• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ALLAH razi olsun canim :48: kucagina almakta nasip olur INSALLAHH :16: kizlar babaya daha düskün olurmus. senin kiz ansil olucak acaba:26:
bebek sahibi olmak bana cok uzak gibi geliyo.evleniyorlar hemen hamile kalanlara hayret ediyorum ne kadar kolay hamile kaldi diyorum :26:
ALLAH icin hic bir sey zor degil.
benim yiyenimde teyze bende saglikli cocuklara imreniyorum. arkadasin 3 cocugu var 3 de saglikli cok sasiriyorum.
ne büyük nimet 3 de saglikli. bi bebgin saglikli olmsi benim icin mucize diyor :5:

RABBIM saglikli evlatlar nasip etsin :emir_bebek:

canım rabbim kucağımıza aldığım günü göstersin o günleri yaşayıp göreceğiz eşim daha şimdiden deli oluyo doğunca hayal edemiyom eşimi zaten ben kıskanırım heralde

rabbim hepinizede bu güzel duyguyu bu güzel anları yaşamayı nasip etsin

canım hep uzak olarak düşündük zaten bana 14 yıl uzaktaydı meleğim belkide sana 3 4 ay belli olmaz rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarla sevindirsin hepinizi

Kızlar yazdıklarınızı okudum. Hepimizin yaşadığı şeyler bunlar malesef. Çünkü insanlar boş. Hayatları gibi beyinleri de boş. Başkalarının hayatlarına burun sokmaya bayılırlar. Sallayın gitsin. Onlar bana üzülsünler bebeğim olmuyo diye çok şükür benim tedavi imkanım var bende onların beyinsizliğine üzülüyorum tedavisi bile yok :32::32::32: ben hamile kaldığımda banda kim tedavi oldu eşin mi sen mi diye soranlar oldu nekadar acımasızca değilmi? Ve çok yakın arkadaşım ben tüp tedavisindeyken hamile kaldı. Bende tedaviden kimseye bahsetmedim bi kaç kişi dışında. Bu süre zarfında kimseyle ve o arkadaşımla görüşmemiştim. Ve daha sonra kulağıma onu kıskandığım için görüşmediğimi söylediği geldi. Hiç bişey demedim ve bi daha hiç görüşmedim. Yani bu örnekler çooook. Hiç canınızı sıkıpta psikolojinizi bozmayın. Ayy ne çok yazasım geldi. Sonuç olarak böyle düşüncemiz insanları çok dert etmeyin önemli olan sizsiniz

evet canim malesef insanlar cok fazla dan dun :22::22: :47::47::47: türkiyedeyim ablam gile gittik diger kardeslerimle kadin birden ablama soruyo cocugu olmayan kardesin hangisiydi :47::47:
hic kimse ses cikarmadi tekrar sordu :47::47: baktim kimse cevap vermiyor benim dedim benim cocuk olmuyor cahil iste :47::47:
bazi arkadaslarda cok anlayissiz oluyor. onun olsada olmasada sen tedavi olucan zaten :47:
RABBIM yyüzümüzü güldürsün canim :16:

Kızlar yazdıklarınızı okudum. Hepimizin yaşadığı şeyler bunlar malesef. Çünkü insanlar boş. Hayatları gibi beyinleri de boş. Başkalarının hayatlarına burun sokmaya bayılırlar. Sallayın gitsin. Onlar bana üzülsünler bebeğim olmuyo diye çok şükür benim tedavi imkanım var bende onların beyinsizliğine üzülüyorum tedavisi bile yok :32::32::32: ben hamile kaldığımda banda kim tedavi oldu eşin mi sen mi diye soranlar oldu nekadar acımasızca değilmi? Ve çok yakın arkadaşım ben tüp tedavisindeyken hamile kaldı. Bende tedaviden kimseye bahsetmedim bi kaç kişi dışında. Bu süre zarfında kimseyle ve o arkadaşımla görüşmemiştim. Ve daha sonra kulağıma onu kıskandığım için görüşmediğimi söylediği geldi. Hiç bişey demedim ve bi daha hiç görüşmedim. Yani bu örnekler çooook. Hiç canınızı sıkıpta psikolojinizi bozmayın. Ayy ne çok yazasım geldi. Sonuç olarak böyle düşüncesiz insanları çok dert etmeyin önemli olan sizsiniz

canım diyomya böylelerini dikkate almak demek onların dediğini önemsemiş durumumu doğuruyoki buda onların daha çok konuşmasına sebep oluyo hiç takma sana bişey dediklerinde tipim bozulur yok formumu bozaman ben böyle mutluyum modunda konuşunca susuyolar ondan sonrada konuştukları kelime şu olanın bn derdi ve allahtan senin yok hiç değilse bir derdin var bu sefer o evlatlarından yakınıyo bu tür insanlarda denge yok çok doğru dedin beyiz çalışmıyo oksijensin kalmışlar canım

canım rabbim kucağımıza aldığım günü göstersin o günleri yaşayıp göreceğiz eşim daha şimdiden deli oluyo doğunca hayal edemiyom eşimi zaten ben kıskanırım heralde

rabbim hepinizede bu güzel duyguyu bu güzel anları yaşamayı nasip etsin

canım hep uzak olarak düşündük zaten bana 14 yıl uzaktaydı meleğim belkide sana 3 4 ay belli olmaz rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarla sevindirsin hepinizi

kari koca ikiside özlemle bebk istedilermi cok hos oluyor. bazi kocalar hic ilgilenmiyor. masallah ALLAH muhabbetinizi bozmasinn :nazar::nazar:
kiskanmakmii :9::9: :9: eeee o kadar yildan sonra olmus tabiki kiskanirsin :9::9: hem kiskanirsin hemde mutlu olursun :8:
aranizda kalirmis cim cime paylasamiyormussunuzz :52::52:
ALLAH senide tamamina erdirsin cim cimeye hayirli kardesler nasip etsinn :emir_bebek::emir_bebek: bu dua icin biraz erken oldu ama :9::9:
uyy ablada olur INSALLAHHH :9::9:

evet canim malesef insanlar cok fazla dan dun :22::22: :47::47::47: türkiyedeyim ablam gile gittik diger kardeslerimle kadin birden ablama soruyo cocugu olmayan kardesin hangisiydi :47::47:
hic kimse ses cikarmadi tekrar sordu :47::47: baktim kimse cevap vermiyor benim dedim benim cocuk olmuyor cahil iste :47::47:
bazi arkadaslarda cok anlayissiz oluyor. onun olsada olmasada sen tedavi olucan zaten :47:
RABBIM yyüzümüzü güldürsün canim :16:

kız deseydinya kadına kim demiş çocuğu olmuyo 2 askerde ikide evlim var ama biz bunları aşikar etmiyoz herkeste çocuğum yok sanıyo :))

işin şakası bir yana o toplulukta onu soran kadına şunu sormak isterdim hayırdır evlatlıkmı vereceksinde soruyon olur olmaz yahutta insanlar çocuk düşünür düşünmez bu onların kişisel tercihidir bize buna saygı duymak düşer ama bunlar hep boş konuşur rabbim böylelerini ıslah eylesin

kız deseydinya kadına kim demiş çocuğu olmuyo 2 askerde ikide evlim var ama biz bunları aşikar etmiyoz herkeste çocuğum yok sanıyo :))

işin şakası bir yana o toplulukta onu soran kadına şunu sormak isterdim hayırdır evlatlıkmı vereceksinde soruyon olur olmaz yahutta insanlar çocuk düşünür düşünmez bu onların kişisel tercihidir bize buna saygı duymak düşer ama bunlar hep boş konuşur rabbim böylelerini ıslah eylesin

AMINN canim insanoglu bos bos konusuyor cahil insanlar birde acimiyorlarmi ona daha cok kiziyorum :47:
nereye gitsek o tür kadinlar cok fazla dedigin gibi ALLAH islah etsin. cok fazla takmamaya calsiyorum. birsey desem oyyyy bu kizin niye cocuk olmadigini anladik.
o kadar fenaki o yüzden ALLAH vermemis derler :5::5: ALLAH bizim yüzümüzü güldürsünn

canlar bana müsade bugün erken kalktım çok uykum geldi rabbime emanet ediyorum hepinizi şu mübarek üç aylar hürmetine rabbim gönlünüzden geçen tüm duaları kabul buyursun rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

canlar bana müsade bugün erken kalktım çok uykum geldi rabbime emanet ediyorum hepinizi şu mübarek üç aylar hürmetine rabbim gönlünüzden geçen tüm duaları kabul buyursun rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

güle güle canimm :3: ALLAHA emanet oll hepimizin dua lari kabul olur INSALLAH :16:

cim cime dinlensinnn :16:
bende cikiyorumm yarin kaldigimiz yerden devam ederizz bbb

Son düzenleme:
AMINN canim insanoglu bos bos konusuyor cahil insanlar birde acimiyorlarmi ona daha cok kiziyorum :47:
nereye gitsek o tür kadinlar cok fazla dedigin gibi ALLAH islah etsin. cok fazla takmamaya calsiyorum. birsey desem oyyyy bu kizin niye cocuk olmadigini anladik.
o kadar fenaki o yüzden ALLAH vermemis derler :5::5: ALLAH bizim yüzümüzü güldürsünn

canım konuşup konuşmamakla alakası yok bence ben her gittiğim yerde çocuklar çok kavga etseler çocukları bir odaya toplar onlara oyunlar oynatıp onları sindirirdim buna rağmen yapsaydın seninde bu kadar çocuğun olurdu derlerdi rabbim sanada nasip etsin diye bir cümle çıkmazdı ağızlarından ondan böyleleri laf dedi diye kırılmayada değmez 14 yılda o kadar çeşidiyle karşılaştımki şimdi salla gitsin diyom çünkü hamile olduğumu bu konuşanlardan duyanlar neden 14 yıl bekledi diyo diyomya bunlara laf olsun olmaz konuşurlar olur konuşurlar sanki çocuk olunca onlar bakacakta şimdide onu konuşuyolar ondan duyma rabbime havale et

ayyy bu kadarmi olur bende cok kararliyim türkiyede tedavi olmamaya :5: büyük konusmakta istemiyorum ama hic düsünmüyorum :19:

ben isvicrede yasiyorum. birse sorucam benim doktor cekoslavakyaya önerdi yani cek cumhuriyetini orda tüp bebk tedavis cok basarili oluyormus
hic duydunmu ? orda embriyoyu 6 hafta disarida birakiyormuslar o yüzden daha iyi tutuyormus :31:

bende güldüm bebek bir bucuk aylik oluyor o zaman ayy cok komik bir bucuk aylik bebgi koyuyorlarmis :52::52:
ben daha önce 3 aylik koysalar bile tutmaz demistim. bu gidisle 3 ayliga kadar bile bekletirler :9::9:

dilakiz ben duymadim avusturyadaki kinderwush cok iyi herseyi cok dikkate aliyolar tabiki kader onlar bir sebeb insallah hayilisi son tedavimiz olur saglikla bebegimizi kucagmiza aliriz.

selam güzel topiğimin güzel yürekli fedakar anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir pzar günü diliyorum hrşey güzel gönlünüzce olsun

havin_su merhaba tedavi 4 günü yumurtalarım ağrıyor sadece iğne vuruyorum bugün adetim bitti yumurtam çatlamış gibi sıvı geldi normal mi kontrol salı günü abartıyormuyum stresliyim

canlarım 1 ay bir hafta ilaçları kullandık ve cuma günü test yaptık sayımız 2 katının da üstünde artmış ama hareketlimiz hala düşük ama oda eskiye nazaran yüksek :))))
4 200 000 iken 9 700 000 falan olmuş ama ykandıktan sonra 1 000 000 ken sadece 1 600 000 olmuş ama aktar bu beni ilgilendirmiyor yükselmiş bile olsa dedi bnm için önemli olan 45 gün sonrası dedi yani 90 günlük tedavinin bitimi o zaman esas tavan yapıcak göreceksiniz dedi umarım böyle devam eder ve herşey yoluna girer amiiiiiiinnn :)))

Nasılsınız bakalım:)) Biz iyiyiz kızımla çok şükür. Merve ve hreke den haberi olan varmı kızlar doğum yaptılarmı acaba?

Nasılsınız bakalım:)) Biz iyiyiz kızımla çok şükür. Merve ve hreke den haberi olan varmı kızlar doğum yaptılarmı acaba?
Çok şükür ben iyiyim canım. Yarın Dr. Kontrolum var. Bi aksilik olmamış olursa transfer günüm belli olacak inşallah. Yeniden heyecan sardı beni. İçim kıpır kıpır bekleyeceğim o 12 gün bile mutlu ediyor beni inşallah 12 gün sonunda bende mucizemin gerçekliği haberini alırım. Dualarınızda eksik etmeyin nolur. Merve'yi bi topiktei gördüm gibi hatırlıyorum. Yanlış bilmiyorsam p. Tesi yani yarından için doğum var yazmış. Rabbim hayırla kurtarsın inşallah. Keşke burdanda haber verselerde bilseydik durumlarını bende çok merak ediyorum hepsini
canlarım 1 ay bir hafta ilaçları kullandık ve cuma günü test yaptık sayımız 2 katının da üstünde artmış ama hareketlimiz hala düşük ama oda eskiye nazaran yüksek :))))
4 200 000 iken 9 700 000 falan olmuş ama ykandıktan sonra 1 000 000 ken sadece 1 600 000 olmuş ama aktar bu beni ilgilendirmiyor yükselmiş bile olsa dedi bnm için önemli olan 45 gün sonrası dedi yani 90 günlük tedavinin bitimi o zaman esas tavan yapıcak göreceksiniz dedi umarım böyle devam eder ve herşey yoluna girer amiiiiiiinnn :)))

Aman aman maşallah. Ne güzel bi haber bu. Herşey yoluna girecek inşallah.

Son düzenleme:
Arkadaşlar nasılsınız? Beni hatırlayanlar vardır aranızda. Ben allahın izniyle haziran veya temmuz adetimle 4 üncü tedavime başlayacgım. Sorunum tüpler tıkalı ve rezerv azlıgı. Anne olamayacagım diye çok korkuyorum. Aynı sorunu yaşayıp da hamile kalanlar lütfen yaşadıklarınızı paylaşırmısınız...

Back