- 3 Mart 2009
- 650
- 14
- 318
- 37
canım nedense 2. denemelerde hep aynı duyguları yaşıyoruz hep pozitif olumlu görünmeye çalışsamda içimde öyle fırtınalar kopuyordiki kimseye bişey söyleyemiyordum kendi hayal kırıklığım başkalarınada yansımasın diye 12 gün doktor kalkmadan yatacaksın dedi bende transferi olupta bebeği tutunsun diye bekleyen biri gibi değilde hasta olmuşumda yatmak zorunda olduğumu düşünerek yattım ve o kadar zor ki böyle düşüncelerle beklemek birde üzerine test günümde tutunma kanaması dedikleri azda olsa kanamam oldu ben kesin bitti herşey demiştim yani bu olumsuz düşünce muhakkak oluyo sende ama içinde hepte bir umudun oluyo olumsuz düşünceyi silen rabbim umudumuzu kırmasın bu bekleyişlerinin sonunda rabbim senide hayırlısıyla evladına kavuştursun canım
ben de yarın hayırlısıyla gidip göreyim kuzumu şimdi kocaman olmuştur teyzesi inş sağlıklı sıhatli gelişip büyüyodur kuzucuğum rabbim bu günleri gösterdi sağlıkla kucağıma aldığım günleride gösterir inş dua edin
Sağolasın canım benim hep umut verdin bana. Bende anormallik olmadığına sevindim valla. İlkinde tecrübe yoktu ne dense yaptık şimdi başımıza gelceği bildiğimizden heralde bi enteresanlık var. Hayırla atlatırım inşallah. Dr.umda sağolsun olumsuz düşüneceğin hiç bi şeyin yok normal yolla hamile kalan kadınlar statüsündesin dedi. Hatta çok büyük şansın var bir çok hastama göre senin yolun bu sadece dedi bende heveslendim. İlkindede transfer yapıldığı gün boşverde kimseye ümit verip hayal kırıklığı yaşatmam ama bence sen hamile kalıcan demişti ve olmuştu sonu kötü bitsede. Bu seferde önce Rabb'ime sonra Dr.uma güveniyorum.
Havinim kuzunu görünen maşallah ayy cidden büyümüştür. Cinsiyette öğrenirsiniz hayırlısıyla ne güzel heyacanlar bunlar Rabbim bozmasın. Her adımında yanında ol her mutluluğu birlikte yaşayın inşallah