• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Canım benim Rabbim gönlündekini tez zamanda versin inşallah hiç ummadığın anda gelsin mucizen Rabb'imin ol demesi yeter sen ferah tut içini ne olmaz diye Dr.un kapısından dönenlerin mucizelerini okuduk.

canım güzel dileklerin için çok sağol inşallah burdaki ve heryerde bu yolu gözleyenlerin yüzleri gülsün tez zamanda inşallah tek duam bu Rabbimden.

Canım benim Rabbim gönlündekini tez zamanda versin inşallah hiç ummadığın anda gelsin mucizen Rabb'imin ol demesi yeter sen ferah tut içini ne olmaz diye Dr.un kapısından dönenlerin mucizelerini okuduk.

canım güzel dileklerin için çok sağol inşallah burdaki ve heryerde bu yolu gözleyenlerin yüzleri gülsün tez zamanda inşallah tek duam bu
Rabbimden.

AMINNNNNNNN canim INSALLAHHH hepimizin yüzü gülsünn :16::16:

ever RABBIM ol dese olur zaten. be malesef RABBIME sitem ediyorumya sonrada cok pisman oluyorum :14::14:

tilki misali YARABBI bu seferki imtahinda gene sinifta kaldim yüzüm kara basim egik senden diliyor ve yanliz senden hayirlisini dilyiorum

gidicek baska kapimiz yokki elimizden geleni yapiyoruzz.

bende uzun zaman topige girmedim yazicak anlaticak brseyim yok ama burdan baskada kendimiizi ifade edicek yerimiz yok :19::19:

kızlar selam,ilk tüp bebek tedavime başladım,menopur kullanıyorum bana kalçadan olman lazım dedi hemşire,siz nerde oluyodunuz iğnelerinizi sağlık ocağında yaptırıcam ama haftasonu nasıl olacak hiçbi firim yok,yardımcı olurmusunuz,acaba ince uçlu iğnelerden alıp göbekten kendim yapsam olmazmı???

sevgili arkadaşım tedavin hayırlı olsun ben bu ilacın adını ilk defa duydum bende kalçadan başka iğne vurulmuştum bol bol sağlıklı yumoşun olsun inş

RABBIM SAGLIKLA BeBEGINE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN RABBIMM aminnn HAVIN SEN HAYATA KARSI COK POZITIFSIN ALLAHN IZNIYLE SENIN GIBI BIZLERDE BU SINAVDAN BASARIYLA GECERIZ BENIN EVLENELI 5 SENE OLDU 6. AYDA DOKTORA GITTIGIMIZDE SORUNUMUZU ÖGRENDIK VE 4 TÜB BEBEK DENEDIK 2 YURT DISI IKISI TÜRKIYE AMAM BEN HEP DUYARDIMM AYY NASIL DAYANIYORLAAR OKADAR DENEMELERE AMA INSAN UMUDU BITMIYO INSALLAH ALLAHIN IZNIYLE BU SINAFI ISYANSIZ ALLAHA TEVEKKÜL EDEREK ATLATIRIM SIMDI ISE GIRDIM CALISIYORUM VE YINE UMUTLA ALLAHIN IZNIYLE 5 TEDAVIMIZE BASLAYACAGIZ YILBASINDA INSALLAH HAKIMIZDA HAYIRLISI.......

canım rabbim bize bu canı emanet verdi her olumsuzlukta yıkılsak emanetide hırpalarız ne kadar hayata güzel bakarsak rabbiminde izniyle herşey güzel olur asla olumsuzluğu düşünmeyelim hep olumlu düşünelim inş

canım kışın inş başlıyacağın tedavin hayırlısıyla meleğini kucağına alacağın son tedavin olcak rabbiminde izniyle

nasılsınız canlar ben arada gelip bakıyorum ne yazacak bişeyim oluyor ne de paylaşacak tedavi aşamam maalesef beklemedeyiz ama girip geçmişi okuyorum hep sizden haberdar olabilmek için.gelişmeleri takipteyim.ayşegülü annen için hep dua ediyorum Rabbim şifasını versin dert verip derman aratmasın hiç kimseye.mirage de ters giden bişeyler yoktur umarım epey olmuş yazmayalı.havincim yarın bize yazarsın bebeişin güzelliğini belkide cinsiyetini :D

canım benim sen nasılsın önemli olan tedavi aşamasında olup olmaman değil biz burda neleri poaylaştık biliyorsun tedavi yolun açıldığında rabbimin izniyle onuda paylaşırsın

canım yarın kontrolum vardı doktorum yoğunmuş cumaya kaldı bebişi görmek inş cuma günü bebşi görüp cinsiyetini öğrenirim kuzucuğumda sağlıklı sıhatli büyüyodur rabbimin izniyle inş

slm kızlar nasılsınız? tedavide olanlar tedavileriniz hayırlı olsun..ve tedaviye başlamayı bekleyen anne adayları,güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
bende 2 aşılama 2 tüp sonrası (ikincisi eylüldeydi) kendiliğinden hamile olduğumu öğrenmiştim.oğlum olcakmış.çok mutluyum.allah kucağımıza almayı nasip etsin inş.tüm bekleyenlere de banada.
kimse umudunu yitirmesin. allah hiç beklemediğiniz anda gönderiyor mucizesini.

havinimmm aramızda çok az var sanırım :) nasıl gidiyor senin hamilelik,bulantılar geçtimi?

merveeeeeeeee nasılsın? çok az kaldı 5 günün kaldı allahın izniyle bebeğini kucağına almana..allah yardımcın olsun. :16:

angel canım oğluşun hayırlı olsun rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş

hamilelik rabbime şükür iyi gidiyo bulantılarım eskiye göre hafifledi ama hep boğazımda bişey takılıyomuş gibi oluyo oda beni öğürtüyo inş oda zamanla geçer senin bulantılar bitmiştir kesin senin hamilelik nasıl geçiyo

adetimin 8. günü bugün
sizce tüp bebek tedavisine başlamak için geç mi kaldım?

sevgili arkadaşım benim bildiğim tüp bebekte en son adetin 3. gününe kadar tedavi uzuyo o günü geçince bir sonraki adet döngünde başlıyon rabbim seninde hakkında hayırlısını nasip eylesin

Oyy maşallah size. Oğluşunu severim sağsalim kucağına alırsın inşallah. Ne zor süreçlerden geçtik doğumun kolay olur inşallah

Evet canım bildiğim kadarıyla geç gibi görünüyor. Benim adetimin 4.günü ve 3 gündür ilaç kullanıyorum ve 9. Günümdede aksilik çıkmazsa iğnelerime başlayacam, bence bi Dr.la görüş o bi program çizer hiç değil diğer adet gününde neler yapacağını anlatır. Ben şimdi dondurulmuşlar için tedavideydim ilk denemede1. Günden itibaren kan vermeye başlamıştım

canım benim ne güzel tedavine sıtart verdin rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlatla önce göbüşünü sonrada kucağını doldursun

Hos geldin canimm :16:

bizler iyiz canim sen nasilsin, havalar soguk ve kapali iyice kasvet kapladi icimi yafff günes acsada isinsak icimizde acilsaa :16:

sen istanbuldami oturuyorsunn??

Hos geldin canimm :16:

bizler iyiz canim sen nasilsin, havalar soguk ve kapali iyice kasvet kapladi icimi yafff günes acsada isinsak icimizde acilsaa :16:

sen istanbuldami oturuyorsunn??

hoşbulduk canım bende bügün idare eder durumdayım başım çok ağrıyo onun haricinde iyiyim

yok canım ben bursadayım bursa bugün kaynıyodu sıcaktan buralara alalım seni

AMINNNNNNNN canim INSALLAHHH hepimizin yüzü gülsünn :16::16:

ever RABBIM ol dese olur zaten. be malesef RABBIME sitem ediyorumya sonrada cok pisman oluyorum :14::14:

tilki misali YARABBI bu seferki imtahinda gene sinifta kaldim yüzüm kara basim egik senden diliyor ve yanliz senden hayirlisini dilyiorum

gidicek baska kapimiz yokki elimizden geleni yapiyoruzz.

bende uzun zaman topige girmedim yazicak anlaticak brseyim yok ama burdan baskada kendimiizi ifade edicek yerimiz yok :19::19:

ben hiç isyan etmedim sende etme Allah' a sığınıp yalvarmaktan başka bişey gelmez elimizden tek dayanağımız o olmalı.

hoşbulduk canım bende bügün idare eder durumdayım başım çok ağrıyo onun haricinde iyiyim

yok canım ben bursadayım bursa bugün kaynıyodu sıcaktan buralara alalım seni

gecmis oslun canimm :38: himm bursa cok güzelmis evliyalar diyari hele ben diyorum bu kiz ne kadar inancli sabirli :9::9:
manevi havasi seni bayagi yumusatmiss :16::16::16 oysaki ben ezan sesine bile mihtacim :14::14:
ilk gedigimde insanlar burda nasil yasiyor bom bos gibi gelmisti. cok güzel ama ruhu yok :22:
oysaki vatanimda ezan sesleri hic bitmiyor.
simdilik geememde bursaya mümkünse sicaklarindan göndersen iyi olurr :10::10:
bende sizlere yagmur ve soguktan gönderiyimm :3::3:

ben hiç isyan etmedim sende etme Allah' a sığınıp yalvarmaktan başka bişey gelmez elimizden tek dayanağımız o olmalı.

canım aynen dediğin gibi bazen kapıların yüzüne hep kapandığını sanırsın ama rabbim öyle bir kapı açarki sen bile şaşırırsın kul olarak bize düşen sabredip rabbime sığınıp tevekkül etmek

sevgili arkadaşım tedavin hayırlı olsun ben bu ilacın adını ilk defa duydum bende kalçadan başka iğne vurulmuştum bol bol sağlıklı yumoşun olsun inş

canım rabbim bize bu canı emanet verdi her olumsuzlukta yıkılsak emanetide hırpalarız ne kadar hayata güzel bakarsak rabbiminde izniyle herşey güzel olur asla olumsuzluğu düşünmeyelim hep olumlu düşünelim inş

canım kışın inş başlıyacağın tedavin hayırlısıyla meleğini kucağına alacağın son tedavin olcak rabbiminde izniyle

canım benim sen nasılsın önemli olan tedavi aşamasında olup olmaman değil biz burda neleri poaylaştık biliyorsun tedavi yolun açıldığında rabbimin izniyle onuda paylaşırsın

canım yarın kontrolum vardı doktorum yoğunmuş cumaya kaldı bebişi görmek inş cuma günü bebşi görüp cinsiyetini öğrenirim kuzucuğumda sağlıklı sıhatli büyüyodur rabbimin izniyle inş

angel canım oğluşun hayırlı olsun rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş

hamilelik rabbime şükür iyi gidiyo bulantılarım eskiye göre hafifledi ama hep boğazımda bişey takılıyomuş gibi oluyo oda beni öğürtüyo inş oda zamanla geçer senin bulantılar bitmiştir kesin senin hamilelik nasıl geçiyo

sevgili arkadaşım benim bildiğim tüp bebekte en son adetin 3. gününe kadar tedavi uzuyo o günü geçince bir sonraki adet döngünde başlıyon rabbim seninde hakkında hayırlısını nasip eylesin

canım benim ne güzel tedavine sıtart verdin rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlatla önce göbüşünü sonrada kucağını doldursun

ben iyi değilim canım geçen hafta sonu kalp krizi geçiriyorum sandım gece acile gittik ama çok şükür kalp de bişey çıkmadı ama panik atak varmış doktor psikoloğa gönderdi işte ne olursa olsun duygularıma engel olamıyorum.
bebişin içinde geç olsun güç olmasın nazlı bebik :D

gecmis oslun canimm :38: himm bursa cok güzelmis evliyalar diyari hele ben diyorum bu kiz ne kadar inancli sabirli :9::9:
manevi havasi seni bayagi yumusatmiss :16::16::16 oysaki ben ezan sesine bile mihtacim :14::14:
ilk gedigimde insanlar burda nasil yasiyor bom bos gibi gelmisti. cok güzel ama ruhu yok :22:
oysaki vatanimda ezan sesleri hic bitmiyor.
simdilik geememde bursaya mümkünse sicaklarindan göndersen iyi olurr :10::10:
bende sizlere yagmur ve soguktan gönderiyimm :3::3:

canım sıcaklık yollayım sana ama bize yağmur yollama daha yeni ısınmaya başladım ben bu dönemde ev sıcak olsada çok üşüdüm ondan sıcaklık orayada gitsin ama burda da kalsın yani

ah canım keşke o mübareklerin feyzinden azda olsa nasiplenenlerden ola bilsem rabbim hepsinin şefaatine nail eyler bizleri inş

Hasa kiz isyanda ne demek :20::20: diyorumya bazen ALLAHIM bazi insanlar kürtajla aldiranlar cöpe atanlar
hikmetinden sual olunmaz bize neden nasip olmuyor RABBIMIN br bildigi vardir elbet sonucta insaniz herkes bazen böyle düsünümüstür
bu konuda yada baska konularda.
benim gibi gurbette yanliz olanlar anlizliktan pisikolojisi bozulan kadinlar bür sürü.
türkler bana masallah sen ne kadar sabirlisin diyor. neler yasamadimki ben. ailemde öyle düsünüyor.
ALLAH kimseye yanlizlikla imtahan etmesin :5::5:

ben iyi değilim canım geçen hafta sonu kalp krizi geçiriyorum sandım gece acile gittik ama çok şükür kalp de bişey çıkmadı ama panik atak varmış doktor psikoloğa gönderdi işte ne olursa olsun duygularıma engel olamıyorum.
bebişin içinde geç olsun güç olmasın nazlı bebik :D

canım benim çok geçmiş olsun aman kendine çok dikkat et sağlığımız önemli sağlığımızıda kaybedersek elimizde hiç bişey kalmaz canım kendine çok dikkat et doktor psikoloğa yolladıysa ihmal etme erkenden tedbirini alırsın canım tedavisi var panik atağın çünkü

Hasa kiz isyanda ne demek :20::20: diyorumya bazen ALLAHIM bazi insanlar kürtajla aldiranlar cöpe atanlar
hikmetinden sual olunmaz bize neden nasip olmuyor RABBIMIN br bildigi vardir elbet sonucta insaniz herkes bazen böyle düsünümüstür
benim gibi gurbette yanliz olanlar anlizliktan pisikolojisi bozulan kadinlar bür sürü.
türkler bana masallah sen ne kadar sabirlisin diyor. neler yasamadimki ben. ailemde öyle düsünüyor.

amin canım amin yazını okuyunca abim geldi gözümün önüne oda almanyada ve yılda ya 1 kere geliyo yada gelemiyo gurbette olmak zor ekmek parası için insanlar kendi memleketlerinden kilometrelerce uzakda ekmek kavgası yapıyolar rabbim dayanma gücü versin evini ocağını yalnızlığını dindirecek bir mucize bebek nasip eylesin sana canım

canım sıcaklık yollayım sana ama bize yağmur yollama daha yeni ısınmaya başladım ben bu dönemde ev sıcak olsada çok üşüdüm ondan sıcaklık orayada gitsin ama burda da kalsın yani

ah canım keşke o mübareklerin feyzinden azda olsa nasiplenenlerden ola bilsem rabbim hepsinin şefaatine nail eyler bizleri inş

Biz gecen sene türkiyedeydik ayy sürekli ezan sesleri insana her an ahiret hayatini hatirlatiyor dünyanin bom bos oldugunu
ama hocalar diyori yabanci ülkelerde ibadet edenlerin daha makbül biz burda ken kendimize yetmeye calisiyoruz RABBIM ibadetlerimizi kabul etsin-
nisan ayiinin 2 haftasi cok güzeldi sonra dogru dürüst günes görmedik. turistik yerleride cok varmis bazen tv de izliyorum.
INSALAH bir gün kismet olurda gelirz oralara :10:

amin canım amin yazını okuyunca abim geldi gözümün önüne oda almanyada ve yılda ya 1 kere geliyo yada gelemiyo gurbette olmak zor ekmek parası için insanlar kendi memleketlerinden kilometrelerce uzakda ekmek kavgası yapıyolar rabbim dayanma gücü versin evini ocağını yalnızlığını dindirecek bir mucize bebek nasip eylesin sana canım

AMINN canimm :16: ne kadar üzülürsem üzüliyim ne kadar aglarsam agliyim hep hakkimdan hayirlsiini dilyiorum.
ama hayirlisiylada olsun diyorum inan anlatmakla olmuyor yasamak lazim. cok güzel yalanci cennet gibi yemyesil yesilin her tonu var :16:
en güzel yerlere gitsemde tekne gezileriyle o muhtesem manzaralari görsemde kendimi hep yanliz hissediyorum.

bana ait duygusu yok yabanci gibi hissediyorum zatende yabancyim bunlar icin :31: belirli bir zamandan sonra o cekiciligini kaybediyor isvicre bunu herkes diyor
kader kismet en cok zamanim geciyor diye üzülüyorum :39:

sen as eriyormusun canin ilk ne cekti??:56::56:

amin canım Allah gönlümüze göre versin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Biz gecen sene türkiyedeydik ayy sürekli ezan sesleri insana her an ahiret hayatini hatirlatiyor dünyanin bom bos oldugunu
ama hocalar diyori yabanci ülkelerde ibadet edenlerin daha makbül biz burda ken kendimize yetmeye calisiyoruz RABBIM ibadetlerimizi kabul etsin-
nisan ayiinin 2 haftasi cok güzeldi sonra dogru dürüst günes görmedik. turistik yerleride cok varmis bazen tv de izliyorum.
INSALAH bir gün kismet olurda gelirz oralara :10:

canım sen ibadetini allah rızası için yap istersen çölde yap tabiki sizinki bizim yaptığımıza nazaran daha değerli çünkü dili dini ayrı olan insanların içinde açan bir çiçek gibisiniz rabbim yaptığınız ibadetleri kabul buyursun inş canım

kız gel inş kısmet olurda gelirsin canım

canım benim çok geçmiş olsun aman kendine çok dikkat et sağlığımız önemli sağlığımızıda kaybedersek elimizde hiç bişey kalmaz canım kendine çok dikkat et doktor psikoloğa yolladıysa ihmal etme erkenden tedbirini alırsın canım tedavisi var panik atağın çünkü

önce sağlık diliyorum elbet Allahtan sonra gönlümdeki muradı ama bi yerde patlak veriyor işte Allah sabır versin ne diyim.

Back