar ve yardımcın onlsun inş hayırlısıyla meleğin sağlığına kavuşur

asil canım bu gün kontrolun vatdı nasıl geçti inş herşey yolundadır

inş cnm inş rabbim ol der yavrum olur bnmde allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin kucağımızı doldursun sağ salim

Canlar bugün Dr. Kontrolüm vardı. Yarın progestan iğneme başlıyorum ve kısmetse cuma günü transferim var. Dua ederken bütün isteyenler içinde kendinize ettiğiniz kadar dua ettiğinizi biliyorum. Benide dualarınızda unutmayın. Boşuna dememişler kul kula sebep diye. Belki benim mucizemde sizin dularınıza gizlenmiştir

hayırlısı olsun cnm son maceran olsun sağlıklı yavruların olsun :)

havin_su merhaba tedavi 4 günü yumurtalarım ağrıyor sadece iğne vuruyorum bugün adetim bitti yumurtam çatlamış gibi sıvı geldi normal mi kontrol salı günü abartıyormuyum stresliyim

canım yumoşların büyümeye başlamıştır ondan ağrı olabilir ben yüz üstü yatamazdım o yüzden canım inş yumurtalarına bişey olmamamıştır rabbimin izniyle kontrolunden güzel haberlerle gelirsin inş

bebeğimolsun canım inş kullandığınız ilaçların meyvesini alırsınız canım

Nasılsınız bakalım:)) Biz iyiyiz kızımla çok şükür. Merve ve hreke den haberi olan varmı kızlar doğum yaptılarmı acaba?

canım ben iyi kötü yuvarlanıp gidiyom sen nasılsın azar azar yaklasıyon meleğine rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inş

meryem canım hiç canını sıkma hepimiz bir sperm bir yumurtadan olduk inş yeni beşlıyacağın tedavinde kaliteli yumoşların olur ve toplandıktan sonra sağlıklı güzel dllenip sana sıkı sıkı tutunur canım rezerv azlığı olanlar topiği vardı orda hamile olan okumuştum rabbim nasip edecekse artık bebişin gelmesi için bilet kesilmişse olur canım rabbime sığın olmazları oldurur inş bu son tedavin olur seninde

Yolunda çok şükür canım cumaya geliyo frigolar inşallah

Âmin âmin hemde kocamannn âmin

asilim canım çok sevindim bu bekleyişlerin son olur inş rabbim embriyolarının sağlıklı çözümüp sana transfer edildikten sonra sıkı sıkı tutunmalarını nasip eylesin canım

inş cnm bnm bide akupunktur duydum onuda düşünüyorum hem kocişe hem kendime rabbim hayırlısını versin bizede bir kapı açsın inşallah

canım rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaştı demek hadı yolun azar azar sonuna geliyosun bu yolun sonu rabbimin izniyle bebişine çıkacak canım rabbim bundan sonrasınıda hep güzel eylesin bebişlerin sana transferden sonra sıkı sıkı tutunup 9 ay seni hiç bırakmasınlar inş canım hep duamdasınız rabbim dualarımızı kabul eyler inş

inş cnm bnm bide akupunktur duydum onuda düşünüyorum hem kocişe hem kendime rabbim hayırlısını versin bizede bir kapı açsın inşallah

canım rabbimin izniyle bizler mücadele edelim rabbim kapıları bize açar inş bundan sonrasıda sizin için daha güzel olur ve tez vakitte meleğinize kavuşursunuz

hayırlısı olsun cnm son maceran olsun sağlıklı yavruların olsun :)

asilim canım çok sevindim bu bekleyişlerin son olur inş rabbim embriyolarının sağlıklı çözümüp sana transfer edildikten sonra sıkı sıkı tutunmalarını nasip eylesin canım
Âmin kızlar güzel gönüllerinizden gelen güzel dualar için gerçekten sağolun.

Canım ya bu akupunktur işini ya ayşegül ya mirage ikisinden biride denemeyi düşünüyordu. Bekleme sürecindeyken değerlendir bencede bu seçeneği

Öyle canım herşey yolundaymış çok şükür. Dr.um benim durumumun çok iç açıcı olduğunu söylüyor her seferinde. Ama çok umutlanmakta istemiyorum. Ne olumlu düşünüp kendimi alıştırmak istiyorum ne de olumsuz düşünüp karamsar olmak. Ortalarda kaldım böyle. Rabbim ne yazdı alnımıza bilinmez ama gönlümüzden geçeni biliyor ya olmasını çok çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…