• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım nedense 2. denemelerde hep aynı duyguları yaşıyoruz hep pozitif olumlu görünmeye çalışsamda içimde öyle fırtınalar kopuyordiki kimseye bişey söyleyemiyordum kendi hayal kırıklığım başkalarınada yansımasın diye 12 gün doktor kalkmadan yatacaksın dedi bende transferi olupta bebeği tutunsun diye bekleyen biri gibi değilde hasta olmuşumda yatmak zorunda olduğumu düşünerek yattım ve o kadar zor ki böyle düşüncelerle beklemek birde üzerine test günümde tutunma kanaması dedikleri azda olsa kanamam oldu ben kesin bitti herşey demiştim yani bu olumsuz düşünce muhakkak oluyo sende ama içinde hepte bir umudun oluyo olumsuz düşünceyi silen rabbim umudumuzu kırmasın bu bekleyişlerinin sonunda rabbim senide hayırlısıyla evladına kavuştursun canım

ben de yarın hayırlısıyla gidip göreyim kuzumu şimdi kocaman olmuştur teyzesi inş sağlıklı sıhatli gelişip büyüyodur kuzucuğum rabbim bu günleri gösterdi sağlıkla kucağıma aldığım günleride gösterir inş dua edin

Sağolasın canım benim hep umut verdin bana. Bende anormallik olmadığına sevindim valla. İlkinde tecrübe yoktu ne dense yaptık şimdi başımıza gelceği bildiğimizden heralde bi enteresanlık var. Hayırla atlatırım inşallah. Dr.umda sağolsun olumsuz düşüneceğin hiç bi şeyin yok normal yolla hamile kalan kadınlar statüsündesin dedi. Hatta çok büyük şansın var bir çok hastama göre senin yolun bu sadece dedi bende heveslendim. İlkindede transfer yapıldığı gün boşverde kimseye ümit verip hayal kırıklığı yaşatmam ama bence sen hamile kalıcan demişti ve olmuştu sonu kötü bitsede. Bu seferde önce Rabb'ime sonra Dr.uma güveniyorum.
Havinim kuzunu görünen maşallah ayy cidden büyümüştür. Cinsiyette öğrenirsiniz hayırlısıyla ne güzel heyacanlar bunlar Rabbim bozmasın. Her adımında yanında ol her mutluluğu birlikte yaşayın inşallah

Sağolasın canım benim hep umut verdin bana. Bende anormallik olmadığına sevindim valla. İlkinde tecrübe yoktu ne dense yaptık şimdi başımıza gelceği bildiğimizden heralde bi enteresanlık var. Hayırla atlatırım inşallah. Dr.umda sağolsun olumsuz düşüneceğin hiç bi şeyin yok normal yolla hamile kalan kadınlar statüsündesin dedi. Hatta çok büyük şansın var bir çok hastama göre senin yolun bu sadece dedi bende heveslendim. İlkindede transfer yapıldığı gün boşverde kimseye ümit verip hayal kırıklığı yaşatmam ama bence sen hamile kalıcan demişti ve olmuştu sonu kötü bitsede. Bu seferde önce Rabb'ime sonra Dr.uma güveniyorum.
Havinim kuzunu görünen maşallah ayy cidden büyümüştür. Cinsiyette öğrenirsiniz hayırlısıyla ne güzel heyacanlar bunlar Rabbim bozmasın. Her adımında yanında ol her mutluluğu birlikte yaşayın inşallah

canım benimde ilkinde öyle olmuştu doktorum okadar emindiki hamile kalacağımdan test sonucunu görünce yüzü asılmış ikincisindede embriyolara çok güveniyodu ilk transferimdeki embriyodan dahada kaliteliydiler ve rahimede tutunmayı sağlıyacak çizikleri attığından emindi ama o kadar badireler atlattımki ben hiç emin olamadım rabbime teslim ettim kendimi sadece yat dedi yattım uzandığım yerde tesbihimi kuranımı hiç aksatmadan okudum rabbimde nasip etti transferden sonrası bize düşüyo canım tedbiri alıcağız taktir rabbimin ama eminim rabbiminde izniyle busefer seninde kucağın dolacak bir yanın hep umutlu olsunki o yanın olumsuz yanını kapatsın canım

inş canım kontrol günüm yaklaştımı acabalar dolaşıyo kafamda çok endişeleniyorum rabbim hayırlısıyla yarın kuzucuğumu sağlıklı sıhatli görmemi nasip eylesin kocaman olmuştur inş gösterirde cinsiyetinide öğrenirim

yarabbi şu mübarek cuma gecesi yuzusuyu hürmetine tüm evlat hasreti çekenlere sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle benim gibi bebeğine kavuşmak için gün sayan anne adaylarınında gününde saatinde sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip eyle bizi yoktan var eden rabim benimde bebeğimin anne karnındaki süreci sağlıklı sıhatli gelişip tamamlayıp gününde saatinde kucağıma almamı nasip eyle amin

Arkadaslar merhaba..

Ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim, bir ay sonra kismetse kizimi kucagima alacagim.rabbim hayirlisiyla saglikli dogmasini nasip etsin insallah.amin.

Elimde tedavimden kalan ignelerim var. Purogen 300 - 1 tane hic acilmamis ve bi kactane de yarim kullanilmus igneler.
Bu igneleri bebegimin hayrina, hatrina baska bir arkadasa vermek istiyorum. Bana şifa oldu cok şükür, baskasina da olsun. 2014 tarihli igneler.
Lutfen gercekten ihtiyaci olan zor durumda olanlar benimle irtibata gecebilir mi??? Buraya fazla ugrayabilcegimi sanmiyorum, ama mail adresime yazabilirsiniz. aybek05@mynet.com

Herkesin; tedavisinde allah yardimcisi olsun, saglikli hayirli bebekleriniz olur insallah. Amin.

ezgi canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin meleğini sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin inş

Amin havincim inş hepımız görururuz o gunlerı...
yarın adetimin ikinci günü ve tedaviye başlıyorum dikkat etmem gerekenler hakkında bilgi verecek var mı ilaçlar kontrol... yarın bana sadece ilaç mı verecek tahlil muayene falan çok kaygılıyım :S
canım bi kere kaygı stres yok tamam mı ilaçlara gelince nasıl kullanacagını en ufak ayrıntısına kadar anlatıyorlar sana dert etme inş pozotif sonuç alırsın arkadasım..
İyi olmana sevindim. Dahada iyi ol inşallah. Hadi inşallah yarın güzel sonuçlar alırsında moral depolarsın. Bi ara keçi boynuzu falan yedik kendi çapımızda yaptık bişeyler ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra hesabı:1:

A.s canım. Eşler öyle arada takacak bişi bulurlar böyle ne diyek Allah başımızdan eksik etmesin. Bana gelince bi değişiklik yok ilaçlarımı içiyorum p.tesi kontrol var duruma göre transfer günüm belli olacak hayırlısıyla. Yeniden bi telaşa başladık bakalım Rabbim bu sefer ol demiştir inşallah

canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun ve hayırlısıyla kucagına al güzel haberlewrını beklıyoruz arkadasım...

yarabbi şu mübarek cuma gecesi yuzusuyu hürmetine tüm evlat hasreti çekenlere sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle benim gibi bebeğine kavuşmak için gün sayan anne adaylarınında gününde saatinde sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip eyle bizi yoktan var eden rabim benimde bebeğimin anne karnındaki süreci sağlıklı sıhatli gelişip tamamlayıp gününde saatinde kucağıma almamı nasip eyle amin

aminn canım Allah razı olsun bu guzel duan ve dileklerın için Rabbim hepımızın gönlündekini hayırlı eylesın inşallahh...

Güzel yürekli arkadaşım ne güzel dualar etmişsin hepsi için amiiin. Kuzunu görecektin hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Arkadaslar merhaba..

Ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim, bir ay sonra kismetse kizimi kucagima alacagim.rabbim hayirlisiyla saglikli dogmasini nasip etsin insallah.amin.

Elimde tedavimden kalan ignelerim var. Purogen 300 - 1 tane hic acilmamis ve bi kactane de yarim kullanilmus igneler.
Bu igneleri bebegimin hayrina, hatrina baska bir arkadasa vermek istiyorum. Bana şifa oldu cok şükür, baskasina da olsun. 2014 tarihli igneler.
Lutfen gercekten ihtiyaci olan zor durumda olanlar benimle irtibata gecebilir mi??? Buraya fazla ugrayabilcegimi sanmiyorum, ama mail adresime yazabilirsiniz. aybek05@mynet.com

Herkesin; tedavisinde allah yardimcisi olsun, saglikli hayirli bebekleriniz olur insallah. Amin.
Merhaba arkadaşım. Ne güzel düşünmüşsün inşallah gerçekten ihtiyacı olan birine giderde o da senin gibi şifa bulur. Sen de mucizeni hayırla kucağına al inşallah
canım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun ve hayırlısıyla kucagına al güzel haberlewrını beklıyoruz arkadasım...

Sağolasın arkadaşım. Yavaştan topiğimizde hareketlenmeler başladı yeni umutlara gidiyoruz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

nasılsınız
havincim bugün bebeğini görmeye gittin inş güzel haberlerle gelirsin
ezgi canım çok mutlu oldum allah kucağına almayı nasip etsin
havincim kendi kalbin gibi pırıl pırıl bir dua etmissin tatlım ben hem okudum hem amin dedim ama hiç umidim kalmadı artık demekki diyorum benim alnımda evlat sahibi olmak yazmamış olacak olsa 3 tedavidede olurdu
ne hayata karsı bi yaasama sevincim kaldı ne gücüm evden dışarı hiç çıkmak istemiyorum
kızlar benim sürekli koyu kahve akıntı geliyor hiç kesilmedi hiç başınıza böyle birşey geldimi allahım dedin birini aştım tam derken birdaha çıkıyor doktorum hiç bişey bulamadı kesilmedi bi bana seninki pisklojik diyor doktorum çok sitreslisin diyor ama ondan felan değil hiç başınıza böyle birşey geldimi tedavi benim için gine bir ümit kapısı ama böyle devam ederse başlanmazmış offfff offffff

nasılsınız
havincim kendi kalbin gibi pırıl pırıl bir dua etmissin tatlım ben hem okudum hem amin dedim ama hiç umidim kalmadı artık demekki diyorum benim alnımda evlat sahibi olmak yazmamış olacak olsa 3 tedavidede olurdu
ne hayata karsı bi yaasama sevincim kaldı ne gücüm evden dışarı hiç çıkmak istemiyorum
kızlar benim sürekli koyu kahve akıntı geliyor hiç kesilmedi hiç başınıza böyle birşey geldimi allahım dedin birini aştım tam derken birdaha çıkıyor doktorum hiç bişey bulamadı kesilmedi bi bana seninki pisklojik diyor doktorum çok sitreslisin diyor ama ondan felan değil hiç başınıza böyle birşey geldimi tedavi benim için gine bir ümit kapısı ama böyle devam ederse başlanmazmış offfff offffff

slm Feriha allahin izniyle pes etmek yok bende 4.denmeyi yaptim ama sonuc yine olmadi doktorlar bile sebeb sunmadi ama sonunda hamile kalacan diyorlar allahin izniyle umudumu kaybetmiyorum yeni umutla kisin yine baslayacam bende üzüldüm yipradim amam toparlama zorundayim simdi kisa süreligine ise girdim kisin yine baslayacagiz sakin umudunu kaybetme kisa zamanda toparlan yeni umutla heycanla basalarsin insallah kisa zamanda tedavive rabbim kimseye cekemeyecegi agir yükler vermez..

Son düzenleme:
selam güzel topiğimin güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

ben bugün meleğimi görmeye gittim hayırlısıyla herşey yolunda maşallah meleğim öyle hareketliydiki doktor zor inceledi ve rabbim nasip eylerse teyzeleri kızım olacak rabbim kucağıma aldığım günüde göstersin inş rabbim tez vakitte sizlerede yaşatsın inş

hayirli cuma lar kizlar :16: RABBIM mübarek gün ve aylar hürmetine bizlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsinnn :16::16:

Bizleri dogru yoldan ayirmasinn INSALLAAHHH :16::16:

selam güzel topiğimin güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

ben bugün meleğimi görmeye gittim hayırlısıyla herşey yolunda maşallah meleğim öyle hareketliydiki doktor zor inceledi ve rabbim nasip eylerse teyzeleri kızım olacak rabbim kucağıma aldığım günüde göstersin inş rabbim tez vakitte sizlerede yaşatsın inş

MASALLAHH canim :nazar::nazar::nazar: ALLAH anali babali etsinn uyy bir cim cimemiz olucak :emir_bebek::emir_bebek:
darisi bizleirn basina INSALLAHHH

canım çok güzel bi haber bu inanki içimden daha bugün geçirdim kesin kız haberiyle gelecek diye.çok mutlu oldum Allahım sağlık versin size saatinde vaktinde kucağına almayı nasip etsin rabbim.

masallah havin melegini saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. darisi hasretle meleklerini bekleyen annelere.aminnn

slm Feriha allahin izniyle pes etmek yok bende 4.denmeyi yaptim ama sonuc yine olmadi doktorlar bile sebeb sunmadi ama sonunda hamile kalacan diyorlar allahin izniyle umudumu kaybetmiyorum yeni umutla kisin yine baslayacam bende üzüldüm yipradim amam toparlama zorundayim simdi kisa süreligine ise girdim kisin yine baslayacagiz sakin umudunu kaybetme kisa zamanda toparlan yeni umutla heycanla basalarsin insallah kisa zamanda tedavive rabbim kimseye cekemeyecegi agir yükler vermez..

slam canım nasılsın ben nezamandır okuyorum senin yazılarını sende 4 tane deneme yapmışsın bende 3 dile kolay geliyor ama bu 3 tedavi bile beni yıktı bi gün geliyor olacak elbet diye hayalini kuruyorum bir gün oluyor ben hiç anne olamıcam diye ağlıyorum felan işte
artık gücüm kalmadı sanırım ben tedavi sürecini felan düşünmüyorum eğer buda negatif olursa o gün naparım o kağıdı nasıl elime alırım rabbim daha fazla sızlatmasın içimizi
elbette kendimizi toparlamamız lazım etrafımdaki insanlar bana hayata karşı dimdik ayakta duruyorsun diyorlar ben pek belli etmem bi bilseler içimizdeki kopan fırtınayı her gece ağlıyarak uyuduğumu canım inş bu bizim son tedavimiz olur

nasılsınız
Canım benim durumun hakkında ne söyleyim bilemedim niye kesilmedi acaba leken? Dr.un dediği gibi psikolojik bi durum demek ki. Ama nolur umudunu yitirme. Ne hikayeler okuduk Dr.ların olmaz diyipte Rabbim in oldurduğu. Çok şükür ki senin yüzüne Dr.lar kapılarını kapatmıyor. Hiç değil tüpte olsa bi yolumuz var. Lütfen kendini toparla ve yeniden umutlarını canlandır
Canım benim çok doğru demişsin pes etmek yok. Napalım bizim yolumuz uzun ama finale er yada geç varıcaz inşallah.

Havinim güzel annem maşallah :nazar: Allah seni inandırsın içimden kız diye geçirdim. Meleğinde hayırlı uzun günleriniz olsun inşallah. Nolur eksik etme bizleri duanda. Kocaman öpüldünüz:54:

slam canım nasılsın ben nezamandır okuyorum senin yazılarını sende 4 tane deneme yapmışsın bende 3 dile kolay geliyor ama bu 3 tedavi bile beni yıktı bi gün geliyor olacak elbet diye hayalini kuruyorum bir gün oluyor ben hiç anne olamıcam diye ağlıyorum felan işte
artık gücüm kalmadı sanırım ben tedavi sürecini felan düşünmüyorum eğer buda negatif olursa o gün naparım o kağıdı nasıl elime alırım rabbim daha fazla sızlatmasın içimizi
elbette kendimizi toparlamamız lazım etrafımdaki insanlar bana hayata karşı dimdik ayakta duruyorsun diyorlar ben pek belli etmem bi bilseler içimizdeki kopan fırtınayı her gece ağlıyarak uyuduğumu canım inş bu bizim son tedavimiz olur

haklisin rferiha banada bsata ailem olmak üzere cok sabirlisin diyo tabik bnede agliyorum her gece yatatga yattigim istemesemde gözlerimden yaslar süzülüyo ama elde bisey yok rabbim isterse olur para pul hic birse son dememede 9 haftaliken kürtac oldum kalp atisini duyamam gelisim olmamis bu bile umut rabbim umudumuzu kesmiyorz feriha negatifi görsen rabbim göstermesin amam yie insan toparlaniyo yine umutla hazirlaniyom bu sürecin sonucu insallah melegimizi saglikla kucamiza alacagiz bol bol dua edelim....

Canım benim durumun hakkında ne söyleyim bilemedim niye kesilmedi acaba leken? Dr.un dediği gibi psikolojik bi durum demek ki. Ama nolur umudunu yitirme. Ne hikayeler okuduk Dr.ların olmaz diyipte Rabbim in oldurduğu. Çok şükür ki senin yüzüne Dr.lar kapılarını kapatmıyor. Hiç değil tüpte olsa bi yolumuz var. Lütfen kendini toparla ve yeniden umutlarını canlandır

Canım benim çok doğru demişsin pes etmek yok. Napalım bizim yolumuz uzun ama finale er yada geç varıcaz inşallah.

Havinim güzel annem maşallah :nazar: Allah seni inandırsın içimden kız diye geçirdim. Meleğinde hayırlı uzun günleriniz olsun inşallah. Nolur eksik etme bizleri duanda. Kocaman öpüldünüz:54:

evet asil insallahh allahin izniylee pes etmel yokk:))))))))

Back