AMINN canimmne kadar üzülürsem üzüliyim ne kadar aglarsam agliyim hep hakkimdan hayirlsiini dilyiorum.
ama hayirlisiylada olsun diyorum inan anlatmakla olmuyor yasamak lazim. cok güzel yalanci cennet gibi yemyesil yesilin her tonu var
en güzel yerlere gitsemde tekne gezileriyle o muhtesem manzaralari görsemde kendimi hep yanliz hissediyorum.
bana ait duygusu yok yabanci gibi hissediyorum zatende yabancyim bunlar icinbelirli bir zamandan sonra o cekiciligini kaybediyor isvicre bunu herkes diyor
kader kismet en cok zamanim geciyor diye üzülüyorum
sen as eriyormusun canin ilk ne cekti??
amin canım Allah gönlümüze göre versin hayırlısını nasip etsin inşallah.
canım sen ibadetini allah rızası için yap istersen çölde yap tabiki sizinki bizim yaptığımıza nazaran daha değerli çünkü dili dini ayrı olan insanların içinde açan bir çiçek gibisiniz rabbim yaptığınız ibadetleri kabul buyursun inş canım
kız gel inş kısmet olurda gelirsin canım
canım ne yapacaksın kendini orda yabancıda hissetsen orada yaşamak zorundasın rabbim hayırlısıyla kucağını doldururda o yabacılıkta yoldaşın olur
canım ilk aklıma kiraz gelmişti aylarca mayıs gelsin diye bekledim 2 haftadır kana kana yiyom öyle yemek canım pek çekmiyo bide lokum canım çok istemişti halada yiyom yani
önce sağlık diliyorum elbet Allahtan sonra gönlümdeki muradı ama bi yerde patlak veriyor işte Allah sabır versin ne diyim.
canlar bana müsaade Allah rahatlık versin hayırlı geceler...
himm bende kiraz cok severim tv de izledim cikmis tam mevsimi hemde vitaminli
lokummu hic duymamistimmhamilelikte cani lokum ceken ayfiyet olsunn
evet yoldas olsun annesine aslinda ben genelde pozitifimdir güler yüzlüyümdür ama ne zaman bir bebk görsem cok üzülüyorum
hüzünleniyorum en zayif noktamiz bir an önce gelselerde bende hayatimi dolu dolu yasiyim
AMIN hayirlisi anali babli olsun hep ALAH VE RESULULLAH yolunda giden evlatlar nasip etsin bana diyorum
burda cocuk yetisdirmekte zor.
belki yaslaninca dermisimmevet ben evde daha mutluyum disari cikiyorum herkesleryabanci ayri dil konusuyor dinleri ayri zaten.
pek disari vurmuyorlar ama müslümanlara kar ön yargiarida var bende teseddürlüyüm buraya ait olmadigimi her an hissediyorum.
ALLAH hepimizin ibadetlirini kabul etsinn
üzerinize afiyet ne zaman pc basina gecsem sag umuzum ve kolum agiriyor ve sürekli uyusuyorr
canım bende var bir anormallik zaten çanımın çektiği şeye bak herkes tatlı börek canı ister benim lokum
canım rabbimin izniyle uzak değil bana o kadar ulaşılmaz geliyodu rabbim nasip etti inş sizlerede tez vakitte nasip edecek can yoldaşlarınızı
Senin hamileligine hepimiz cok sevinmistik o duygulari RABBIM bizlerede nasip etsinn
anlimizda ne yazilmissa onu görürüz yasariz canim. senin yumurcak cani farkli seyler cekmis . ee onada böylesi yakisirr
canim kolumun agrisi costu, uyusmaktan vaz gecmiyorbende yazmakatan vaz gecmiyorum
ben cikicam kendine ve bebgine iyi bak RABBIME emanet olhayirli geceler
bu arada bizim diger hamile kizlar ne alemde dogurdularmi acaba :26::26:
kedi dogurmustu bebkleri nasil oldu acaba :26:
canım o yabancılar içinde ne güzel tesettürünle parlıyan bir inci gibisin senin değişikliğin onlarada belki ilham olur belli olmaz
canım acaba yazmaktan kaynaklı olabilirmi inş bır sıkıntı yoktur geçici bir durumdur rabbim şifa versin
canım inş sizinde hamile haberlerinizle ben mutluluktan ağlıyacağım kızlar arada görünüp kayboluyolar inş hepsi iyidir merak ettiğimizide onları unutmasınlar
canım aynı anda müsade istemişiz sanada hayırlı geceler rabbim şifanı versin görüşürüz
Senin hamileligine hepimiz cok sevinmistik o duygulari RABBIM bizlerede nasip etsinn
anlimizda ne yazilmissa onu görürüz yasariz canim. senin yumurcak cani farkli seyler cekmis . ee onada böylesi yakisirr
canim kolumun agrisi costu, uyusmaktan vaz gecmiyorbende yazmakatan vaz gecmiyorum
ben cikicam kendine ve bebgine iyi bak RABBIME emanet olhayirli geceler
bu arada bizim diger hamile kizlar ne alemde dogurdularmi acaba :26::26:
kedi dogurmustu bebkleri nasil oldu acaba :26:
Oyy maşallah size. Oğluşunu severim sağsalim kucağına alırsın inşallah. Ne zor süreçlerden geçtik doğumun kolay olur inşallah
asilcim tşk ederim canımm..seninde tedavin hayırlı olsun. dualarım sizinle..
dilakız inş.hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. rabbim herkesin kucağını doldursun. burdaki herkes ve tüm evlat isteyenler benim dualarımda..
havincim ewt benim bulantılarım geçti .rahat geçio elhamdülillah. seninkide geçer yakında bişey kalmaz.kilo durumları nasıl?
Canım benim çok şükür düze çıktınız maşallah. En büyük imtihanınız yaşanmış bitmiş olsun inşallah . Bundan sonra sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun kuzucuklarıniyiler cnm artık vdeler.şimdilik rahatız bakalım
asilcim tşk ederim canımm..seninde tedavin hayırlı olsun. dualarım sizinle..
Bebeğimiz olsun nasılsın? Moralini düzelttin mi biraz?Sıkıntı yok inşallah
Havinim nerelerdesin bende senden haber alacam diye merakla açtım yoksun kiiiii:26:
slm arkadaslar
herif geldi yemek yedikpc basina oturdu anca elinden alabildim
arkadaslar gelmistir diyorum bugün onlari bos ver diyo
ciddi ciddi sizi kiskaniyo :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?