bnmkide küstü gittiii :)))
İyi olmana sevindim. Dahada iyi ol inşallah. Hadi inşallah yarın güzel sonuçlar alırsında moral depolarsın. Bi ara keçi boynuzu falan yedik kendi çapımızda yaptık bişeyler ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra hesabıdaha iyiym cnm şimdi eşim üzerinde kendi çapımızda bitkisel tedaviye başladık aktarın gösterdiği yoldan gittik diyim 1 ay 1 hafta oldu yarın test yaptırcaz tekrar umarım fark etmiştir cnm siz hiç denediniz mi?
slm arkadaslar
herif geldi yemek yedikpc basina oturdu anca elinden alabildim
arkadaslar gelmistir diyorum bugün onlari bos ver diyo
ciddi ciddi sizi kiskaniyo :18:
A.s canım. Eşler öyle arada takacak bişi bulurlar böyle ne diyek Allah başımızdan eksik etmesin. Bana gelince bi değişiklik yok ilaçlarımı içiyorum p.tesi kontrol var duruma göre transfer günüm belli olacak hayırlısıyla. Yeniden bi telaşa başladık bakalım Rabbim bu sefer ol demiştir inşallahkedi, bebklerin evlerine gelemesine sevindimm
bebegimizolsun, moralin düzelmis ALLAH daha iyi etsinnpozitif olman her zaman daha iyidir.
masallah bak burcu, arkadasimiz ne kadar poozitif ve ne kadar inancli öyle 1, 2 arkadasin olursa senin icin cok iyi olur.
daha cok gencsin canim kendine dikkat et. üzüntü insani her derde koayr ALLAH korusun
asi, sen nasilsin neler yaptinn :26:
küstümü :26: nereye gitti :18: hay ALLAH tartistinzmi özel olmasa anlt rahatlarsin
İyi olmana sevindim. Dahada iyi ol inşallah. Hadi inşallah yarın güzel sonuçlar alırsında moral depolarsın. Bi ara keçi boynuzu falan yedik kendi çapımızda yaptık bişeyler ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra hesabı
A.s canım. Eşler öyle arada takacak bişi bulurlar böyle ne diyek Allah başımızdan eksik etmesin. Bana gelince bi değişiklik yok ilaçlarımı içiyorum p.tesi kontrol var duruma göre transfer günüm belli olacak hayırlısıyla. Yeniden bi telaşa başladık bakalım Rabbim bu sefer ol demiştir inşallah
İyi olmana sevindim. Dahada iyi ol inşallah. Hadi inşallah yarın güzel sonuçlar alırsında moral depolarsın. Bi ara keçi boynuzu falan yedik kendi çapımızda yaptık bişeyler ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra hesabı
A.s canım. Eşler öyle arada takacak bişi bulurlar böyle ne diyek Allah başımızdan eksik etmesin. Bana gelince bi değişiklik yok ilaçlarımı içiyorum p.tesi kontrol var duruma göre transfer günüm belli olacak hayırlısıyla. Yeniden bi telaşa başladık bakalım Rabbim bu sefer ol demiştir inşallah
yok hayatım tartışmadık o odaya gitti uyumayaa :)))
iyi bari bende heriften en az 2 saat sonra yataga gidiyorum. gec yatiyorum gec kalkiyorum ne yapiyim zaman gecmiyor erken kaldigimda
bendensin şekerim bende öyle düşünüyorummm geç yatıp geç kalkıyorum sabah 4tte uyuyup 8 olmadan kalktım bugün hala uyumadım sabahta erken kalkıcam(( :)
bebegimizolsun ben cikyiorum hadi hayirli gecelerrr
bende endişelenmeye başladım havin adına umarım herşey yolundadır ben cinsiyetini öğrenir hemen gelir diy hayal etmiştim çok merak ediyorummm:18::18::18:
havin nerdesinnmersk ediyoruz senii
iyiler cnm artık vdeler.şimdilik rahatız bakalım
asilcim tşk ederim canımm..seninde tedavin hayırlı olsun. dualarım sizinle..
dilakız inş.hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. rabbim herkesin kucağını doldursun. burdaki herkes ve tüm evlat isteyenler benim dualarımda..
havincim ewt benim bulantılarım geçti .rahat geçio elhamdülillah. seninkide geçer yakında bişey kalmaz.kilo durumları nasıl?
Bebeğimiz olsun nasılsın? Moralini düzelttin mi biraz?Sıkıntı yok inşallah
Havinim nerelerdesin bende senden haber alacam diye merakla açtım yoksun kiiiii:26:
bebegimizolsun ben cikyiorum hadi hayirli gecelerrr
canım benim doktor yoğun olunca randevuyu cumaya aldım yarın kontrolum teyzesi yeğeninle yarın görüş günümüz bakalım nakadar büyümüş kuzucuk
asilim adım adım sende meleğine yaklaşıyorsun rabbim bu sefer inş önce göbüşünü sonrada kucağını sağlıklı hayırlı evlatla doldurur
Kız ne diyim Allah canına almaya emi. Öyle merakla bekledim seni korktumda allahım korusun. Neyse ki sıkıntı yok geç olsun güç olmasın. Yarın görürsün inşallah meleğini ama fırsat bulur bulmaz yaz tamam mı? Kuzucum bana gelince evet yaklaşıyoruz çok şükür ama niye bilmem bi heyecan yok içimde. Yaşadığım travmadan mı nedir korkuyorum . İlkinde yoktu böyle olumsuz düşünmek değilde çokta olumlu değilim nedense. Umut edemiyorum. Heralde alıştım hamile olamamaya hamile olabilme ihtimali yakın gelmiyor. Kimseyede belli etmiyorum ama çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?