Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

kedi, bebklerin evlerine gelemesine sevindimm

bebegimizolsun, moralin düzelmis ALLAH daha iyi etsinn pozitif olman her zaman daha iyidir.

masallah bak burcu, arkadasimiz ne kadar poozitif ve ne kadar inancli öyle 1, 2 arkadasin olursa senin icin cok iyi olur.

daha cok gencsin canim kendine dikkat et. üzüntü insani her derde koayr ALLAH korusun

asi, sen nasilsin neler yaptinn :26:

İyi olmana sevindim. Dahada iyi ol inşallah. Hadi inşallah yarın güzel sonuçlar alırsında moral depolarsın. Bi ara keçi boynuzu falan yedik kendi çapımızda yaptık bişeyler ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra hesabı
slm arkadaslar

herif geldi yemek yedik pc basina oturdu anca elinden alabildim

arkadaslar gelmistir diyorum bugün onlari bos ver diyo

ciddi ciddi sizi kiskaniyo :18:

A.s canım. Eşler öyle arada takacak bişi bulurlar böyle ne diyek Allah başımızdan eksik etmesin. Bana gelince bi değişiklik yok ilaçlarımı içiyorum p.tesi kontrol var duruma göre transfer günüm belli olacak hayırlısıyla. Yeniden bi telaşa başladık bakalım Rabbim bu sefer ol demiştir inşallah

inş cnm sağ salim hayırlı sonuçlar alalım inş

aaaaa masallahhh hadi hayirlisi canimm bu sefer sende mutluluk yasarsin hayirli haberi alirsin INSALLAHHHH

iyi bari bende heriften en az 2 saat sonra yataga gidiyorum. gec yatiyorum gec kalkiyorum ne yapiyim zaman gecmiyor erken kaldigimda

bendensin şekerim bende öyle düşünüyorummm geç yatıp geç kalkıyorum sabah 4tte uyuyup 8 olmadan kalktım bugün hala uyumadım sabahta erken kalkıcam (( :)

bende endişelenmeye başladım havin adına umarım herşey yolundadır ben cinsiyetini öğrenir hemen gelir diy hayal etmiştim çok merak ediyorummm:18::18::18:

bendensin şekerim bende öyle düşünüyorummm geç yatıp geç kalkıyorum sabah 4tte uyuyup 8 olmadan kalktım bugün hala uyumadım sabahta erken kalkıcam (( :)

oo bayagi gec uyumussun ben 2 olmadan yataga gitmeye calisiyrum. bazen hemen uyurum bazende 5 kadar bile uyanik kaliyorum.
öglene dogru kalkyiorum biz öglenleri kahvalti yapiyoruz. bögrek yumurta yapyiorum aksam yemek yiyoruz.
bu yüzden erken kalkmama gerek yok

bende endişelenmeye başladım havin adına umarım herşey yolundadır ben cinsiyetini öğrenir hemen gelir diy hayal etmiştim çok merak ediyorummm:18::18::18:

havin nerdesinn mersk ediyoruz senii

canılarım dün topikte yazdım ama gözden kaçmış kontrolum cumaya ertelenmişti yarın nasipse doktor kontrolum dua edinde yeğeninizin cinsiyetinide öğreneyim bakalım kuzum ne kadar büyümüş inş sağlıklı gelişiyodur kuzucuğum

iyiler cnm artık vdeler.şimdilik rahatız bakalım

canım benim meleklerinin iyi olmasına sevindim rabbim dahada iyi eylesin sağlıklı sıhatli büyüsün kuzucuklar

canım bulantı konusunda günüm günüme uymuyoki bazen çok rahat oluyom bazende çok bulanıyo ama olsun hiç şikayetci değilim rabbim bu günleri gösterdiya inş sağlıkla kucağımızada aldığımız günleri gösterir canım kilo şöyle aldım bel kısmım bıraz kalınlaştı ve göğüslerim şişti onun haricinde vucudumda bir değişiklik olmada o bölgelerden aldımsa 1 2 kilo aldım sende kilo durumları nasıl senin göbüş azda olsa çıkmıştır şimdi

Bebeğimiz olsun nasılsın? Moralini düzelttin mi biraz?Sıkıntı yok inşallah

Havinim nerelerdesin bende senden haber alacam diye merakla açtım yoksun kiiiii:26:

canım benim doktor yoğun olunca randevuyu cumaya aldım yarın kontrolum teyzesi yeğeninle yarın görüş günümüz bakalım nakadar büyümüş kuzucuk

asilim adım adım sende meleğine yaklaşıyorsun rabbim bu sefer inş önce göbüşünü sonrada kucağını sağlıklı hayırlı evlatla doldurur

canım benim doktor yoğun olunca randevuyu cumaya aldım yarın kontrolum teyzesi yeğeninle yarın görüş günümüz bakalım nakadar büyümüş kuzucuk

asilim adım adım sende meleğine yaklaşıyorsun rabbim bu sefer inş önce göbüşünü sonrada kucağını sağlıklı hayırlı evlatla doldurur

Kız ne diyim Allah canına almaya emi. Öyle merakla bekledim seni korktumda allahım korusun. Neyse ki sıkıntı yok geç olsun güç olmasın. Yarın görürsün inşallah meleğini ama fırsat bulur bulmaz yaz tamam mı? Kuzucum bana gelince evet yaklaşıyoruz çok şükür ama niye bilmem bi heyecan yok içimde. Yaşadığım travmadan mı nedir korkuyorum . İlkinde yoktu böyle olumsuz düşünmek değilde çokta olumlu değilim nedense. Umut edemiyorum. Heralde alıştım hamile olamamaya hamile olabilme ihtimali yakın gelmiyor. Kimseyede belli etmiyorum ama çok korkuyorum.

Son düzenleme:

canım nedense 2. denemelerde hep aynı duyguları yaşıyoruz hep pozitif olumlu görünmeye çalışsamda içimde öyle fırtınalar kopuyordiki kimseye bişey söyleyemiyordum kendi hayal kırıklığım başkalarınada yansımasın diye 12 gün doktor kalkmadan yatacaksın dedi bende transferi olupta bebeği tutunsun diye bekleyen biri gibi değilde hasta olmuşumda yatmak zorunda olduğumu düşünerek yattım ve o kadar zor ki böyle düşüncelerle beklemek birde üzerine test günümde tutunma kanaması dedikleri azda olsa kanamam oldu ben kesin bitti herşey demiştim yani bu olumsuz düşünce muhakkak oluyo sende ama içinde hepte bir umudun oluyo olumsuz düşünceyi silen rabbim umudumuzu kırmasın bu bekleyişlerinin sonunda rabbim senide hayırlısıyla evladına kavuştursun canım

ben de yarın hayırlısıyla gidip göreyim kuzumu şimdi kocaman olmuştur teyzesi inş sağlıklı sıhatli gelişip büyüyodur kuzucuğum rabbim bu günleri gösterdi sağlıkla kucağıma aldığım günleride gösterir inş dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…