ALLAH razi olsun canimkucagina almakta nasip olur INSALLAHH kizlar babaya daha düskün olurmus. senin kiz ansil olucak acaba:26:
bebek sahibi olmak bana cok uzak gibi geliyo.evleniyorlar hemen hamile kalanlara hayret ediyorum ne kadar kolay hamile kaldi diyorum :26:
ALLAH icin hic bir sey zor degil.
benim yiyenimde teyze bende saglikli cocuklara imreniyorum. arkadasin 3 cocugu var 3 de saglikli cok sasiriyorum.
ne büyük nimet 3 de saglikli. bi bebgin saglikli olmsi benim icin mucize diyor
RABBIM saglikli evlatlar nasip etsin
Hayırlı geceler Allah’a emanet olunuz selam ve dua ile….
Kızlar yazdıklarınızı okudum. Hepimizin yaşadığı şeyler bunlar malesef. Çünkü insanlar boş. Hayatları gibi beyinleri de boş. Başkalarının hayatlarına burun sokmaya bayılırlar. Sallayın gitsin. Onlar bana üzülsünler bebeğim olmuyo diye çok şükür benim tedavi imkanım var bende onların beyinsizliğine üzülüyorum tedavisi bile yokben hamile kaldığımda banda kim tedavi oldu eşin mi sen mi diye soranlar oldu nekadar acımasızca değilmi? Ve çok yakın arkadaşım ben tüp tedavisindeyken hamile kaldı. Bende tedaviden kimseye bahsetmedim bi kaç kişi dışında. Bu süre zarfında kimseyle ve o arkadaşımla görüşmemiştim. Ve daha sonra kulağıma onu kıskandığım için görüşmediğimi söylediği geldi. Hiç bişey demedim ve bi daha hiç görüşmedim. Yani bu örnekler çooook. Hiç canınızı sıkıpta psikolojinizi bozmayın. Ayy ne çok yazasım geldi. Sonuç olarak böyle düşüncemiz insanları çok dert etmeyin önemli olan sizsiniz
Kızlar yazdıklarınızı okudum. Hepimizin yaşadığı şeyler bunlar malesef. Çünkü insanlar boş. Hayatları gibi beyinleri de boş. Başkalarının hayatlarına burun sokmaya bayılırlar. Sallayın gitsin. Onlar bana üzülsünler bebeğim olmuyo diye çok şükür benim tedavi imkanım var bende onların beyinsizliğine üzülüyorum tedavisi bile yokben hamile kaldığımda banda kim tedavi oldu eşin mi sen mi diye soranlar oldu nekadar acımasızca değilmi? Ve çok yakın arkadaşım ben tüp tedavisindeyken hamile kaldı. Bende tedaviden kimseye bahsetmedim bi kaç kişi dışında. Bu süre zarfında kimseyle ve o arkadaşımla görüşmemiştim. Ve daha sonra kulağıma onu kıskandığım için görüşmediğimi söylediği geldi. Hiç bişey demedim ve bi daha hiç görüşmedim. Yani bu örnekler çooook. Hiç canınızı sıkıpta psikolojinizi bozmayın. Ayy ne çok yazasım geldi. Sonuç olarak böyle düşüncesiz insanları çok dert etmeyin önemli olan sizsiniz
canım rabbim kucağımıza aldığım günü göstersin o günleri yaşayıp göreceğiz eşim daha şimdiden deli oluyo doğunca hayal edemiyom eşimi zaten ben kıskanırım heralde
rabbim hepinizede bu güzel duyguyu bu güzel anları yaşamayı nasip etsin
canım hep uzak olarak düşündük zaten bana 14 yıl uzaktaydı meleğim belkide sana 3 4 ay belli olmaz rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarla sevindirsin hepinizi
evet canim malesef insanlar cok fazla dan duntürkiyedeyim ablam gile gittik diger kardeslerimle kadin birden ablama soruyo cocugu olmayan kardesin hangisiydi
hic kimse ses cikarmadi tekrar sordubaktim kimse cevap vermiyor benim dedim benim cocuk olmuyor cahil iste
bazi arkadaslarda cok anlayissiz oluyor. onun olsada olmasada sen tedavi olucan zaten
RABBIM yyüzümüzü güldürsün canim
kız deseydinya kadına kim demiş çocuğu olmuyo 2 askerde ikide evlim var ama biz bunları aşikar etmiyoz herkeste çocuğum yok sanıyo :))
işin şakası bir yana o toplulukta onu soran kadına şunu sormak isterdim hayırdır evlatlıkmı vereceksinde soruyon olur olmaz yahutta insanlar çocuk düşünür düşünmez bu onların kişisel tercihidir bize buna saygı duymak düşer ama bunlar hep boş konuşur rabbim böylelerini ıslah eylesin
canlar bana müsade bugün erken kalktım çok uykum geldi rabbime emanet ediyorum hepinizi şu mübarek üç aylar hürmetine rabbim gönlünüzden geçen tüm duaları kabul buyursun rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
AMINN canim insanoglu bos bos konusuyor cahil insanlar birde acimiyorlarmi ona daha cok kiziyorum
nereye gitsek o tür kadinlar cok fazla dedigin gibi ALLAH islah etsin. cok fazla takmamaya calsiyorum. birsey desem oyyyy bu kizin niye cocuk olmadigini anladik.
o kadar fenaki o yüzden ALLAH vermemis derlerALLAH bizim yüzümüzü güldürsünn
ayyy bu kadarmi olur bende cok kararliyim türkiyede tedavi olmamayabüyük konusmakta istemiyorum ama hic düsünmüyorum
ben isvicrede yasiyorum. birse sorucam benim doktor cekoslavakyaya önerdi yani cek cumhuriyetini orda tüp bebk tedavis cok basarili oluyormus
hic duydunmu ? orda embriyoyu 6 hafta disarida birakiyormuslar o yüzden daha iyi tutuyormus
bende güldüm bebek bir bucuk aylik oluyor o zaman ayy cok komik bir bucuk aylik bebgi koyuyorlarmis
ben daha önce 3 aylik koysalar bile tutmaz demistim. bu gidisle 3 ayliga kadar bile bekletirler
selam güzel topiğimin güzel yürekli fedakar anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir pzar günü diliyorum hrşey güzel gönlünüzce olsun
Çok şükür ben iyiyim canım. Yarın Dr. Kontrolum var. Bi aksilik olmamış olursa transfer günüm belli olacak inşallah. Yeniden heyecan sardı beni. İçim kıpır kıpır bekleyeceğim o 12 gün bile mutlu ediyor beni inşallah 12 gün sonunda bende mucizemin gerçekliği haberini alırım. Dualarınızda eksik etmeyin nolur. Merve'yi bi topiktei gördüm gibi hatırlıyorum. Yanlış bilmiyorsam p. Tesi yani yarından için doğum var yazmış. Rabbim hayırla kurtarsın inşallah. Keşke burdanda haber verselerde bilseydik durumlarını bende çok merak ediyorum hepsiniNasılsınız bakalım:)) Biz iyiyiz kızımla çok şükür. Merve ve hreke den haberi olan varmı kızlar doğum yaptılarmı acaba?
canlarım 1 ay bir hafta ilaçları kullandık ve cuma günü test yaptık sayımız 2 katının da üstünde artmış ama hareketlimiz hala düşük ama oda eskiye nazaran yüksek :))))
4 200 000 iken 9 700 000 falan olmuş ama ykandıktan sonra 1 000 000 ken sadece 1 600 000 olmuş ama aktar bu beni ilgilendirmiyor yükselmiş bile olsa dedi bnm için önemli olan 45 gün sonrası dedi yani 90 günlük tedavinin bitimi o zaman esas tavan yapıcak göreceksiniz dedi umarım böyle devam eder ve herşey yoluna girer amiiiiiiinnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?