• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Âmin kızlar güzel gönüllerinizden gelen güzel dualar için gerçekten sağolun.

Canım ya bu akupunktur işini ya ayşegül ya mirage ikisinden biride denemeyi düşünüyordu. Bekleme sürecindeyken değerlendir bencede bu seçeneği

canım dualarım her daim sizinle rabbim bu sefer sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebişlerini kucağına aldığın günleride göstersin inş inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun transferden sonra kendine çok çok dikkat et tamammı

Âmin kızlar güzel gönüllerinizden gelen güzel dualar için gerçekten sağolun.

Canım ya bu akupunktur işini ya ayşegül ya mirage ikisinden biride denemeyi düşünüyordu. Bekleme sürecindeyken değerlendir bencede bu seçeneği

bende öyle düşünüyorum cnm dur bakalım yarın doktorumu arıyım bi

Öyle canım herşey yolundaymış çok şükür. Dr.um benim durumumun çok iç açıcı olduğunu söylüyor her seferinde. Ama çok umutlanmakta istemiyorum. Ne olumlu düşünüp kendimi alıştırmak istiyorum ne de olumsuz düşünüp karamsar olmak. Ortalarda kaldım böyle. Rabbim ne yazdı alnımıza bilinmez ama gönlümüzden geçeni biliyor ya olmasını çok çok istiyorum

canım zaten umudunu hiç kaybetme ama kendinide fazla kaptırma ben ilki kadar ikincisinde yalan yok umutlu değildim çünkü bir acı yaşamıştım ondan sadece transfere girerken bile rabbim bana transfer edilecek embriyolarımı sana emanet ettim inş hakkımda hayırlıysa bana sıkı sıkı tutunup gününde saatinde kucağıma aldığımı görürüm diye dua ettim ve transferden sonraki 12 gün sadece rabbime sığındım emaneti emanetcilerin en eminine amenet etmiştim ve rabbime sığındum duayla herşeyle rabbimde şükürler olsun nasip eyledi inş sanada nasip eyleyecek canım

amin cnm bnm inş ama akupunktur hakkında bilgin var mı ben onu merak ediyorum :/

canım akapunturu ben pek bilmiyom hiç ilgilenmedim desem inş siz dener burda paylaşırsınız tecrubelerinizi akapunturla zayıflatıyolar her türlü yöntemi var bu yöntemide var ama nasıl uygulanıyo bilmiyom bunuda senden öğreniriz artık

canım dualarım her daim sizinle rabbim bu sefer sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebişlerini kucağına aldığın günleride göstersin inş inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun transferden sonra kendine çok çok dikkat et tamammı
İnşallah canım benim. Evet dikkat edicen annem gelecek yanıma. Tek sıkıntı pazar günü yani transferin 3. Günü eşimin yeğeninin sünnet yemeği var. Çocuğun annesi yok beni anne yerine koyuyor. Yemeğe gidip gitmemekte kararsızım. Çevre bilmiyor tedavimi gitmesem ne düşünürler bilmiyorum. Gitsem sadece orda otursam sıkıntı olur mu en azından 1 2 saat görünsem ortada
bende öyle düşünüyorum cnm dur bakalım yarın doktorumu arıyım bi

Ara ara aklında şüphe kalmasın için rahat olsun. Bende beklemedeyken genetik test falan yaptırdım en azından içimi rahat ettirdim.

İnşallah canım benim. Evet dikkat edicen annem gelecek yanıma. Tek sıkıntı pazar günü yani transferin 3. Günü eşimin yeğeninin sünnet yemeği var. Çocuğun annesi yok beni anne yerine koyuyor. Yemeğe gidip gitmemekte kararsızım. Çevre bilmiyor tedavimi gitmesem ne düşünürler bilmiyorum. Gitsem sadece orda otursam sıkıntı olur mu en azından 1 2 saat görünsem ortada

Ara ara aklında şüphe kalmasın için rahat olsun. Bende beklemedeyken genetik test falan yaptırdım en azından içimi rahat ettirdim.

canım bak bunu yaşamış biri olarak yazıyorum ilk transferimde tecrubesizliğimin kurbanı oldum karşı komşu yukarki komşu gezdim hatta topiktede yazıyordum biliyorsun ve sonucumuda biliyosun ikinci denememde ilk denemede normal hayıtına dönebilirsin diyen doktorum 12 gün tuvalet harivi hiç kalkmadan yatacaksın dedi ve sonuç rabbime şükürler olsun güzel oldu sen şimdi anlıyorum seni ama o güne bahane uydurulur canım embryolar ilk 3 gün yerleşiyo 7 günde tamamen tutunuyo ondan senin 7 gün kendine çok dikkat etmen lazım o günede acillik oldu serum yedi yatıyo bişey bulunur canım onu dert etme sen kendini ve meleklerini tam tutunmaya başladıkları evrede riske etme bu transferinden sonra tüm tedbirleri al taktiri allaha bırak canım

canlar ben çıktım iyi geceler görüşmek umuduyla
İyi geceler canım. Allah'a emanetsin
canım bak bunu yaşamış biri olarak yazıyorum ilk transferimde tecrubesizliğimin kurbanı oldum karşı komşu yukarki komşu gezdim hatta topiktede yazıyordum biliyorsun ve sonucumuda biliyosun ikinci denememde ilk denemede normal hayıtına dönebilirsin diyen doktorum 12 gün tuvalet harivi hiç kalkmadan yatacaksın dedi ve sonuç rabbime şükürler olsun güzel oldu sen şimdi anlıyorum seni ama o güne bahane uydurulur canım embryolar ilk 3 gün yerleşiyo 7 günde tamamen tutunuyo ondan senin 7 gün kendine çok dikkat etmen lazım o günede acillik oldu serum yedi yatıyo bişey bulunur canım onu dert etme sen kendini ve meleklerini tam tutunmaya başladıkları evrede riske etme bu transferinden sonra tüm tedbirleri al taktiri allaha bırak canım

Bilmem mi senin komşu gezmelerini :9: bende öyle düşünüyorum gitmesem aklım orda kalacak. Canım kocam kime ne diyecek herkes soracak mutlaka. Gitsem bu sefer kafamda hep acabalar olacak bilemedim gitti. Dr.umda 1 saatliğine kadar olur gidebilirsin oturmak şartıyla dedi. Şehir dışı dan gelenler 2 günlük istirahatten sonra 3. Gün yola çıkıyorlar endişe edilecek durum yok dedi. Hele bi o gün gelsin bakalım nolursa artık

İyi geceler canım. Allah'a emanetsin

Bilmem mi senin komşu gezmelerini :9: bende öyle düşünüyorum gitmesem aklım orda kalacak. Canım kocam kime ne diyecek herkes soracak mutlaka. Gitsem bu sefer kafamda hep acabalar olacak bilemedim gitti. Dr.umda 1 saatliğine kadar olur gidebilirsin oturmak şartıyla dedi. Şehir dışı dan gelenler 2 günlük istirahatten sonra 3. Gün yola çıkıyorlar endişe edilecek durum yok dedi. Hele bi o gün gelsin bakalım nolursa artık

canım mu hakkak o güne bir bahane bul bak bu sefer iğnesiz ağrısız rabbimin izniyle transferin çabuk olacak ve sen kendine çok dikkat edersen dondurulmuş embriyoların tutunma şansı yüksek doktorunda sana bu konuda şans veriyo neden sen bu şansı çöpe atasınki her derdin bir çaresi verdir bu olayında rabbimin izniyle bir çözümü bulunur oturman bile rahime baskı oluşturur canım bence bir yolunu bul oraya gitme son karar senin ama bebişlerin için bunu yap

canım mu hakkak o güne bir bahane bul bak bu sefer iğnesiz ağrısız rabbimin izniyle transferin çabuk olacak ve sen kendine çok dikkat edersen dondurulmuş embriyoların tutunma şansı yüksek doktorunda sana bu konuda şans veriyo neden sen bu şansı çöpe atasınki her derdin bir çaresi verdir bu olayında rabbimin izniyle bir çözümü bulunur oturman bile rahime baskı oluşturur canım bence bir yolunu bul oraya gitme son karar senin ama bebişlerin için bunu yap

Sağolasın canım benim. İnan bende öyle düşünüyorumeşimde sağolsun öyle diyor ama işte bilirsin kime ne denecek derdi var ya. Çok haklısın oturduğum oturduğum yerde. Hem bebişlerede ilk günden gezmeye alışmasınlar sonra anaları gibi gezmeci olurlar:1:

Son düzenleme:
Canımcım napıyosun

Süt sagiyorum canim. Sagarkende bi bakayım dedim hayırlı olsun tedavin rabbim inşallah evlat sahibi olmayı nasip etsin. Ben bugün itibariyle bir aylık anne oldum bebeğin suyu azaldıgi için apar topar sezeryan oldum sekiz gün kuvezde kaldı şu an emmeyi bilmiyor süt sagip biberonla besliyorum fırsat bulmuşken cepten bakayım dedim
Yuks canım beni sormuşsun iyiyiz çok şükür sende hayırlısıyla Bebisini kucağına al
Havincim aynı dileklerim Sanada çok dikkat et
Bebeğim olsun seninde içinde umarım herşey güzel olur canını hic sıkma
Hepinize güzel dilekler... Sağlıcakla kalın

Süt sagiyorum canim. Sagarkende bi bakayım dedim hayırlı olsun tedavin rabbim inşallah evlat sahibi olmayı nasip etsin. Ben bugün itibariyle bir aylık anne oldum bebeğin suyu azaldıgi için apar topar sezeryan oldum sekiz gün kuvezde kaldı şu an emmeyi bilmiyor süt sagip biberonla besliyorum fırsat bulmuşken cepten bakayım dedim
Yuks canım beni sormuşsun iyiyiz çok şükür sende hayırlısıyla Bebisini kucağına al

Oyy gözün Aydın olsun canım benim maşallah. Uzun zamandır yoktum ben görmedim hiç doğumun olduğunu. İnan gözlerim doldu yaa. Mis kokusunu benim içinde kokla miniğinin. Yaradana kurban olurum yaa. Hep sağlıklı olur inşallah. Birlikte hayırlı uzun ömürler geçirin

Havinim , güzel annem hkerem ben müsaade istiyorum. Güzel dilekleriniz için tekrardan teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun. Görüşmek dileğiyle

canım elimden geldiğince kendime dikkat ediyom inş sorunsuz geçer günlerde sağlıkla gününde saatinde bende meleğimi kucağıma alırım

canım yerim senin prensesini 3 ay dolana kadar emme refleksi tam gelişmez canım prensesin ablamında iki çocuğu erken doğmuştu onlardan biliyom 3 4 ayına kadar sağdı verdi ilk çocukta mememi unutur korkusuyla bıraz daha emzirmek için çaba harcamıştı ama emme refleksi zayıf olduğundan memeye takınca uyurdu bizde doydu sanardık meğer çocuk ememiyodu ikincide tecrube kazandı tabi 4 ay sağdı verdi şimdi velet yakalarını yırtıyo ablamın meme diye inş senin prensesinde azar azar zamanla emme refleksi gelişecek ve emmeye başlıyacak annesi rabbim tekrardan hayırlı eylesin rabbim analı babalı büyümesini nasip eylesin prensesin hayırlı evlat olsun inş

Sağolasın canım benim. İnan bende öyle düşünüyorumeşimde sağolsun öyle diyor ama işte bilirsin kime ne denecek derdi var ya. Çok haklısın oturduğum oturduğum yerde. Hem bebişlerede ilk günden gezmeye alışmasınlar sonra anaları gibi gezmeci olurlar:1:

canım o güne bahane bulunur rabbimin izniyle sen yeterki kendine dikkat et transferden sonraki her attığın adım ya bebişlere yaklaştıracak seni yada uzaklaştıracak böyle düşün ve rabbimin izniyle tüm tedbirleri al taktirde rabbimin zaten

hayyirli gecelr kizlarr :16:

INSALLAH herkesler iyidir :16::16: simdi isim bitti söyle bir bakiyim ne var ne yok :18:

mervenin durumuna üzüldümm. benim abimin oglu ayaklari egri dünyaya geldi, sekil bozuklugu deniliyor.
ameliyatla iyilesti . INSALLAH mervenin bebgide iyilesirr :16: yazik kiyamam dli öyle oldugu icin ememzde yavrucak RABBIM acil sifalar versinn :16:

Back