• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

AMINN canimm :16: ne kadar üzülürsem üzüliyim ne kadar aglarsam agliyim hep hakkimdan hayirlsiini dilyiorum.
ama hayirlisiylada olsun diyorum inan anlatmakla olmuyor yasamak lazim. cok güzel yalanci cennet gibi yemyesil yesilin her tonu var :16:
en güzel yerlere gitsemde tekne gezileriyle o muhtesem manzaralari görsemde kendimi hep yanliz hissediyorum.

bana ait duygusu yok yabanci gibi hissediyorum zatende yabancyim bunlar icin :31: belirli bir zamandan sonra o cekiciligini kaybediyor isvicre bunu herkes diyor
kader kismet en cok zamanim geciyor diye üzülüyorum :39:

sen as eriyormusun canin ilk ne cekti??:56::56:

canım ne yapacaksın kendini orda yabancıda hissetsen orada yaşamak zorundasın rabbim hayırlısıyla kucağını doldururda o yabacılıkta yoldaşın olur

canım ilk aklıma kiraz gelmişti aylarca mayıs gelsin diye bekledim 2 haftadır kana kana yiyom öyle yemek canım pek çekmiyo bide lokum canım çok istemişti halada yiyom yani

amin canım Allah gönlümüze göre versin hayırlısını nasip etsin inşallah.

AMIN hayirlisi anali babli olsun hep ALAH VE RESULULLAH yolunda giden evlatlar nasip etsin bana diyorum :16::16:
burda cocuk yetisdirmekte zor.

canım sen ibadetini allah rızası için yap istersen çölde yap tabiki sizinki bizim yaptığımıza nazaran daha değerli çünkü dili dini ayrı olan insanların içinde açan bir çiçek gibisiniz rabbim yaptığınız ibadetleri kabul buyursun inş canım

kız gel inş kısmet olurda gelirsin canım

belki yaslaninca dermisimm :1: evet ben evde daha mutluyum disari cikiyorum herkesleryabanci ayri dil konusuyor dinleri ayri zaten.
pek disari vurmuyorlar ama müslümanlara kar ön yargiarida var bende teseddürlüyüm buraya ait olmadigimi her an hissediyorum.
ALLAH hepimizin ibadetlirini kabul etsinn :16:

üzerinize afiyet ne zaman pc basina gecsem sag umuzum ve kolum agiriyor ve sürekli uyusuyorr

canım ne yapacaksın kendini orda yabancıda hissetsen orada yaşamak zorundasın rabbim hayırlısıyla kucağını doldururda o yabacılıkta yoldaşın olur

canım ilk aklıma kiraz gelmişti aylarca mayıs gelsin diye bekledim 2 haftadır kana kana yiyom öyle yemek canım pek çekmiyo bide lokum canım çok istemişti halada yiyom yani

himm bende kiraz cok severim tv de izledim cikmis tam mevsimi hemde vitaminli :56::56:
lokummu hic duymamistimm :9: hamilelikte cani lokum ceken ayfiyet olsunn :16:

evet yoldas olsun annesine aslinda ben genelde pozitifimdir güler yüzlüyümdür ama ne zaman bir bebk görsem cok üzülüyorum
hüzünleniyorum en zayif noktamiz bir an önce gelselerde bende hayatimi dolu dolu yasiyim :6:

önce sağlık diliyorum elbet Allahtan sonra gönlümdeki muradı ama bi yerde patlak veriyor işte Allah sabır versin ne diyim.

canım rabbimin izniyle inş herşey yoluna girer sen düşünüpte kendini fazla üzme rabbim hayırlı kapılar açsın hep sana

canlar bana müsaade Allah rahatlık versin hayırlı geceler...

canım sanada hayırlı geceler rabbime emanet ol

himm bende kiraz cok severim tv de izledim cikmis tam mevsimi hemde vitaminli :56::56:
lokummu hic duymamistimm :9: hamilelikte cani lokum ceken ayfiyet olsunn :16:

evet yoldas olsun annesine aslinda ben genelde pozitifimdir güler yüzlüyümdür ama ne zaman bir bebk görsem cok üzülüyorum
hüzünleniyorum en zayif noktamiz bir an önce gelselerde bende hayatimi dolu dolu yasiyim :6:

canım bende var bir anormallik zaten çanımın çektiği şeye bak herkes tatlı börek canı ister benim lokum

canım rabbimin izniyle uzak değil bana o kadar ulaşılmaz geliyodu rabbim nasip etti inş sizlerede tez vakitte nasip edecek can yoldaşlarınızı

AMIN hayirlisi anali babli olsun hep ALAH VE RESULULLAH yolunda giden evlatlar nasip etsin bana diyorum :16::16:
burda cocuk yetisdirmekte zor.

belki yaslaninca dermisimm :1: evet ben evde daha mutluyum disari cikiyorum herkesleryabanci ayri dil konusuyor dinleri ayri zaten.
pek disari vurmuyorlar ama müslümanlara kar ön yargiarida var bende teseddürlüyüm buraya ait olmadigimi her an hissediyorum.
ALLAH hepimizin ibadetlirini kabul etsinn :16:

üzerinize afiyet ne zaman pc basina gecsem sag umuzum ve kolum agiriyor ve sürekli uyusuyorr

canım o yabancılar içinde ne güzel tesettürünle parlıyan bir inci gibisin senin değişikliğin onlarada belki ilham olur belli olmaz

canım acaba yazmaktan kaynaklı olabilirmi inş bır sıkıntı yoktur geçici bir durumdur rabbim şifa versin

canım bende var bir anormallik zaten çanımın çektiği şeye bak herkes tatlı börek canı ister benim lokum

canım rabbimin izniyle uzak değil bana o kadar ulaşılmaz geliyodu rabbim nasip etti inş sizlerede tez vakitte nasip edecek can yoldaşlarınızı

Senin hamileligine hepimiz cok sevinmistik o duygulari RABBIM bizlerede nasip etsinn :49::49:
anlimizda ne yazilmissa onu görürüz yasariz canim. senin yumurcak cani farkli seyler cekmis . ee onada böylesi yakisirr :16::16:

canim kolumun agrisi costu, uyusmaktan vaz gecmiyor :39: bende yazmakatan vaz gecmiyorum :24:

ben cikicam kendine ve bebgine iyi bak RABBIME emanet ol :49: hayirli geceler

bu arada bizim diger hamile kizlar ne alemde dogurdularmi acaba :26::26:
kedi dogurmustu bebkleri nasil oldu acaba :26:

dilakız canım ben müsade istiyom başımın ağrısı nı unutmak için pc oturdum ama yok banamısın demiyo ben gidip yatayım canım yarın görüşürüz inş öpüyom seni rabbime emanetsin

Senin hamileligine hepimiz cok sevinmistik o duygulari RABBIM bizlerede nasip etsinn :49::49:
anlimizda ne yazilmissa onu görürüz yasariz canim. senin yumurcak cani farkli seyler cekmis . ee onada böylesi yakisirr :16::16:

canim kolumun agrisi costu, uyusmaktan vaz gecmiyor :39: bende yazmakatan vaz gecmiyorum :24:

canım inş sizinde hamile haberlerinizle ben mutluluktan ağlıyacağım kızlar arada görünüp kayboluyolar inş hepsi iyidir merak ettiğimizide onları unutmasınlar

canım aynı anda müsade istemişiz sanada hayırlı geceler rabbim şifanı versin görüşürüz

canım o yabancılar içinde ne güzel tesettürünle parlıyan bir inci gibisin senin değişikliğin onlarada belki ilham olur belli olmaz

canım acaba yazmaktan kaynaklı olabilirmi inş bır sıkıntı yoktur geçici bir durumdur rabbim şifa versin

yazi yazdigimda olyuor hizli is yaptigimdada acele bulasik yikmak istiyorum kendimi kasiyorum heralde o zaman bile uyusur benim kl biraz nazik.
müslüman oldugum icin onur duyuyorum. bunlarin bazi toplu bayram törenleri olur oralara gitmem. inan bazen basi örtülü olarak bir tek ben oluyorum.
burdaki müslümanlarda tuhaf cok fazla kapali yok. olsa bile karabalik yerlere gitmiyorlar.
mesela turustik yerlere gidiyroum aralarina karisiyorum.
parka, alisveris merkezlerine böyle yerlere gidiyorum. tekne gezilerine katilmistik 2 yil önce. müslümanlar basi örtülü görsünki onlarda aska gelsinler
gezilere katisinlar diyorum.

canım inş sizinde hamile haberlerinizle ben mutluluktan ağlıyacağım kızlar arada görünüp kayboluyolar inş hepsi iyidir merak ettiğimizide onları unutmasınlar

canım aynı anda müsade istemişiz sanada hayırlı geceler rabbim şifanı versin görüşürüz

müsade senin canim :42::42: hayirli haberlerini bekliyruz kizlarin . sagol canim

güle güle :3::3:

iyiler cnm artık vdeler.şimdilik rahatız bakalım

Oyy maşallah size. Oğluşunu severim sağsalim kucağına alırsın inşallah. Ne zor süreçlerden geçtik doğumun kolay olur inşallah

asilcim tşk ederim canımm..seninde tedavin hayırlı olsun. dualarım sizinle..

dilakız inş.hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. rabbim herkesin kucağını doldursun. burdaki herkes ve tüm evlat isteyenler benim dualarımda..

havincim ewt benim bulantılarım geçti .rahat geçio elhamdülillah. seninkide geçer yakında bişey kalmaz.kilo durumları nasıl?

iyiler cnm artık vdeler.şimdilik rahatız bakalım
Canım benim çok şükür düze çıktınız maşallah. En büyük imtihanınız yaşanmış bitmiş olsun inşallah . Bundan sonra sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun kuzucukların
asilcim tşk ederim canımm..seninde tedavin hayırlı olsun. dualarım sizinle..

Bende teşekkür ederim canım sende çok sağol güzel dileklerin için. Sizin gibi melek annelerinde duasıyla bizlerde kuzucuklarımıza kavuşacaz inşallah

Son düzenleme:
Bebeğimiz olsun nasılsın? Moralini düzelttin mi biraz?Sıkıntı yok inşallah

Havinim nerelerdesin bende senden haber alacam diye merakla açtım yoksun kiiiii:26:

Bebeğimiz olsun nasılsın? Moralini düzelttin mi biraz?Sıkıntı yok inşallah

Havinim nerelerdesin bende senden haber alacam diye merakla açtım yoksun kiiiii:26:

daha iyiym cnm şimdi eşim üzerinde kendi çapımızda bitkisel tedaviye başladık aktarın gösterdiği yoldan gittik diyim 1 ay 1 hafta oldu yarın test yaptırcaz tekrar umarım fark etmiştir cnm siz hiç denediniz mi?

slm arkadaslar :16::16:

herif geldi yemek yedik :56: pc basina oturdu anca elinden alabildim

arkadaslar gelmistir diyorum bugün onlari bos ver diyo :35::52:

ciddi ciddi sizi kiskaniyo :18:

Back