• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

10 gün önce muayene etti herşey yolunda dedi önceki hastanedeki sonuçlarıma baktı ama tekrar hormon kontrolü falan olacak mı bilmem hsg de temiz bizim ileri hareketli spermimizde sorun var normal yolla olur dediler ama biz beklemekten sıkıldık kararlıyız ama bugün cesarete ihtiyacım var kendimi burda buldum :)

10 gün önce muayene etti herşey yolunda dedi önceki hastanedeki sonuçlarıma baktı ama tekrar hormon kontrolü falan olacak mı bilmem hsg de temiz bizim ileri hareketli spermimizde sorun var normal yolla olur dediler ama biz beklemekten sıkıldık kararlıyız ama bugün cesarete ihtiyacım var kendimi burda buldum :)

canım hiç endişelenme sen tedavine odaklan inş hayırlısıyla herşeyde yolunda gider iğnelere başladığında günde kaç doz kullanacağını sana anlatacaklar zaten ona görede 2 günde bir yumurta takibin yapılır ondan sonrada hayırlısıyla yumoşların toplanır ve transfer gününü beklersin herşey istediğin gibi güzel olsu canım

canım hiç endişelenme sen tedavine odaklan inş hayırlısıyla herşeyde yolunda gider iğnelere başladığında günde kaç doz kullanacağını sana anlatacaklar zaten ona görede 2 günde bir yumurta takibin yapılır ondan sonrada hayırlısıyla yumoşların toplanır ve transfer gününü beklersin herşey istediğin gibi güzel olsu canım[/QUOTE

yarın muayene olur mu sence sadece tahlil mi :s bi başlasaydı cesaretim geri gelirdi kimseye bişey söylemedik eşim ve ben sessiz sakin bu işi halledebiliriz umarım

canım hiç endişelenme sen tedavine odaklan inş hayırlısıyla herşeyde yolunda gider iğnelere başladığında günde kaç doz kullanacağını sana anlatacaklar zaten ona görede 2 günde bir yumurta takibin yapılır ondan sonrada hayırlısıyla yumoşların toplanır ve transfer gününü beklersin herşey istediğin gibi güzel olsu canım[/QUOTE

yarın muayene olur mu sence sadece tahlil mi :s bi başlasaydı cesaretim geri gelirdi kimseye bişey söylemedik eşim ve ben sessiz sakin bu işi halledebiliriz umarım

canım yarın kontrol olursun tabiki doktor kaç yumoşun var ona göre ilaç dozunu ayarlayıp nasıl kullanacağını anlatacak sana şimdiden hayırlı olsun

hayirli günler arkadaslar nsailsiniz ....havin nasilsinn? baya ilerlemis yeni bitirdim BIRZ ÜZÜLEREK BIRAZ GÖZYASI ILE OKUDUM O KADAR ICTEN O KADAR KALPTEN GECIRILEREK YAZILMISKi AMA BU SINAFDA HERKES AYNI DUYGUARI AYNI SIKINTLARI YASIYORUZZ HERSEYIN HAYIRLISIII ARKADASLAR BIR GÜN HEPIMIZ ALLAHIN IZNIYLE ANNE OLACAGIZ.......

hayirli günler arkadaslar nsailsiniz ....havin nasilsinn? baya ilerlemis yeni bitirdim BIRZ ÜZÜLEREK BIRAZ GÖZYASI ILE OKUDUM O KADAR ICTEN O KADAR KALPTEN GECIRILEREK YAZILMISKi AMA BU SINAFDA HERKES AYNI DUYGUARI AYNI SIKINTLARI YASIYORUZZ HERSEYIN HAYIRLISIII ARKADASLAR BIR GÜN HEPIMIZ ALLAHIN IZNIYLE ANNE OLACAGIZ.......

canım sanada hayırlı günler rabbimin izniyle günler geçiyo inş kuzumda içerde sağlıklı sıhatli gelişiyordur rabbim bu duyguyu bu topikteki tüm kader arkadaşlarımada yaşatsın hep duamdasınız

canım yaşatığımız herşey ortak olunca işte konuşulan konuda aynı oluyo bu son sınavınız olur inş hepinizin rabbim daha fazla arattırmasın sizi tez vakitte kavuştursun meleklerinize

kızlar selam,ilk tüp bebek tedavime başladım,menopur kullanıyorum bana kalçadan olman lazım dedi hemşire,siz nerde oluyodunuz iğnelerinizi sağlık ocağında yaptırıcam ama haftasonu nasıl olacak hiçbi firim yok,yardımcı olurmusunuz,acaba ince uçlu iğnelerden alıp göbekten kendim yapsam olmazmı???

kızlar selam,ilk tüp bebek tedavime başladım,menopur kullanıyorum bana kalçadan olman lazım dedi hemşire,siz nerde oluyodunuz iğnelerinizi sağlık ocağında yaptırıcam ama haftasonu nasıl olacak hiçbi firim yok,yardımcı olurmusunuz,acaba ince uçlu iğnelerden alıp göbekten kendim yapsam olmazmı???

bende yarın alacam iğneleri ama doktor eşin yapar dedi bide zayıf olduğum için göbekten değil koldan olursun dedi yarından sonra daha ayrıntılı bilgi veririm

canım sanada hayırlı günler rabbimin izniyle günler geçiyo inş kuzumda içerde sağlıklı sıhatli gelişiyordur rabbim bu duyguyu bu topikteki tüm kader arkadaşlarımada yaşatsın hep duamdasınız

canım yaşatığımız herşey ortak olunca işte konuşulan konuda aynı oluyo bu son sınavınız olur inş hepinizin rabbim daha fazla arattırmasın sizi tez vakitte kavuştursun meleklerinize

RABBIM SAGLIKLA BeBEGINE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN RABBIMM aminnn HAVIN SEN HAYATA KARSI COK POZITIFSIN ALLAHN IZNIYLE SENIN GIBI BIZLERDE BU SINAVDAN BASARIYLA GECERIZ BENIN EVLENELI 5 SENE OLDU 6. AYDA DOKTORA GITTIGIMIZDE SORUNUMUZU ÖGRENDIK VE 4 TÜB BEBEK DENEDIK 2 YURT DISI IKISI TÜRKIYE AMAM BEN HEP DUYARDIMM AYY NASIL DAYANIYORLAAR OKADAR DENEMELERE AMA INSAN UMUDU BITMIYO INSALLAH ALLAHIN IZNIYLE BU SINAFI ISYANSIZ ALLAHA TEVEKKÜL EDEREK ATLATIRIM SIMDI ISE GIRDIM CALISIYORUM VE YINE UMUTLA ALLAHIN IZNIYLE 5 TEDAVIMIZE BASLAYACAGIZ YILBASINDA INSALLAH HAKIMIZDA HAYIRLISI.......

nasılsınız canlar ben arada gelip bakıyorum ne yazacak bişeyim oluyor ne de paylaşacak tedavi aşamam maalesef beklemedeyiz ama girip geçmişi okuyorum hep sizden haberdar olabilmek için.gelişmeleri takipteyim.ayşegülü annen için hep dua ediyorum Rabbim şifasını versin dert verip derman aratmasın hiç kimseye.mirage de ters giden bişeyler yoktur umarım epey olmuş yazmayalı.havincim yarın bize yazarsın bebeişin güzelliğini belkide cinsiyetini :D

senin bu iğneyi duymadım canım bizler burda genelde gonal-f kullandık o da göbekten oldu hep şahsen şahit olmadım burda kalçadan koldan ama farklı bi tedavi yolu uyguluyor olabilir merkezin senin sorunun ve merkezin nedir canım.tedavinde hayırlı olsun bu arada Rabbim yolunu açık etsin inşallah.

bende yarın alacam iğneleri ama doktor eşin yapar dedi bide zayıf olduğum için göbekten değil koldan olursun dedi yarından sonra daha ayrıntılı bilgi veririm

Tamam canım yarın yazarsın,benim kullandığım iğneyi bazı yerlerde göbekten olabilirsiniz diyorlarmış ama ben zeynep kamile gidiyorum orda hemşire kalçadan olucaksın büyük iğne ucuyla o yüzden sağlık merkezlerinde ol dedi bana ama dediğim gibi hafta sonları napıcam bilmiyorum:/

slm kızlar nasılsınız? tedavide olanlar tedavileriniz hayırlı olsun..ve tedaviye başlamayı bekleyen anne adayları,güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
bende 2 aşılama 2 tüp sonrası (ikincisi eylüldeydi) kendiliğinden hamile olduğumu öğrenmiştim.oğlum olcakmış.çok mutluyum.allah kucağımıza almayı nasip etsin inş.tüm bekleyenlere de banada.
kimse umudunu yitirmesin. allah hiç beklemediğiniz anda gönderiyor mucizesini.

havinimmm aramızda çok az var sanırım :) nasıl gidiyor senin hamilelik,bulantılar geçtimi?

merveeeeeeeee nasılsın? çok az kaldı 5 günün kaldı allahın izniyle bebeğini kucağına almana..allah yardımcın olsun. :16:

adetimin 8. günü bugün
sizce tüp bebek tedavisine başlamak için geç mi kaldım?

slm kızlar nasılsınız? tedavide olanlar tedavileriniz hayırlı olsun..ve tedaviye başlamayı bekleyen anne adayları,güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
bende 2 aşılama 2 tüp sonrası (ikincisi eylüldeydi) kendiliğinden hamile olduğumu öğrenmiştim.oğlum olcakmış.çok mutluyum.allah kucağımıza almayı nasip etsin inş.tüm bekleyenlere de banada.
kimse umudunu yitirmesin. allah hiç beklemediğiniz anda gönderiyor mucizesini.

havinimmm aramızda çok az var sanırım :) nasıl gidiyor senin hamilelik,bulantılar geçtimi?

merveeeeeeeee nasılsın? çok az kaldı 5 günün kaldı allahın izniyle bebeğini kucağına almana..allah yardımcın olsun. :16:
Oyy maşallah size. Oğluşunu severim sağsalim kucağına alırsın inşallah. Ne zor süreçlerden geçtik doğumun kolay olur inşallah
nasılsınız canlar ben arada gelip bakıyorum ne yazacak bişeyim oluyor ne de paylaşacak tedavi aşamam maalesef beklemedeyiz ama girip geçmişi okuyorum hep sizden haberdar olabilmek için.gelişmeleri takipteyim.ayşegülü annen için hep dua ediyorum Rabbim şifasını versin dert verip derman aratmasın hiç kimseye.mirage de ters giden bişeyler yoktur umarım epey olmuş yazmayalı.havincim yarın bize yazarsın bebeişin güzelliğini belkide cinsiyetini :D
Canım benim Rabbim gönlündekini tez zamanda versin inşallah hiç ummadığın anda gelsin mucizen Rabb'imin ol demesi yeter sen ferah tut içini ne olmaz diye Dr.un kapısından dönenlerin mucizelerini okuduk.
adetimin 8. günü bugün
sizce tüp bebek tedavisine başlamak için geç mi kaldım?
Evet canım bildiğim kadarıyla geç gibi görünüyor. Benim adetimin 4.günü ve 3 gündür ilaç kullanıyorum ve 9. Günümdede aksilik çıkmazsa iğnelerime başlayacam, bence bi Dr.la görüş o bi program çizer hiç değil diğer adet gününde neler yapacağını anlatır. Ben şimdi dondurulmuşlar için tedavideydim ilk denemede1. Günden itibaren kan vermeye başlamıştım

slm kizlar tedaviye baslayan arkadaslar yada baslamaya karar verenler hayirli ugurlu olsunnnn :16::16::16:

INSALLAH bu sefer kucaklariniz minicik bebeklerinizle dolsunn :emir_bebek::emir_bebek:

Hürrem izliyorumm ayy su mihrimah sultan cok güzel :16::16::16: padisah kizida olsa cok mutsuz :14::14::14:

cekecegin varsa bu dünyada illaki birseyden cekersinnn :5::5::5:

Aysegül ALLAH annene sifalar versinn bu aci durumdan kurtarsin yüzünüzü güldürsün.

sizin icin cok zor bir durumm RABBIm sizlerede sabir güc versin

ezgi bebginin kalp atislarini duymssun ALLAH tamamina erdirsinn

Son düzenleme:
Back