• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

selam güzel topiğimin güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize hayırlı huzurlu güzel bir akşam diliyorum

ben bugün meleğimi görmeye gittim hayırlısıyla herşey yolunda maşallah meleğim öyle hareketliydiki doktor zor inceledi ve rabbim nasip eylerse teyzeleri kızım olacak rabbim kucağıma aldığım günüde göstersin inş rabbim tez vakitte sizlerede yaşatsın inş

havincim tebrik ederim prenses mi geliyor çok sevindim:118::118::118::118::118:

haklisin rferiha banada bsata ailem olmak üzere cok sabirlisin diyo tabik bnede agliyorum her gece yatatga yattigim istemesemde gözlerimden yaslar süzülüyo ama elde bisey yok rabbim isterse olur para pul hic birse son dememede 9 haftaliken kürtac oldum kalp atisini duyamam gelisim olmamis bu bile umut rabbim umudumuzu kesmiyorz feriha negatifi görsen rabbim göstermesin amam yie insan toparlaniyo yine umutla hazirlaniyom bu sürecin sonucu insallah melegimizi saglikla kucamiza alacagiz bol bol dua edelim....

canım senin yazını okuyunca göz yaşlarıma hakim olamadım çünkü bende ilk denememde bebeğimi kaybettim kürtajla almışlardı nasıl hıçkıra hıçkıra ağlarken kürtaj oldum ben sonra sakinleştirici vermişler bana o günlerim gözümün önüne geldi bu hayatta hiç zorluk çekmemiştim ama bu evlat hasreti bana çok ağır geldi beni benlikten çıkardı herkez benim dimdik ayakta durduğumu sanıyor ama ben yerlerdeyim resmen ablamın hamile olduğunu öğrendim bana nasıl acı geldi bi yiğenimin olması ben nasıl giderim nasıl alırım o bebeği kucağıma
ben bebekten uzaklaştıkça benim yanımda bebek konuşuyor ablam benim etkilenmediğimi sanıyor ama kardeşini bitiriyor haberi yok allahım ona göstermesin evlat acısı
duadan başka yapabilcemiz hiç bişey yok tatlım çeken bilir

Canım benim durumun hakkında ne söyleyim bilemedim niye kesilmedi acaba leken? Dr.un dediği gibi psikolojik bi durum demek ki. Ama nolur umudunu yitirme. Ne hikayeler okuduk Dr.ların olmaz diyipte Rabbim in oldurduğu. Çok şükür ki senin yüzüne Dr.lar kapılarını kapatmıyor. Hiç değil tüpte olsa bi yolumuz var. Lütfen kendini toparla ve yeniden umutlarını canlandır

Canım benim çok doğru demişsin pes etmek yok. Napalım bizim yolumuz uzun ama finale er yada geç varıcaz inşallah.

Havinim güzel annem maşallah :nazar: Allah seni inandırsın içimden kız diye geçirdim. Meleğinde hayırlı uzun günleriniz olsun inşallah. Nolur eksik etme bizleri duanda. Kocaman öpüldünüz:54:

ay bilmiyorum valla iyce sıkıldım artık bu lekeden 3 aydır böyle histereskopide oldum yok birşey çıkmadı bi düzene girmedi sürekli kahve geliyor
evet canım tüple bari şansımız var inş bu günleride atlatırız ben kendimi toparlayamamın sebebi bu kanama lar bi düzene girse tedaviye başlıcaz ama girmeyince çok sıkıntı yapıyor bana

slm arkadaslarr :16: havincigim tekrar tebrik ederimm :48: kizlar cok cadi oluyor sevimli olyur yanii :55:

kardesimin kizi var ayy o kadar tatliki annem anlatiyo cok seviyorum cokta aciyorum kolunu kirdi düsse bile gülüyor.
cok tatli masallahhh :nazar::nazar: avaz avaz bagirip abisinin üzerine gidip dövüyormus, aklinca abisini bagrarak korkutuyor cadiii :9::9:

ferhacigim, kac gün sonra gözlerim doldu inan hepimiz ayniyizz.benden sonra evlenen yiyenlerim bile dogurdular ben ise beklemedeyim hala.
ayni senin gibi etkilenmedigi saniyorlar aslinda cokta etkilenmiyorum. imrendigimi diyorum yanimda seviyorlar.

canim biricik kardesim cocuklarini benim yanimda sevmyirdu ben kiziyordum öp kokla sevmedigin icin agrima gidiyor diyordum.
oda abla sennin icin demiyordu tabiki :5::5::5:

ama yiyenim cok seviyordu onada hic kizmiyordum cünkü bebgi geliism geriligi var.tahlillerde cikmadi ama sara, hastaligindan süpeleniyor.
kisin cok hastaydi teyzeleri sürekli nöbet gecirdi. nöbet gecirdigi sirada beynine oksujen gitmeidgi icin hasarlar olusabiliryor.

tahlil yapmislar bise cikmamis ama secdelere kapandik DUA ettik :5::5: ayy agliyicam simdi icim doldu. ALLAHA hamd olsun daha iyi.

hani ben diyorum türkiyeye gitmek istemiyorum herkesler soruyor. :5::5: yiyenimde teyze bende gitmek istemiyorum memlekete herkes soruyor :5: niye kafasi kücük daha niye oturmuyor :14::14:
sali günü anesinin yanina gidicek ama cok cok cokk üzgünn :14::14::14: hep diyorumevet bnim derdim cok ama senin kadar aci cekmedim.
feriha, ben hayatimda evladina o kadar düskün anne daha görmedim :14::14: kahr olyuor oglnun o haline sürekli agliyor dua ediyor.
tek dayanagim RABBIM diyor. o yüzden ne kadar icim yanarsa yansin ALAHtan sagliklisini istiyorum canim :14::14:

haklisin rferiha banada bsata ailem olmak üzere cok sabirlisin diyo tabik bnede agliyorum her gece yatatga yattigim istemesemde gözlerimden yaslar süzülüyo ama elde bisey yok rabbim isterse olur para pul hic birse son dememede 9 haftaliken kürtac oldum kalp atisini duyamam gelisim olmamis bu bile umut rabbim umudumuzu kesmiyorz feriha negatifi görsen rabbim göstermesin amam yie insan toparlaniyo yine umutla hazirlaniyom bu sürecin sonucu insallah melegimizi saglikla kucamiza alacagiz bol bol dua edelim....

evet canim ne olursa olsun hayat devam ediyor :5: INSALLAH kisa zamanada saglikla bebgine kavusursun canim.

ALLAH birdaha o günleri göstermesin sana :48: kürtaj oldugunu bilmiyordum. bende bazen icim öyle doluyo öyle doluyo :14:
tv de bir bebk gördümmü bakiyorum gözaslarim akiyor. basimi yastiga koyuyorum gözyaslarim süzülüyor.

elimde degil özellikle adet günlerim yaklasinca cok fena oluyorum :2: :43: kader :43:

canım senin yazını okuyunca göz yaşlarıma hakim olamadım çünkü bende ilk denememde bebeğimi kaybettim kürtajla almışlardı nasıl hıçkıra hıçkıra ağlarken kürtaj oldum ben sonra sakinleştirici vermişler bana o günlerim gözümün önüne geldi bu hayatta hiç zorluk çekmemiştim ama bu evlat hasreti bana çok ağır geldi beni benlikten çıkardı herkez benim dimdik ayakta durduğumu sanıyor ama ben yerlerdeyim resmen ablamın hamile olduğunu öğrendim bana nasıl acı geldi bi yiğenimin olması ben nasıl giderim nasıl alırım o bebeği kucağıma
ben bebekten uzaklaştıkça benim yanımda bebek konuşuyor ablam benim etkilenmediğimi sanıyor ama kardeşini bitiriyor haberi yok allahım ona göstermesin evlat acısı
duadan başka yapabilcemiz hiç bişey yok tatlım çeken bilir

Burda hepimiz ayni duygularda ayni durumlari yasiyoruz benim kardesim yeni evlendi ve hemen hamile kaldi simdi kizi var bende o zamanlar cok kötü oldum ayda bir görebiliyorum uzakta simdide görümcem hamile ikinciye 3 aylik olmus bize yeni söylediler bunlara artik alisitim daha gecen hafta oldu dügüne gittik ordaki bayanlar bana baka baka konusuyorlardi duymamzliktan geldim amma duydum ay yazik bunun cocugu olmuyo gibi biseyler söylüyorlardi duydugumu anlayinca sustular oan okadar kötü oldumki anlatamam kendimi zor tutum dgün bitti arabaya bindigimde esim ne oldu Moralin bozuk gibi demesine kalmadi hickirilara boguldum o Kadar kötü oldum ama yine cok sükür ayaktayiz Zaman daha neleri gösterecek rabbim saglik versin kürtac oldugumda aglayarak narkoz verdiler ve aglayar kaltim hastanedekiler cok üzüldü durumuma gurbeteyim bide yabanci olduklari halde dayanamadilar rabbim birdaha gösstermesin son sinavimiz olsun dedgin gibi ceken bilir

Amin havincim inş hepımız görururuz o gunlerı...

canım rabbim meleğini korusun rabbim sağlıkla gelişip büyümesini gününde saatinde sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına almanı nasip eylesin inş

nasılsınız
havincim bugün bebeğini görmeye gittin inş güzel haberlerle gelirsin
ezgi canım çok mutlu oldum allah kucağına almayı nasip etsin
havincim kendi kalbin gibi pırıl pırıl bir dua etmissin tatlım ben hem okudum hem amin dedim ama hiç umidim kalmadı artık demekki diyorum benim alnımda evlat sahibi olmak yazmamış olacak olsa 3 tedavidede olurdu
ne hayata karsı bi yaasama sevincim kaldı ne gücüm evden dışarı hiç çıkmak istemiyorum
kızlar benim sürekli koyu kahve akıntı geliyor hiç kesilmedi hiç başınıza böyle birşey geldimi allahım dedin birini aştım tam derken birdaha çıkıyor doktorum hiç bişey bulamadı kesilmedi bi bana seninki pisklojik diyor doktorum çok sitreslisin diyor ama ondan felan değil hiç başınıza böyle birşey geldimi tedavi benim için gine bir ümit kapısı ama böyle devam ederse başlanmazmış offfff offffff

feriha canım bugün ben kontroldeyken 6 haftalık bebeğinin kalbi durmuş yarın kürtaj için gün alan bir kadınla tanıştım oda tüp bebek yaptırmış şöyle düşün canım 3 denemende olmadı az tutunma oldu yahutta hiç tutunma olmadı demekki bu tutunma olup olmamasında bir hayır varmış o tedavilerinde tutunma olsaydı belkide sağlıksız gebelik sonucu allah kimseye yaşatmasın bebeğini kaybede bilirdin bunların çok örnekleri var şimdi senin yapman gereken tamamen stressiz bir şekilde yeniden yola çıkman stres yapınca yumurtalıklardan rahime herşey etkileniyo çünkü bu aşamada kendine çok dikkat et neden niçin sorularını kendine sorma canım rabbim nasip edeceği zamanı bizden dahi iyi bilir sen kendini bu konuda fazla üzme hep vakti saati tez zamanda olsun diye dua et canım benim yumurtalıkta ur tesbit edildiğinde benimde kanamam hiç kesmemişti ben neden bu oluştu diye çünjü kafama çok takmıştım sen bıraz kendini rahatlat canım değişik meşkaleler bul kafanı değişik işlerle oyala ve terapi olmnuş gibi yeniden yola çık yoksa bu şekilde dahada yıpranırsın bu yolda en olmaması gereken şey stres canım stres bize bu yolda çok şeye maal oluyo çünkü rabbim içine serinlik versin rabbim hayırlısıyla çıkacağın yeni yolda tez vakitte bebeğine kavuştursun seni bu bekleyişlerin son olsun canım

MASALLAHH canim :nazar::nazar::nazar: ALLAH anali babali etsinn uyy bir cim cimemiz olucak :emir_bebek::emir_bebek:
darisi bizleirn basina INSALLAHHH

canım çok güzel bi haber bu inanki içimden daha bugün geçirdim kesin kız haberiyle gelecek diye.çok mutlu oldum Allahım sağlık versin size saatinde vaktinde kucağına almayı nasip etsin rabbim.

masallah havin melegini saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. darisi hasretle meleklerini bekleyen annelere.aminnn

Havinim güzel annem maşallah :nazar: Allah seni inandırsın içimden kız diye geçirdim. Meleğinde hayırlı uzun günleriniz olsun inşallah. Nolur eksik etme bizleri duanda. Kocaman öpüldünüz:54:

havincim tebrik ederim prenses mi geliyor çok sevindim:118::118::118::118::118:

sevgili kader arkadaşlarım canlarım benim rabbim hepinizden razı olsun güzel dilekleriniz için her gece yatmadan hepinize dualar edip yetıyorum elimden tek gelen siz kalbi güzel kader arkadaşlarıma dua etmek rabbim tez vakitte fazla bekletmeden doldursun kucaklarınızı inş rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin

dilakız kardeşiminde ablamında kızları var görsen yersin onları onlara ayrı bir düşkünlüğüm vardı rabbimde gönlümüze göre verdi zaten eşim yatmadan git kızımızı görde gel demişti gerçektende öyle oldu rabbim hayırlısıyla kucağıma aldığım günüde gösterir inş en kısa sürede de sizlerin hamiş haberlerini okurum inş

evet canim ne olursa olsun hayat devam ediyor :5: INSALLAH kisa zamanada saglikla bebgine kavusursun canim.

ALLAH birdaha o günleri göstermesin sana :48: kürtaj oldugunu bilmiyordum. bende bazen icim öyle doluyo öyle doluyo :14:
tv de bir bebk gördümmü bakiyorum gözaslarim akiyor. basimi yastiga koyuyorum gözyaslarim süzülüyor.

elimde degil özellikle adet günlerim yaklasinca cok fena oluyorum :2: :43: kader :43:

aminnn insallahhh rabbim bütün isteyenlere verrir insallah evet bende adet dönemlerinde cok kötü oluyorum cok duygusaloluyorum disari karsida cok Güclü gözüküyorum bazen kalbim aciyor bu gün annemle konussuyordum annme türkiyede annemle konusurken cok kötüydüm belli etmedim agliyordum anne anlamzmi Cabuk toparladim üzülmesin annem diye kardesim izne gidecek evleneli 1 sene oldu hamile kaldigi icin ben evleneli 5 sene oldu cok sükür maddi durumumuz iyi ama izine gittimde hep doktorlara gittigim icin hep göz yyasii ile gecer bi an kendi iznlerim aklima geldi hayirlisi artik kaderde ne varsa onu yasiyoruz hayirlisi herseyin

Burda hepimiz ayni duygularda ayni durumlari yasiyoruz benim kardesim yeni evlendi ve hemen hamile kaldi simdi kizi var bende o zamanlar cok kötü oldum ayda bir görebiliyorum uzakta simdide görümcem hamile ikinciye 3 aylik olmus bize yeni söylediler bunlara artik alisitim daha gecen hafta oldu dügüne gittik ordaki bayanlar bana baka baka konusuyorlardi duymamzliktan geldim amma duydum ay yazik bunun cocugu olmuyo gibi biseyler söylüyorlardi duydugumu anlayinca sustular oan okadar kötü oldumki anlatamam kendimi zor tutum dgün bitti arabaya bindigimde esim ne oldu Moralin bozuk gibi demesine kalmadi hickirilara boguldum o Kadar kötü oldum ama yine cok sükür ayaktayiz Zaman daha neleri gösterecek rabbim saglik versin kürtac oldugumda aglayarak narkoz verdiler ve aglayar kaltim hastanedekiler cok üzüldü durumuma gurbeteyim bide yabanci olduklari halde dayanamadilar rabbim birdaha gösstermesin son sinavimiz olsun dedgin gibi ceken bilir

afras canım böyle konuşanları rabbime havale et 14 yıl boyunca ben bunların nicesini duydum eşime bişey yansıtmadım her gece yaştığımın iki kenarı göz yaşlarıma şahit oldu insanlar konuşur hep konuşacak laf olsun yeterki olmaz neden olmadı kesin olmuyo türünde oluncada oluyomuş ama neden bukadar bekledinizki yani konuşana laf çok çoğunu duymayın bile canım dış etkenler bu durumda üzmesin sizi ben mesela bazı şeyleri kabullendim heralde eşimden kaynaklı 3 yıl ablamın oğlunu evladım gibi baktım o bana terapi olmuştu inş rabbimin izniyle bu zor günleri atlatıp inş meleklerinizi kucağınıza almak için gün sayarsınız canım tek duam bu

dilakız kardeşiminde ablamında kızları var görsen yersin onları onlara ayrı bir düşkünlüğüm vardı rabbimde gönlümüze göre verdi zaten eşim yatmadan git kızımızı görde gel demişti gerçektende öyle oldu rabbim hayırlısıyla kucağıma aldığım günüde gösterir inş en kısa sürede de sizlerin hamiş haberlerini okurum inş

AMINN canim :48: kiziniz kulaga hos geliyo :16: ALLAH anali bali büyütsün kizinizi :emir_bebek:

babasi görmedimi kizini nazli kizini :emir_bebek: havin ilk bahara cok sirin olur .agucuk yapar.
bebgini alir addalara gidersinn:10::10::16: :16:

AMINN canim :48: kiziniz kulaga hos geliyo :16: ALLAH anali bali büyütsün kizinizi :emir_bebek:

babasi görmedimi kizini nazli kizini :emir_bebek: havin ilk bahara cok sirin olur .agucuk yapar.
bebgini alir addalara gidersinn:10::10::16: :16:

canım işten izin alamadı ben yalnız gittim konbtrole oda dünden tenbihliyo kızımı görde gel diye sanki siparişi vermiş alıp gelcem ama içine doğmuştu rabbimde gönlümüze göre verdi canım o günleride rabbim gösterir inş

canım darısı başınıza çok dua ediyom inş rabbim bu bekleyişlerinizi son bekleyiş eyler

aminnn insallahhh rabbim bütün isteyenlere verrir insallah evet bende adet dönemlerinde cok kötü oluyorum cok duygusaloluyorum disari karsida cok Güclü gözüküyorum bazen kalbim aciyor bu gün annemle konussuyordum annme türkiyede annemle konusurken cok kötüydüm belli etmedim agliyordum anne anlamzmi Cabuk toparladim üzülmesin annem diye kardesim izne gidecek evleneli 1 sene oldu hamile kaldigi icin ben evleneli 5 sene oldu cok sükür maddi durumumuz iyi ama izine gittimde hep doktorlara gittigim icin hep göz yyasii ile gecer bi an kendi iznlerim aklima geldi hayirlisi artik kaderde ne varsa onu yasiyoruz hayirlisi herseyin

aynen canimm kaderimizde ne yazilmissa onlari yasamak zorundayiz. bizde gecen sene gittik ayy orda bura kaldik sürünüdük resmen tedavi icin. :5: ayy gurbette tedavi olmak daha zormus :5: evin gibisi yok :19:
tüp yaptirdim ama ayy cok köt günlerdi herife bir birimize düstük. cok asiri kiskanc yemin ettim seninle birdaha türkiyeye gelmiyicem.
orda anormal kisanclik krizlerie giriyor.
annem cok üzülüyor o kadar cektin orda burda kaldin o kadar cile cektin bari tutsaydi diyor. annem cok üzülüyor. ben hislerimi hic belli etmiyorum.
bunda bir hayir varmis diyorum ama :5: icim yaniyor onlarüzülmesin diye acimi hep icime gömdüm.ablamin gecen sene torunu oldu. bu bahsettigim yiyenim.
bende hayirli olsun diye ablami aradim cevap vermedi cok agamis cokk :5: benim yok diye. ailelerimizde cok üzülüyor.
sen nerde yasiyorsun ??

afras canım böyle konuşanları rabbime havale et 14 yıl boyunca ben bunların nicesini duydum eşime bişey yansıtmadım her gece yaştığımın iki kenarı göz yaşlarıma şahit oldu insanlar konuşur hep konuşacak laf olsun yeterki olmaz neden olmadı kesin olmuyo türünde oluncada oluyomuş ama neden bukadar bekledinizki yani konuşana laf çok çoğunu duymayın bile canım dış etkenler bu durumda üzmesin sizi ben mesela bazı şeyleri kabullendim heralde eşimden kaynaklı 3 yıl ablamın oğlunu evladım gibi baktım o bana terapi olmuştu inş rabbimin izniyle bu zor günleri atlatıp inş meleklerinizi kucağınıza almak için gün sayarsınız canım tek duam bu

haklisin havin rabbim neylerse güzel eyler herseyde hayir var ben kimseye birsey anlatmma birazda milletin meraki sorduklerind arabbim verirse olur diyorum yada yi niyetli gibi yaklasip soranlar bile oluyor amam meraktan kimde sorun diye genelikle sesiz klirim ama eve gelince üzülüyorum anlamamzliktn ve duymmazliktan geliyorum insallah havim rabbim duani Kabul eder hamilelerin duasi Kabul olur sende benim dualarimdasin rabbim saglikla melegini kucagina almayi nasip etsin aminnnnn

canım işten izin alamadı ben yalnız gittim konbtrole oda dünden tenbihliyo kızımı görde gel diye sanki siparişi vermiş alıp gelcem ama içine doğmuştu rabbimde gönlümüze göre verdi canım o günleride rabbim gösterir inş

canım darısı başınıza çok dua ediyom inş rabbim bu bekleyişlerinizi son bekleyiş eyler

ALLAH razi olsun canim :48: kucagina almakta nasip olur INSALLAHH :16: kizlar babaya daha düskün olurmus. senin kiz ansil olucak acaba:26:
bebek sahibi olmak bana cok uzak gibi geliyo.evleniyorlar hemen hamile kalanlara hayret ediyorum ne kadar kolay hamile kaldi diyorum :26:
ALLAH icin hic bir sey zor degil.
benim yiyenimde teyze bende saglikli cocuklara imreniyorum. arkadasin 3 cocugu var 3 de saglikli cok sasiriyorum.
ne büyük nimet 3 de saglikli. bi bebgin saglikli olmsi benim icin mucize diyor :5:

RABBIM saglikli evlatlar nasip etsin :emir_bebek:

aynen canimm kaderimizde ne yazilmissa onlari yasamak zorundayiz. bizde gecen sene gittik ayy orda bura kaldik sürünüdük resmen tedavi icin. :5: ayy gurbette tedavi olmak daha zormus :5: evin gibisi yok :19:
tüp yaptirdim ama ayy cok köt günlerdi herife bir birimize düstük. cok asiri kiskanc yemin ettim seninle birdaha türkiyeye gelmiyicem.
orda anormal kisanclik krizlerie giriyor.
annem cok üzülüyor o kadar cektin orda burda kaldin o kadar cile cektin bari tutsaydi diyor. annem cok üzülüyor. ben hislerimi hic belli etmiyorum.
bunda bir hayir varmis diyorum ama :5: icim yaniyor onlarüzülmesin diye acimi hep icime gömdüm.ablamin gecen sene torunu oldu. bu bahsettigim yiyenim.
bende hayirli olsun diye ablami aradim cevap vermedi cok agamis cokk :5: benim yok diye. ailelerimizde cok üzülüyor.
sen nerde yasiyorsun ??

evet biz ailemizide düsünmeliyiz annelerimiz hastalansa acaba benim yüzümdenmi diye düsünüyoruz ben avusturyada kaliyorum ama bende artik karaliyim Burda yaptiracam izninde doktora gitmicem ailemi ve kendimi cok üzüdüm sen nerde kaliyorsun canim?

haklisin havin rabbim neylerse güzel eyler herseyde hayir var ben kimseye birsey anlatmma birazda milletin meraki sorduklerind arabbim verirse olur diyorum yada yi niyetli gibi yaklasip soranlar bile oluyor amam meraktan kimde sorun diye genelikle sesiz klirim ama eve gelince üzülüyorum anlamamzliktn ve duymmazliktan geliyorum insallah havim rabbim duani Kabul eder hamilelerin duasi Kabul olur sende benim dualarimdasin rabbim saglikla melegini kucagina almayi nasip etsin aminnnnn

canım sanırsın sana soru soran kadınların hepsi doktor bende yahutta eşimde sorun var desem tedavimi edecekler yok tanıdığım kim varsa hepsine ağızdan ağıza yayacaklar ondan öyle kadınları takmaya değmez ben ilk yıllar çok taktım çok içime attım baktımki bunların susacağı yok hatta kimileri kalkta daha 3 aylık evliyim bizim buralarda bacayı tüttürmeyen gelin babasının evine gider diye hakaret dolu laflar bile işittim canım ondan takma azı olan konuşuyo ama ne konuştuğunu bilmiyo eskilerimiz derki bekara kız boşamak kolaydır çünkü adı üzerinde bekar çocuğu olan kadının konuşmasıda aynı onlar aynı sıkıntıyı yaşasa rabbim vermesin acaba seni öyle konuşturma yolunu seçermi kendide bir köşede durur aman kimse beni görmesin bebek konusu açılmasın diye bekler ondan böyle insanlar için üzülmeye değmez rabbime havale et

canım ben bu topiğe yazmaya başladığım günden sizlerle arkadaş olduğum günden beri hep duamdasınız hiç duamdan eksik etmiyom sizleri inş dualarımız kabul olur vakti saatine denk gelirde

Kızlar yazdıklarınızı okudum. Hepimizin yaşadığı şeyler bunlar malesef. Çünkü insanlar boş. Hayatları gibi beyinleri de boş. Başkalarının hayatlarına burun sokmaya bayılırlar. Sallayın gitsin. Onlar bana üzülsünler bebeğim olmuyo diye çok şükür benim tedavi imkanım var bende onların beyinsizliğine üzülüyorum tedavisi bile yok :32::32::32: ben hamile kaldığımda banda kim tedavi oldu eşin mi sen mi diye soranlar oldu nekadar acımasızca değilmi? Ve çok yakın arkadaşım ben tüp tedavisindeyken hamile kaldı. Bende tedaviden kimseye bahsetmedim bi kaç kişi dışında. Bu süre zarfında kimseyle ve o arkadaşımla görüşmemiştim. Ve daha sonra kulağıma onu kıskandığım için görüşmediğimi söylediği geldi. Hiç bişey demedim ve bi daha hiç görüşmedim. Yani bu örnekler çooook. Hiç canınızı sıkıpta psikolojinizi bozmayın. Ayy ne çok yazasım geldi. Sonuç olarak böyle düşüncesiz insanları çok dert etmeyin önemli olan sizsiniz

Son düzenleme:
evet biz ailemizide düsünmeliyiz annelerimiz hastalansa acaba benim yüzümdenmi diye düsünüyoruz ben avusturyada kaliyorum ama bende artik karaliyim Burda yaptiracam izninde doktora gitmicem ailemi ve kendimi cok üzüdüm sen nerde kaliyorsun canim?

ayyy bu kadarmi olur bende cok kararliyim türkiyede tedavi olmamaya :5: büyük konusmakta istemiyorum ama hic düsünmüyorum :19:

ben isvicrede yasiyorum. birse sorucam benim doktor cekoslavakyaya önerdi yani cek cumhuriyetini orda tüp bebk tedavis cok basarili oluyormus
hic duydunmu ? orda embriyoyu 6 hafta disarida birakiyormuslar o yüzden daha iyi tutuyormus :31:

bende güldüm bebek bir bucuk aylik oluyor o zaman ayy cok komik bir bucuk aylik bebgi koyuyorlarmis :52::52:
ben daha önce 3 aylik koysalar bile tutmaz demistim. bu gidisle 3 ayliga kadar bile bekletirler :9::9:

Back